Julen är över ännu en gång..

Nu är jag tillbax igen efter Julens alla bravader. Denna julhelg har betått mest av mat, godis och paket, men mest av allt familjen. Allt började egentligen dagen före julafton när Jag och Johanna gjorde Julgodis! :D Det gick jätte bra till en början! Jag gjorde Knäck och Johanna gjode en ROSA sockerkaka :) Sen gjorde hon även chokladbollar och det va DÅ det började gå åt skogen! Chokladbollarna blev vädigt chokladiga, min kola fastnade i bakplåtspapperet och våra "Marie-havrekakor" gjorde samma skit som min kola! :/ fy! Vi fick även finfrämande denna dag, Janne, Marina, Tim, John och Viktor kom och åt lussbullar och drack julmust! :) Mkt trevligt.. Jag tycker om besök, och även besöka andra! Det borde man göra oftare! :)

Sen blev det självaste julafton, alla gick upp i relativt lagom tid, klädde på sig och gjorde sig i ordning och hjälpte till med mat och dylikt. Sen kom Jenny och Joakim och käkade runt klockan 2! :) Klockan tre vet ju alla vad som händer? ja, precis! Donald Duck time, och pappa tvingade oss alla att sitta bänkade framför tv:n. Dom sista minuterna av programmet (som man sett 16ggr) satt alla och halvsov, men 16:55 vaknade vi till liv
igen och då visste vi vad som väntade! Julens höjdpunkt, Paketöppningen. Årets Julkapp för maddä är ingen GPS iaf, utan en grymt vacker mobiltelefon! woohoo, Sony Ericsson S500i :) Gul - Grön - Guld : You pick! Alla fick väldigt fina julklappar och alla blev enormt nöjda! :)

Den 25 december, dagen efter julafton! Gick upp och drog på sig klän' och drog i väg hem till Farmor! Där vi fikade och pratade lite smått, hon fick även ett gäng paket :) Efter det så åkte vi hem! Mamma hade gjort vackra bakelser och dukat fint inför julens vanliga besök; Morfar och Britta! Vi fikade och skrattade, speciellt åt mamma som va så festlig! Hhaa, hon tjallade på Jenny att hon hade hål i tungan! haha, fan va jag skrattade! Och Jocke va ju där
och gjorde min dag lite härjigare och gladare oxå! Haha, han är så festlig han å! ;)
Både denna dag och dagen där på spenderades med alla systrar: Amandas bästa julklapp: SINGSTAR! eftersom alla 4 brudar i familjen tycker om att sjunga så va ju det en hyvens julklapp! :)
På onstaden den 26 så va Jenny och Johanna en aning bakis (Jo det va ni visst, erkän!) Så det blev pizza till middag! Jag och Jockos va och köpte, sen hem till Jenny och käkade! Mätta och belåtna drog vi in till stan och köpte en ny singstar-skiva till Amanda, och systrarna Eriksson gick till Engel och fikade :)
ONT I MAGEN va vad jag fick och vi åkte hem igen!
Torsdag var den utimata dagen för testing av den nya Singstar skivan, Jag och Jenny battlade lite Roger Pontare och konstigt nog van hon! haha

Idag är det Fredag och jag och Johanna har varit i Ludvika idag, hon va in på Systemet och köpte Alkohol till henne och Jenny inför nyår.. Medans hon gjorde det så va jag in på VeroModa och köpte en as bra Nyårs tröja! :) Dö bra.. Så nu är det iaf avklarat, vart jag ska är där emot ett litet problem! Jag vill till Ludvika iaf! Jag ska dit.. mm!
Imorgon kanske det blir borlänge-Falun med paps, men det är inte säkert! Hallå, MellandagsREA.se jag vill! Sen måste jag hem till falun och hämta lite stuff! Ja, det hoppas vi på..

Nu håller jag på att titta på Sjätte Sinnet, gash vilken bra rulle! I just love it.. den är lagom läskig liksom! :) As bra.. Ska titta färdigt på den och sen blire väl te och sova! Skulle vara skönt att somna i tid for ones! Men ha det ungefär skit bra så ses vi kanske nån dag! Hoj!


Jullov

Nu är jag hemma igen och ska fira den underbara högtiden med min kära familj! :) Igår va vi och hämtade Johanna som oxå ska hit och fira Jul med oss andra! Pappa och Ove tog tillfället i akt och gick på Hockey! Jag och Johanna va oxå till Läkerol Arena, men för en helt annan anledning! Vi va in på Brynässhoppen och köpte en prelle till papi :) Nästa stopp va på pizzerian och fixade mat, sen bar det iväg hem till Johanna och åt och tittade på film! Typ runt 10 kom pappa och Ove tillbax och vi lassade in Johannas grejer i bilen och for hemöver..
 
Idag ska jag kanske hem till Ida och fira Jul med henne. Vi ska byta Julklappar och fika tror jag :) Vi tänte inte köpa nå klappar till varandra i år, men sen ångrade vi oss! Vi bor ju ändå ihop nu, så vi tillhör ju kategorin "Familj" nu ju..
Så det ska bli kul att fira med henne lite idag då.. :)

På Söndag ska systrarna Eriksson baka Julgodis och dunka Julmusik! Vi har även fått uppdraget att klä julgranen så det ska vi oxå göra! :) Det kommer gå skit bra, jag är duktig på att baka! Johanna kan hjälpa mej att röra om i kastrullen, Jenny kan designa Julgranen och Amanda får vara våran lilla springflicka och hjälpa oss alla! :)

Nu ska jag titta klart på den här julfilmen som går på Disneychannel så att jag kommer i julstämning :) haha
God Jul och Gott nytt år! Önskar Maddä *


Computergeek?

Idag har jag varit på Julbord med min mor, far och mina två systrar - Jenny och Amanda. Jag, Jämpa och mami var inte kvar speciellt länge. Vi drog i oss lite käk och jag och Jämpa delade på en julmust, sen drog vi! Sen dess har jag i princip setat framför datorn och tv:n..Nu tittar jag och mamma på Pirates of the Carribean 1, pappa och Amanda är forfarande kvar på julbordet och Jenny den stackarn sitter på Lingongården och kollar till nån stackare så att han inte kolar-vippen! En mycket trevlig kväll för oss alla alltså!
Imorgon bär det åter igen iväg till Falun igen, mitt andra hem. Men denna gång kommer vistelsen bara vara i tre dagar, eftersom jullovet har rivstart på onsdag! :) På torsdag ska jag med pappa och ove till Gävle och hämta Johanna..Och dom ska på hockey och jag och Johanna ska gå på "Promenad". :)
Mary mother of god va trött jag börjar bli på kvällarna nu för tiden.. Förut kunde jag sitta uppe vid datorn till fyra på morgonen, men nu är jag faktiskt trött före 12 på kvällen! :O Det är sjukt.. Men det ska jag ändra på under jullovet :)
Jag funderar på att sova snart.. Det skulle vara mysigt! ;P

New name @ bilddagboken föressten! :D http://HyvensHyrvel.bilddagboken.se

  jag vill tillbax till sommaren <3

Fars fyra fattiga flickor.

Fan asså, jag har faktiskt varit duktig med julklapparna i år! For ones.. Jag är klar med allas presenter, utom den svåraste - och nästan viktigaste - pappas! Ja, inte fan är det lätt att skrapa ihop en prelle till farsgubben! Det är samma visa varje gång! Antingen blir det en deodorant, nå ölglas, ett par strumpor, rak-prylar eller dylikt.. Stackarn! Men va fan ska man hitta på då? Va vill en man i sina bästa år ha i julklapp? Är det nån som har ett bra förslag så dela med er till den behövande! (mej)
Ja, men det va inte det jag ville komma till utan att jag är extremt fattig! jag har lånat 200:- av pappa så att jag kan köpa en prelle till honom! Det är ju skandal för fan, så ska det ju inte vara, att pappa iprincip betalar sin egen julklapp! Men va fan ska jag göra då? fan fan fan fan.. FAN va jag svär!
Mina kära systrar har inte heller så mkt pengar har jag konstaterat, pappa brukar säga att han inte vill att jag ska bli som mina systrar när jag säger att jag ännu en gång har övertraserat mitt konto xD Jag kommer säkert bli lika fucked up som dom, stackars pappi..Tur att det forfarande finns hopp i Amanda :) vi få bara hoppas att hon inte går i sina systrars fotspår, footsteps, stopama, ayak izi...

 - Pappa är en hyvens karl i sina bästa år må ni tro! :D

Gratis mat ?

Hej i lådan, nu är Maddis tillbax i Grängesberg ännu en Fredag :) Känns skönt att komma hem, och nu är det bara tre dagar kvar i skolan sen har vi JULLOV! Yippie! Det ska bli fint som fan att vara ledig i drygt tre veckor och få en massa klappar som man kan leka med och träffa alla vänner :D Åh jag bara längtar som fan!
" I helgen ska jag bara ta det lungt tror jag. Jag ska till Kvarte och leka med mina pojkar i kväll iaf, sen ska jag på fucking julbord imorgon, usch! Mamma och pappa typ tvingar mej att gå dit varje år, och ja planerar att tvinga Jämpa att hänga på, vilket säkerligen inte kommer gå så bra! men men, gratis mat liksom..
Söndag blir väl bara till att packa och fara tillbax till Falun igen med min kära vän Ida H Eriksson :)

Denna vecka har inte varit så jävla great, har varit lite krasslig hela veckan och min mage har inte varit på topp! Jag va till skolsyster i tisdags och fick diagnosen magsjuka, så hon skrev ihop en lapp till Lena de Veen och jag fick lov att gå hem till lägenheten. På onsdagen mådde jag så gott som bra igen, trodde jag ja! Tills jag la en kräka hemma vid Mathilda på natten, hon gjorde samma sak, tro det eller ej! Det gör iaf inte min mor och far! Jag blir så jävla arg och förtvivlad! Det är typ som om dom tror att jag fejkar att jag mår illa och stoppar fingrarna i halsen eller nått, sen har min idiot lärare sagt till pappa att jag kanske inte trivs i skolan och inte vill gå dit, och att det kanske är därför jag har ont i magen! NEJ! Är det så konstigt att man är sjuk i bland! jag kan väl för fan inte rå för om jag mår illa, JAG TRIVS SOM FAN I SKOLAN! JAG LOVAR! SLUTA TRO NÅTT ANNAT..

nu fick jag precis besked om att maten va färdig! :D Det är så soft att vara hemma och slippa laga mat själv! (y)

see you soon, maybe even tonight ;D Love and hate, kiss and hug / Addä <3

Mina vänner är freaks, man blir som man umgås..

snart ska jag tillbax till Falun igen. I helgen har jag varit med min familj ganska mkt faktiskt.. I Fredags va jag hemma och tittade på Idol med mamma och pappa, sen kom Martin och Jesper och hälsade på mej och tittade på film..Mamma tyckte inte att vi kunde sitta uppe på mitt rum, i min 90säng, så hon skickade upp oss till Jenny ist :) Där tittade vi på School of Rock och åt mammas delika, nybakta bullar :) Martin blev helt kär i dom och åt tre stycken medans jag och jesper bara fick 2 var.. :) Jesper är blondin nu förtin' :) Det va fhiint!
Det va trevligt att dom kom och hälsade på, annars hade jag fått en extremt tråkig kväll framför datorn som vanligt.. Usch! Tack för det babes! ;D
Lördagen spenderades i kopolen, borlänge - med min mor och min far, helt själv utan systrar! Det va trevligt, men pappa va drygare än vanligt! vi åkte även till Ica Maxi där pappa kutade runt i en reflexväst och skrek att det inte va nå reflexer på den! Idioto.. xD Hahahah Han är fan helt knäpp, but i love him! :)
Det blev till att köpa många julklappar och när jag kom hem satte jag igång att slå i allihop på en gång :) Det va jätte kul xD Nu är nästan alla klappar klara, bara pappas och idas kvar ;D 
På kvällen tittade jag, mamma och pappa på "Beck - Den svaga länken" och när den va klar (00:00) gick jag upp till Jenny och tittade på filmer när vi va små med henne och Jockos :) Sen ringde pappa vid typ halv 2 och meddelade att det hade varit en liten kille och sökt mej, så jag gick ut och hittade Johan och Tobbe, fulla och trevliga! Det blev kramar och skratt och tillslut tvingade dom mej att låta idioterna förlja med upp till Jenny och värma sej! Så dom gjorde det och Johan skämmde ut både sej själv och mej! Fy fan.. han är väl för rolig!
Sen tillslut fick jag dom att gå hem igen och jag gick hem och sov! :)

Idag, Söndag - har jag inte gjort mkt alls, jag va upp till Jenny och åt pommes frites i smyg och pratade med henne och Joakim, som va lika knasig som vanligt! :) Tur att han är här rätt ofta, annars hade jag fan saknat honom som fan! Vi har lika rolig humor så det är hyvens när man träffar honom :) Jaa..
Sen har jag väl i princip inte gjort så mkt mer, packat och fixat! Nu ska jag göra klart det sista så att jag är klar att åka snart.. Men snälla, hör av er för fan! Det är ju så röv trist att inte höra av folk! Usch..

Have a nice life yo, call me! ;) Love / ADDÄ E <3

  <3


Tårkanal och Jacket!

i ett team, ska skriva en uppsats nu på engelsa.. KUL! Jacket och Tårkanal is the shit ;)

RSS 2.0