Dalarnas videofestival + Seaside = One hell of a weekend!

Hello mother fuckers. Sitter nu inne vid textarna och har haft stormöte om morgondagen! För imorgon är det minsann Dalmasarnas/Dalkullornas-kortfilms-dag - Dalarnas videofestival. Jag och Sofia ska arbeta tillsammans och spana, intervjua, mingla och uppdatera hemsidan! ( http://www.dalarnasvideofestival.se ) Mötet va extremt givande, vi kom fram till att jag och Fia ska få börja dagen klockan 15:00 och sluta 21:00 - Det låter extremt! Men arbeta kommer vi göra i ca 3 av dem timmarna - resten blir filmtittande och tacobuffé! Fy fan va ljuvligt.. Så idag åker jag hem till berget och softar och jag och Fisen åkte tåg upp imorgon! SOFT.

På lördag ska der bli aaas varmt ute och det är enbart för att det är SEASIDE! TNG ska spela och det ska bli mother fucking grymt, som vanligt! Det blir grillning och spel hemma vid oss till en början och sen blir det ner på Cside för att mina favoriter ska rocka loss, och sen blir det nog hem till oss igen och tillstut ner dit åter igen för att titta på dom andra (inte lika viktiga) banden. 

Nästa vecka blir ett helvete, tre fucking prov på tisdag! Samhällskunskap x2 och Körkortsteori. Fy fan vilken jävla offerdag! Jag känner mig helt jävla utmattad. Idag har jag även prov i Naturkunskap. Det kommer ju gå käpp rätt åt helvete också. Men det är sånt man får leva med helt enkelt. 

Men aja, hem till beget i regnet och så blir det softisch idag. vill ni fika med mig på stan? call me.. ;) I need a date, real bad! Meeen, have it your way! Peace! Mad <3

PEACE , GORGEOUS.

God kväll gott folk, det är tisdag eller nu är det ju onsdag - men what ever. Jag ligger i min vanliga ställning i sängen hemma vid mor och far, fråga mig inte varför jag är i Gränges. Det blev bara så idag. Jag älskar att vara hemma vid mamma, hon lagar god och framförallt riktig mat! Det är ju verkligen mer än va jag gör när jag är i Falun. Jag börjar bli så trött på Falun nu, inte på folket där! Det är inte alls så, jag älskar mina Falupolare, dom är helt underbara. Men det är det där att man inte har någonting vettigt att göra.
Som igår till exempel - Jag och Mathilda kom hem från skolan och kom på ganska fort att vi skulle klippa oss, så hon klippte sin lugg och jag min! Så nu har både jag och Mattis hellugg igen. Jag blev ganska nöjd med mitt verk iaf, tur. Jag blir lite mallig när jag klarar av någonting över huvudtaget helt själv - I risk att låta lite som en puckad blondin.
För att komma till saken - det är inte bra för oss att vara rastlösa, då kan det hända att vi gör någonting dumt!!

Dom här sista veckorna i skolan kommer bli kämpiga. Jag kommer nog fälla en och annan tår på skolavslutningen, av ren lycka att slippa gå till skolan på nån månad. Det ska verkligen bli så enormt skönt och det är ju absolut efterlängtat, det kan ju ingen säga någonting om. Åter igen - Mad, kom till saken! - Jo, mkt att göra. Denna vecka blir det så här:
Onsdag - Fotografera all day long.
Torsdag - Möte med textarna om Dalarnas videofestival , red. bilder
Fredag - 12.00 till ca 18.00 - Dalarnas Videofestival , Jag ska vara vimmelfotograf.
Lördag - SEASIDE , Falun - TNG:spelning klockan 4 - klassdisco! :D haha

Nästa vecka har jag två samhällskunskapsprov på tidsag, det ser jag verkligen fram emot. Det är helt sjukt att våran lärare tycker att han kan sätta det nya provet på samma jävla dag som halva klassen (inklusive jag) ska göra det förra provet på "omprovstillfället". Varken Jag, Ida eller Isabel har gjort det förra provet p.g.a olika anledninga. Cp:n..

Nu ska jag fan sova, jag är as trött för en gång skull. Ska upp astidigt imorgon! Peace out - Mad.

Maybe I was stupid for telling you goodbye. maybe I was wrong
 for trying to pick a fight. I know that I've got issues, but you're pretty messed up too,
Either way, I found out I'm nothing without you.
Cause we belong together now, forever united here somehow.
You got a piece of me - and honestly - my life would sucks without you!
Being with you is so dysfunctional, I really shouldn't miss you But I can't let you go..

Det är mother fucking söndag igen!

Vi har varit lediga sedan i Tordags men jag tycker iaf att det ska bli drygt att gå till skolan, trots den långa ljuva ledigheten! I torsdags va jag hem till Axel och lekte med grabbarna, det va trevligt. Jag skrattar ju en hel del när jag är med dom och det är inte så konstigt, dom är dumma i huvudet hela bunten! :) Vi va iaf ner till Jägarnäs och dom - alla pojkarna - spelade fotboll och jag tittade mest på. Axel skjutsade mig på cykeln ner till Jägarnäs - vilket va det värsta jag någonsin gjort i mitt liv. Det va verkligen as läbbigt, jag tror inte att Axel vet vart bromsarna sitter på hans cykel om jag säger så..
Efter fotbollen åkte vi hem till Axel igen och satt mest. Jag, DK, Orris, Robban, Axel och Anton. Jag fick dessutom lov att sova över.
Vaknade - fredag. Grattis Oskar Palosaari 17 barre! :) Idag firade vi Oskars födelsedag med ett litet kalas hemma vid Axel.

(Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade åååååår! Ett fyrfaldigt leve för Oskar - han leve.. hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra!!)

Kvällen va faktiskt rolig ända till det inte va kul nå mer och jag blev arg. Men jag va inte den enda som va sur, det va vissa som gjorde mig sur med sig surhet - så jag fixade så att Makkan kom och hämtade mig och skjutsade hem mig! Tack!

Lördag. Jag va hemma hela långa dagen. Nej, nu ljög jag.. Jag cyklade hem till Jesper en vända och tittade på film! Vi hade så tråkigt båda två så vi hade det tråkigt tillsammans - jag och min lilla plutt <3

Idag va jag, johanna och jenny till vallen och tittade på U-lagen när dom fick fet stryk i fotboll. Det va ju roligt.. sen har jag bara lekt med Ebba! :) Bubblan är en liten envis gullunge som man inte kan göra annat än att tycka om! <3

Nu ska jag fan sova. Imorgon ska jag till skolan igen, det känns förjävligt.. God natt! Mad <3

Madeléne <3 Rasta ragnar..

Just nu orkar inte jag skriva och berätta om min fantastiska helg, men jag kan korta ner gårdagen såhär:
- Jag, Philip, Robin, Axel, Ante. Ludvika. Stadsparken. SAFFAH-FESTIVAL. hela natten. TNG spelning = As bra.. <3

Enjoy! Mad <3 TNG



I love you - Jesper, Krisse, Tobbe, Max och Pontus.. :D <3

En slinkig snurrande muffins?

Hallå i stugan! igår va vi i huvudstaden med skolan. Det va lite blandade känslor över hela dagen faktiskt. Jag och Mathilda gick upp i rimlig tid och va vid skolan - där bussen skulle avgå - en halvtimme för tidigt till och med. Klockan sju for vi mot stockholm. Resan dit känndes grymt lång, typ 3 ½ h. Vi som går foto ABC fick nog ha det jobbigast av alla verkligen, först va vi på skeppsholmen och gick på morderna museét - fotoutställning från 70 talet förövrigt.. sen va vi på en utställning på Kulturhuset, sen ett studiebesök, sen tillslut - 2 ytterligare fotoutställningar på Kulturhuset! Efter det fick vi våran lediga tid och då va klockan halv fyra! Mathilda och dom hade varit lediga sen klockan 12. Helt galet.. Men men, det gick bra!
Jag spenderade den lediga tiden i stockholm med Amanda, Mathilda och Sofia.. vi gled runt lite och så. Vi åt lite och sen gick vi in på ett fik och drack lite kaffe. Vi softade mest runt och så. Jag skrattade en hel del åt Amanda och Sofia - Sofia hade shopat som fan och sa massa roliga saker hela tiden! och Amanda har sånna roliga saker för sig hela tiden! :) haha Hon skämdes över en påse från en affär, hon sa att det va en horaffär och dom hade bara massa slinkiga marknadskläder där! Hahaha det va så roligt..
Men jag måste nog säga att det bästa på hela dagen va när Manne gick förbi fiket med en trasig gura och ett nyöppnat mjölkpaket i handen! Hahah så jävla festligt..
Jag fick iaf se en kändis, (det är liksom ett garanterat öde i stockholm..) Veronica Maggio satt jag såg extremt sliten ut där vi va på studiebesök faktiskt. Men jag gillar henne så då får hon se sliten ut.. :)

Efter en lång dag i Stockholm så va det ändå jävligt skönt att få åka hem igen. Bussen va full i övertrötta skrattiga människor på vägen hem och vi va väl i Falun runt halv tio på kvällen. Då satte vi oss i bilen direkt och drog hem över. Vi sjöng gamla Gyllene tider låtar, mest för att mathilda inte skulle somna framför ratten :) Men det gick bra och en trött Mad hann knappt in genom dörrn så fick jag gå upp till Jenny..

Sov där och va hundvakt idag när Jenny jobbade! Jag måste va det snällaste ever.. Idag har jag, Robin och Houkko legat i gästhamnen - ludvika - och stekt verkligen. Vi lyssnade på lite vacker musik och molnen bildade ett hjärta. Det va så oromantiskt. Sen träffade jag Tim och John som va på stan och kutade, det är alltid lika kul. Jag håller ett öga på dom jämt! :P Jag stukade foten lite oxå. jag hoppade en meter och hamnade snett som fan, ingen tror mig men det är så jävla sant verkligen.. Sen kom även Vicke och Krainer och lekte. Marina stackarn fick skjutsa hem mig eftersom philip och Robin lämnade mig på stan och åkte buss hem utan att säga till. Men jag, Vicke och DK hade rätt trevligt iaf.. :)
Nu sitter jag hemma och glor, Mamma och Pappa är i husvagnen och Amanda gick nyss upp.. så nu är jag så ensam! :P
Ska kanske tagga nu, sen sova! Skönt.. ont i foten som en jävla gnu - ska aldrig hoppa igen i hela mitt liv.

God Natt gott folk, lacka aldrig på längden! Hoj, Mad.

"Tetris en riktig klassiker bland små spel"

Tjenna! Sitter hemma i faluns tråkigaste lägenhet och grejar lite. har fått i mig ett mål mat, och det va fan välbehövt.
Idag när jag kom till skolan kännde jag nån sorts lättnad i kroppen, inte alls som det brukar vara. Hela dagen har varit mkt lättare än va det brukar, kan det bero på att jag vet att vi bara ska vara i skolan i tre dagar? Det kan nog vara så..
Jag har mest spelat det mest beroendeframkallande spelet i världen - Tetris. Och på facebook dessutom, och där vill man hela tiden slå sina vänner på käften. Det är inte alls som typ på mobilen då man slår sina egna highscores, noway! Här vill man bara se alla andra förlora, inte sig själv vinna! no no..
Jag vill inte ens gå in på facebook för då vet jag att jag kommer börja spela och då kan jag inte sluta! Det hjälper ju inte att Emil Berg sitter och spammar mig på msn just precis nu och vill att vi ska tävla i det förbannade spelet! lägg av, jag får panikångest! :D Haha jag kommer aldrig kunna sluta med den bästa drogen i välden - Tetris.

"I don't like the drug but the drug like me"

Ikväll ska jag nog hem till Mattis och hälsa på, det blir väl lite tv och så kanske.. Här finns det ju ingenting att göra så va fan ska man vara kvar i den här ruttna lägenheten och göra? Det ska bli så skönt att flytta härifrån! Underbart verkligen.

Nu ska jag kanske ta ett parti av tetr(h)asch! beslutsångest! Jag kan inte sluta när jag väl börjar. - Mad.   

Hardcore shit?

Night Bloggin'. God kväll eller ska man kanske säga god natt? Inte redan väl? Men jag är riktigt jävla as trött nu. Men mad ska alltid tänja på gränserna vettni. jaja, what ever. hardcore shit.

Idag är jag hundvakt åt lilla Jojje, jag brukar ta å vara det ungefär en till tre gånger i månaden. Inte mer än tre, men oftast så blir det bara en gång eftersom Amanda är mer lättprutad. Axel, Jesper, Ante och Philip har förövrigt varit här hela kvällen och hjälpt till. Eller egentligen kan man ju inte säga att dom har hjälpt till speciellt mkt. Dom har mest druckit upp min cola och ätit upp mitt godis. Vi hann se tre filmer under tiden dom va här. Det började med en lätt Shrek 3, sen fortsatte det med en extremt rolig och inte all läskig Dawn of the dead och avslutades festligt med School of rock. Tre väldigt roliga filmer faktiskt. Om jag ska säga vilken jag personligen tycker va bäst så måste jag nog säga Dawn of the dead. Den är så himlans rolig bara och inte alls läskig som jag antar att den ska vara. Det är ju trotts allt en skräckfilm. Men det är iaf en hyvens film och för er som inte sett den av någon konstig anledning så måste jag ju verkligen rekomendera den. Lätt 4 av 5.. Hardcore Shit?

Nu har grabbarna gått hem och jag är all alone med Jojje förståss. Han sover som en stock här brevid i soffan och jag sitter i vanlig position med datorn i knät, livrädd att den ska bli överhettad och dö mitt i inlägget. Det vill vi ju inte, men jag vet att det finns en hemskt stor risk att den gör det. Då är frågen verkligen - varför i hela helvete sitter fläkten på undersidan av datorn?

Angelica kom precis hem och Jenny är väl fortfarande ute och ränner som vanligt. inte alls ovanligt. Jag somnar nu så c u soon! Mad.

Skolan knäcker mig..

Fy fan för att komma till skolan på en måndags morgon och få redan på att man har två prov i morgon (körkortsteori och samhäll), att man måste gå till skolan och simma när man egentligen får vara ledig på torsdag och ytterligare ett prov i graf på fredag. Skolan knäcker mig och nu har jag redan gått in i väggen. Jag är utbränd! Nu måste jag plugga tills jag inte kan tänka på nått annat än grafiska termer och vägmärken! En festlig grafisk term är horunge - jag får väl roa mig åt det då.. alltid något! lol. omg. wtf. abb. mad? 


Utbränd.se - mad.  

Frustrations ångest?

Jag har nog aldrig varit så frustrerad i hela mitt liv! Jag sitter hemma helt själv och tittar på Robinson, det är för fan lördag och jag tar mig ingenstans! Jag vill bara att någon god själ kan ringa till mig och fråga om jag behöver skjuts till ludvika, för jag tror minsann att jag kommer ruttna bort om jag sitter hemma hela kvällen med Amanda och hennes vänner.
Finns det verkligen ingen som kan skjutsa mig? Jag har verkligen frågat alla jag känner med det finns fan ingen. Ingen som är så snäll iaf, jag känner bara upptagna och idioter.

Men jag får väl sitta här och stirra in i väggen då, så är det bara. Jag har ju faktiskt inget val.. mitt liv suger helt enkelt, det är ju för fan lördag!! fy fan i hela helvetet, man får fan ångest av att vara ensam - iaf jag. Det suger verkligen. usch!

RING MIG! - MAD'S SAD..

Valborg aka 94:ornas dag!

Igår va det Valborg, och många skulle nog vilja kalla det 94:ornas dag, även jag. Med tanke på att det kryllar av 14:åriga små flickor och pokjar så är det inte så konstigt. Men när man tänker tillbaka på tiden då man själv va i den åldern så förstår man nästan, jag och Ida hade ju den roligaste valborgsmässoaftonen just när vi va 14 år, tänk att det verkligen va 3 år sen. Det är ju inte så mkt egentligen men det känns som en ren evighet sen. Tiden går så fort när man har roligt.. ;)
Men igår va en riktigt trevlig kväll, trotts alla småglin som förpestade staden. För det va där vi va, i Ludvika! Kvällen började med att jag och Ida åkte in till Bea, och där befann sig Bea (såklart) och Linn :) Dom lagade mat för en hel skolklass som Ida, bea och Linn skulle få i sig. Vi satt ute på balkongen i solen och spelade Sanning eller Konsikvens och skrattade så att vi fick ont i magen! I love your head.. hahah! Ja, ett mycket intärnt skämt verkligen.
När klockan va runt nio så drog vi ut på stan där vi träffade Beas söta vänner. Då gick vi en vända runt stan och sen gick vi vidare allihop till Gästhamnen. Det va där det kryllade av små och stora och jag träffade massor med trevligt - och mindre trevligt - folk! :) Jag kom underfund med att jag verkligen älskar min släkt, Vicke-vire är väl en hyvens kusin måste jag påpeka! Haha Jag träffade Jesper och alla mina ABBare, och Axel va i fin form!
När klockan närmade sig 12 så gick jag, Jesper och Albin till McDonalds och träffade yttligare en bunt med idioter. När det blev tråkigt även där så började vi gå mot Notgårn, där bodde tydligen Albin. Men han hade vi visst tappat bort någonstans. Men resan dit va rolig och pojkarna tog sig ett dopp i den övenskummade fontänen och såg ut som ett gäng hasch-tomtar när vi gick genom stan. När vi väl va framme vid hemma vid Albin så öppnade Emil dörren och tyckte att vi skulle gå till ett stängt McDonalds. Ack nej, jag la mig på soffan - trött som en get - och hann ligga där i ca en kvart innan Emmelie ringde och sa att vi skulle hem. Dom hämtade mig och sängen va extremt efterlängtad så jag slocknade diiirekt.
Kvällen blev rolig och det finns massor med detaljer som inte borde stå med. Jag skämmer alltid ut mig.. haha!

Just nu sitter jag hemma med Jojje, Amanda är fram på byn och handlar, och mamma, Johanna och Zorro är i Jankviken och ska campa. Uffe, Marre och Alex är oxå där. Jag har varit ner en sväng och hälsat på och då va även Stefan och Micke där och drack öl. När dom drog och Alexander somnat så kännde jag verkligen hur meningslöst det blev så jag åkte hem. Nu väntar jag bara på att Houkko och Robiin ska höra av sig så jag får något att göra! :)
Cu Later - Madnesss <3

RSS 2.0