Rättvik imorn!

Choklad. Man blir finnig och flötig. Men aromen är så ljuv och silkeslen.
Jag har nyss ätit lite pasta och tomatsås. Jag va så hungrig och trött, men nu är jag mätt och lite piggare! Jag har rännt runt halva ludvika kummun och letat efter mitt 4manna tält, men det slutade med att jag fick åka till RUSTA med Mona och Ida och köpa mej ett nytt 2manna ist! (y) Det har varit en feting jobbig dag kan jag lova er. Jag har packat som en dåre oxå! verkligen.. Nu är det inte mkt kvar vill jag lova! Imorgon åkte vi till Rättvik! ;D Tantan och grabbarna är redan där, Jag, Ida och Dennis (:D) åker med tåget upp imorgon! (y) Fan va skoj vi ska ha! hahaha Jag kan knappt berga mej!
Pratade med tantan nyss, han hade det as kalas skoj! :) Det är ju bra att veta att det är röj där uppe så man inte åker till en trökig camping helt i onödan! :) Uppdatering i bloggen återkoommer på söndag antar jag! C u!

Nu ska jag packa det sista och ta mej en uppfriskande dusch! Call me on my cell! Love - Maad ^ <3

Mys på KB

Tjenixen! Dagen fortsatte inte i samma trökiga stil, klockan åtta åkte jag och Ida ner till Jackie J i kyrkviken och käkade pizza och lyssnade när Dan Hjalmarsson spelade valthorn över sjön, det va fett vackert. Det va nästan så man ville fälla en och en annan tår! :P Mkt vackert som jag brukar säga.
Sen bestämmde vi oss för att åka hem till Kb och chilla, men först åkte vi hem till Ida och hämtade lite sovsaker.
Nu sitter vi hemma vid mej på Kb och tittar på Mtv och Mathilda läser Lejonets horoskåp (y) mkt bra..
Det är ju vi som lever livet den här månaden och vi har stjärnorna med oss! perfekt!
Nu ska vi dricka Ramlösa Blåbär och käka Ostbågar - less fat! ;P Är man en kvinna så är man!  ;) vi ska nog titta på en Beck rulle oxå ;) Haha

Call me babes, i'm up for it! Maaaaaaad ^ <3

Beach 08 is over

Beach 08 är över. Äntligen för vissa? To bad för andra? lite halv taskigt, om man frågar mej! I fredags började festen vid Mathilda i sommarstugan. Där grillade vi först och käkade och så.. sen kom det bara mer och mer folk. Bland annat stefan och Mange och Micke.. När klockan va typ elva gick vi fram till viken :) Där försvann alla mina vänner och jag blev kvar med Massa andra vänner :) Det gick bra ändå, men det blev lite tjaffs och så..
Vi va hemma i stugan igen vid två. Då somnade alla (Jens, ida och Jackie) och jag satt ensam kvar. Sen vaknade Mathilda med ett ryck. Då gick hon och jag ut på bryggan med varsin loka och badade i månens sken. Den är så oskyldigt vacker. Vi badade i bara trosor, vilket va lite av ett misstag eftersom att Happy och Tim oxå ville bada nattbad!
ojojojojojoj! men det gick bra, vi gick och la oss typ halv fyra igen :) Tack Mathilda, det gjorde min kväll bra!
Vaknade av att karlarna väckte Jens. det är Idas födelsedag ;D Grattis saaaaaambo! <3<3
Jag, Mathilda, Jenny och Magnus åkte in till viken med Julia (deras båt^). Malliga som fan hoppade vi in i land och tittade när dom spelade vollyboll :) Sen gick vi en repa på beachen ;) Träffade André en sväng oxå :* det va trevligt, han va med Christian. Dom hade seriöst lika shorts på sig, OCH lika kallingar! geeks..:P Hahah
Efter beachen hann jag bara hem och byta och och sminka på mej lite, sen drog jag hem till födelsedagsbarnet och käkade grillspett ;D Det blev även efterrätt OCH tårta! :| Mätt.se vill jag lova..
Bea babe va med och käkade oxå, min lilla berka bus! ;D Hhaa Sen drog vi ner till kyrkviken - ojojojojoj! Det va mej en trevlig resa vill jag lova er! trevlig!
vi satt vid Mathilda en stund och tjålade, sen gick vi till viken igen :) Sanna fixade in mej och Ida i öltältet! tack tack! ;P Jag träffade Johnny och Anette <3 André hade åkte hem :/ Dom va besvikna på mej att jag inte skulle med till öland, förlåt!
Sen sjöng vi kareoke (y) Jag och Mathilda ääägde på Fredrik Åkare! :O Det va grymmt..
Klockan ett stängde dom ner disco och allt. Då var det bara att röra på flärret hem mot sommarsugan igen! Nakenbad va ett måste. Så jag, mathilda, ida och Berka hoppade i sjön - But naked! >< då kom tim och Happy igen! Livrädda!
haha, sen var det bara att gå och lägga sig!
Söndag. vaknade komplett dyngsur i svett! :P Varmt. Åkte från mathilda rätt tidigt, hem och böt om, ner till Jankviken och badade och hem igen! Nu sitter jag inne, jag tror att det börjar oska här oxå nu.. så jag ska slå av allt och sova. Idag är en deppig dag, jag känner det.. :/

Byebye, Love<3

solens varma strålar

Hej. Det har har nog varit sommarens tre varmaste och bästa dagar (tis, ons, tors) . I måndags va jag och Jacket in till stan och skulle käka lite lunch på China. Så tänkte vi att Fia kanske ville joina, då visade det sig att hon oxå skulle äta där med sanna! :D Så då åt vi tillsammans :) Efter maten gick vi en repa på stan, sen gick vi hem till Jossan Berglund och garvade och drack lite kaffe :)
Hemma i kyrkviken tittade jag och Jackie på Simpsons, SAW2 och Daredevil :) as kul, jag sussade vid Jackie.
Tisdag. Sofia kom till Grängesberg och badade med oss :) Det va rent chill hela dagen. Vi tog en repa med båten och tjålade lite och så.. Framåt natten tittade vi på tre filmer - Simpsons, SAW3 och Pet semitary 2. Den sistnämnda va fan den läbbigaste filmen jag nånsin sett! :O AS LÄBBIG! Vi gick och la oss fyra på morgonen :) Så trevlig dag <3
Onsdag. Ida och Jessica joinade. vi åkte banan efter båten och gjorde marängswish! Smarrigt värre. Det blev fett med najs asså! :)
Idag är det torsdag, och idag har det nog seriöst varit sommarens hetaste dag. Jenny väckte oss i morse och vi åkte ner till Jankviken och pressade! Sen åkte vi hem en sväng till KB, då gick jag tillbax till Janken. Det va svettigt vill jag lova!
Jag, Jenny och Linda åkte en sväng med båten, det va uppfriskande och så..
När solen inte stekte mer och jag inte orkade pressa mer åkte jag ner till Mathilda och lekte med henne och Ida :) Dom åkte lite banana sen gick vi en promenad, och tittade när dom byggde lite tält i kyrkviken! Imorgon äre ju Beach 08! (y)
Det va väl i princip veckans händelser, förutom att jag va och pratade med Martin nyss, det va trevligt :>

Nu ska jag sova, återkommer nån dag. C u , LOVE <3

Utgång ín Ludervika

Igår blev det utgång på ingång efter man setat hemma vid Jenny och godkänt hennes outfit - ingen ovanlighet om man säger så! Gjorde mej klar för brakfest och åkte in till Ludervika - Men sambo såklart!
Vi började med att gå hem till Bea, där började festen! Vi va pepp som fan allihop, sen kom yessi - hon va ungefär lika pepp som oss! :) Först satt vi utanför Beas hus och tålade och garvade lite! Sen drog vi till den riktiga festen!
Det va alltså Johanna Wikström som fyllde 18 år, det första jag gjorde när jag kom in i lokalen va att ge Johanna hennes blommor som jag köpt på dagen - från fröken Madeléne och fröken Ida :) Hon blev superglad och det blev mkt kramar och så! Kvällen fortsatte i samma stuk - mkt folk, mkt roligt folk! :)
Daniel kom och sov vid oss. Jag, Ida och Daniel sov i bäddsoffan och Bea sov i sin säng. Somnade vid fyra kanske, vaknade sju med ett ryck. Då va Ida fortfarande vaken. ojojojojoj..
Då flyttade Ida upp till Bea och jag och Daniel låg i bäddsoffan. Jag vaknade igen typ elva. Då va jag tjockt hungrig. Hårt bröd med ost och iskall juice! Mmm..
Pappa kom och hämtade mej och Ida. Först åt vi på Donken. Ingen bra idé.

Klockan fyra åkte jag ner till Idas farmor och hälsade på. Ida med familj va redan där och åt middag :) Jag va där ett tag och sen gick jag över till André och hälsade på en sväng. Jag har sovit ca 4 timmar i natt. Han vaknade halv 2 imorse - Karl påstod att han va trött.. Förjävligt! Haha :) Men han är söt!

Jag kom hem till Jenny klockan sju typ. Då va det full rulle här. Jenny, Linda, Johanna?, Sebbe, Stefan och Micke här.
Dom började dryga sig direkt jag kom. Och när dom väl åkt här ifrån va jag uppretad till 100. Jag ville döda.
Nu är jag hundvakt. Jag och Johanna tittade på Sceleton Key. Nu tittar jag på Den osynlige.
Imorgon ska jag till Skeppmora och titta på Green Street Hooligans med André :) <3
Snart ska jag sussa.

C u , Maaad ^

Panta mera..

Spöregn, på mitt fönster, när jag vaknade! Det känndes ganska fucked up! Men jag tvingade mig upp ur sängen och ut i spöregner med ett fett paraply, i jakt på pengar! Pappa hade lovat mej lite pengar om jag städade hans fikarum och toa! Men när jag kom fram, blöt och kallsvettig - va det redan städat! :O Jenny that son of a bitch hade redan städat, yesterday! Så då hade jag plötsligt inte ett skit att göra. Så då tog jag kontakt med Johanna som precis hade slutat arbeta, så hon kom ner till pappa och städade väntsalen. Jag hjälpte lite, men bara för att hon skulle hjälpa mej med två sopsäckar pantburkar som jag fick av pappa! :D Efter städningen gick vi då upp och pantade, det blev fan 185 kronor typ! I'm rich!

Jag har även lekt med Ida idag, vi busade lite och så.. spelade kort och drack loka bland annat! Sen åkte vi fram på berget och träffade Tantan. Vi pratade lite om Rättvik och så, tältnings plats och sånt tjaffs! Men det va tydligen två karlar i 18 års åldern som kanske skulle med, så då fixar det sig med plats och så! :D Bra bra..
Han är för söt den där Jonathan! :)

Nu sitter jag och tittar på SAW som går på kanal 5 ikväll :) Den är så bra.. <3 Efter det blir det kanske CSI? what ever.. :P Sova ska jag göra iaf! Mkt att göra imorgon. Jag och Ida är bjudna med Bea till en 18fest i stan :) det ska bli skit kul.. :)


C u some day, love Mad ^ <3

Yo suckers

tjena suckers! Nu sitter jag vid Annas dator i Falun, i våran lägenhet. Maddä likes FALUN. Det är fett nice!
Vi åker väl hem i kväll nån gång, hinner väl inte göra speciellt mk ikväll när man är tillbaks i GBRG, det blir väl att sitta vid datorn och chilla sönder. Det är onsdag idag va? det betyder nada choklada på TV:n antar jag. Eller det kanske är nått på dumburken - va vet jag. Jag får väl titta på det gamla vanliga, CSI och Sex and the city, det tittar jag seriöst på dagligen - tur att det är bra iaf :)
Tåg. Det är väl ett trist färdmedel iaf. Fast det är ju ändå bättre än typ..buss! Och mkt bättre än att cykla. Och moppe är jag ingen stjärna på att köra. Jag har ju då ramlat tre gånger på Måkä, en gång om året liksom! Det är fan livsfarligt att släppa ut mej i trafiken, kommer jag ens få körkort? Det är tveksamt.

Anna ligger och knölar på golvet. Ida sitter på henne och maserar hennes rygg, men det låter väldigt mkt som dom gör nått annat! :P det låter mkt festligt, men dom pratar om deras mamma - det tror jag inte att nån av dom gör i den andra situationen! ;) Hoppas jag.

Jag undrar om det är nån som läser min blogg över huvud taget! Det är ju aldrig nån som kommenterar, så hur ska jag veta då? Ni som läser detta meningslösa inlägg kan väl skriva en liten kommentar så att jag vet, det spelar ingen roll vem du är eller å - jag vill bara veta god damn it!
Att bero på God damn it - jag fyller år snart och önskar mej en Petter god damn it  T-shirt. Man kan beställa sånna på internet. Plixx! Jag önskar mej även en SNOOK t-shirt, och en kamera! :D En lika som papi har. Mkt mkt mkt! kom i håg det. Men jag har konstaterat att det spelar inte så stor roll vad man får i prelle, bara det är personligt. Så det behöver inte kosta så mkt, det är tanken som räknas - som jag brukar säga! ;)

Nu ska jag lägga ner, Nu är det Annas tur att massera Ida - Ida är en stek sne tant - i 17 års ålder! ;) Haha

C u , Maaad ^ <3
 

God kväll

God kväll. Idag gick jag upp i rimlig tid, faktiskt! Klockan ringde halv tio då jag samtidigt fick ett ivrigt sms av Jonathan Kuusela som skrev att vi ska till Rättvik vecka 31 - Han, jag, Ida, Dennis och Ragge! Jag är feting på vill jag lova. Fy fan va kul vi ska ha :D (y)
Halv 11 va jag påklädd och redo för dagens äventyr. 20 över 11 träffade jag ida för första gången på typ två veckor, två mkt tråkiga veckor! Jag kan inte vara utan min Sambo, not that long!
vi tjålade lite och busade lite ^ sen åkte vi fram på berget och käkade pommes ;) Det blev tråkigt det med efter ett tag, så då drog vi hem till Ida och åt Tyrkisk Peber glass! Jag ska ju inte egentligen, men jag va tvungen!
Vi ville åka båt med motor, så vi åkte till Jankviken - men märkte snart att det va vitvågor på sjön, så det gick tyvärr inte vägen. Så vi åkte till Råbroa och hälsade på Idas farmor :) Hon blev glad över att se oss, och bjöd på kaffe :) Tiden flög i väg och klockan va plötsligt 4, då åkte vi hem till var och en och käkade mat.
Halv sju va jag tillbaks i Råbroviken, men för att träffa André ;)
Även Hanna, Johan och Ebbsan kom och gästade familjen Ericsson en tisdagskväll som denna, dom käkade pizza - alla utom jag - som vanligt. ^
Sen blev det mest mys framför TV:n tills pappa kom och hämtade mej klockan 11.

Nu sitter jag och smuttar på en Loka Citron. Allt utom Cola. Det stog en oöppnad iskall coca cola på bordet vid André, jag ville bara dricka upp hela! Men jag drack inte en droppe, GOOD JOB MADDIE!
Så nu dricker jag bara Loka. Det är faktiskt mkt smarrigt, Jag älskar den nya Loka likes Asia med smak av grönt te och vit persika - så jäääävla smarrig! Rekomendation.se - Serri.

Nu ska jag titta på en film som går på 3:an inom kort. Blow heter den, med Johnny Depp :) (y)

Nattti , Maad ^ <3

bubb bubb

14 juli 2008
Dålig bloggare. Idag har jag ätit jordgubbar och varit med André. :) Jag har umgåts ganska mkt med honom nu på
senare dagar, och det är lika trevligt varje gång. Han är så festlig! Haha
Förra torsdagen va vi till Falun, Andre, jag och hans pappa :) Dom tatuerade sig, det vart fint :) Jag va så glad att vara tillbax i Falun, det va en vacker dag och solen stekte mot dom gamla fina husen och ån blänkte underbart. Det va så vackert. Jag blev så sugen på att tatuera mej jag med. Men så blidde det inte. tyvärr. Rolig dag iaf :)

Ja. va ska man skriva mer? Det är just dähär jag är rädd för, att jag inte ska veta va jag ska skriva. Ida är mitt guldkorn iaf, jag han inte sett flickebarnet på as länge! Det är ju sorgligt, min kära Sambolicious för fan. Men vi ska träffas imorgon, det ska bli edtt kärt återseende kan jag lova. Jag tycker om flickan så mkt.

Nu ska jag nog sova, planerar att gå upp i rimlig tid imorgon. vi får väl se.. Natti natti.

Madelicious <3

Bye bye Grandma! <3

Imorse när jag vaknade till liv, hade jag ännu ondare i armen. Det är nå fel på den.. När jag kom ner i köket satt morbror Mats där med mormor och Gittan :D Mats har jag inte sett på år och dar känns det som, så det va roligt. Han va lite rund under fötterna dessutom, så han va festlig som fan! :P Han och mamma är så lika, twins! Mormor hade med sig nått kort på mamma och Mats när dom va småttingar, så jävla lika - Mats såg ingen skillnad! Haha Vem är jag då? Sa han.. haha!
Mats och Gittan for i väg och Jag, mamma, pappa och Johanna skjutsade Mormor till stationen i Ludvika, för nu åker hon hem till Sthlm igen :/ Sorgligt, hon måste komma tillbaka snart och hälsa på igen :)
Efter att vi hade lämnat av mormor och sett till att hon kommit på bussen okej, så tvingade mamma oss att åka till Lidl. Det är väl en trökig affär iaf, rena rama självtortyren! Sen blev det MM, vilket inte heller är så roligt! Men bättre än Lidl iaf :P

Nu är jag hemma, ikväll ska vi ner till Jankviken. Mamma och Pappa ska sova där, jag ska tjäna pengar. Hundvakt åt Jojje = 200 kr! Thanks.. Jenny skulle till och med hämta mej i Janken i kväll! ;D Haha Service.. Jag kan ju inte åka moppe med armen! Helt lönlöst!

Nu ska jag käka! Återkommer kanske i kväll, Love / Maad ^ <3

Life sucks, then you die! ^

Igår (fredag) va det en sjuk dag, det började med att jag åkte in till stan och lämnade tillbaks mina brillor så att dom fick checka om det va nå fel på dom. (lång historia) Sen köpte jag en as snygg t-shirt också, what ever..
Sen ringde jag till min kära sambo och hörde va hon gjorde, då visade det sig att hon också va i Ludervika med Bea :D Så då gick jag till China och träffade dom. Då satt dom och pratade med Sofia M, det va trevligt :)
Sen umgicks jag med Ida och Bea till typ 18:20 då jag åkte hem. Vi hittade på mkt skoj må ni tro, bland annat att stå på händer i stadsparken och bada i Skuthamn. Jag badade i underkläderna, självtorkning.se! Ekki sa det mest festliga denna dag iaf, det va så här..Life sucks, then you die! Hahah, optimistisk? Nee..:D
Sen hann jag inte mer än innan för dörrn och packa lite grejer när jag kom till KB, sen drog jag vidare upp till Jesper Nilsson och härjade. Där va Pontus, Jesper, Mathilda och Krippe. Krippe va en hyvens typ må ni tro, as festlig! Haha
Jag gick även över till Jessica Viola Östlund en sväng och hälsade på henne, Christoffer, Sofia och Markus :) Det va kul å se dom igen.
Kvällen gick och jag åkte upp på moppen till Hasses och träffade Martin, redo att prata ut. Det tog väl en timme att tjåla och så, sen på väg tillbax till Jesper så vurpade jag med moppen! Det blev en jävla smäll, jag tappade luften och fick hem hel del blödande så över hela kropp-fan! :O Ont ont ont. Men jag lyckades tillslut at mej tillbax till Jesper. Sen kom Inger (Jackets mamma) och hämtade oss iaf. Jag, Mathilda och Tobbe Olsson sov i kyrkviken. Mathilda badade innan sovdags och jag tod en painkiller och sjöng låtar som innehöll orden Broken, Pain och hurt. passande tyckte jag..

Idag vaknade jag av att pappa ringde. Kommer inte ens ihåg va grabben sa, men iaf.. Ont så in åt helvete i armen och i knät har jag iaf! Så in åt helvete..
Inger skjutsade mej till Jesper så jag fick hämta stackars moppen! Sen drog jag hem och gjorde mej lite iordning och så! Sen kom mamma, pappa, johanna och mormor tillbaks. Då åkte vi till Piren och käkade med Jenny. Det va as gott, men maten slog fan inte efterrätten, jordgubbar och glass! ;P Mmm..
När jag kom hem från stan igen så bytte jag om och drog till jankviken, där jag bytte om igen! :P Det va smärtsamt som fan att åka moppe iaf! Så sen gick jag med mitt onda knä till Råbroviken och tjålade lite med Janne, Marina, Anette, Johnny, André, Viktor, Tim och John! :D Kul som fan hade jag ikväll iaf, trevliga människor det där! Det vart mkt planer, som typ att jag, Anette och Marina ska gå på Sex and the city och att jag, Anette, André och Johnny ska åka till Öland! :D Haha Jaja.. Jenny kom och hämtade mej typ elva. Så nu är jag hemma och sitter här och skriver lite. Jag är så jävla trött så nu ska jag sova!

God Natt, Puss och kram / Maaaaaaad * <3

Sommaren första äventyr

             


Igår sov jag till tre på dagen. Inte så trevligt. Men det berodde givetvis på att jag va trött som en myrslok, och det berodde på att jag låg uppe till fem på morgonen och tittade på Raise your voice, jag grinade seriöst så att jag fick ont i halsen! det va hemskt, den är hemsk! Hemskt bra tillochmed!
jaja.. dagen blev alltså inte så värst livlig, men det blev bättre framåt kvällskvisten då ida kom hem från Falun igen :D Vi drog ner till Jankviken typ vid åtta, redo för att campa - i en husvagn för oss själva. När vi kom dit spelade vi lite yatzy, Ida vann med 2 poäng och blev as mallig över det! Ja, varför tror ni att jag aldrig spelar spel annars, jag är skit dålig! Men man kan inte vara bra på allt..har jag hört! ^ Sen spelade vi kort, jag vann kanske tre ggr av 20 :/ Kass, men Ida är iaf sämst på att förklara! Det tog seriöst 10 minuter för henne att förklara hur man spelade Maja, och det dryga va att i slutändan visade det sig vara simpelt som fan! Crap..
Kvällens bästa
Maddä: Det är din tur nu..
Ida: Jaha, jag trodde det va Sven! (sarkasm*)
Maddä: Öh, nej! Åke är ju före!
Shi fick hon! (proud!)
Klockan 10 kom vi på att vi skulle ut och ro en sväng. Så vi kastade ner lite grejer i båten och drog i väg ut på sjön, där märkte vi att det fanns ännu en sak jag va bra på, som Ida dessvärre va ganska murken på! Jag är as bra på att ro! :O Det går verkligen as fort! Ida svänger bara in mot land hela tiden så jag får säga till henne att svänga rätt hela tiden! :) Men jag fick mej iaf ett gott skratt! ;D det blev en kurs i att ro men Mad the Coach där, en grungkurs, kurs A helt enkelt. Det blev en hel del pauser i roandet, (haha fattar ni roande att ro, haha) men tillslut - efter ca en timme - lyckades vi komma fram i råbroviken :) Jag blev ganska stolt över mina kunskaper i att lära ut ro-ning, för ida lyckades att parkera båten! :O :D Duktig! Väl uppe på land träffade vi André som blev mkt glad att se oss, (dito!!) men vi blev bokstavligt talat uppätna av alla knottsatar som dök upp i varje vrå! 
Sen fick vi syn på att det lyste borta vid Idas farmors stuga, så jag och Ida tog farväl av André och gick dit. Där va dom på väg att sova, men vi hälsade på endå, 10 minuters visit - men iaf..
Sen kastade vi oss i båten igen och gjorde att som stog i vår makt för att komma undan knottstimmen som flög i ansiktet och konstant käkade på en! Det va det västa jag någonsin varit med om! Seröst..
På vägen hem blev det även då en hel del pauser i padlandet. Men tillslut va vi tillbax i Janken, där hoppade jag i sjön - vilket va förvånasvärt varm! :O Men jag hade ingen ork kvar att bara tyvärr.
Det va skönt att vara tillbaka, och jag & Ida spelade åter igen en hel del kortspel :) bland annat Holmen (finns i sjön på Eriksson språk) Vi gick och la oss typ tre, och det va verkligen extremt skönt att krypa ner under ett varmt täcke i en mindre varm husvagn :) Tack Sambolicious för det bästa "sommarens första äventyr". <3

Idag vaknade jag halv tio i husvagnen av att väckarklockan ringde! Då flög jag i princip upp ur sägen och började göra frulle i ren hungernöd! Sen vid typ 09.50 väckte jag ida som fortfarande slumra och sov. 
Vädret va underbart, inte ett moln så långt ögat kunde nå! Då käkade vi lite och sen kastade vi oss ut på flytbryggan, redo att steka. Jag doppade mej lite då och då, men min kära badkruke-sambo doppade sig en gång på hela tiden vi va där, lägg av! Typ halv två åkte vi hem igen, helt friterade båda två :)
Dagen annars har inte bestått av mkt mer än städning, matlagning och ren förberedning för kalas och fin främmande! Pappa fyller nämligen år idag :) Grattis bästa paps! <3 Sen vid typ åtta kom mormor på besök ända trån huvudstaden! Henne har inte jag träffat på typ ett-två år! Så det va verkligen kul att se henne igen! Nu stannar hon till på söndag! :D Kul att få umgås lite med henne tycker jag. Vi käkade tacos och maräng-jordgubbstårta :) Mm..
Sen kom även morbror fredrik på besök oxå, han ser man ungefär lika ofta tyvärr..
Tiden gick och uttråkningen kom. Då åkte jag en sväng och träffade min bästaste Jesper <3 I've missed you so much! Den jäveln har varit på Peace&Love som alla andra rikemansbarn! Hate u all..:P Nee då! ;)
Nu sitter jag bara och tittar lite på TV, imorgon ska jag nog hem till Mathilda och basta och bada lite :) Wiiii.. I love jackie <3

Natti natti, Shoobree! Mad <3


Busy, busy girl..

Jag vet, shame on me.. inget bloggande på länge, jag tycks börja varenda inlägg med det nu för tiden.. Jag har väldigt mkt för mej nu liksom. jaja, det är nog bäst att ni samlar kraft redan nu vänner..Hämta en kopp kaffe och luta er tillbax - för det här kommer bli ett sjuhelvetes inlägg! ;) Vi börjar så här...
Fredag, andra dagen på 2008´s Ludvika fest. Festen började redan vid fem nere i Mathilda's sommarstuga i kyrkviken. Där grillade vi och hade det trevligt och efter ett tag dök det upp en hel del folk :) Pontus, Alex, Markus, Markus och Anna kom och grillade med oss. Pontus hade med sig guran också så vi spelade och sjöng en hel del :) Jag och Pontus körde Fingret i ett järnrör, han spelade och Maddis sjöng :) Det va mkt vackert må ni tro :)
Runt åtta åkte vi in till Ludvika - pepp som fan på fest! Under kvällens gång hände det en rätt mkt, träffade igenkända människor, tittade på Noice - vilket va dö bra om du frågar mej! Sjöng och så.. sen käkade jag och Jackie en skinkrulle på Solemio oxå.. mm! ;) Vi åkte hem typ halv 2 eller så, men innan det så träffade jag bland annat Jenny&Camilla och till sist André :) Det va trevligt.. Det va synd att vi bara han träffas i typ 10 min då! men men..
Kvällen slutade inte där, nej nej! Tim och Jenny skjutsade mej och Jackie till västra, sen drog dom in till stan och hämtade mer folk! Jag och Mathilda satt i typ en timme och pratade om allt mellan himmel och jord - jag älskar att prata med Mathilda <3 Sen åkte vi hem och som i sommarstugan!
Lördag, vaknade upp i kyrkviken, gick upp och käkade frulle - sen hoppade jag och Mathilda i sjön! Japp, kallt va det.. och uppfriskande! Sen åkte jag hem till Jenny på Kb och började göra mej i ordning för 2008's tredje och sista dag av Ludvikafesten. Typ halv5 skjutsade Jenny och Jonas hem mej till Jessica på västra, där vi egentligen skulle grilla - men vädret tillät inte grillning - så det blev mat på spisen! Chicken and Pommes! Mm.. Sen kom tantan <3 och hälsade på, det är alltid lika kul att se honom! Klockan 6 åkte vi in till ludvika med bussen. Då gick vi till stadsparken och satte oss, vädret blev bra igen! (y) där träffade vi en kille från Borås som hette Magnus :) Han va jätte rolig och han blev liute kär i mej - han va så gullig! :D Hoppas man ser honom igen :> Hahaaa Sen träffade jag André :D Alltid lika trevligt.
19.30 , 28/6 2008 - dagen jag alltid kommer ihåg! Jag såg BROLLE JR på riktigt, med egna ögon! Åh vilken läckerbit han är! Sexy guy on stage! Jag ville bara gråta! :P
Sen från typ halv nio till elva satt vi i stadsparken under taket och tjålade med allt och alla! ;D Då dök det plötsligt upp två killar från til kopprberg och började prata med mej - jag va den enda som va trevlig sa dom - sen berättade dom nån sann historia om när dom va på Seaside i Falun och blev av med bilnyckeln och tog sig inte hem på flera dagar. :P Det va skrattretande, jag lovar! haha
typ kvart i tolv träffade jag André igen och klockan tolv började pumpbolaget att spela! Seriöst, det va så jävla bra! Helt sjukt.. Dom spelade bara mina favvolåtar! Jag blev så lycklig, jag ville aldrig åka hem kände jag! Innan dom började så hände det massa saker som jag har lite dåligt samvete för, förlåt.. :/ Jaja, jag kan väl inte behaga alla antar jag, men det är svårt! Va hemma halv 2 och fick krypa till kojs så fort som möjligt.
Söndag, efter fyra timmars sömn var det bara att gå upp och klä på sig och göra sig redo för en dryg dag och en resa till falun. Flyttning.se! Det tog ca 4 timmar att flytta ur och in och städa ur den gamla lägenheten. två dörrar bort, onödigt arbete. Efter allt slitande drog jag, mamma, pappa, ida, mona och Lars och käkda pizza! Sen åkte alla hem och jag och Ida blev kvar i falun. Där satt vi på balkongen och drack cola och käkade chips iflertal timmar! Hemlisar blev det oxå. en hel del.. typ 14 st! :O
Vi gick och la oss typ halv ett nattetid.
Måndag, vaknade typ elva. Ringde till pappa och fick reda på att hela studiebidradet hade kommit! ;) Det kan bara betyda en sak - speciellt i REA-staden Falun - shopping!
Så typ klockan två åkte jag och Ida ner på stan, där köpte jag ett par skor, ett par skorts, en t-shirt och en sen födelsedagsprelle till Jenny!
Vi va på stan så länge att jag missade tåget till grängesberg, så det var bara att åka buss! Fick sitta i Ludvika i en timme och eftersom jag inte hadde ett uns batteri i telefonen så hade jag inget val. Så jag gick till Donken och käkade. Det blidde en Ahlgrens bildar-glass! As saftig, rekomendrar starkt!
När jag väl va hemma i grängesberg va klockan typ kvart i nio. Då satte jag mig på moppen och blåste i väg till janken och grillade korv med mamma och pappa :) Sen typ vid tio åkte jag vidare till Kyrkviken och träffade Mathilda! 
Åkte därifrån typ 12 , och va väl hemma typ kvart över! :) Då gick jag hem till Jenny och Johanna och sov där.
Jag och Jenny tittade på He's the girl nån ny film som hon hade hyrt - den va typ som en blandning av she´s the man och Freaky Friday. Den va as rolig och skit bra. Jag grät i slutet - ovanligtvis!
Jenny somnade innan halva filmen, och jag och jojje somnade typ halv 3. :)
Tisdag, idag - Jag och johanna tittade på Them nån skräckis på franska! :S Jag va tveksam först men den va verkligen as bra. Lite läbbig och så.. Based on a true story though! Scary dude..
Sen åkte jag ner till Jankviken och käkade paj som Anette hade gjort, smarrig! Sen tog jag mig ett uppfriskande dopp i sjön! Mathilda slutade jobba typ 6, så typ klockan halv åtta åkte jag ner till Kyrkviken och tjålade lite med henne och så! Vi tog en promenix och sen åkte jag hem. Sen har jag inte gjort så mkt mer idag!

Fint inlägg va? Jag måste börja blogga oftare, så här kan jag ju inte ha det! ;) Det blir ju synd om både mig och er som ska läsa skiten! :) Haaha!
Nu ska jag titta på Raise your voice - så jag får grina lite.. Så jävla bra rulle! I love it <3
Sen blir det sovtime! Natti natti

C u , Maaaaaaad ^ <3

RSS 2.0