Plåt i plugget..

Fy fan va jag bara skriver blogg när jag har multimedia. Jag fattar inte ens varför, det är inte för att det äråkigt på den här lektionen.. För det är as kul.. Men det är nog för att det är typ nu jag har tid att skriva. När jag är hemma i lägenheten tar det för det första 25 min och bara ta sig in på internet och sen är man så upptagen med att vara trött och sliten eller inne i dumburken! Totalt galet.. 
Nu sitter jag iaf och lyssnar på radio. Typ bara nittiotals musik, men det passar bra till dom har justa freestyle-hörlurarna som är så 1999! Helt galet.. Men det är nice! Att bero på nice, idag slutar vi kvart över ett, så jag har all tid i världen att ta mej en tupplur när jag kommer hem. Skoldagen idag är ungefär den bästa på hela veckan! Dagen började med Foto, då fick vi inviga dom nya digitala systemkamerorna, Nikon D80. det va roligt.. lite av bilderna kommer här nedan sedan! ;) Det är inte så serri, mest lek!

Nä nu måste jag arbeta, det är viktigt.. :P Haha! Jag måste fortsätta med min Flash rulle.. Ha'de! Loove Kiiwi! <3

   
   
   

Kan ni kanske gissa vad temat var? :>

Fest, miss i nassen? :O

Sitter i lägenheten, i min ensamhet och käkar glass och djungelvrål. det är måndag och jag har varit i skolan till klockan halv tre. Helgen va trevlig. Jag och Mathilda hände ihop hela helgen och vi hade som sagt lika trevligt som alltid! ;D I fredags va det inte ens meningen att vi skulle hitta på nått, men Sofia ville gärna att vi skulle komma hem till henne och umgås lite ;) Och så blev det minsann! Jag och Mathilda åkte in till fia lite senare på kvällen och träffade lite fint folk och så, bland annat Falufolk! Det va mkt trevligt. Men det hände dessvärre inte bara trevligheter, det blev lite bråk och så också! det va bara jobbigt.. onödigt!
På lördagen hade jag fullt upp, verkligen. Först va jag och Spankie (Angelica) till stan och tittade på fotboll, där träffade vi även Camilla. Sen hann jag inte mer än hem igen så åkte vi till Skeppmora och firade Thildes 1 års dag ;) Ungen är så söt, Ebba va oxå där och härjade. Jag lekte fotograf där bland alla glada - och mindre glada - "släktingar". Sen åkte vi hem och efter ett tag skjutsade pappa upp mej till Mattis. Där tittade vi på "Sally" och vräkte i oss massa cheezballs och perre. Sen blev det lite mat på det oxå! Ont i magen kan man säga.. Vi blev sugna på att göra nått så vi åkte till Lisa och tjålade och drack kaffe. Magen sa verkligen i från efter den koppen vill jag lova. Sen va det bara att förbereda sig på en promenad hem till Jackie igen. Vi plockade upp Jonas på vägen och han följde med hem till gudmundberget. Där stannade han inte speciellt länge och drog in på krogen, men han kom tillbax på natten och sov med mej :) Tidigare på natten hade även Happy - Löjlig - kommit dit och han och Mathilda somnade snabbt efter en vacker godnattsång av moí - Idol Maddä - som Happy kallar mej! :O
Söndagen spenderades till hälften vid Mathilda och hälften hemma. Pappa skjutsade fram mej på byn så jag fick träffa Jes innan jag åkte till Falun. Sen kom Mathilda fram och vi åkte med 19:07 tåget hit.
Det va ingen lätt resa hem vill jag lova, det hände massvis på vägen, men det ska vi inte ta här och nu! ;D

Nu ska jag vila mig lite och sen planerar jag en promenad faktiskt, det är nog djungelvrålen som spökar! Ha'de!

Love Kiiiiwi <3

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger..

Sitter hemma i Grängesberg med Jojje under armen. Jonas åkte nyss hem typ. Jag har mensverk.
Jag ska sova hemma i natt och åka tillbax klockan 9 i morgon bitti, det känns bra.. vi har fet sovis så det passade sig att sova hemma. På torsdag kommer mami och papi hem, i miss them a bit. Det känns konstigt att inte ha dom här, även om dom bara varit borta en vecka och kommer hem. Rocky däremot, kommer inte hem. Det har jag fortfarande inte smält ordentligt, det kommer jag nog aldrig göra heller är jag rädd. He's always in my heart and mind! <3
Men mamma och pappa kommer alltså på tordag :) Så då ska jag hem igen, är ledig på fredag (y). Det kommer behövas efter en lååång vandrig i skolan på torsdag! Vi ska gå typ över en mil i skogen och laga mat i vildmarken :O ojoj.. Har en känsla av att vi kommer gå vilse eller nått! Nått konstigt kommer hända oss, om det så kommer vara något lätt som ett möte med en älg eller så.. typiskt! Bara vi har massa massa mat med oss så vi överlever dagen! ;) Haha ><

Nu måste jag nog sova snart, mkt snart.. Jag är trött som en apa på crack. Jag lovar! Jag har blivit sjukt svårväckt btw, Jenny försökte väcka mig idag när jag tog en tupplur på soffan. Det va omöjligt. Det va ju lika i helgen, när vi va vid Happy.
Jag och Mathilda fick hans nycklar och åkte hem till honom, där somnade vi på varsit håll och ingen vaknade när efterfesten skulle in genom porten och ringde oss som dårar. Så en av grabbarna fick klättra upp på balkongen och bryta sig in där. När han kom in låg jag och snarkade på soffan! >< Jag vaknade inte då heller. Vaknade av att Jonas stog och försökte få liv i mig! Det va festligt.. hela helgen va helfestlig måste jag säga. Jag och Mathilda hade en as trevlig helg som vi sent ska glömma! Den va lite av gud >< haha!

Nä nu babblar jag igen, sova va det ja! ;) God Natt på er, Puss och Kram     Maaad Kiwii <3

Lillebror <3

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge. Men jag har verkligen inte känt för det nu. I måndags hände något som gjorde oss alla mkt ledsen, Rocky - min älskade älskade hund fick avlivas. Det va det hemskaste på länge, jag har inte varit så ledsen på år tror jag. Rocky, Baboo liksom! Jag älskade den hunden mer än något. Han är lillebror, en del av familjen - och nu finns han inte mer. Så jag har verkligen inte haft nån lust att skriva.. 

Igår va det nollning här i Falun då alla Medie-ettor blev nollor! :) Mjölade och äggade, kletiga och illaluktande! HAHA! Så vi va där och tittade på förnedringen, men jag tror inte att det va nån som tyckte att det va jobbigt eller så - mest roligt. 
Efteråt gick vi hem till oss, massa medie-tvåor - klasskamrater alltså! :) Vi spelade lite gura och sjöng och så! Sen kom treorna och hämtade oss och vi gick tillsammans till Bojsen beach! :) Där hade dom tänt en brasa och vi satt och spelade och sjöng lite med dom nya ettorna som förhoppningsvis känner sig välkommna till Media på Lugnet! För det är ju därför vi har nollning - egentligen! 
Vi stegade hem relativt tidigt iaf, Jag, Ida, Jacket och Jessica gick hem typ 10 :) Hem till den stökiga och kalla lägenheten. Det va ap kallt. Jag sov med 3 täcken, och det va verkligen nödvändigt! Jag är en fryslort. 

Ikväll är det Grängesmarken! Tiden går så fort.. Så jag antar att det blir lite fest i kväll med.. Och imorgon.. :/ ojoj! Ja, jag får väl se vart jag hamnar. Ska höra med syster yster vart hon ska.. 
Nu har jag iaf Multimedia och håller på att göra en Flashfilm som inom kort ska in på Youtube förhoppningsvis! ;) Den blir jätte festlig. 
C u tonight maybe? Love Kiiwicake! 

I LOVE U BABOO! R.I.P <3<3
R.I.P Lillebror - I'll always love you <3


Festligheter.se

Multi multi multimediiia! Tja. Nu vare dags igen. Idag är det party, i Ludvika! DET ska bli fett nice! Ekki och Lina har bjudit in oss ;D Mig och Ida alltså. så det är där vi kommer hänga ikväll, det ska bli festligt att se dom igen, verkligen! 
Och på Lördag (imorgon alltså) är det Granny goes Street!! Kapten Röd och DLK på Arenan i Falun, kan det bli bättre eller? Jenny, Camilla, Kim och Kevin kommer hem till mej och förpestar läget, nej då! Dom är så välkomna så. Dom flesta ska även slagga vid moí, det kan bli trevligt. Jag tycker om besök, jag gör det faktiskt. Bea Babe kommer också, och bättre än så blir det inte. Ett Kapten Röd fan så det heter duga! :> I love her <3
Mkt trevligheter i helgen alltså. För en gång skull liksom, nu var det länge sen! Om man inte räknar med förra helgen då det va Grufnatta iof, men det räknas inte för det va i Grängesberg. Allt utanför byhålan räknas som ett plus. Inte för att jag hade speciellt tråkigt förra helgen, det va nice! Men jag fick leka Dr Phil mestadels av kvällen! Visst, det är väl trevligt att folk litar på mig och vill prata om sina problem med mig, men det blir jobbigt i längden. Ja. 

Nä, nog av trök, eller en sak till! Vi slutar 4 idag :/ Inte trevligt. Aja, som sagt - NOG! 

Piiz OG's / Kiiwi! <3

Madeléne <3 Grängesberg

Tjaba tjena hallå! Sitter i grängesberg, tredje dagen i rad. Jag älskar att vara här :D Nu sitter jag framme vid pappa och väntar på Mathilda and the gang! Vi ska laga lite middag och så! ;) Sen ska jag leka med Jonas tror jag, men jag åker upp till Falun igen typ runt 9 i kväll, det blir bra!
idag har vi bara haft två lektioner, Foto och Multimedia. Det va ganska soft måste jag säga. Slutade kvart över ett, då drog jag hit till berget då då.. Don't judge me okay.. I love it.
Nä, anledningen till detta onödiga inlägg är egentligen för att Maria påminde(?, påmann? aja, ni fattar) mig om att jag inte har skrivít på länge och så. Men aja, Nu ska jag gitta. C u , Kiiwi <3

Update!

Nu är det måndag igen. sitter i skolan och har min första lekion för dagen. Idag slutar vi dock halv tre, vi har bara två lektioner. Sov vid mattis i natt, vi mös i nya soffan med Pekka och Gurris, åt lite korv och drack perre. ><
I lördags va vi i parken och träffade folk och så. Fyra av alla trodde jag va DrPhil eller nått.. Crazy! Vi hade trevligt, Jackie and Me! Sov i kyrkviken med Jackie och Happy! :D
Idag ska vi käka tacos. Jag vill åka hem imorgon men Johanna kommer hit och sover över, så det går inte. iih. 
Idag kommer Jonas och Stefan hem från Cypern. >< Hoppas dom har haft det bra och så, jag har varit konstant nervös i en vecka, men nu kommer dom hem, så nu kan jag pusta ut. Måste ringa till Marre och fråga när dom kommer, iih. Fubbigt, jag vill också åka utomlands. varmt. Dom har säkerligen druckit en hel del under resan, det är bra på ett sätt. Då kanske dom kan vara nyktra ett par helger >< yeah right..
Ojoj, jaa.. iih! Nu ska jag och fisen snart ta rast och gå och äta en andra frulle! (y) 

C u , Kiiwi <3

missyourkiss. 

RSS 2.0