Fuck forever, if you don't mind..

Nu har jag snart jobbat två tredjedelar av det jag ska, det känns fan helt okej. Men idag har det varit så jävla tråkigt på jobbet, jag ville faktiskt bara hem. Men det gick rätt bra på slutet när vi började spela spel. Jag får helt enkelt tänka på att det bara är en vecka kvar och sen är jag fri igen, men dock inte allt för länge - för sen ska man tillbaka till plugget. *suck* Nästa fredag får jag min lön iaf, det känns ju skönt! Jag hinner inte ens sluta jobba innan jag får dom efterlängtade pengarna.. Jag vet inte ens hur mkt jag får, typ 6 papp tror jag. Men det känns ändå bra.

Efter jobbet gick jag fram på berget till min far och lånade lite stålar som jag ska göra över med i helgen. Jo tack, för i helgen är det minsann Beach Party 09 i Kyrkviken!! Men jag tror ärligt talat inte att det här årets party kan slå förra årets helgalna fest. Det finns nog ingenting som kan slå det fan.. Men jag hoppas på finare väder, att få umgås med mina bästa och dricka/äta gott. Beach är nog lite av sommarens höjdpunkt! Ja fast i år va det ju typ Peace&Love. Men om man tänker lite överlag liksom. Hoppas helgen blir bra..

jag är trött på det här nu. På riktigt, jag orkar inte lyssna på allt gnäll. Jaja, det finns vissa som tänker typ så här Ja, jag vet hur det känns.. Men i don't give a single fuck. på riktigt. Jag vill inte att nån ska bry sig, snart bryter jag ihop. hur lätt tror ni att det är va? inte så jävla kul för nån..

Nu ska jag göra en fulig. Pivo <3 Ha det fint. PEACE - Mad.


F*ck you, f*ck you very very much..

imorse va en pers, på riktigt. Jag va så jävla trött när jag gick upp klockan åtta imorse och stegade i väg mot Granliden halv nio ännu en morgon! Väl där är det bara att byta om till dom vackra arbetskläderna och ta ur piercingen, för att förbereda sig för ännu en dag fylld med skratt, sura miner och en hel del dösnack! En del vet ju varken ut eller in och tror till och med att dom bara är där för en snabbvisit för att sen åka hem till en lugn och skön egen lägenhet igen. Men då är det bara att lugnt och sansat försöka förklara för 100ade gången att dom faktiskt bor där och att det är fint som snus!
Men idag tror jag att varenda pensionär hade vaknat på fel sida och dom blev då tröttare och grinigare för varje timme som gick. När klockan äntligen slog halv fyra så var det dags att gå hem tänkte jag. Men tjosan hoppsan, jag träffade visst P-nut i koridoren och tyckte att det va en ypperlig händelse, eftersom vi båda bor på KB och hon har bil.. ni fattar va jag menar.
Men först va vi tvugna att vänta till klockan fyra, hon får inte gå en minut tidigare.. Klockan fyra åkte vi och hämtade världens gulligaste lilla Emil på dagis. Emil ville ha glass och Patricia ville ha pizza, jag med.. så vi åkte och käkade. Det blev visst en bit över så vi åkte till Granliden och gav den till Angelica som jobbar delad tur idag. (pilutta dig)
Observera gärna att jag inte har varit hemma än vid detta tillfälle. Sen trodde jag ju då att jag skulle få åka hem och vila mig, men ack! Patricia åkte åt fel håll och käpp rätt åt helvete in i skogen. Upp till Vindkraftverken för att vara exakt. Men först åkte vi hel fel ett par gånger och rätt ner i ett fucking hål så jag tror att både jag och P-nut kissade liiiite i brallan där. Skämt-o-sido? Nej men tillbaka till vind-shiten. Det va as läbbigt att stå under en fet jävla propeller som snurrade i 170, fy fan. Emil tyckte inte ens att det va lite kul och jag och P-nut va bara livrädda. Sen blev det tråkigt och vi började åka mot KB. När vi svängde in på KB's parkering påminde Emil mig att jag visst hade lovat att gå till lekparken om han åt mat. fan. trött. Aja, har man lovat så har man. Det blev inte så långvarit när jag tog till det geniala - dock lite fega - tricket.. Ska vi gå hem och äta glass? Vi sprang hem. Mohahahaa.. Tro inte att jag gick hem efter det, nu sitter jag uppe vid en lika happy storasyster som alltid. Jag älskar dig med Jen <3

Snart ska jag gå och möta A tror jag, eller så skiter jag i det.. jag tror inte att jag orkar. WHAT EVER. Jag återkommer, nu känner jag mig hungrig igen - vilket måste vara helt och hållet inbillning. Det är omöjligt med tanke på att jag för typ en timme sen drog i mig typ en hel pizza.. fet. Ha det bra.. HOJ! mad.


Äh kyss mig, du bara ljuger..

Nu var första arbetsveckan avklarad och två står på tur. Det går bara lättare och lättare att jobba och socialisera sig med dom underbara människorna på Granis. Idag är det lördag och jag är ledig, sitter hemma vid Jenny och umgås med Jojje. Idag ska jag gå till vallen och titta på fotboll med Angelica, Jenny och Maria tror jag. Sen ska jag och A hitta på något festligt!

Jag är så trött på att sitta här och lyssna på musik som passar in på situationen, och bara bygga upp dom här irriterande känslorna som sticker i hela hjärtat på mig. Varför ska jag alltid trassla mig in i situationer som jag inte kan hantera? Men nu är det inte bara jag, det här är ohanterbart. Om, om, om.. det finns så mycket jag vill komma fram med här, men med tanke på att det är bara massa rikspuckon som läser min blogg så måste jag nog sluta nu. Men jag vill bara säga att jag skulle verkligen uppskatta om alla sket i va jag gjorde från och med nu. Back off. I don't give a fuck.

LOL. Mad.


Ett knippe solsken?

Detta får bli ett kort ett, bara för att liksom. Idag är det måndag vilket betyder att det åter gick görs ett försök till en fettfri kropp. Igår låg jag och A hela dagen och tittade på film och tv, och åt en hel massa onyttiga saker. Pizza, Kinapuffar, gott&blandat, Salt&blandat, Chips, dipp, coca-cola. non stop. Men man får frossa innan man bantar tack så mkt :) haha Vi somnade mätta och belåtna, och helt slut efter att hja tuggat hela dagen.
Imorse fick jag nog sommarens wake-up-call iaf. Jag vaknade av att Jenny vrålade mitt namn och tröck upp en telefon i nyllet på mig. Trött som aldrig förr krystade jag fran ett "hallå" och hörde min mors röst gorma och gala. "Maddä, du har fått jobb på granliden" - va ungefär det jag uppfattade och mina ögon förvandlades genast till stora gröna dollartecken. Pengar. Men sen när hon sa "Du börjar imorgon, klockan 9" blev ögonen mer panikslagna. Jag ringde till min arbetsförmedlare - Johanna Helena Eriksson och hon tjålade en hel del om att jag typ kommer tjäna iaf typ 6 lax på tre veckor genom att sitta och le och tjåla med gamla damer och farbröder. Fine by me liksom.. Jag är ju faktiskt ett knippe solsken så klart att jag kommer passa som solstråle! :D haha Imorgon börjar jag och jobbar i ca 3 veckor. Nio till halv fyra, nice..

Nu sitter jag och väntar på att A ska komma hem och hämta mig, så ska jag följa med na till golfbanan och glo när hon typ slår bollar tror jag. Kul. Jag tror att hon tror att jag är hennes lilla slav eller nått. Så..att..jag vet inte.. haha!
Jag ska vila tills hon ringer. vila lite bara.. wish me luck! Natti. Mad.

Livet är ingen dans på rosor - men i vattenpölar.

Regn och rusk. Jag hatar det, Jenny hatar det, jojje hatar det, alla hatar det. Det har fan hällregnat hela jälva dagen och jag har varit jojjevakt idag, så det betyder att jag tillochmed har varit ute i det plaskblöta äckelvädret.. Detta påminner mig lite om ett inlägg jag skrev den 21 oktober förra året. Inte för att jag kommer ihåg det i huvudet, men nu i mina trista dagar har jag läst gamla inlägg - vilket är nostalgiskt och känsligt. Men tillbaka till saken, så här löd inlägget (!):

Livet är som trasiga skor i regnvädret. Ett snett steg i fel riktning och man blir genomblöt.. Man måste liksom tänka på sina steg i livet så man inte trampar i pölarna, akta sig för dom blöta partierna så man inte blir bjöt upp till knäna. Men det är inte så lätt alla gånger, jag om nån vet det.. Jag har gjort många dumma steg i helt fel riktning. Men ibland undrar jag om pölarna finns där för en anledning. Jag menar, det är ju inte pölar överallt, så dom måste ju ha en mening. Placeringen måste ju ha en betydelse. Eller så finns dom bara där för att livet inte ska vara en dans på rosor.. utan i vattenpölar!

Jag kommer ihåg när jag skrev detta, jag kommer ihåg vad som hade hänt för att locka fram dessa tankar och jag kommer ihåg när jag trampade i pölarna. Det va jag och Mathilda, det va en kall och blöt kväll i oktober. Vi stog och väntade på skjuts uppe på västra - jag med trasiga skor - och jag funderade på varför just jag va så messed up. Det har jag inte klurat ut än, vilket betyder att jag bara har blivit äldre och inte ett dugg klokare. Det spöregnar. Jag har åtminstone hela skor i dagsläget. Men livet blir tydligen inte lättare för det..

PEACE - Mad.


Och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi..

Tjofaderittan! jag funderar starkt på att  gå utanför dörrn idag och kanske hälsa på Daniel om han har tid och lust. Jag börjar tröttna på att ligga inne och lyssna på regnet som smattrar mot markisen. Igår och idag har varit för slappa dagar och det känns som om jag slösar bort min tid. Jag vill ha ett jobb, och i år va det inte mitt fel att jag blev utan. Men jag håller ärligt talat på att få krupp! Mathilda jobbar väl och sliter på det arbetet jag önskar att jag hade, inte fysiskt kanske.. och inte psykiskt heller, men ekonomiskt. Hon kommer väl jobba hela långa sommaren kan jag tänka mig och tjärna storkovan, medans jag sitter på min feta bakdel och stirrar in i väggen. Jag saknar min Mattis, jag måste nog träffa flickebarnet i helgen om hon han tid.. och lust. Nej, va ska jag göra med mitt liv? Jag börjar ärligt talat gå mig själv och alla andra på nerverna. Folk undrar, folk tänker, folk kan drunkna i södra hörken om jag får säga mitt. Jag ska sluta upp med det här nu och bli den jag en gång va, när jag va tolv. Det är minsann snart sex hela år sedan. Jag tror att jag börjar närma mig en så kallad artonårskris? haha. Men nu när jag har en massa dötid så tänker jag för mycket på saker som man inte borde tänka på. Som tillexempel att jag börjar faktiskt bli gammal nu, det va ändå sex fucking år sedan jag skulle börja sjuan! Det känns som igår, kommer ihåg dagen då jag gick in på Park och kände ångest blandat med spänning. Nu ska jag plötsligt börja tredje året på gymnasiet, jag bor i Falun och har nästan helt nya vänner och framtidsplaner. Livet förändras.. och fort så in åt helvete går det!

Tillbaka till verkligheten, spotify är i gång och från ingenstans började Through glass med Stone Sour spela. Volymen höjdes och nu känner jag hur halsen bränner av tårar som bara vill ut. Är jag så här deppig eller är det endast hormonerna som talar? Jag vet inte längre. Jag vet inte mycket alls nu förtiden faktiskt. Jag önskar att - Livet är en fest - kunde stämma, men jag tror att det kommer. Angelica berättade att åren mellan 18 och 20 va dom bästa i hennes liv och att jag iprincip kan skratta mig lycklig att jag har det att se fram emot. Jag hoppas att hon har rätt, min nyfunna vän Angelica. Som faktiskt har funnits i mitt liv sen jag va typ fem, men det är först nu jag vet vem hon är. Jag litar på henne, ibland. Vi är vänner. så är det, vare sig du vill eller inte.

Nu ska jag snart åka fram och fylla på min mobil med dom få kronor jag äger, men det är ett måste. Så jag kan kommunicera med omvärlden, för det här går inte annars. Imorgon är en bättre dag, om jag så ska få kick some ass för att den ska bli det. Idag är ingen bra dag, inte alls bra. usch, fy, fan.
Hoppas ni mår bättre än mig, det är ni värda! Keep lovin', lol. Hoj!

I am nothing now, and its been so long.
since ive heard a sound, the sound of my only hope
this time i will be listening..
-----------------------------------------------------------------------------------
Nej jag känner ingenting aldrig igen bejbi,
Och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi.
Över landet där ingenting hänt..

Brevis esse laboro, obscurus fio..

Hej alla glada läsare, om det finns någon där ute som kan värma mitt iskalla hjärta så är jag öppen för förslag. Jag kanske ska börja använda min blogg som en datingsite för mig själv? Jag är på ett myshumör idag och vill bara ha någon här som håller min hand och pussar mig i pannan då och då, det va alldeles för länge sen jag hade det så. Eller, ja.. längesen? nee, men på riktigt. Jag behöver värme i regnvädret..

Igår va det lite folk här, i mitt nya hem, vid Jenny. Det dracks öl och vi umgicks mest helt enkelt. Idag är jag trött och full av mensverk, det är inte kul. Det är en film-och-flöt-dag idag, vill ni joina? Idag gick jag och Ankan fram och åt på Adria, det va bland det bästa som hänt mig på länge faktiskt. Sen gick jag hem och tittade på film med Jenny och Daniel. Dom har precis ätit Hasses och nu sitter jag här själv vid datorn och äter deras rester och dom ligger typ och sover i soffan. Nu har dom hyrt en film, och det va ett misstag att ge Jenny pengar och låta henne hyra rulle. Det blev Zack & Miri - Make a Porno! Inte riktigt va jag hade valt kanske, men det får väl gå för denna gången iaf. Jenny har helt enkelt sjukare humor än va jag har, eller det visar väl sig om jag garvar eller sover..

Nu ropade Jenny och då är det dags att börja titta på film då kan jag tro.. Men jag återkommer så fort det är möjligt.

Amor Vincit omnia..

Mad.

Bär ner mig till sjön.. jag känner att jag måste i!

Fan va vackert väder vi har nu då!! Men klockan ett slutar Jenny jobba och då kan det hända att det till och med regn.. Haha. Nu sitter jag och Spanks framför varsin dator och lyssnar på Promoe! Idag ska vi till Janken och kasta oss i sjön, du med Angelica!! Jag och Jenny har fan legat i den där sjön i flera dagar nu och det hjälper inte min förkylning till det bättre precis, det blir snarare lite sämre för varje dopp.. Men man måste svalka av sig i hettan!

Imorgon fyller min far 50 år!! Och jag har ingen riktig duglig prelle än! Han kommer nog få den lite efter, men jag tror inte att det gör nått faktiskt. Innan imorgon måste jag plocka ihop mitt rum, som dessvärre ser ut som ett bombnedslag. I måndags va vi i Falun och plockade ur lägenheten så nu är alla mina ägodelar på mitt lilla rum! Jag vet inte vart jag ska göra av hälften ens.. Jag skjuter på det som fan, men mamma vill att jag gör det innan pappas birthday så då lär det ju bli idag! hemskt jobbigt läge..

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe för sen tror jag att Angelica har planer på att gå till Jankviken! gå.. så jag behöver krafter om jag ska orka hänga på -.-

Ha en underbar dag i sommarvädret så ses vi snart, hoppas jag.. Peace - Mad!

RSS 2.0