Påpucklad?

ojsan..
Fläskläpp?

Sista april..

God morgon. Idag vaknade jag av att jojje hade hoppat upp i soffan och ville sova på mej .. Det gick ju inte för sig, då blir mamma jenny argsint. Ja, som sagt så sover jag på soffan hemma vid jenny och johanna. Igår åt vi pizza med Stefan som var här och pluggade. Jag tycker verkligen om min kusin, han är så söt :) <3

Ikväll vet jag inte så mkt om. Jag hatar egentligen valborg, det suger ganska hårt. Jag och Mathilda brukar kalla det Amatörernas afton, det är presis va det är det!
Men jag antar jag att måste go with the flow och följa med till ludvika iaf. Jag vill ju träffa Bea och  Ekki, favvisar! Ja, och sen träffa allt annat folk som jag aldrig träffar oxå! Det är ju en tjusning i sig det ju.
Sen är det ju där med skjuts, jag vill gärna hem och sova, men på valborg finns det nog inte en kotte som är nykter! Så jag får väl sova vid Bea om jag har tur! :)  
Jag SMS:ar med Ekki nu, hon tycker att vi ska grilla i kväll! :) Det tycker iaf jag låter som en ypperlig idé! ;) Så det är så planen ser ut nu iaf, men allting och ingenting kan hända!

C  u  ,  Maaad ^  <3


God morgon söndag ,

Good morning sunday. I natt har jag sovit hemma vid Jenny och Johanna, trött som fan och sliten som sett litet djur satt jag vaken här vi köksbordet och glodde på J & J när dom satt vid datorn. Klockan 3 gick vi in och la oss, då satt jag och Jämpa i en film att somna till. Haha, bullshit! Vi va ju tvungna att titta klart på filmen! Vi tittade på Glitter med Mariah Carey, den va bra och framförallt sorglig! I slutet snyfftade både jag och jenny..
Filmen va klar typ 5, då somnade jag av och jenny låg och lyssnade på morgonfåglar, maddäs snark och jojjes fight md vattenskålen. Synd ^ stackars liten..

Idag ska jag åka till Falun. C u , Maaaaad^

Photoshop.se

Photoshop, hyvens! Mina systrar påverkar och lär mej mkt måste jag säga. Nu är jag iaf klar med min nya header, jag blev fan nöjd för en gång skull! Jag har setat här nu sen Jenny och Johanna åkte till Hanna. typ sen klockan sex! ja typ i sex timmar. Och jag tröttnar inte! Det är så roligt..
Jenny och Johanna - Mina systrar, vänner och förebilder - I love u <3

Och Amanda, men hon är inte mkt till förbild - I love u 2 <3

Update ,

Gårdagen blev grym. Det va lite myggigt och lite lite kallt, men annars va det as trevligt. Det var som sagt Jag, Jacket, Ida, Jessica och Maria som va med och grillade + Mathildas familj såklart! :) Det blev mk skratt och tjål om gamla minnen, Ida skrattade mest hela tiden och vi skrattade mest åt henne.
 Kyckling, potatissallad och sallad va tyd det jag glufsade i mej igår och jag blev sjukt mätt. Det va så trevligt så! När kylan kröp fram och kvällen kom närmare så kröp vi in i Mathildas lilla stuga som dom har ute på gårn'. Där satt vi och lyssnade på musik och pratade, då dök Pontus och Niklas upp och hälsade på! Det va trevligt, man träffar dom inte så ofta liksom. Niklas luktade välbekant, lite jobbigt välbekant.. What ever! ^
Johanna och Jenny kom och hämta mej och jag va ledsamt tvungen att lämna Måkä kvar på Gudmundberget. På KB tittade vi på en film som dom hade hyrt, (Irene Huss) sen kom Jockos och flashade mes sin nya bil. Raggarbil. Jag har ju alltid sagt att han är lite utav en raggare inombords. Haha, men det är ju okej..
Filmen va klar typ vid 2, då gick en väldigt slut Maddä upp till sitt rum och la sej och tittade på Myggan, hyvens program! (y)
Jag drömde någor sjukt wierd. Det va hemskt faktiskt.. Det va som om jag va medveten om att jag drömde, det går inte att förklara alls.. Haha

Ikväll ska jag nog sitta och photoshopa hela dagen tror jag. Det är ju mkt trevligt. Jag måste bli lite mer haj på det där tänkte jag! :D

Maaaaad ^ <3

Håltimme är för nollor.

Nu sitter jag i skolan, håtimme. På högstadiet ville man ha håltimme, men nu suger det stenhårt. Vi har haft det i 2½ timme och det återstår ännu en halvtimme! Det är freaking unbelieveble.. Klockan 3 åker jag och flickorna hem till Grängesberg iaf.. Det ska bli fint det!
Ikväll har vi planerat att vi ska åka moppe till mathilda och grilla! :D:D Mys mys. Jag, Ida, Mathilda, Jessica och Maria blir det gäng som ska sitta och livsnjuta på gudmundberget. (y) Fett najs.

Jag orkar inte skriva mer, ni får ursäkta min dålig-het. Jag ber om förlåtelse.se

C u bitches!

Maaaaaaaaaaaad the one och only steker <3

Shame on me.


     

Jag vet, jag har inte bloggat på länge, inte för att det inte har hänt någonting värt att skriva om, kanske just därför! Jag har gjort så pass mkt att jag inte har haft tid att skriva om det. Jag har mestadels varit ute, det har ju varit stekigt väder i typ 2 veckor! Helt sjukt varmt, sommar-varmt! Så det har hänt rätt mkt.
Jag orkar dock inte berätta om allt, jag har typ mest varit ute och tagit kort, med johanna bland annat! Jag har även tagit ut måkä!! :D:D Igår, när jag var i Grängesberg och hade ledig-dag! (y)

Idag har jag, Ida och Mathilda varit hemma vid Anton i Bjursås och hälsat på! Anledningen till det va väl bla att vi ville titta på tjurarna. Bjurs i sig är verkligen "på landet". Det va som att åka tillbax 200 år i tiden typ.. Som att leva med barnen i bullerbyn typ! helt sick! Jag lärde mej varför det är så mkt stohej om djuret bäver i bjurs! Bjur betyder tydligen bäver! :S Jaa.. konstigt det där! :P

Jag luktar fortfarande tjur om händerna. Jag tror att jag spyr! Fast jag har duschat och tvättat mej 3 ggr. Det är galet va illa dom luktade dom stackrarna. Inte så konstigt med tanke på att dom aldrig får tvätta sig. Det skulle behövas, och en riktig snytning i snoooooken skulle inte heller sitta fel!

Nu ska jag titta klart på medium, det är ganska bra..

C  u  ,  Maaaaaad  ^  <3


image91
Gangstah!


Snabbis inlägg

Hej hopp, håltimmen är i snart slut och vi börjar svenskan snart. Jag, Ida och Sofia har varit nere på stan och käkat lite på donken och så.. Efter svenskan ska jag åka hem till Grängesberg, jag är väl hemma typ 5 eller så.. Jag ska fråga pappa om vi kan ta ut måkä i helgen (min moppe^), det är faktiskt dags nu tycker jag! Annars ska jag nog kanske på kvarte en sväng i kväll och hälsa på, sen vet jag inte.. Jag måste iaf titta på Berg flyttar in! 
Nu har jag lite ont i magen efter McDonalds, usch då.. 

Ja, What ever. 

C  u  ,  XOXO  Maaad ^ <3 

image84

Utflykt ala stekväder!

Det va ju meningen att jag och sambo skulle leka med Jacket och Fisen, men så vart det inte alls! Vi va typ där och vände, dom skulle visst basta så då drog vi in till city och köpte glass på donken!
När vi kom hem till lägenheten satte vi på oss varma kläder, sen gick vi ner i cykelförådet med pumpen i högsta hugg! Hoppade på Majken (my bike) och Mike (Idas bike) och drog till Lidl och köpte ett sexpack cocacola-light och en låda bondkakor, sen bar det i väg runt sjön för att söka efter den perfekta fikaplatsen!
Perfekt va kanske att ta i, men vi hittade en plats tillslut där vi parkerade cyklarna och dukade upp fikat. Det blev en väldigt rolig utflykt med massa hopp hit och dit och korttagande till max! vi fick till fett roliga bilder må ni tro.. ni ska få se! ;)

Nu ska jag packa och borsta tänderna och sen ska jag väl gå och lägga mej! Hela mitt hushåll har redan gått och lagt sej, kul! Så jag känner stressen i kroppen verkligen..

C  u  ,  XOXO  Maaad ^ <3

image83


stek!

Jag har egentilgen inte tid med det här, jag och sambo ska snart till Mathilda och steka i det ljuva vädret med henne och Sofia. Det är soligt och det har det varit hela dagen. Det är ju så jävla ljuvligt! Sjukt.. STEK!
Idag hade vi Nationellt prov i engelska på morgonen, så vi hade inge sovis! :( Provet va ju iaf fett simpelt, så det va ju skönt! Vi skulle typ skriva om årstider eller minnen från nån årstid! Jag kan ju gissa på att nästan alla skrev om sommar, utom Jacket såklart! Hon ska väl inte vara som alla andra! ;) haha

Som sagt, jag ville bara uppdatera! Återkommer i morgon när jag kommit hem till Grängesberg!

C  u  , XOXO  Maaaaaaaad ^ <3

image82

Stek vidare Sverige, snaret kommer den svenska sommaren och där med reget! (y)

Smyginlägg onsdag.

Rörligbild, movie time alltså.. Jag och brudarna håller på att göra en musikvideo till Paolo Nutinis låt "New Shoes"! Det går väl så där måste jag säga, dom är ute och filmar lite och jag ska måla stjärnor i paint är det sagt! Men jag kom på att iMac datorerna som vi har i skolan kanske har paint, så det sket sej! :P 
Jag måste feting skynda mej, innan dom kommer tillbax och skäller på mej! :O 

Åker hem till Gränges idag! ;) <3 kvarte.se.. 

C  u  .  xoxo   Maaaad ^ <3

P.S Sweeney Todd va grymt bra, rekomenderas starkt! Men det va lite för löjligt orange blod! men annars var den apbra! D.S

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Svenska 12:40

Hej igen, nu har jag svenska och ska analysera min bok som heter Låt den rätte komma in.
Problemet är bara att jag inte har läst ut skiten och måste nu anstränga mej för att i smygleta lite information på internet och i boken (som jag inte har med mej, darn!) innan Böcklingen kommer på mina hyss! Men det är bara att se lite oskyldig och söt ut så blir hon inte så arg! ;) Hon hatar mej säkert.. Nee det kan inte vara möjligt! :O

Idag ska jag då hem till Grängesberg och hälsa på, Mathilda ska på fotbollsträning så jag tänkte gå till kvarte ett tag! :) jag vill bara umgås med alla mina vänner så ofta jag kan!

Nu slutar vi om typ 20 min, jag ska försöka skriva lite på analysen så jag kommer en liten bit på vägen iaf..

C  u  ,  XOXO  Maaad ^ <3

Tjocktarmscancer eller bara tjock?

Inledning: Naturnollorna står på i bakgrunden när jag sitter här i soffan på Britsarvet. Det handlar om typ en mamma, en pappa och en dotter som ska segla och en massa shiet! :D Lite intressant faktiskt.. Jaa.. Dom är värmlänningar oxå! till råga på allt!

Skola: Idag har jag  slitit häcken av mej i skolan, som vanligt..! På engelskan spelade vi in en film när vi tjålar på english om typ julshit! Sen har jag haft datakunskap, vilket är ganska kul tycker jag. Om man fattar! :P Mediekunskap och Drama va dom två sista lektionerna. Suck 1 & 2 ?
Hemma: När vi kom hem åt jag mums-köttbullar och makaroner! Sen tog jag mej en promenad runt sjön. Jag älskar att vara ute och röra på mej nu för tiden! Det är så jävla najs, hur skönt som helst med vår! (peppar, peppar ta i trä).
Nu: Ida städar ut gamla kläder som hon inte kan ha ur garderoben, och Anna är med och tar över! :D Ida är 17 bast, och Anna är 34! :P Jaa, men det är ju bra att man kan ärva av sin lillasyster! :) Haha..
Snart: Efter jag har setat klart vid denna sega maskin ska jag och ida kanske titta på Sweeny Todd! :D (y) hoppas! Jag ska höra med Sambolicious om hon orkar med! :) Men det ska hon väl göra kanske!
Igår: Så åkte jag och Mathilda till Pontus i Hosjö direkt efter skolan. Där bjöd han på spagetti som Jacket lagade till. Sen sjöng vi en liten trudilutt och kom underfunn´ med att jag är så jääääääääävla svag i armarna! :O Maddä-klen, verkligen! Jag kunder typ inte lyfta 2,5 kilo 5 ggr! Det är sick.. Pontus tyckte att jag skulle börja träna! :P / Kvällen blev att umgås med Mathilda och Sofia i Norslund och titta på PRISON BREAK! <3<3

Titelns mening: Det sägs att man får tjocktarmscancer av light-produkter.. Vill man hellre ha det än att vara tjock? Det känns ytligt att ens ta upp den frågan, men jag känner mej lite ytlig när jag tänker på den här frågan. Jag dricker coca-cola för att det är så jävla gott, och verkligen livets dryck! Med den inställningen har jag gått upp kraftigt i vikt sen i sommras! Nu har jag börjat dricka CC zero ist, och det är tydligen samma skit som light, fast godare! Då va det någon som berättade för mej här om dagen att jag kan få tjocktarmscancer! Rädd.se.. Jag vet inte om jag hellre vill bli tjock än att riskera att få cancer. Jag kanske inte dricker dom mängderna kanske? :P

Nu ska jag, sambo och Anna titta på filmen! :) Natti natti..

C  u  ,  XOXO  Maaaaad ^ <3

image81
P A R K B Ä N K S F I L O S O F I ?

- in plugget:

Om 10 minuter har vi Mediekunskap, that totaly sucks! Sen ska vi ha Dram, det suger ännu mer liksom..
Idag ska jag och Ida titta på Sweeny Todd när vi kommer hem, och så blir det nog ett blogginlägg till kvällen! Annars har jag ingenting planerat för veckan.
Jo förrseten! Vi ska kanske till Bjurs på Torsdag, om Anton är frisk! Vi ska hem till honom och titta på kans kossor! xD Mycket trevligt ska det bli! :D

Jag ska göra en blogg till Jacket snart oxå, jag tycker om att läsa när mina nära och kära har gjort något festligt, och Jacket Jansson är en hyvens kamrat! ;) Jag måste bara ta hjälp av nån av mina systrar  för att få headern där den ska! Jag är inte så haj på det där än! Det kommer..

Nu börjar vi snart, så jag ska väl logga ut lite och så! ;)

C  u  ,  XOXO  Maaaad  ^  <3

Durra dej smal!

Söndagen den 13:de

Johanna har radat upp Alfapet för 111 ggn, och jag tror att hon innom kort kommer tvinga mej till ett parti. Idag vaknade jag upp efter en natt på Jennys soffa. Vaknade av att johanna satt och smackade på en limpsmörgås på golvet och tittade på Körslaget.
Så det är ungefär va vi har roat oss med den senaste timmen.
Idag har jag absolut ingenting på schemat, förutom att kanske äta en toblerone om M&P har köpt en åt mä! :P Dom är på Rusta och rotar runt, mammas favvo-sysselsättning!
Johanna sitter och pratar med pappi i telefonen, och han berättade precis att han har köpt nån typ av vibratorgrej som man står på och blir smal! :O Let's do it tonight! Att bero på att gå ner i vikt, jag höll mej i en vecka sen kom helgen! ajajaj.. Jag ska börja om i morgon tänkte jag! Det är lättare att bli smal när man inte har nå pengar och ork att köpa godsaker! Jag gillar kiwis har jag dock kommit underfun´ mä! Så det ska börja köpa som fan i Falun! mums..

Nä nu börjar Johanna se fuskande ut, så det är bäst att vi börjar spela nu..


C u , Maaaad ^ <3




Talande tunga och snygg slips..

+ Igår va jag i skolan och drygade mej som fan. Mediekunskap, Mediekommunikation och svenska stog på schemat, det va rätt chill men ändå ganska lame liksom. Typ film på båda media lektionerna och Sebs högläsning i Idas bok på svenskan..
På lunchen va jag, Fisen och Kim ner på American Pizza Place och åt rullar, jag och kim åt varsin kycklingrulle - vilket va det mest smarriga jag någonsin stoppat i mej! :O Fia drog i sej en tacorulle på sitt egna lilla bisarra vis..
+ Vi tog fyra-tåget hem till Grängesberg, och jag hann inte mer än in innanför dörren hemma innan Johanna tvingade me mej på ett par parti Alfapet. Så från fem till typ sju spelade vi Alfapet som dårar, tills jag fick panik över opackade saker som jag skulle ha med mej till Jacket Jansson under kvällen.

+ Klockan halv åtta skjutsade Jenny och Johanna mej till Mathilda för en kvälls sing star och skratt. Och så blidde det kan jag lova. Under kvällens gång minskades soffans platser samtidigt som värmen och folksamlingen ökade. Tillslut va det jag, Ida, Mathilda, Jessica, Niklas, John, Jonathan och Anders som satt ihopklämda i vardagsrummet med sing star:et som spelades om och om igen i bakgrunden.
Ja, ni hörde rätt, Jonathan och Anders va där! Mina absoluta favoriter i min årsgrupp.. Jag och tantan räknade då ihop hur längesen det va jag träffade honom sist, 7 jävla månader! :O Har ni hört på fan! Det är helt sjukt fan, konstigt att jag har saknat killen eller? NEJ! jag älskar honom, jag är lugn i hans sällskap.
Vi pratade även om att vi skulle dra i hop ett gäng i sommar och åka och tält i Rättvik, som förra året typ! :P Fasst utan päron! Det skulle vara fett najs, Typ han, jag, Ida, Ragge, Denpha o.s.v KUL.SE skulle det vara! LÄTT..

+ Efter allt sjungande och när min röst blivit demolerad och hes till en förbannelse, och när vi kramat och pussat alla hejdå - så var det bara jag och Jacket kvar. Då la vi oss i soffan och tittade på SLIM SUSSIE. Jag hade ju lovat Jockos att jag skulle se den igen efter 4års hatande av filmen. Men den här gången tyckte jag nästan att det va lite klockren, mest för att Jocke har tjatat om det och fått mej att skratta åt hans Pölsa-fasoner! Men kanske åckså för att jag va typ 13 år när jag såg det sist, jag hade väl kanske inte samma humor som ung och dum kanske! :P haha
Trötta blev vi iaf, så vi tyckte att det va läggdags typ vid 2. Jag fick iaf den stora äran att sova i Mathildas systers underbara säng, det va najs!

Idag har jag än inte gjort ett skit, johanna sitter här framför mej och tjatar om Alfapet, det är beroendeframkallande! Så jag antar väl att vi ska spela typ nu snart. Jag har väl inget val...

"Fast jag försöker mig på att vara med och förstå
så är jag nå så jävla skitförbannat breve."

C  u  ,  XOXO  Maaad ^ <3

image79

Blablabla inlägg..

Going home today!

SINGSTAR RACE IKVÄLL MED BRUDARNA!

C u , xoxo Maaad ^ <3

brist på allt och ingenting?

torsdag. två lektioner i skolan, idrott och matte. På idrotten spelade jag och min idrottsälskande sambo badminton! Jag råkade slå så hårt att bollen gick sönder! :O wow..
På matten hade jag och Mathilda omprov, det gick väl så där! Jag lärde mej faktiskt skiten i går på tåget, jag blev så grymt förvånad! Annars har jag ätit lite nudlar, i brist på matlagningskunskaper. Och så har jag försökt i all panik att röra på mej lite. Jag tog mej en liten promenad runt stan och så, det va skönt faktiskt! :) Jag måste! jag gick in på affären och köpte lite godis till ida och Anna, själv köpte jag en låda kiwis! :P (y)

Igår va jag hem till Grängesberg en sväng. Jag ocg Johanna käkade fiskbullar och spelade alfapet, sen gick jag till kvarte. Men det va fan inte lätt att ta sej dit, det är ju för fan en decimeter snö i bärget! :S Omg! Men jag lyckades ta mej fram till kvarte, och tur va väl det! För där befann sej alla mina underbara vänner! Jag älskar dom så mkt gör jag..
Tog 21:08 tåget upp till Falun igen i snöovädret! sen fick jag stå och vänta på bussen till Morslund/Jacket i en halvtimme! Jag hade som tur va ett paraflax med mej! :D (y) Väl hemma i värmen hos min kära vän Jacket så tittade vi lite på 13 - viket är en sjukt kass film om blondiner och knark! Sen somnade vi.

Nu ska jag tvätta lite underkläder och tjocktröjor! Kul liv.. woho! Ida och Anna satt nyss inne i sovrummet och
spelade gura och sjöng så fint! Anna tyckte att hon, jag och ida skulle vara med i idol! :D Haha hon är så söt!  :)
Precis nu slog sej sambolicious ner här i soffan bredvid mej med en rykande kopp kaffe. Vi tittar på Deal or no deal, not my favourit show, men va ska man göra när man bara har 1:an, 2:an och 4:an! :/ Wejh..

Som sagt, tvätta! Klockan är snart sex, vilket betyder att jag måste sluta skriva nu,

C  u  , XOXO    Maaaaaad ^ <3

image77

Jockos & Mad

image76
Vi är ungefär dom coolaste!

Lite uppdatering..

Gick i skolan till fem idag! Men jag hade dock sovis till 12 imorse! :D Happy as a hippo! Jag bara älskar att sova! ja, vi hade iaf drama från halv 3 till fem i dag. Det är ju kul och så, men det är så jävla jobbigt att gå hungrig så länge! :O Efter den långa, dryga, hungerframkallande dagen så gick jag och Ida hem till Britsarvet. Drygt det å, men motion är allt nått som jag behöver! Smal ska jag bli till sommarn som sagt, så jag lär börja arbeta på det här nu! Det är fan dags nu.. Jag kanske ska åka hem imorgon en sväng om Mathilda ska på fotbollsträningen, så då tänkte jag kanske ta tillfället i akt att gymma lite och så!! Eller så ska jag gå på kvarte och förhoppningsvis träffa Jes lite, my best friend! Och så kan jag gymma här i Falun på torsdag efter skolan! Träna måste jag göra iaf, det är viktigt! (y)

Snart börjar Klass 9a, vilket jag ska titta på för första gången! :D Jag har liksom alltid vetat sett det, men jag har aldrig riktigt fått tid och så.. (y) så nu ska jag ta tillfället i akt som sagt!

Nu ska jag göra nån nytta, plugga! Jag har omprov i matte på torsdag! :S Och redovisning imorgon! Gaaah!
Nu fick jag panik, måste plugga nu!


C  u  ,  XOXO  Maaaaaaaaaad ^ <3

image74
Madeléne Hanna Eriksson + Ida Hanna Eriksson = djävulens verk?

Undergång och tv..

Skoldagen idag har faktiskt sett ganska hyfsad ut. Det började med Matte, och jag fattade det jag gjorde :O (rekord!). Sen hade vi Engelska, då satt vi och sjöng lite för våran lärare :) Han blev inte så glad nej.. Efter det hade vi Idrott då jag och Ida va på koll vid skolsyster.. Eller det blidde ingen koll, men det är ju tanken som räknas! :P Vi slapp Idrotten iaf :) Efter det så hade vi Medieproduktion i en timme. Då åkte jag och flickorna i min grupp ner på stan och köpte ett par röda fina skor till våran musikvideo vi ska göra på rörligbild :) (y) Sen kom vi tillbax och tittade på en föreläsning. Det va en tjej från umeå som även hon hade gått media. Hon hade skrivit en bok och va därför här och tjålade lite om den och så.. Det handlade typ om miljön och hur jorden en dag kommer att bokstavligt talat gå under! Det va skit intressant, och jag kännde verkligen hur jag blev påverkad av det hon sa och ville förmedla. Hon va skit duktig på det hon gjorde och visste verkligen va hon pratade om! (y) Hon va bara 21, CREDS 2 HER!

I natt har jag sovit hemma vid Jacket Jansson, vilket jag även jag ska göra i natt! För i kväll är de det bästa programet på TV:n, Prison Break! :D:D Jag bara älskar det.. Det är även Andra Avenyn och Häxdansen ikväll ;) Mycket bra, mycket bra! Jag älskar som sagt Tv, men dessvärre inte reklam så mycket! Jag hatar den där jävla WILLY's reklamen när ungarna säljer kakor till klassresan! Hon pratar så jävla fult hon som ska köpa kakorna! USCH!  jaja..
Nu sitter jag hemma i lägenheten och vilar lite, jag lär höra med Ida om hon ska med hem till Jacket en sväng och så.. Vi ska ha så mysigt! ;) Blir till att dricka lite pepsi max i kväll oxå, det är faktiskt inge socker i det! Men då tänker ni så här: "Men det är ju sötningsmedel i Pepsi max!"
Då säger jag som så att sötningsmedel blir man inte tjock av! Bara mer sugen! What ever, det är ju sött iaf ! Jag och Jenny har minsan tagit tag i det här med smalheten. Det ska blir smalt till sommaren, och helst av allt till bröllopet i maj! Thank you veeery much! ;)

Nä, nu ska jag titta lite om jag måste ha med något till mathilda och så. Men hör av er vettja! ;)


C u , Maaaaad ^ <3


 

                    


Helgens bravader

Fredag: Klockan åtta tittade jag och Jenny på Så ska det låta. Efter det så lagade jag och Johanna tacos och tvingade Jenny och Amanda att gå ut med hundarna efter maten. Efter vi hade ätit gick dom ut och Johanna diskade, Jag satt vid datorn - haha losers!
När Jenny och Amanda kom tillbax spelade vi Alfapet. Jenny vann, men jag kom 2:a! Hon vann bara för att jag hjälpte henne och hon fick 30 poäng, fan ta mej.. Jenny och Amanda lackade ur efter första omgången så jag och Johanna fick spela själva. Vi spelade Alfapet och Kina schack! Jag äääger på kina schack! (y)
Vi sluta väl spela klockan 3, då gick jag upp och satt vid datorn till halv 5 typ..

Lördag: Tråkigt hela dagen. Klockan 7 gick jag hem till ida och trodde att vi skulle få en trist och filmtittande kväll! Ack! När klockan va typ 8 hade vi smort ihop en lysande plan, hämtat mina grejer hemma och åkt till Ludvika för att träffa Bea. Vi tog en promenad till Marnäs och mötte bea, sen gick vi hem till Sandra och Basse och sjöng SingStar. Det va ganska trevligt i början men blev lite uttjatat.
När vi fick nog gick vi till McDonalds och käkade lite pommes och så. Sen gick vi hem till Bea och bakade den traditionella mitt-i-natten-kladdkakan. Efter vi hade smäll i oss kakan så tittade vi på Hitta Nemo (Great Movie). Men vi somnade alla tre efter mindre än halva filmen.

Söndag: Vaknade runt halv 9 av att bea väckte oss. :P Då gick vi typ upp och käkade lite frulle och gjorde oss i ordning. Sen dunkade vi lite musik och sen kom Mona och Lars och hämtade oss.
Nu sitter jag på mitt rum med datorn i famnen. Här har jag setat sen jag kom hem..

Nu ska jag titta lite på Berg flyttar in på datorn.. :P

C u , XOXO  Maaaaad ^ <3

image70

Mad <3 dumburken

Hemma i Grängesberg och i m&p's nya soffa! (y) Jenny ligger och halvsover bredvid mej och Amanda leker med Jojje på golvet. Ikväll ska jag bara vara hemma och spela spel med systrarna pucko, titta på tv och softa. Det är så lungt och skönt hemma ikväll eftersom M&P ska jobba.. Så vi är all alone! (y)
- Jag måste äga ut Johanna på Alfapet idag, wish me luck!

Idag har jag varit på Parkskolan och hälsat på en snabbis.. Va in i musiksalen och lyssnade på när mina grabbar sjöng med kören, jag fick sånna värmande känslor i den där salen. Jag saknar verkligen det där med kören, det är så jag kan gråta när jag tänker på det! Det va jätte kul att se att det va så mkt folk där.. Jag va ju en trogen körsångerska när jag gick på Park, det va det bästa jag visste! Och nu är det inte så nå mer.. :(
- Jag saknar Parkskolan, och fraförallt KÖREN!

Att bero på saknad, fy farao va jag saknar alla mina killkompisar! :O Tantan, Anders, Jesper, Niclas, Jesper, Martin, Johan, Tobbe, Philip, Nikola, Krisse och massa massa fler.. Det är helt totalt sjukt! Dom betyder så himla mkt!
I deras sällskap kan jag vekligen vara mej själv.. Dom är inte lika dömmande och bitchiga som tjejer, så är det med killar! Dom är bäst..
- Killar är 1000 ggr lättare att umgås med, än tjejer! 

Ikväll är det Talang2008 och efter det blir det Berg flyttar in! :O Wow! Men det är dock Så ska det låta samtidigt! :S Jag får väl kolla på ett av programen på datorn sen då! :P
Tv, tv, tv.. Jag älskar att titta på tv! :O Just för tillfället tittar jag på 100 höjdare! Jag älskar inte bara tv:n, utan jag bara älskar Philip och Fredrik oxå! Dom är fan roligaste i Sverige, ja! Det stämmer faktiskt.. Nu är dom ju i USA och gör 100 höjdare - Världens skönaste land. Det finns så mkt sjukt folk i världen, men jag tror nog att dom flesta bor i USA. Idioter hela bunten!
- Maddä älskar dumburken!

C u later, XOXO  Maad ^ <3

Maddä gör detta..

Idag har brudarna och jag varit till Borlänge en sväng! Vi va tillbax till "Crossroads" och brudarna köpte nya tungstavar. 90 spänn! :O oh my god, jag ärver gärna Jennys gamla tungstav! :D haha
Efter den snabba visiten så gick vi vidare till Kupolen! Jag och Ida va där ganska länge men Thilda och Fia drog hem till Falun ganska fort! Matpalatset är ett måste när man är på Kupolen, konstaterade jag och min kära sambo när vi satt där och käkade. Jag köpte ett par pants, en tisha och saltvatten! :P Mycket bra inköp som vanligt..

Nu har jag packat klart för helgens hemfärd till Grängesberg! Det blir bara mindre och mindre för varje gång jag packar, och det känns så bra! :P Men jag har ganska mycket grejer hemma oxå iof.. :P

Helgens planer ser typ ut som så:
Fredag - Hemmakväll med mina systrar med Tv-tittande och sällskaps spel och mat så klart! :O
Lördag - Kanske ska hem till Sofia och umgås med henne och brudarna!
Söndag - Vila vila vila och åka tillbax till Falun! :P

Ida och Anna sitter i soffan och tittar på nån Debatt på Tv:n! haha Det handlar typ om att man ska gå in på nån sida på nätet och bedömma sin doktor! :S Det har ju jag ganska bra erfarenhet av skulle man kunna säga! Haha Jag har ju varit vid fyra olika faktiskt.. Kanske ska gå in på den där sidan och göra svenska folket en tjänst, så att dom vet vilka puckon dom lägger sin hälsa i händerna på! (y)

Nä, nu ska jag borsta gaddarn och gå och sussa snart! Ska nog sjunga en lite god natt sång för Ida ikväll oxå, I know she likes it! ;) Hhahaa I know it..
Hoppas att det blir lika najs väder imorgon föressten, det är så jävla skönt när det är varmt, jag känner verkligen livsglädje av det fina vårvädret! :)

C u , XOXO     Maaaaaaaaaaaad ^ <3


Gbrg-snabbis!

Nu är jag hemma på en snabbvisit i Gbrg. Mathilda har tränat fotboll så jag kännde att jag lika gärna kunde hänga på hem en sväng och hälsa på familjen lite. :) Jockos va här och grejade och ska nu förmodligen flytta till Falun (y). Det gör han fullständigt rätt i tycker jag, Falun är allt en hyvveli-hyvens stad, och dessutom Dalarnas huvudstad! Så det så..

21.08 går tåget tillbax till Falun. Jag, Mathilda och Sofia ska sova i Jacket Janssons lägenhet och titta lite på film och så i kväll när vi kommer hem. :) Mysigt värre om ni frågar mej! :)
På fredag kommer jag hem igen och då ska jag och mina ljuva systrar ha en liten sällskapsspelskväll! Avis? I bet.. Det ska bli roligt, och jag kommer totalknäcka dom i sällskapsspel! Jag äger ju.. Dom suger! ^
Resten av helgen blir till att vila lite tror jag.. Jag känner inte för att härja. Det skulle vara trevligt att hälsa på någon om man inte sett på länge, det är alltid trevligt! Jessica kanske är pepp på filmkväll? Det ska jag allt fråga na! (y)

Nä, nu ska jag snart slå en pling till Jacket och höra om hon är redo för en tågtur! trevligt trevigt.. :)

C u , Maaaaad ^ <3

INTERNET?

Jag kommer in på internet i vårat hem i Falun! :O Maddä fixar.. Den där otrevliga tjommen ringde och berättade va jag skulle göra, and i did! Och nu funkar det. Det är ofattbart är det.. Jag är så lycklig lycklig lycklig! ;) Återkommer later! ;)

Love u , Maaaaaaaaad ^ <3


RSS 2.0