Johanna here


Hej!Jag kan verkligen allt. Om jag kan åka slalom eller intedet vette fan, men jag kan åka slalom..

Nu skriver vi blogg. I maddäs blogg. JNag kan typ allt. Jag är som Lotta på bråkmakargatan!

Lovet blev lurre..

Hej hej. Nu va det ett tag sen igen, och det har vi ju hört ganska ofta nu förtiden! Jag har ju liksom lov nu och ingen egen dator med mig hem så jag har väl inte riktigt haft möjligheten att skiva lika mkt. Lovet är då snart slut då och det har väl egentligen inte hänt så speciellt mkt. I torsdags va jag på party för André som har fyllt 18 barre, Grattis igen! :) Jag hade jätte trevligt den lilla korta stunden jag va kvar där. Det va väldigt mkt folk där, mest folk jag aldrig sett förut. Det kanske inte är så där jätte konstigt eftersom jag inte går på Högberget. Det kan ju vara lite tråkigt men jag trivs i Falun, men det är sånna tillfällen det känns att man inte är bosatt här. Men jag hade trevligt iaf som sagt, tack för inbjudan! Det måste göras om! :) Det va kul att träffa André igen, det händer ju aldeles för sällan nu tyvärr..
Igår va det fredag och jag, Emmelie, Alex och Jenny va in på China och lunchade. Det va oxå väldigt festligt. Alexander är ju verkligen den roligaste ungen i släkten så jag skrattade mest åt honom. Han rapade och bad om ursäkt och kallade Johanna för klappträ, vilket jag och Jenny tyckte va sjukt roligt. Jag älskar att lära dom så trollen fula - men ganska snälla - svärord haha. Så det va hylle.

Idag ska jag väl inte göra ett jävla jota kan man tro. Om inte nån snäll medmänniska ringer och vill leka. Alla ska ju på Stopet och jag är för ung. Mathilda ska väl dit å. Och Johanna, Emmelie, P-nut och resten va packet. Alla utom Jenny som förra helgen gjorde ett fel-skutt på fyllan och fick sig en spricka i foten. Så nu kallas hon även för Kryckan. Just för att kvinnan hoppar runt på ett par kryckor! :D haha det är lite roligt ändå. Stackarn..
Nu ska jag ge mig, och jag hänger med flickorna en stund i kväll så kanske det blir mer updates från min sida, annars hörs vi igen när jag har flyttat tillbax till Falun och har återförenats med min kära dator! :)
Nu ska jag gå över till Camille och hälsa på alla barnen, och lämna ett linne till fröken Bruset! :D

Ha det bra, Hoppa lugnt, C u soon - Maad * <3
 

Tre minuter va allt, tack!

Nämen hallå gott folk! Nu va det längesen igen. Det är för illa fröken Madeléne, we all know.. Ja, nu sitter jag hemma vid Jenny, men själva Jenny är inte hemma. Emmelie är här och är hundvakt och jag är sällskap! Men för tillfället är Mufflan ute och rastar jycken. Jag måste säga att jag och Emmelie alltid har bra trevligt tillsammans. Vi sitter här vid köksbordet  och pratar om allt mella himmel och jord, om saker och ting som helst ingen ska få veta. Men jag litar på min älskade kusin och jag antar att hon litar på mig, så allt som sägs i detta kök - stannar i detta kök kan jag lova. :)
Annars blir kvällen lugn och skön, jag och Muffin ska väl sitta här och umgås som dom kusiner vi är ungefär. Jag orkar inte gå nånstans alls.
Imorgon blir det andra bullar, lungt finns inte på kartan. Upp till Falun igen och hem till Lotta på kalas :) Det ska bli skit kul faktiskt, fast jag (nästan) inte kommer känna en kotte där. Men det är väl kanske just det som lockar, nya ansikten och personligheter. Det lockar verkligen! Jag gillar nytt folk och umgänge, det händer inte allt för ofta. Mathilda, Ida och Jessica ska med tack och lov. Det blir även en del av klassen, typ Amanda :D Det ska bli as kul.
Föressten, innan jag glömmer det måste jag ju berätta den goda nyheten att  Mathilda Jansson har fått körkort! Igår liksom! :D Jag är så stolt över flickebarnet! Grattis hjärtat.. Så det blir alltså bilfärd upp till Falun imorgon! Vi va på första roadtripen igår! ;D Invigning liksom.. :D haha

Idag har jag varit till tandläkaren, i tre minuter! Sucks. Och Idag fyller syster Johanna ett x år gammal! Och André Ericsson fyller 18 :D Grattis som fan, jag är avundsjuk.. Det va allt idag. Nu ska jag tjåla med en stelfrusen Muffin! :D

Puss och Kram! Hoj! Maaaaaaaaaad *

Länge, länge leve kärleken..

Här kommer lite bilder och sånt då! Det börjar lite med Tryysil som vi Jag, Ida, Jessica och Rebecka njöt satan av.
Sen blir det fruktansvärt blandade nya/gamla bilder.. Memorylane..


          


Deo för både män och killar?

Jag och Ida sitter i soffan, med varsin dator och grejar. Ida dock inte på nätet. Igår när vi kom hit till Brits träffade vi våran väldigt ratglada granne. Hon tycker att jag och Ida ska gå och äta Tisdags soppa imorgon nere i matsalen ;D haha Ida funderar starkt på det.. Hon bjöd även in oss på en fika någon dag i framtiden! :D En mkt trevlig prick det där. Nästan läskigt trevlig. Vi va hemma till nio, då ringde vi till Nils (som bor i vårat hus) och skällde lite å honom för att inte ha slät in oss när vi försökte fly från grannen. Sen slutade vi fred och bjöd in killen för en liten Beck-kväll! :D Inte kunde han tacka nej till den inbjudan heller, så han kom hit. Jag och Ida tyckte detta va väldigt festligt eftersom han hela tiden säger sånna fruktansvärt roliga saker. haha. Festligt som fan va det.
Stackars Nils gick inte hem förens typ mitt i natta, och jag och Ida började plåta för Linje-uppgiften. Det gick bra fan, men vi kom inte i säng förens ungefär 2 i natt. Not good. Jag sov på tok för länge, och Ida väckte mig 08.35 i morse innan hon gick till bussen. Jag tog nästa buss vilket gick som smort. :D
Skolan. Jag blev mobbad, vilket inte alls är konstigt nu för tiden! :D Jag tror att verkligen alla tycker att det är döfestligt att dryga sig med mig. Men jag börjar faktiskt bli van :)

Snart ska jag glida hem till Mathilda och titta på Prison Break :D Vi kanske drar nån film också när vi ändå håller på. Kanske Sex and the city the Movie, men då blir det gråt igen och det är ju liiite drygt. haha. Men men, va gör man inte för en så underbar film. Ni har väl sett den hoppas jag? Den är iaf as bra, lätt värt.

Nästa helg blir man kvar här i Falun igen då, vi är bjudna hem till Lotta på bråkmakargatan på födelsedagsfest, och det ska vi väl inte missa? Nej. Det ska väl bli trevligt. Sen har vi lov nästa vecka också. Och Johanna fyller år på fredag, och André oxå. Grattis i förskott.. Men jag ska även till tandis på fredag, det ska ju bli mindre trevligt. Men det är väl bra att man går kanske.

Nej nu får det vara nog med onödig information. Ha det bra så länge! Bubbla vidare.. Madnessss *


Mia & Klara :D



Hahahah! Älska Mia&Klara.. as festligt.. 

Häng med på party, slit dig och kom loss..

hej svejs va. Det här har faktiskt varit en av dom mest lyckade helgerna på ett tag. I fredags va vi kvar hemma vis oss i Falun. Det kom dit massa people och vi hade det riktigt trevligt. Tantan, Jesper och Niklas va med, det va jätte trevligt. Egentligen fanns det ju faktiskt en mkt fin anledning till att vara kvar i storstaden, allas underbara Rebecka fyllde hela 18 bast i fredags och det tyckte vi att vi verkligen skulle fira! Så alla18åringar drog ju på krogen medans vi andra småttingar fick stanna hemma. Men det gjorde ingenting, för typ vid 2 åkte jag, Jesper & Rekan hem till mathilda och sov där. Där va Mattis, Niklas och JOnathan.
Vaknade i stekande värme bredvid Jonathan och Mathilda i sängen. Trötta som få krälade vi upp till WILLYS för perre och panpizza. Smarrigt. Sen åkte vi till Grängesberg vid ett. Direkt när jag anländt till berget drog jag upp till fotbollshallen och tittade på fotbollscup, gränges vann. Grattis.
Jag kom hem typ 6, gjorde mig i ordning, åt pizza och gick upp till Jenny. Där va Emmelie och dit kom även Daniel, Stefan, GO och Micke G. Alla åkte och jag fick väcka stefan som dom glömde bort. Vi gick.
Kvällen slutade med att jag, Johanna, Daniel, Emmelie, GO, Jenny och Jens satt och sjöng superfalskt hemma vid Danne. Så jävla hemskt. Men, egentligen så är inte kvällen alls slut här. När vi skulle gå hem i morse så gick Johanna och Jenny lite före mig. Vi hörde vrål. Johanna hade ramlat och fastnat och jenny filmade och garvade. Dö festligt. (Kolla klippet nedan)
Vi sov vid JOhanna. Jag på soffan. Nu har jag ont i ryggen. Snart ska jag åka till Falun. Hoj!





Hahahaahahahah! Funny..

Barnens hus, på britsarvsgården..

jag har fotografisk bild. Jag gör inte mkt. Det är tråkigt. Min kära projektledare Ida Hanna Eriksson har godkänt min och Mathildas ledighet på multimedian idag så vi åker hem till grängesberg. Jag ska hämta med mig Jessica hit i kväll, hon ska med till skolan imorgon. Det händer roliga saker imorgon, vi ska fira Rebeckas stora dag hemma vid oss med spel och dylikt. Jonathan K och Jesper S kommer också, det kommer bli grymt! Jag saknar mina grabs, Tantan är verkligen saknad i sin frånvaro, helt galet. Och Jesper träffar jag inte lika ofta nu när det är vinter, så det ska bli asbra med mina grabbar i huset. Men det är fredag den 13:de.. ojoj!

Idag ska jag som sagt hem. jag fick just i denna stund, en bra idé. Att jag ska gå och hälsa på Amanda på parkskolan när jag går hem, fan va festligt. Alla bara skriker när jag är där, det är som ljuv musik i mina öron. haha. 
Jag har även med mig min externa hårdisk med mig i väskan, så jag ska ladda över lite filmer från Johannas dator som jag och brudarna kan glo på ikväll. 
Innan jag åker tillbax till Falun med Jess, så ska jag besöka min kära kaffetant Daniel :) Det ska bli trevligt.. 

På lördag är det Alla töntars dag. Det är verkligen en "högtid" som är så jävla överskattad. Jag har bojkottat den dagen så länge jag kan minnas, så det kommer väl bli så i år med, i brist på någon att dela den med. Stackars mig. Jag tror jag ska vara med Ida och dela den hemskt ensamma dagen. Det är patetiskt. 
Mathilda ska dock på par middag med Daniel och hans syster + respektive. Det är väl så det ska vara om man ska vara traditionell. Men när va jag traditionell senast? Typ never been.. Hata alla hjärtans dag, nu och föralltid. Ensam. 

I natt drömde jag att jag och pappa va med om en bilolycka, pappa klarade sig men jag hamnade på sjukan med Hjärnskakning, bryten arm och ett fuckat knä. När jag vaknade upp ur psykosen så tog Johanna massa kort på mig när jag låg där som en grönsak, och det första jag ville göra efter ha gråtit en skvätt va att ringa mathilda, Ida och Sofia. Men det kunde jag inte, för jag hade en blödning i magen så Jenny fick göra alla mina samtal. 
Det va en extremt verklig dröm, det skulle lätt kunna bli så. Hoppas inte det va en sanndröm. Usch! Det där med Johanna va lätt verkligast.. Haha! 

Nu ska jag ge mej, jag har alltid för mkt att säga i den här bloggen. Jag skriver kanske mer ikväll när jag är tillbax i Falun eller när jag är i berget. Det visar sig. Annars skriver jag på alla puckons dag. 

Hoja Håå! Stay Mad <3



Dagen får 3 av 5 toasters.. dötrist!

hejhej. Idag har jag sovit, sovit som en stock. Jag vaknade hemma vid Mathilda med världens hemskaste mensverk.. Så jag blev hemma från skolan. Mathilda hade ont i vanliga magen, så hon blev oxå hemma konstigt nog. Vi sov till typ halv 12, det va skönt. Jag har extremt svårta att sova när jag har sån smärta så det va behövligt att sova ut idag.
Mamma ringde och fråga hur det va med mig, hon berättade även att det hade kommit ett paket till mig som hon inte visste va det va. Jag blev så klart extremt nyfiken, så hon fick öppna det. Det visade sig vara Björn Gustavssons nya dvdfilm! Som jag av alla människor hade vunnit i en sms-tävling - som jag förövrigt hade glömt att jag va med i. Tack för den fina prellen! :D

Jag åkte hem till lägenheten typ 2, och hade tvättid vid tre. Så det va bara att packa ihop den enorma smutstvätten och spendera dom närmaste två timmarna i tvättstugan. En mkt roande eftermiddag.
Att bero på middag, jag har ingen som helst matlust när det är denna tid på månaden, så idag har jag inte fått i mig mkt mat alls. Idas halva lilla paj som hon inte fick berätta vad den innehöll förns jag ätit upp. Och tur va väl det för det va soltorkade aprikoser på den, det va därför jag inte kunde äta mer än typ halva. smakade sockerapa.

Efter tvätten va ren och doftade ljuvligt så fick jag för mig att jag skulle gå ut och gå i det mörka, kalla och dystra vädret, så jag tog mig en repa på våran vanliga rutt. Det va kallt men ändå väldigt lugnande. Jag får sån ångest när jag är ute och går, jag vet inte va det är. Jag tror att det är för att det är då jag kan samla alla tankarna och så får jag panik. det är verkligen drygt..

Dom senaste fyra timmarna har jag och Ida setat i soffan och glott på dumburken. Eftersom det är lite brist på kanaler i det här hemmet så har det blivit bland annat - House, That 70's show, halv åtta hos mig, Bygglov och Andra Avenyn. Mkt roande. Jag kan knappt tänka mig ett liv mer fler kanaler. det vore rena lyxet!
Nu för tillfället sitter  jag själv i soffan med ett glas cola och skriver. Ida har lagt sig, jävla tant. Jag får väl titta på film själv då! tack så mkt. You've got mail blir det. Jag har aldrig sett den. Det är med Tom Hanks och Meg Ryan. Hoppas på det bästa. Kanske fyra av fem toasters som Björn skulle ha sagt det. Ha. Tack för mig och god natt! Madness <3

Man blir liksom typ kär..



Jag och Mathilda är kära nu, upp över öronen! Det blir lite av varningsblinkers! :O
(Nyaste inlägget är här under, läs okej? :D)

You make me Mad..

Mad's back on track. Life sux ibland.. Idag har jag haft lite av en deprision, Jag vet inte om det är på grund av att jag har världens kräkframkallande mensvärk eller om det är fullmåne eller att det bara är så att mitt liv sitter på sniskan just nu. Det kan vara en liten blandning av alla tre termerna. Men ändå så är jag ganska glad just nu, det finns nån som gör mig glad, och det känns skönt.

Ihelgen va det fest, först på fredagen då jag bytte om i skolan och hoppade av tåget i Ludvika. Ida mötte upp mig på stationen och vi gick tillsammans till Beas middagsbjudning på familjeresturangen :) Vi va typ 10 tjejer som åt en fantastisk måltid för att fira Beas stora 18års dag. Vi åt tacos och skrattade varannan minut ungefär, det va alltid nån som sa något festligt. Till efterrätt fick vi glass och varma jordgubbar. Så jävla smarrigt.
Efter maten tog vi en uppfriskande promenad hem till Sandra och Basse i Marnäs. Där ökade folksamligen och vi fick sjunga hela två gånger för två födelsedagsbarn! Kvällen va jätte trevlig men det blev misstag åt alla håll. Men det är sånt man får ta. Jenny kom iaf och hämtade mig typ halv 12, men festen slutar inte där. Det gör den tyvärr aldrig för fröken Madeléne. Syrran fick allt skjutsa hem mig till Daniel där kvällen fortsatte. När alla hade gått så somnade vi, och jag vaknade mkt tidigt på morgon och gick hem till KB, tur att det är nära..
I Lördags blev det lugnt, jag åkte upp till Mathilda på kvällskvisten och vi tog lite spåkort och åt cheezballs. Sen åt vi tacos, andra dagen i rad för moí, it's madness..
När Mathilda sedan hade duschat och klätt sig drog vi ner till Lindvägen och tittade när grabbarna spelade Fifa. Nationalencyklopedin, varningsblinkers.. Mathilda fattar.
Sen kom även Jessica Östlund med crew och hälsade på, det va verkligen jätte trevligt. Vi hade mkt att ta igen. Det blev sent men som alltid så slutade inte kvällen där. Jag och Mattis hände på Mr Happy med Crew till stan och hälsade på Myran och hans flickvän. Det va trevligt. Där stannade vi väl i typ nån timme och sen åkte jag hem. Det hände mer men det ska vi inte ta här..

Notis: Johanna, Jenny, Camilla och Emmelie har varit på kryssning, Johanna gjorde det planerade - hon fixade Färjan-Håkans autograf + hälsningen "You make me Mad" - FESTLIGT. Alla creds till syster Johanna! Bider och mer info kommer senare! :D Haah Bra gjort Kungen..

Nu är det måndag och jag har - som tidigare nämnt - den hemska veckan. Jag har verkligen så jävla ont när jag har lingonvecka att jag kan dö. Eller inte dö kanske, men spy rätt ut iaf. Same shit - different name?
Nu sitter jag hemma vid Mathilda och ska snart bli spådd av häxan och dricka lite sövande Te. Som sagt, det är fullmåne..

Amanda tycker för övrigt att jag har ett mkt spännande liv, nästan så man inte kan säga hur spännande. Så att jag till och med borde skriva en bok. Jag kanske ska sätta ihop alla inläggen, då blir det nog iaf en pocket.. Detta inlägg är iaf en Pixi.
Nu ska jag som sagt dricka sömnte. Natti natti, you make my day! Sound of Madness ^ <3


Oh maybe it all just burns like a living hell, I'm all alone, and here comes the dawn..

God kväll gott folk. Nu har jag varit så där slarvig med bloggandet igen.. Men så blir det ibland. Det har hänt mkt sen sist för en gång skull.
Vi kan ju för enkelhetens skull börja med förra helgens händelser. Fredagen spenderades med systrarna Eriksson som ni läste i förra inlägget. Jag, Jenny, Johanna och Emmelie (aka Muffin) spelade Alias i flera timmar, tills stefan ringde och suktade efter skjuts hem från Ludvika. Då klämde vi ihop oss allihop i bilen för att uppfylla killens önskan. Det blev lite av en allsång i bilen, som det lätt kan bli när det gäller större delen av familjen Eriksson :) Väl i stan plockade vi upp steffe + hans jobbarpolare. Den natten sov jag vid Johanna.
Lördag - Fotbollscup. Jenny ringde och väckte mig och Johanna typ 11, försovna och äckliga hoppade vi upp ur sängen och kutade ut. Vid bilen mötte vi Jenny och Mojo och sen drog vi hem till Uffe och Marie. Där hämtade vi upp Emmelie och Alexander och Johan kom även och lämnade av Ebbsan, och sen drog vi allihop upp till fotbollshallen på västra för att titta lite på fotbollscup. Hade det inte varit för att det va typ Stefan, Mange, Danne med flera som spelade hade vi ju inte precis spenderat denna lördagsförmiddag med att glo på fotboll. Jag tror minsann att Ebba va mest intresserad av fotbollen, och vi andra försökte mest hålla koll på vilda lilla Alexander som gärna hade varit med i matchen.
Vi åkte lite fram och tillbax till fotbollshallen i pauser och liknande, men det slutade iaf med att grabbarna vann hela faderuttan! :D grattis till dom! :D
Att bero på grattis - Stora gratulationer till min älskade vän Mathilda Jansson som fyllde hela 18 bast denna dag! I totally love you! :D
På kvällskvisten så va det visst lite av lagfest för A-laget i bandy, hemma vid Markus Brix. Och där hamnade ju självfallet jag då da.. Haha Det va massa bandykillar, jag, Danne och Maria typ (För att överdriva).. Sen dök även Sofia M upp, det va ett trevligt återseende efter long time, no see. Det va hyvens.
Mathilda den lilla råttan va och invigde sitt 18-åriga jag på Solo denna kväll, det fick väl typ 3 av 5 toasters om jag gissar rätt :D Hon tyckte inte att det va så jävla festligt, men hon hade iaf en trevlig kväll - och det är ju allt som räknas! :)
Jag kom hem typ halv fem, trött som få. Min kväll va great! Som alltid..

I veckan har det varit rätt mkt ändå, i tisdags va vi till Trysil med skolan! :D Det va as trevligt. Jag fick dock inte höra allt för mkt norska, det va ju liiite synd - trots att det är rätt ugly Betty.. Men jag lärde mig iaf en sak - Pulk Förbudt. (ganska tråkigt, men ändå dökul) Hela dagen blev jätte bra, det va lite kallt dock - men solen sken hela dagen och jag hade ju Ida, Jessica och Rebecka med mig. Då kan man inte ha mer är roligt! :) Det va bara lite jobbigt att det va tre puckon som hade tappat bort sig och vi fick vänta en timme i bussen innan vi fick åka till hemlandet igen. Det sög.

Resten av veckan har inte varit så speciell. Jo förrsten, grattis Mathilda Jansson (igen) för ett en godkänd uppkörning! :D Jag blir så stolt. ;)
Idag har jag varit hemma i Grängesberg en sväng. Jag lekte lite med Johanna, P-nut och Emil och sen träffade jag Danne och Markus en sväng oxå. Sen satt jag mig på tåget upp hit igen. Nu sitter jag hemma i lägenheten, helt ensam. Miss Lonely. Kul. Jag ska snart gå och lägga mig i brist på sociala umgängen. Muffin ringde nyss och livade upp mitt tråkiga jag iaf, det va det trevligaste idag.
Nä, jag tror inte att det va nå mer än så, Johanna kommer klaga på det långa inlägget, men det är det värt.
Imorgon ska jag och Ida på födelsedagsmiddag för Bea som oxå blivit myndig, sen blir det fest framåt natta. Det ska bli jätte trevligt. Jag kan knapp bärga mig.

God Natt, mer om helgen kommer när jag upplevt den. Sound of Madness <3


RSS 2.0