Hej svejs va!

Hej på er. Har ni kul? för det har inte jag.. Jag sitter på min vanliga plats i sängen med datorn i knät och tittar på Tv. 2½men rullar på dumburken, det är ju mkt festligt måste jag säga. Men snart börjar Prison Break, det är verkligen det bästa. Det är så spännande och händelsefyllt, underbart..
Helgen va ganska lugn, jag hade lite kvalitetstid med mina systrar i fredags, vi tittade lite på film och sjöng och så hemma vid Johanna. Det va trevligt. I lördags va jag först på bandy och sen lekte jag med Mathilda på kvällskvisten. Vi va hem till Ingela och Tobbe och tjålade lite, det va festligt.
I söndags va jag med Mathilda och hennes syster och tittade på Agility, alltså massa jyckar som hoppade runt och så..

Idag är det måndag igen, jag va på Parkskolan imorse så klart, det va lika trevligt som alltid. Festliga små ungar det där.. Jag vill verkligen inte börja skolan igen, jag älskar att vara där. Det är så roligt :) Imorgon ska jag upp till Falun och sova där med Johanna, sen på onsdag ska jag till skolan och redigera bilderna jag har tagit och göra arbetet klart förhoppningsvis. Jag vill helst inte missa en enda dag av min praktik, men jag antar att jag inte har nå val..
Hoppas det går fort så jag inte behöver missa mer av Parkskolan :>

Nu ska jag gå ner och hämta lite sodastream-cola inför PB :) Jag återkommer så fort jag får tid och lust.


Hej svejs va! / Mad.

Dagens update!

Är du mör än knubbis? igen.. Nu har jag precis kommit hem från helvetet, äåven kallat gymmet. :P Fy fan va jobbigt det va, helt sjukt drygt. Jag fick se att jag inte har varit där på typ 8 månader! Det är kanske därför jag ser ut som köttbulle. Men det är väl bra att få lite perspektiv på saken liksom.. Så jag körde stenhårt. Jag kommer ha en träningsvärk imorgon så jag vet inte om jag kommer orka upp ur mina ljuva säng. Men det är sånt man får ta.
Annars har jag varit på parkskolan idag, efter 2 koppar kaffe och 2 timmar fick jag gå hem igen ;> Jag älskar min praktik.
Massa söta barn som kutar om kring, eller ungdommar kanske man ska säga. Men dom är så fruktansvärt små, det är inte alls som när jag gick i sjuan. Då va alla stora jämnfört med nu iaf..
Ikväll hoppas jag på att Mathilda kommer hit på en visit. Jag saknar henne, och Ida och Sofia. Jag har ju iaf träffat Ida och Jackie, men det har jag verkligen inte gjort med Sofia, henne har jag seriöst inte sett på flera veckor! :(

Aja, nu ska jag platta håret. Jag hatar att vara tjej ibland.. Ha´de bra! * Mad

Madness

Den här upplevelsen i mitt liv har fått mig på spår jag aldrig trodde jag skulle vingla in på. Idag sov jag ett par timmar och vaknade i en tom lägenhet. Mamma och gänget va i stan, när dom kom tillbax fick jag idén att jag skulle ut och promenera. När jag kom upp på fotbollsplanen stannade jag upp i mörkret, helt facinerad i blicken. Himlen va helt kolsvart med små blinkade vackra stjärnor lite här och var. Till min förvåning började jag le, samtidigt som en tår föll ner på mina iskalla kinder. Det va så vackert, stjärnorna va så förtjusande. Tllslut fick jag ta mej i kragen och fortsätta gå, musik dunkade i örat på mej, men i stället för att sjunga med som jag vanligt vis gör så ploppade det upp massa rim i huvudet på mig. Så jag diktade i hop massa saker på vägen, om mitt liv. Ja det är helt sjukt..

Väl hemma igen, duschad och äckligt ren. Jag ska aldrig använda balsam igen, det blir så glansigt och flygigt. blä.
Nu sitter jag och tittar på CSI samtidigt som jag troget skriver i min sorgliga blogg. Tv:n hackar lite.. allt hackar. lackar. laggar. Nej, usch..
Jag tror ärligt att jag ska lägga mej och sova nu, börjar tio imorgon. Jag tycker om parkskolan iaf, mkt roligt folk. En pojke i sjuan tycker att jag är snygg men lite för gammal för honom. Haha gullig.. festligt..
Jaja, Jag börjar tio imorgon så om jag lägger mej nu får jag ju sova ut, det ska jag göra! God Natt * Madsie-Mad <3


Stars don't lie
I wanna be free and flawless, just like the stars.
But now im kind of trapped behind these cold bars.
My heart is stuck in a little box deep in the ground,
don't wanna feel, don't wanna make one single sound.
I believe there's someone out there who can save me,
at least i hope, i wish, i want it to be.
I truly love the stars in that beautiful sky,
they can see and hear anything, the stars don't lie.

*Madeléne Eriksson 081119



Madness
My heart is screaming, screaming out your name.
It's full of hate, madness and even a bit of shame.
I didn't wanna loose you, have you or be with you sometimes.
I accually loved you, but i guess nothing about you and me rimes.
Don't even try to blame this on me,
i truly gave you a second chance and just let i be.

* Madeléne Eriksson 081119


Spröd rulta?

Är du mör än knubbis? Ja det är jag verkligen. Idag har jag varit på min trevliga praktik på parkskolan igen. Hade dom söta små sjuorna i Musik idag, och jag va även med på en bildlektion :) Det har varit en trevlig dag måste jag säga. :) Men jag är helt slut. Funderar på en tupplur nu och en promenad efter det, eller kanske tvärt om? Vi får se.. Men jag tänkte iaf bara skriva en liten notis så här på eftermiddagen. Ni kan väl höra av en om ni vill prata. Jag tycker om att prata. Jag behöver nog prata, men aja. Idag är jag på lite bättre humör, men bara lite. Jag skriver lite till ikväll om jag orkar.


Have it your way - Maad <3

Hänga läpp över misstag.

Signing in again. Fan va deppig jag blev idag fram mot kvällen. Helt jävla igengrodd. Jag fattar inte varför jag måste tänka så mkt. Tim fick mej lite på andra tankar en stund iaf, tills han fick mina tårar att börja rinna sakta ner för min bleka kind. Men jag måste skärpa mej, det är skit just nu men jag måste iaf göra ett ärligt försök med att komma över allt. Det är inte så jävla lätt ska ni veta men jag tycker inte ens att det är värt att älta, men ändå så gör jag det.
Jag har sagt det förr - och jag säger det igen: Min blogg är till för att jag ska få ner mina tankar i text och dela med mig av mina känslor utan att behöva säga skiten med ord. Det är en jävla bra beskrivning på min blogg.

Jag saknar mitt liv som jag hade för typ två år sedan, inte för att jag älskade mitt liv just då. Allt va så problemfritt egentligen, och livet lekte. Jag gjorde i princip va jag ville. Allt va så enkelt på den tiden då jag och ida inte hade fått hjärnceller än. Jag hittade ett blogg inlägg på Lunar (Ja, det är så jävla skoj och läsa dom..). Detta skrev jag onsdagen den 7 mars 2007:

Diskutioner och smalbens-sparkar : Det är va ida har hållt på med idag :) Vi pratade om att det lär ju göra rätt ont å föda barn! Ida tror t.o.m att det typ känns som å köra upp en limpa i näsborren! :) haha! Nää, så pass ont tror jag inte att det gör riktigt.. :D Att bropå å föda barn: Hanna min kära kusin kläckte ut ett litet sött flickebarn i går :) Så Grattis Hanna och Johan till dottern :) Då va man "kuster" igen då ;) (Jennys ord för kusins barn) Underbart! <3 Jaaa.. Men Ida tycker iaf att man lika bra kan adoptera en stackars unge, men det tyckte inte Sofia, det blev en rätt het diskution tillslut! :) Jaa, om jag skulle skriva en bok om adoption när jag blir en så där 50 basst, skulle den heta: Adoptera mera! :)

Tillbax till Ida! den lilla maran sparkade nästan av mej benet idag! Ja minsann, hon är inte så snäll som hon ser ut ;) haha! Nä då, skojsa bara, det va en olyckshändelse! (hoppas jag^) Och så illa va det kanske inte heller, men jag föll ihop som en enbent kamöna på golvet! Ja, så ont gjorde det! Men gullefjunet sa förlåt iaf, så det blev bra igen! xD Hon gör mej inte det minsta klok den där.. Idag har vi varit i stan, hon och jag, och köpt en present till Sofia som fyller hela 16 barre på fredag! <3 Det va inte illa pinkat! ;) haa! Sen va vi å fikade på Engel i typ 2 timmar, käkade som fan så jag fick typ dö ont i magen! x) Vi satt och lyssnade på va folket pratade om: Småbarn och Lördagsgodis + Att bo i Stockholm och Spanien.. Inte så kul å höra på så vi hade våra egna små samtal ;) Men vi ska inte gå in på va de handlade om ;);) hahaha! :D / Sen såg vi BildMartin som va och fikade med 2 brudar ;) Satsar hårt! :D tss..!

I tanken : Livet är hårt för oss brudar, karlarna är knäppa eller för känsliga.. Det finns då ingen som är perfekt! ;) Men det kanske är bra..x) Vi har det inte lätt helt enkelt! // Ojojoj va jag vill att jag och Ida kommer inte på Media i falun! jag vill verkligen gå där, det skulle vara så underbart roligt! Fyfan! Vi skulle klara oss bra, Ida och Ja' x) <3 // Vill ha sommartider nu! <3

Ja, Ida och Jag. Inga hjärnceller. Fan va jag skrev som jag tänkte.
Nu ska jag sova över mina problem, mina drömmar är bättre än det verkliga livet. Ha det bra, Hoj Maad *


Om jag får bestämma

Huungrig! Fan va jag vill ha mat! Sitter hemma vid Jenny och tittar på Gossip Girl, igen! Har ju faktiskt sett halva det här avsnittet igår men det är ju så bra så jag kan se det igen. Annars har jag varit på parkskolan och lekt med eleverna idag. Igår va jag hemma vid Jesper som planerat, han är så söt så! :D Vi tittade på Hancock, den va faktiskt bra. Jag trodde jag skulle gråta ihjäl mej ett tag men jag skäpte mej för Jes skull. Men han har ju sett mej gråta förr så det hade inte gjort nå! :D Han står alltid ut.. Freja den lilla jycken låg och snarkade på mej. Jag vet inte va det är men hundar gillar mej, jag kanske ska bli nya Cesar? Ne.. Jag kan bara prata med råttor, eller va säger ni Mathilda och Ida? Haha (Tarzan!)

Idag ska jag fan sova hela dagen tror jag. Amanda den lilla skitungen väckte mej i morse för en jävla sjal, ungjävel! Jag som hade sovis och började nio. Spö skulle hon ha! Nä, men sova är najs.
Jenny har börjat med träningen och sluta-med-cola-kuren. Jag därimot orkar inte ens börja. Jag orkar inte. Men om jag slutar äta kanske min kropp börjar äta upp mitt ass om jag har tur, för det är det som tar upp hela grängesberg.
Måste bli smal till utlandsresan med familjen som snart är här om jag får bestämma.

Nog med bloggande, måste titta på tv. Jag kanske drar ett inlägg ikväll! Ha´re bra.  HOJ!

Killing me softly..

Tröttast i Sverige. Kevin Madsen brukar säga att Söndagar är självmordsbenägna dagen. Jag vet inte om jag ska hälla med eller inte, jag är mest trött och sliten :P Sitter på mitt rum under en filt och tittar på OTH. Mitt huvud snurrar i 100km/h pga alla mina fina problem. Jag tänker för mkt och kommer inte riktigt över saker och ting, det här som har hänt nu kommer spöka i mitt huvud länge länge. Alldeles för länge om jag känner mig själv, men pojkar är skitstövlar och det visste jag väl redan, men jag trodde ärligt talat att den här va den som jag kunde lita på, någon som verkligen ville dela allt med mej. Men jag hade fel. Jag gjorde ett misstag när jag intalade mej att det va annolunda den här gången, jag skulle aldrig ha svikit den bästa killen i världshistoren om jag visste att nästa kille skulle trycka ner mej i helvetet.
Nog om honom, han är ju tydligen inte ens värd det.

Igår va jag med Mathilda och Maria. Vi va ner till Lisa en sväng där det va lite folk och så. Stefan och gänget kom dit en sväng. Det va både bra och dåligt antar jag. Kvällen blev både trevlig och sorglig. Men mest trevlig :) Jag och Mathilda gick hem till henne. Vi stannade en sväng och låg och tiittade på stjärnorna. Och vi pratade självklart om livet, det gör vi alltid. Men hennes liv är aningen bättre än mitt nu förtiden. Det känns surt, men jag är glad för hennes skull, Mathilda Jansson förtjänar det bästa - det gör hon verkligen <3

Nu tror jag att jag ska titta färdigt på Gossip Girl, sen ska jag nog gå hem till Jesper och umgås. Jesper är det bästa <3


Ha det bra. Hoj - Mad..

Mickybo and Jonjo

Home again. Idag har jag varit på Parkskolan, igen. Givetvis. Jag har så roligt, jag vill inte tillbax till skolan. Haha! Just för tillfället sitter jag och tittar på vänner, helt utmattad av en städning på mitt rum. Ni som har varit här vet att mitt rum inte är så stort, det borde inte ens kallas rum.. mer typ.. vrå. skrymsle. SÅ det blir ganska rörigt fort.
Ja. Igår va Ida här, min älskade Sambolicious! Vi har inte träffats på typ tre veckor, det funkar inte. Det va iaf as kul att träffa na igen, vi hittar alltid på nått äventyrligt och busigt :D Haha Jag va ju hundvakt så vi satt uppe vid Jenny och tittade på film. En as bra film, jag antar att det va en av Spankies filmer, för Jämpa äger inte en bra film. Den hette iaf MickyBo & Me, den va verkligen as bra! Både rolig och lite spännande och sorglig. Rekomenderas verkligen! Efter film satte vi oss på Maggans cykel och drog fram och käkade pizza! :D Jag har inte skrattat så på mkt länge. Ida skjutsade mej på pakethållaren :D det gick fint! Det blev en trevlig dag med min JonJo <3

Miss u Jackie, it's been 2 long now <3

Jag är besviken på dej. Du gjorde något som fick mej att tvivla på mig själv, men jag förlät dej. Allt va bra i typ två timmar och sen har jag inte hört ett jävla ord på en vecka. Jag antar att du inte bryr dej så det är väl lika bra att säga hejdå föralltid? Det ser så ut. Skyll dej själv, jag orkar inte ens bry mej mer..

Idag ska jag inte göra nånting tror jag. Hör av er.. Puss och Kram Maaaad *

JonJo <3    <3

Tjock-smock!

Vårat internet funkar fortfarande inte hemma så jag sitter hemma vid syster yster Jenny. Vi har nyss tittat på Prison Break ilket är det bästa på heeela veckan, helt jävla otroligt! Pizza har vi smällt i oss, så bra gick det med den bantningen! En hel skål geggig havregrynsgröt for nothing! Usch på mej..
Jag va på kvarte idag en sväng, Jesper och Martin va där :) wiii.. Jag va mest på dåligt humör för ingenting. Så kan det vara. Jenny kom och hämtade mig tidigt och när jag kom hem va hela familjen Skeppmora där :) Janne, Marina, Tim, John och Vicke :) Det va trevligt att se pojkarna igen, utanför hockeyrinken liksom! Vi umgås alldeles för lite med den trevliga familjen, det är fan inte bra alltså. Pojkarna ville åka på SlipKnot-konsär i stockholm på onsdag och jag och Jenny är redo för en roadtrip! Mormor fattade inte va det va så klart så jag och jenny vrålade lite som demonstration. Det vore skoj, men det va som allt annat lite lössnack. Jag tror inte att dom hade biljetter iaf..
Men det talades om att familjen Eriksson och familjen Fredriksson/Bruset ska på kryssning nån gång i vår! :O Vore inte det hyvens? Jag skulle tycka att det va helskoj! :)

Tillbax till det här med min fettma, imorgon är det fan slut med det här. Jag vet att jag skulle sluta idag, men jag sa ju att det skulle bli svårt dom första två dagarna! Så imorgon är det slut med det här. Långpromenad tack! Annars ska jag kanske till Falun imorgon, Jenny kanske ska hämta Johanna efter school. Vill hem till lägenheten och hämta lite prylar! Det är så mkt jag har glömt som jag vill ha här hemma. Så hoppas på Falun imorgon! (y)

Nu ska jag överlämna datorn till Jen, det är ju ändå hennes! :) Undra om Marre är vaken? Kanske ska ringa till killen och tjåla lite. (Nämnd igen Marre! ;D) Ja, vi får se! God Natt iaf, skriver kanske imorgon! :) Håll i hatten - Maad ^

Ingen smärre förändring

Nu sitter jag här på min praktikplats, det vill säga på parkskolan i Musiksalen och beglar. Eleverna kommer inte förns om typ en timme, då ska dom lära sig lite om Elvis Presley och spela lite gura! Varför känns det mkt bekant? Kanske för att jag också har gjort det en gång i tiden! :) Jag trivs jävligt bra här måste jag säga, kanske just för att jag känner igen mig mycket i det eleverna gör här på skolan. Synd att lillasyster Amanda är sjuk, nu har jag ju ingen att skämma ut förutom Emily. Men hon skäms ju för fan inte för nånting i princip! Det är ju förjävligt.. :) Haha

Idag har mitt nya liv börjat förresten, Jag och Jenny ska bli slanka och slimma tills vi ska åka till Turkiet med familjen. Så det första jag gjorde idag va att käka lite havregrynsgröt innan arbetet. Inte fan va det gott och inte va det bra för min stackars mage heller känner jag nu, men det ska tydligen vara en hyvens frulle om man vill minska i vikt. Anna Skipper skulle nog inte tycka att det heller va bra, hon skulle väl vilja att jag drack nån morgondryck med spenat och nått underverkspulver ist, men då skulle min mage krasha helt kan jag tänka mej.
Annars är planen att jag och Jen ska börja med våran motionsplan idag. En långpromenad om dagen, mån-tors. Och idag är det ju Måndag så vi lär ju börja nu då! Nu är det verkligen på allvar det här. Inge mer cola, och inge mer fika! Det kommer bli kämpigt, iaf dom här första två dagarna när mormor är här. Det har blivit extremt mkt fika nu, inte konstigt att mormor tycker att vi är feta allihop!
Efter våran promenad idag ska jag nog gå på kvarte. Jag vet att det är en löjlig sysselsättning, men jag träffar mina små vänner och Mona såklart. Jag ska försöka få Martin att komma på besök, men det kanske är fullkommligt omöjligt. haha

Nä, undra om jag ska spela lite piano och sjunga lite nu i min ensamhet i Musiksalen? Det ska jag nog göra, så här på morgonkvisten. :) Kanske till och med städa lite här, för inte ens det är förändrat. Det ser alltid ut lite som ett bombnedslag! Om ni vill mej nått idag så får ni ringa på min lur, jag har dock inga pengar på den så jag kan inte svara på några sms - vilket stör mig som fan. Min mobiltelefon är mitt liv - fjortisaktigt nog!

Ha en bra dag, C u Maaad <3

träaktig veckända..

Jag sitter hemma vid Jenny i hennes soffa och är Jojje-vaktis. Jycken sover ju bara och vårat internet har pajat hemma så det här är ju perfekt. Jenny, var borta huuur länge du vill ;)
Den här helgen har varit både trevligt och helvetes tråkig. I fredags va det kul till en början, när mormor kom på besök från huvudstaden. (typ) Vi käkade lite tacos och sjöng framför Tvn till både Idol och Singing Bee. Mormor klagade på att jag och Jenny har blivit tjocka, tack mormor - det värmde gott i flärret! men det gör inget, för imorgon börjar jag och Jen på riktigt med träning och halvbantning. Så det kanske va en liten motivation, va vet jag.
Åter till fredag kväll, då fick jag och Jenny tråkigt och satte oss i bilen för en roadtrip runt grängesbergs extremt döda gator. Ingen vill leka med oss fick vi reda på genom flertal telefonsamtal, så vi åkte hem till Jen och tittade på den gamla klassiska tjejrullen - Bring it on :) Sen va fredagen slut för länge sen och dags för kudden.

På lördagsmorgonen hoppades och planerade jag att ha as kul. Inte som dagen före, men det gick åt skogen..trodde jag först. haha Jag satt hemma vid Jenny och glodde när Fiffi dök upp, sen åkte Jenny och hämtade grabbarna och det ble en spelkväll av det hela. Pojkarna - Stefan, Magnus, Jonas<3, Holle, Danne och Brix - drack öl (inte stefan dock! :O) och Jenny drack vin. Jag och Fiff drack julmust. Killarna ville spela 20frågor så det gjorde dom. Jenny vann, Holle hjälpte alla, Jonas va ganska kass ;D och Mange va gullig. Det blev en ganska kul kväll ändå, dom drog på krogen på natten och jag och fiffi blev kvar här. Dom kom tillbax vid halv 5, och Kevin skrämde livet ur mig när han klättrade upp på balkongen! :/ Usch! Karljävel..

Idag vaknade jag av att Kevin tog tag i nyllet på mej. God morgon lixom! Klockan 2 åkte vi in till stan och tittade på när Tim och John spelade Hockey, men vi va där i ca en timme. Grattis papi btw på farsans dag!
Hem och vräkte i sig mat och efterrätt och fika! Sen tittade jag på Andra Avve med mormor som är lika insatt som jag! :) haha

Nu sitter jag som sagt hemma vid Jenny med jojje och har super kul! :D Internet rules. Seriöst, jag klarar mej inte utan! Jag skriver med mina favvisar på msn också, Jesper och Martin. Jag saknar när vi umgicks. i sommras. suck* <3
Nu orkar ni inte läsa mer och jag orkar inte skriva mer! Ha´re hyvens! - Signing out - Maddisch!


Trick or treat?

God förmiddag. Jag skäms, jag har inte varit en god bloggerska nu och jag bode ha spö för det. Men på Höstlovet har jag inte haft tid för att blogga. Det har hänt så fruktansvärt mkt, jag har gjort nått varje dag faktiskt. Det började as bra..
Första fredagen på lovet va vi hemma vid mig och Ida i Falun, ett helt gäng. Det började med mig och Ida, sen kom Jessica, Rebecka och Gabbi :) Efter ett tag dök även Mathilda, Sofia, Kevin, Putte och Daniel upp i dörröppningen och det blev fest. När Kevin och gänget drog till Harry's kom Jonathan Bäjbi Kuusela på besök! Det blev kramkalas på hög nivå!
Partyt drog till stan och hälsade på men det sög. Vi kände oss ganska ovälkomna faktiskt, så jag, Jessica, Rebecka, Ida, Fia och Tantan gick hem till oss igen och tittade på ..Och så kom Polly, En liten natt rulle!
Dagen därpå va det dags att åka hem till Grängesberg med packning för 5 veckor. Det blev ett stopp på pizzerian, vi köpte två pizzor som vi tröck i oss i stress ute vid busshållsplatsen, en kväll/dag jag aldrig glömmer <3
På kvällen gick jag hem till Happy och satt där och tittade på film med Mathilda tills Lycklig kom hem från Stopet. Senare på natten kom även Jonas och hälsade på. Ja..
Söndag - Jag, mamma, pappa och Amanda åkte till Ludvika och tittade på Tim och John när dom spelade Hockey. Jag blev riktigt stolt över mina gull-kusiner! Verkligen hårda grabbar, och även om dom förlorade mot Västerås med 10-0 så blev jag som sagt stolt över grabbarna. Det blev en hel del kort på dom, men det lägger jag inte in nu.
Måndagen spendrade jag med Maria och Mathilda, vi va in till stan och åt Kinamat och gled runt på stan, sen åkte vi hem till Mathilda och gjorde iprincip ingenting. Vi tog en promenad ner på berget en sväng, det va allt.
Sen åkte jag och Mathilda hem till Happy och umgicks, jag gick hem klockan tio och missade en kvart av Prison Break, men tittade på resten hemma vid Jenny med henne och Camilla.
Tisdag...va fan gjorde jag i tisdags? ingen aning.. Men i onsdags så va jag med Mathilda + familj till Västerås och gick på IKEA och Hälla köpcentrum. Det va verkligen ingenting som lockade mig eller Mathilda, men en repa på Ica MAXI va givande då både hon och jag fyndade varsin tröja. 100:- styck.. bra köp!
Vi kom hem till Grängesberg vid 10 kvällstid, då vare bara att byta och så, sen drog vi till Haffas och tittade på när TNG spelade. Det va jätte roligt att se och dom va så duktiga. Träffade lite folk som man inte ser så ofta, typ Dennis Engström - Det va trevligt att se honom igen! Han är så gullig. När det va slut på Haffas gick vi hem till Sofia och umgicks lite. När klockan va typ tre på natten och jag och Mathilda va fullkommligt utmattade så fick vi skjuts hem av Andreas Hellman, tack och lov!
Tosdag, jag åkte hem till Maria - med Maria - och umgicks. Det kom massa folk, även Jonas och hans syster Johanna :) Det va så trevligt att träffa henne! Jag hade ju faktiskt inte gjort det innan så det va jätte trevligt, hon va jätte snäll och söt!
Kvällen gick och det började plötsligt snöa! Och inte fan slutade det, så på fredags-morgonen när man vaknade till liv så va det verkligen vinter! God morgon vinterland liksom. Helt jävla otroligt.
Fredag, va det igår ja. Sov ungefär hela dagen, tills jag och sytrarna åkte fram och köpte massa gott. cola och så. Kvällen spenderades med Jenny och Johanna, vi tittade på nån jävla Psykofilm! usch, den va inte så bra.. Mandy Lane hette skiten!
Nu är det Lördag, Jenny och Johanna håller på med förberedelser till Halloween-partajet dom ska på ikväll. Fy va fubbigt, jag vill oxå gå på riktigt halloween party! Men jag är för ung såklart. Hoppas dom får roligt iaf, Jenny och Johanna ska snart hem till Emmelie och Mattias - även dom ska på partyt. Jag ska med och plåta dom så det kommer pics ikväll! :) (förhoppningsvis)
Även jag är lite av utklädd. Jag blev så inspirerad.. I'm a dead cleaning-lady. ;)

Grattis Lars Eriksson i efterskott som fyllde år i går, nu är det prick två år sedan vi va på Madeira Ida.. snyfft!

Nä nu orkar jag inget mer. Ha det bra, Happy Halloween! :D /

RSS 2.0