MEDIAHUSET YO!

Mäh! :O Det funkar att skriva i skolan nu, KNOCK ON WOOD! Fan va bra, då kan jag tillfredsställa alla mina coola readers! ;E Nu sitter jag här i mediahuset och ser allmänt störd ut! Idag ska Maddä och Ida åka och handla mat, usch och fy! Det är fan inte trevligt alltså.. Men jag tror att Ida ville åka till WILLYS, men jag vet fan inte om jag orkar idag.. Det är fan långt ju!? :O Kanske får besök idag oxå, suck.. Maddä is a fool yo!
Jag vill att Jenny, Hanna och Ebba kommer och hälsar på snart, det skulle vara hyvens! JennnyJättepanda och HannaHäst xD Trevligt.. Do it!
Annars känns det relativt bra att vara tillbax in the big city, lite långtråkigt på dagarna bara när vi inte har nått å göra! Och då somnar jag alltid och blir skit trött på dagarna! Usch.. Fan va jag bara skriver en massa shit nu men det är sånt man får ta när ni vill att jag uppdaterar mej oftare! Läs Jennys täta bloggar, dom är inte heller så jävla intressanta! haha
Men nu ska vi dra, Men nu när uppdateringen går bättre så återkommer jag säkert mer i veckan! :D aja, tjenixxen yo..


Överskattat.se

Hej igen mina trogna läsare xD Eller hej Jenny kanske jag ska säga! Ojsan hoppsan va länge sen det va jag skrev nu, men det ska det bli ändring på, grejen är den att jag bara kan skriva på helgerna när jag är hemma i gränges! Dels för att vi inte har internet i lägenheten yet, och dels för att blogg.se inte funkar i skolan så jag har fan ingen möjlighet att skriva! Suck.. Ja, det sucks jag vet!

Veckan som gått oss förbi har varit lite till och från! Mycket besök hit och dit och mycket att göra! Prov i svenska och Mediekommunikation, så jag har haft fullt upp! Så det har allt varit fett underbart att åka hem hit till bärget igen :)
Helgen har varit bra som fan, men ändå inte! Fredagen blev kaos och igentligen ska jag väl inte skriva om det i min blogg eftersom största delen av er läsare är överbeskyddande släktingar.. Men what ever! ja, fredag va det ja:
* Det började med att jag och Ida käkde på kina innan vi åkte vidare till Grbg. På kvällen åkte vi till Sofia Sjögren i Ludvika och det blev mycket folk som jag inte sett på länge! Film blev det inte iaf.. Bråk blev det dock, och som vanligt va lilla Maddä med och drygade sej. Varför ska allt hända just mej kan man fråga sej? Jaa.. Usch!
Förlåt J&J för att jag ljuger i bland, men det känns som jag måste! Och snälla, kom inte och prata med mej om detta och säg för fan inget till P&M, tack på förhand..
* På lördagen vaknade jag upp hemma vid Bea med en smak av Coca-cola och Kladdkaka i munnen.. Trötta som fan klev vi upp med tuppen och drog vidare! jag gick på stan ett tag och sen gick jag vidare till tågstationen, tog tåget hem och gick hem till jämpa. Där trodde hon visst att jag var någon slags slav där hon satt mej i arbete!
-Plocka av bordet!
-Gå ut med jojje!
-Ta kort på mej!
-Ser jag tjock ut!?
-Va ska jag ha på mej!? 
-MADDÄÄÄÄ?
jaaa, så kan det låta, men vi är ju systrar och jag älskar henne, så jag ställer väl upp antar jag! ;D haha

Senare på lördagen åkte jag och Johanna hem till Emmelie, Mattias och Alexander :) Alex är en galen lite krabat, men han är en riktig sköning! <3 Vi lekte att vi åt upp våra näsor och så spelade vi munspel och myste :) haha, jaa.. allt kan hända med småttingar!

Nu är det söndag och jag har inte gjort så jävla mycket idag. Jag har skrivit en förklaring om Dramaturgi och käkat pizza! :) Nu ska vi snart äta efterrätt, Fruitsalad! :D Wiii, mums! Sen bär det iväg till Falun igen! Det ska bli kul att täffa flickorna igen - och jag, Rebecka, Jessica och Isabella håller på att gör en film i skolan som heter "Bonde äter fru" xD (Isabell och Idas idé) haha Så det ska bli roligt att framföra! haha

Men call me some day, jag skulle bli fett överlycklig om nån oväntad ringde mej ;)


Och föressten, ULLIS jag saknar dej! Du får inte vara "sjuk" nästa gång jag kommer och ska hälsa på! :D


WANNA BE IN TROUBLE? - SPEND ONE SINGLE DAY WITH ME..


LOVE IS OVERRATED!

   


Going back

Idag åker jag och Ida tillbax till Falun efter ett utvilat höstlov. Mamma och Pappa ska skjuttsa oss (y) Helt underbart att slippa åka tåg! Det ska bli ganska drygt att åka tillbax, det har varit så skönt och roligt att vara hemma. Men på ett sätt så ska det bli ganska skönt att komma tillbax iaf.. ja, jag och Ida har bestämmt oss för att aktivera oss den här veckan så det inte blir allt för jobbigt att vara där! Hoppas på Internet i lägenheten  den här veckan oxå, hoppas på måndag! xD Wiii.. jag kan tyvärr inte skriva hur långt som helst, jag har ganska brottom! Vi ska åka klockan 2 så jag lär skynda mig! Men vi ses väl, och om internet behagar komma så återkommer jag med ett bättre blogg inlägg! Men det är ju bara Jämpa och Hanjoos som läster iaf, så big deal! Ni får väl ringa.. Haha


   

We're the trees still green in November, and I know i can't remember summer; being so gone..

Give a smile..

Igår hade jag många olika planer med olika folk, men ingen av mina planer fullföljdes. I stället följde jag med Hanna och Jenny hem till Hanna och härjade. Det blir alltid mycket skratt, sång och jälvulskap när man är hemma vid Kusin Hanna Bruset. Jag och Hanna gjorde ett litet inbrott och blev nästan skjutna, garvade som fan och blev lite skrajsen där ett tag! Man måste nästan vara där för att förstå.. Haha!
Ja, det hände mycket igår, mycket trevligt.. gah!
Idag ska Jenny-JättePanda och Hanna-Häst ut på krogen medans Maddä-Mygga får sitta hemma och glo! :) Men jag ska nog leka med Ida-Igelkott tror jag, om hon behagar ringa moí. Ida, jaa..Hon va då allt ute på äventyr igår hon! Hon och Sofia va hem till Falun och skulle gå på party, men det kom visst nått i vägen! HAHA! jaa.. Så dom snodde en blomkruka och gick hem! Jag måste ju nästan leka med na idag och höra hur det gick till på buset i Falun! Men jag ångrar fan inte att jag inte följde med, det snöade ju som fan där! Det snöade här med iof, men inte lika mkt.. Oj, va mycket skit jag tjålar nu! Nu får det vara nog..

Ida och Maddä vill hitta på något riktigt skojigt idag, men det verkar helt omöjligt.. Va ska man göra? I don't freaking know! Hitta på nått med oss vetja! ;D föFAN! ;D

"If you smile, Through your fear and sorrow.
Smile and maybe tomorrow , You'll find that life is still worthwhile.
If you'll just Smile.."
 

Ebbsan <33 
MADDÄ <3 EBBA

RSS 2.0