Dilemma för mer än en femma!

Tiden går så inåthelvete fort om du frågar mej! eller om du frågar vem som helst, jag tror att dom håller med mej ganska mycket på den frågan. Nu är det den sista oktober, och redan i morgon är det november. Hoppas på snö som fan nu, jag vill inte ha det så här regnigt och blött. man blir faktiskt inte lika blöt av snö som av regn..
Jag har ett litet dilemma, men det är ju en annan femma! (Maddä rimmarN?) men jag tänker berätta om det iaf! För jag vet att nyfikna människor som tex syster Jenny vill veta saker om mej..
Så här är det; På fredag är det Gymnasiefest i Falun i Xhuset, alla mina vänner vill gå och vi ska sova vid Mathilda allihop, allt är planerat! Men jag, jag känner inte riktigt för att kasta bort en natt i Falun när jag kan vara i berget, plus att det kostar 150 spänn! Expensive.com? / Det va inte allt, Anders den jäveln vill även att jag kommer dit och umgås med alla mina vänner på den sidan, och det slutar tyvärr inte där.. Niclas vill att jag kommer till Nyhammar på party med alla dom vännerna som man aldrig träffar! Gah, vilket problem, Jag vill mest till Falun på ett sätt, men sen skulle jag kunna vara vid Anders oxå! Det skulle oxå vara grym kul! Suck.. this sucks..mm! Fasst mina päron skulle fan inte tycka om att jag drog på party i Falun btw.. Jag skulle bli gladast i världen om mina älskade storasystrar kunde ställa upp för mej for ones och prata med dom! Please! Som Jämpha skulle ha sagt: Jag älskar er till döds om ni göre! ;) <3
 
I morgon ska jag kanske på bio med mina älskade grabbar! Det ska bli dö kul, dom är för trevliga ;) Men det är inte säkert yet!

Jag har märkt att mina spansktalande familjemedlemmar - Jenny och Hanna - är två nyfikna små rackare! Det tycker jag att dom ska sluta med! Genom att publicera deras rackartyg så att folk ser vilka loppor dom är, önskar jag att dom blir avskräckta och slutar vara så nyfikna och misstänksamma.. Man kan ju alltid hoppas!

image35

Fullspeckad ledighet.

Ja, nu har vi äntligen Höstlov! Det är en efterlängtad tid på året, lika så som Sommarlov, Jollov, sportlov och alla andra ledigheter från plugget. I fredags kom jag hem till berget igen, jag tog mej en trevligt tripp upp till parkskolan och hälsade på alla mina små vänner som fortfarande har sin ungdom kvar! haha. Det va grymt skönt att vara hemma, och jag fick dessutom en trevlig liten överaskning denna dag: Min dator hade kommit! Wii.
Så resten av Fredags eftermiddagen/kvällen - och till och med sent in på natten - spenderades framför teknikens enormt avanserade värld.
Upp tidigt på Lördagen, närmare bestämt kl8, och iväg till the big city; Gävle. Jag somnade när vi va typ i Falun och sov hela vägen till Valbo, där vi stannade och mötte upp syrran Johanna! En tripp in på en av världens roligaste affär - IKEA. Jag hittade ingenting speciellt och stort, men jag införskaffade allt lite nödvändiga saker, som tex: En gul potatisskalare och servetter! :D Jaaa, jätte kul, jag vet! Efter en snabbvesit på IKEA drog vi in på Donken och käkade ett välsmakligt mål mat. Stressen låg i luften eftersom pappa Kurt skulle på hockey klockan 2. Så efter vi slängt i oss maten drog vi hem till Johanna, och pappa till Läkerol Arena. Inne vid Johanna satt jag vid datorn, mamma städade och torkade fönster, Amanda ritade, Rocky sov och Johanna sprang runt och såg till att mamma inte rotade eller städade på fel ställe.
Vi åkte hem vid ca halv 8 så där, men vi gjorde ett litet stopp hemma vid oss i Falun för att plocka upp lite saker som skulle med och användas under lovet :)
På söndagen blev det till att vara hundvakt till Jojje, that son of a rabbit.. Ida kom och hjälpte mej och vi gick upp till Jenny och tittade på en bunt filmer! Först tittade vi på 'Glasblåsarens barn' och efter det tittade vi på 'Bröderna Lejonhjärta'.. Det gav blandade känslor, den är för fan hemsk för att vara en barnfilm. Plus att jag tror att Jonathan och Skorpan är gay! Dom är nog inte bröder, utan "bröder".. fattar ni poängen? jaa, gay in the moonlight.


Ja, Måndag - idag. I morse kom Jämpa och hämtade mej och vi drog till gymmet :) Sen åkte jag hem och duschade och käkade lite! När alla sysslor var klara och felfria, hoppade jag på morsans cykel och brassade hem till Sofia. Där va Sofia sugen på att baka! Och så blev det, Chokladbollar närmare bestämt! Det gick som smort xD Att bero på smort - smör - så använde vi LÄTTA istället för margarin, det gick ju minst lika bra! :O Chock(l)ad..
Lagom till bollarna va klara och kaffet hett, så dök Ida upp i ytterdörrn! Så vi tröck i oss lite mumsigt fika!
När jag skulle åka hem upptäckte jag att cykling en årstid som denna inte var den bästa idén! Det fucking spöregnade när jag kom ut! usch.. jag svängde in på kvarte och härjade oxå! Tantan va där, min bäbis! Jag har saknat den grabben som fan, ojojoj.. Det vart mycket skratt och stoll. Jag va det svarta fåret! haha
När jag kom hem blev det PRISON BREAK! Det är väl för underbart bra..
Sen efter det gyllene tv-programet så har jag setat och tryckt på den här grejen, i skräddare i sängen. Så mina ben har ingen som helst känsel kvar, ops! Så kan det gå, fasst man är ung och rå..

Joo, föressten! Dennis Engström är en liten filur som kan sjunga har jag hört, men tyvärr inte med egna öron, bara andras skvaller. Anledningen till att jag tar upp att prata lite om denna lilla pluttunge är att han gav mej order om det, och hans order är min lag! haha jaa, Dennis är en sötsak som surrar! Min hallonpaj som snurrar :) haha

Keep on fighting the autumn, it soon will be winter yo.. Keep living, keep reading! / M H E *


Mad - Now with a touch of red.

  

Fan va sjuk jag har varit på sistone. Nu har jag varit sjuk sen i måndags, men jag åkte tillbax till Grängesberg på onsdagen! jag va tvungen, det va fan inte kul att sitta och ruttna i falun med världens förkylning! Njet.
Väl hemma i berget har jag tagit det soft och blivit frisk. I Torsdags kom även Johanna hen från Gälve, så jag och  jämpa åkte fram i Vrål-Åke till jvstn och hämtade henne. Sen på kvällen så va vi in till Hanna en sväng.
Ni kan aldrig gissa va som hände när vi skulle gå ut ur bilen utanför Hanna, Jo.. Jämpa skulle parkera, så jag och Johanna var på väg ut ur bilen när Jenny säger - lung och fint - "Är den där inne i bilen?" Och pekar på en MUS som sitter i framrutan! Ett vrål kommer ut ur systrarna Erikssons munnar och vi kastar oss ut ut bil-fan alla tre! USCH! Sen kom Mackan från ingenstans som nån jävla hjälte och började söka igenom bilen! Usch va vidrigt det va! Det va läskigt, må ni tro.. Vi är dock inte säkra på om mus-fan va inne i bilen eller utanför; MEN ÄNDÅ! brr..
Ja, väl inne vid Hanna så tittade på på "pippi på rymmen", lekte med Ebbsan och spelade Yatsy. Hanna vann första omgången och sen jag! :D *proud* Jag som aldrig vinner.. Det blev en jälva massa skratt och lek, sång och spanska? xD aa.. pinchito por favor! Sen kom Johan och Mackan hem och förstöde det roliga! ;/ to bad..

Idag, eller igår, i fredags - så åkte jag in till stan klockan 12:37 med 47:an, och mötte upp Ida på stationen. Då gick vi upp på stan och tog ut pengar och sen bar det iväg upp till Högbergets gymnasium! Där träffade vi Sofia, Bea, Ekki, Milli, Jessica, Sandra och Gisela! :) Det va mkt trevligt! Sen efter det lilla besöket gick vi ner på stan och träffade Mona - Idas Mamma! :D Hon beslöt sig för att bjuda oss på käk på kina! :D Wiii.. Snälla Mona!! Så då gick vi dit och åt, sen gick jag vidare till Hemköp och köpte Knallröd hårfärg! :) haha
Efter inköpet gick jag vidare hem till Hanna, där det tillagades någon sorts Tacogratäng! Så då blev det mer mat, fast mycket lite! Sen färgade Hanna håret på mej, eller bara utväxten :D Det vart fint faktiskt! :) Men under själva färgningen såg det en aning scary ut, typ like blod! xD
ja, efter det så skjutsade Johan hem mej och sen till kvarte! Där träffade jag en massa kända människor och oxå inte så kända. Jesper va där och spelade gura, det va trevligt iaf :) Och David och Henka torterade mej, men jag förlät dom! I don't know why...

Nu är jag hemma och har fruktansvärt ont i ryggen av att sitta vid den här datorn. I morgon ska jag till stan med Ida och träffa Bea! :) Det ska bli underbart najs..

Keep reading my blogg and you will get Mad.. *


It's october again

- As the groundskeeper rakes up the October leaves,
It occurs to me, trees can't hide anything..

Ice cold

"Autumn leaves under frozen souls,
Hungry hands turing soft and old.
My hero crying as we stood out their in the cold,
Like these autumn leaves I dont have nothing to hold.."

- Fest, hårt bröd och frisk luft *

  

Hej hopp i lingonblåbärsskogen alla glada! Igår va Mäddzing, Mampha, Maddä - på 50års kalas må ni tro.. Jag va riktigt skrajsen innan jag gick dit kan jag ju tala om, men det blev bättre än väntat. Jämpa var med oxå, men bara ett tag tills maten dukades av ungefär, sen drog hon och brudarna till Grand på bikini-show (seriöst xD). Jag träffade en massa well-known faces faktiskt.. Och vissa kände inte ens igen mej, tro det eller ej.. jag som  tycker att jag har sett lika dan ut hela mitt liv, maybe not then.. Men vissa som jag inte trodde skulle känna igen mej gjorde vekligen det och började tjåla gamla tider när jag va typ en meter i höjd, det va lite roligt. För att sammanfatta vilka som va där, så skulle man kunna säga det typ att det var hela Ölands-gänget från 90-talet helt enkelt. Vi pratade tillochmed om att vi ville åka tillbax dit, allihop - nästa sommar! :) Fy farao va roligt det skulle vara alltså! Det skulle vara som att leva på den gamla goa tiden igen, fasst med en jävla massa fler ungar. Jaa, det något som står högt på min 'hoppas'-lista känner jag..
Ungdomar va väl inte precis va det kryllade av på den lilla festen iaf, det va mest old-people, men tro det eller ej, det va faktiskt roligt..

Jag och Ida har konsaterat att Hårt bröd är något som man verkligen har underskattat, det är så jäävla gott! Lika så frisk luft, det är väl för härligt att ta sig en promenad på kvällskvisten och bara andas in den lätta, kalla luften som svävar över dalarna en höst-vinter som denna. Det finns säkert fler saker man har underskattat skulle jag tro, men ingenting vi tänkt på nu.. 

Johanna och Jag har anmält en bild på mej på bilddagboken till "Nyvaken"-tävlingen! xD Fy fan va kul om vi skulle vinna, den är väl för snygg alltså.. jag ser ut som en monkey yo.. haha

Jaa, Idag är det söndag igen. Helgerna går alldeles för fort och jag önskar att dom här två veckona ska gå så fort som möjligt. Vecka 44 har vi Höstlov, fy farao va skönt. Då på Fredagen den 26 oktober ska jag till Gävle, För jag och Johanna ska gå på - SAW 4 PÅ BIO! - fy farao va jag längtar, det ska bli sååå scary så ni anar inte, eller jo det kanske ni gör, ni som sett dom andra 3 utgåvorna.. Gah va läbbigt can't wait.
Ja, det är alltså söndag och vi ska tillbax till Falun idag. Pappa ska skjuttsa upp oss för vi har fått en ny soffa! :D Så det ska bli skönt iaf, att få åka volvo och inte tåg i bergslagen.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag packa det sista som ska med till Falun.

- Keep living, Keep laughing, Keep in touch..
** Madeléne Hanna Eriksson yo **


Maddea blueberrydrink *

 image19 

* Maddea Blueberrydrink - Served ICE cold.. *

  

Maddä - Don't make any sense *

* Det är kallt. jag behöver en bra överlevnadsteknink för detta vääder. Snart ska jag in till stan och leta på en jacka, det är ju alltid en början antar jag..

Maddä: Jag har tråkigt, va ska jag göra..?
Johanna: Skriv en dikt!

   

Here's the result:

Alla säger att jag är utav ett Freak, och jag får väl hålla med - jag är ju ingen gnällspik.
Alla säger att jag säger mycket konstigt, det bara slinter. Men ja, va ska man säga? - Det är snart vinter.
Alla klagar på att jag inte tror på gud, varför skulle jag? - Jag kommer med mitt eget bakgrundsljud..


Haha, ja jag vet.. It don't make any sense! Men det gör ingenting enligt mej!

Vecka 41

image15 

I torsdags kom årets första snö. Det va totalt underbart tyckte jag, men det va jag allt ensam om i skolan. Men sen när jag och Ida skulle GÅ hem till Brits, så ändrade jag mina glada tankar och dom blev riktigt onda om jag ska vara ärlig. Jag blev totalt dyngsur, och det hjälpte inte precis att jag hade brottom hem till tvättstugan! Jag kastade av mej dom blöta kläderna och hoppade ner i tvättstugan. När maskinerna va fyllda sprang jag upp till hemmet och lagade Hamburgare och mos! jag blir galet uppe i varv när jag har det stressigt. Men när maten va i magen och tvätten vikt och ren, kunde jag äntligen ta det lungt med en köpp kaffe och en bondkaka! :)
Fredag, idag: Ja, vi försov oss en aning i morse, Ida och Jag. Så up and jump, fixade oss, packade det sista och käkade pyttelite, sen va det bara att tralla upp till bussen. I skolan hände inte så speciellt mkt kan jag väl inte påstå. På Mediekunskapen tittade vi på film, (som vanligt.) Men jag tänkte att jag kunde rita lite och lyssna på Tv:n ist, men det va en mkt dålig idé! Varför då undrar ni, Jo! För att film-fan va en stumfilm! Crap..
Mediekommunikationen va lite roligare, vi ritade reklamblad och jag satt och garvade åt Manne! xD Han är väl för rolig.. Martin Litensnopp! xD Hahahahhhahah (Martin Litens är våran klassföreståndare Nr2)
Men Manne är bara ETT av alla puckon i våran klass må ni tro.. Det är Kalle, Sebb, Ivan och sist men inte minst MmmmmmmaX! Haha xD (Ännu ett av Mannes påhitt, jag vet..ni fattade inte)
Efter skolan drog Maddä och Ida med bussen till Borlänge och in på Kupolen. Hittade ett par skor det första jag gjorde, mkt bra! Sen kom Mamma, Jenny och Amanda med bilen och pengarna! ;P
Det enda jag hade med mej hem efter den shoppingdagen va 2 par skor! Nödvädigt, JapP! ;)

Nu sitter jag hemma, och har en lång, tråkig kväll framför mig. Ska inte göra ett skit ikväll tydligen.. Vi skulle egentligen in till stan ikväll, Ida och Jag. Men så blev inte fallet..  Det kanske dyker upp någonting lite senare om jag har tur! ;) ja..

Madeléne Hanna Eriksson - Fru hjärter dam ditt skratt är bara tårar..


I'm going back..

     

" Idag far Maddä tillbax till Falun. Jag vill egentligen inte, men det ska faktiskt bli rätt skönt att komma tillbax. Det är så lungt och skönt i Falun, men det är så roligt att vara hemma och träffa alla. Men jag kommer ju iof hem om en vecka igen, så jag klarar mej (: Men denna gång går inte tåg-fan från Gränesberg så vi får åka till Ludvika.. Men det sköna är att vi har cyklarna hemma vid jessica så vi kan cykla hem till britsarvet sen! :) Wii..

" jag funderar  på att börja träna den här veckan, och sen på Tisdag så ska jag förmodligen med Amanda på kör, Wiii! det ska bli as kul! Så den här veckan ska jag aktivera mej så att tiden går fortare! (:
Jag måste även färga håret. Jag ska be Jessica göra det på mej denna vecka.. I hope she will. I look lika a freaking skunk!

" Varför är det aldrig nån som ringer till mej? Jag kan inte förstå mig på ososiala människor, jag skulle kunna ringa och tjåla med vem som helst, men jag vet inte om dom vill prata med mej xD Så därför tycker jag att ni kan slå en plingeling till moi! ;P

" NUtid: Somsagt, jag ska resa hem till lägenheten. Wanna join me? Please do.. I'm leaving town alive.
See you next week. Kisses and hugs Madeléne Hanna Eriksson.
 <3

Sunshine..

Sunshine..
" Vintern kryper sakta in över en höstvarm rygg, medans luften känns kall men ändå trygg.. 

Home again yo..

   
" Nu är jag tillbax i Grängesberg :) Jag har inte varit hemma på typ 2 veckor, förra helgen va jag vid Syster Johanna i Gävle. Sist jag va hemma va det Gränges-marknad (as kul). Så det är verkligen as skönt att vara hemma igen. Mamma och Pappa är dock i Rättvik på marknad och härjar, så det är systrarna Erikssons helg! :) Johanna är då oxå hemma i bärge så det är så trevligt såå..
Nu sitter vi här, Jag, Jämpa och jOhanna på rad i soffan med varsin dator i knät och grejar! Nyss så såg jag och Johanna en EKORRE som satt ute på våran altan och försökte sno en filt som hängde där på en stol. Han va typ as nära oss så vi tog värsta bilder på honom! xD Jag va livrädd, har ni inte sett "Kalle och Chokladfabriken" eller? Där är dom ju galna! :O usch.. Johanna va dock inte lika rädd, hon tyckte bara att det va kul! Kul my as!

" Igår va jag på kvarte och hälsade på en sväng :) Det är alltid lika kul och träffa mina pojkar, dom är så underbara! Men dom kan även vara lite smått elaka, Dom kallade mej gravid! :O Så fet har jag väl ändå inte blivit?
Att bero på fett, jag va och tränade med Sofia igår! Det va skönt men jag är halv-död idag! Träningsverk.se yo..
Och det va även trevligt att träffa Sofia, har ju faktiskt inte träffat henne heller på typ 2 veckor! Så det va jätte roligt.
Va gjorde jag mer igår? Jo! När vi kom från tåget i går gick vi upp Parkskolan och hälsade på! :D Det va jätte roligt att träffa alla lärare igen! Det va x-tra kul att träffa Magnus Rabenius! Han blev jätte glad att se oss :)
Det va jag, Sofia Sjögren och Jessica (och Ida ett tag!). Ja, vi följde med Amanda (lillasyster) och Felicia (Sofias lillasyster) till deras Engelska lektion, dom hade Maria Kron! :D Hon tyckte oxå att det va jätte roligt att träffa oss! :D Hon tyckte att vi skulle komma tillbax och gå å fika med henne :) Hon är väl för söt!

" Kärlek är väl överskattat i alla fall.. Alla säger att man typ inte kan klara sig utan nån, men jag klarar mej fiint! Det har jag väl alltid gjort, eller? Jaa! Alla karlar jag träffar är ju dessutom puckon! Jaa, tro inte att jag har något emot killar! jag är inte lesbisk.. En av mina allra bästa vänner är kille, det är bara det att dom är knäppa när det gäller kärlek. Men jag klarar mej än så länge..

" För er som inte riktigt känner mej så bra, så här är det; Jag - Madeléne Hanna Eriksson - bor i Falun med en av mina käraste vänner - Ida Hanna Eriksson. Vi bor i en liten 2 på britsarvet i Falun, och pluggar på Mediaprogrammet, Lugnetgymnasiet. (Klass Mp1b) Jag trivs mycket bra där men på helgerna så längtar jag hem, som ni kanske har märkt. På Söndag så bär det i väg tillbaks till Falun. 

" I kväll blir det en hel-mys kväll med systrarna Eriksson :) Antar att det blir en movie och något gott att tugga på :) Jag har verkligen världens bästa familj. <3

- Have a great evning, a lovely life and keep reading my blogg. I'll try to make you enjoy it..
Kisses and Hugs / Maddä *

RSS 2.0