Köttfärssås ala Falun!

Madness bloggar igen. Förra veckan va njutbar kan jag lova. Ledig mångag-onsdag. Tisdagen spenderades på Ullared med min fantastiska mamma och hennes vänner. Vi shoppade rejält och mina fötter va extremt svällda när bussen åkte hem mot gränges igen. Jag va helt utslagen och sov mestadels av tiden hem. Tack mammi för en hyvens resa <3

Den här veckan har typ precis börjar, och den har inte börjat speciellt bra. Mensverk från helvetet igår och idag. Gick hem tidigt från skolan igår och idag har jag varit hemma. Mina hornomer tar dö på mig, och idag har jag tillochmed spytt en skvätt (ni får försäkta mig..). Nu har Mathilda kommit hit på en matbit som snart ska lagas. Mathilda själv och Ida Gnida står redo i köket och ska laga till en köttfärssås ala falun och lite pasta ala snäck-snigel. Jag har precis försett Mattis med ett förkläde som förövrigt aldrig används. Men jag kände att det va dags för det nu, jag har ju ändå fått det av my lovely sister i inflyttningsprelle för cirkus 1,5 år sedan. Det är ju helt galet att vi har bott här så länge nu när jag tänker på det, och snart ska vi flytta härifrån. Det ska bli skönt med tanke på att varken jag eller Ida trivs speciellt bra här. Ida har fått en lägenhet i stan och jag ska flytta hem till Mathilda i Norslund - Faluns bästa och mest getto-kids-erövrade ställe. Men jag gillar det, det är kul att titta på alla småglin som kutar ute om kvällarna.
Jag och Mathilda diskuterade senast igår faktiskt att ungarna får va ute så nedrans sent om kvällarna. Men jag antar väl att Getto-mammorna don't give a fuck..

Men nu ska jag byta låt på Spotify (Vilket är ett både bra och dåligt program måste jag erkänna) för nu lyssnar vi på Uno & Irma - God morgon. En ganska klatchig låt ändå! ;) Men nu är det dags för ett byte.

Ha det bra och glassa fett i solen medans den fortfarande lyser på våran blåa himmel! Have it you way.. Madness! <3


Bubblan?

Cute Powerpuff Girl


Varför är jag så uttråkad? Jo, för att alla är i skolan och jag är ledig. Men det borde jag ju inte hänga läpp för. Nejnej, "munnen den ska skratta och va glad.." I natt åker jag och mamma till Ullared för en hel dag med shopping. Inte för att jag ska shoppa så mkt, jag har ju typ inga stålar.. Jag kanske har hundra kronor på kortet, det är väl allt.. haha
Nu ska jag gå upp och klä på mig sen ska jag vänta på Jenny som ska få skjutsa fram mig för att köpa cola, hon tog den sista påskmusten den jäveln.. det ska hon få faan för!

Nu orkar jag inge mer, kanske sen! tja.. Madnesssss <3

Shinedown - 45



Det är allt jag orkar idag.. bra låt.

Knutsbo suger..

tja! Nu sitter jag på Knutsbo och har det trevligt men Axel och hans vänner. Jag och Emily sitter och lyssnar på volbeat i Axels rum och resten sitter i "köket" och tjålar massa skit bara. Ska väl åka med fyllona hem som har varit på Solo, kul att ma får följa med.. Men nu är det bara 4 månader kvar, då ska maddä och gänget ut och göra Ludvika/Falun osäkert.. Nu kom Axel och joinade tillsammans med Philip. Inte så kul faktiskt. Och nu kom Martin. va ska vi göra nu?

Igår va jag hemma vid tantan och firade honom och Anders som har fyllt 18, kul att nån kan fylla tidigt nog att kunna se allt som händer på Solo liksom.. Vi hade iaf trevligt som fan. Jenny kom och hämtade mig, jag va väl hemma till halv 3. jag skrattade hela kvällen åt Anders som bara tjatade om System of a down. Bara för att jag ville höra B.Y.O.B.

Nu kanske det är dags att umgås med resten av idioterna som är här! Axel sitter här och förstör mitt inlägg! Ha det bra iaf.

Piiizzz! madnesssssss <3




You can't leave me if i'm already gone.



Rätt bra faktiskt, Ja tack <3


[ Kalla mig för du-vet-vad och jag är tvungen att sparka dig du-vet-vart.. ]

Äh vi kör igen..

Hallå. Jag bloggar aldrig som vi märkt.. jag vill skaffa en ny fräsh blogg, men jag vet inte om det är nån idé. Jag vill ju liksom ha kvar alla mina tidigare inlägg. Visst, jag kan väl ha kvar den här men då är det väl onödigt att skaffa en ny. Eller? Jag vill även ha en ny bilddagbok, men samma dilemma där. Jag vill bara inte att alla ska kunna gå in och se mina tidigare bilder - från mitt förflutna..

Nu ligger jag i min vanliga position i sängen med datorn i knät och headsetet på huvudet - redo att ta ett samtal i skype. Just nu spelas Segertåget (Maskinen) i lurarna. Det är en mycket svängig låt faktiskt.
Jag har förövrigt typ precis kommit hem. Jag åkte med Jenny in till Hanna idag och lekte med Ebba, som är det skönaste ungen på jorden. Vi läste lite bok, sjöng och åt grädde och hallon. Vi hade det mkt trevligt - Bubblan och Matte. (Matte = Ebbas Madde) När klockan närmade sig typ sex skjutsade Hanna mig till Knutsbo. Nu frågar ni er nog va fan man gör i Knutsbo, och det ska jag tala om nu.. Jo, Axel bor där. Vi tittade på Saw 2 - efter många om och men. Trots att det va jag och a bunch of guys så va det typ bara jag som vågade se den. Men dom gav med sig tillslut. Den är väl iaf as rolig.. ;)

Jag tycker iaf att jag har aktiverat mig ganska bra under lovet, jag ligger då uppe till halv fem på mornarna så jag drar på dygnet så mkt jag kan. Skype är mitt största natt-intresse, om nån orkar vara lika vaken som jag vill säga.
Ante sover ju mest iaf. (in your face Ante..)
På fredag är det fest, vilket jag inte hade räknat med eftersom jag har lovat bort mig till mamma som behöver mig till att vara hundvakt. Men Jonathan och Anders ska ha 18 års fest - och det kan jag inte missa. Johanna och Amanda får faktiskt rycka in, eftersom jag har viktiga saker för mig.
Imorgon har Axel lan, och jag får inte komma. Så imorgon blir jag nog hemma iaf.. :P

Nu ska jag vila lite så jag inte somnar om någon skype;ar senare.. Have it your way - Madnesss.



"o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado."

Ring Ring Ring. Natti!

Nu är det äntligen påsklov. Som jag har längtat efter denna dag. Dom här tre sista dagarna har fan varit en plåga.
Men gårdagen blev ganska givande. Jenny va i Falun och gick i skolan igår och när hon kom hem till Mathilda berättade hon att en av hennes klasskompisar hade köpt en sån skinjacka som hon ville ha, för endast 300 kr på Lager 70 i Insjön. Mathilda fick såklart fnatt när hon hörde detta och vi alla tre bestämde oss för att ta en liten roadtrip för att shoppa. Vi konstaterade dock att Lager 157 låg lite närmre Falun så vi ringde till Fjanton som fick ge oss en vägbeskrivning till Sågmyra först. När vi kom dit och Jenny och Jackie hade sprungit ett varv runt affären märkte vi att det inte alls fanns några skinjackor där, så vi köpte bara varsit linne - för att spendera lite stålar när man endå va där liksom..
Vi satte oss i bilen igen och for vidare till Insjön. På vägen dit åkte vi igenom ett antal småbyar. Bland annat en som hette Hälla som Jenny fastnade för. Det såg verkligen ut som vi va i Lönneberga och skulle hälsa på Emil eller nått. Jenny planderade att hon skulle flytta dit senare i livet. Sen åkte vi igenom Tibble (det hette seriöst så, säg det på engelska. festligt..) Det va mest dött, men jag gillade namnet starkt.
Hej Insjön, och hej en förbannad Jenny. Jackorna fanns men endast i Small, inge vidare.. så det blidde ingen jacka för varken Mattis eller Jämpa. Men Mathlida hängde inte läpp för det, hon köpte seriöst typ fyra "linnen-isch", jätte fina.
Jenny va så arg däremot så jag tror inte att hon hittade något alls. Jag och syrran köpte iaf nya dojjor, lika! :) Jag blev nöjd iaf.

På hemvägen stannade vi till vid Kupolen, mest för att Jenny ville shoppa upp alla sina pengar. Sen åkte vi till Burger King och fick i oss lite käk, och tillslut va vi hemma vid Mattis igen - efter en lång och tärande dag.
Vi hann även svänga in på Statoil och hyra en film som vi tittade på efter Andra Avenyn. Låt den rätte komma in hette den, jag har förövrigt läst halva den boken så jag visste iprincip vad som skulle hända hela tiden. Den va bra, för att vara en rysare. Inte så läbbig som man trodde, men den va ju dessvärre på svenska oxå. Det kan ha med saken att göra.
Jag och Jenny sov kvar vid Mathilda i natt.

Idag har det varit en riktigt jobbig dag faktiskt, helt brutal. Vi hade Naturkunskap vilket är bland det värsta jag vet. Sen körkortsteori, det va dom värsta 2 h och 40 min jag någonsin upplevt. Ni vill inte ens dela den hemska upplevelsen med mig. Vi klämde in oss i bilen och for mot berget. Men först ringde matklockan i borlänge och vi kastade i oss lite pizza.
Vi va väl hemma i gränges typ 7-halv 8. Då började jag nästan på en gång byta till ett större sovrum. Skönt. Klockan tio kom Mattis och hämtade mig på KB och vi åkte in till Ludvika och tittade på alla utklädda på 80-tals festen i Folkan. Jag älskar Jesper, han är den sötaste varelsen på jorden. nästan.. <3
Det va roligt att träffa alla. Axel, Robin, Orre osv..

Nu ringde precis sovklockan och det förstår väl alla vad det betyder. Efter brutala dagar blir det visst ett brutalt inlägg. det är givet. Nu ska jag sova i mitt gamla-nya rum och njuta av mitt "nya" icke-platta täcke. God Natt - Keep it clean! Mad <3


Kusiner är lika viktiga som vitaminer!

Ganska fin dag faktiskt, jag har dock inte varit ut på hela dagen. Trots det rätt fina vädret så va det ganska kallt så jag tyckte det va onödigt att gå ut. Jag har mest legat och degat på mitt rum och inte gjort mycket alls faktiskt. Låg där till klockan åtta-isch för sen kom Janne, Viktor och födelsedagsbarnen Tim och John på besök! Eftersom dom har det ganska messy hemma med alla valpar som kutar omkring så beslöt vi oss för att hålla kalaset här på KB :) Vi åt en hel del tårta och dylikt, och tittade på TV och så.. Jag skrattade mest åt Vicke som hade omatchande strumpor, och Tim och John som bara pratade om Jesus typ.. As roliga! Jag vill bara skratta ihjäl mig åt dom där!

Jaha, nu sitter jag här och pratar med Ante, Axel, Jes och Jocke. En ganska vanlig syssla jag har nu förtiden.. Och den bästa jag vet <3
Ikväll kommer det bli sängdags ganska tidigt eftersom jag ska med tåget klockan 7. Kul. Jag tror att jag ska sova på soffan, då sover jag inte lika gott!

Have it your way! - Madnesss! <3

Pokémonklubben..



I Pokémonklubbens ära..


Pokémon, måste fånga fler..

God dagens. Idag är det söndag, annars brukar jag avsky söndagar men inte idag faktiskt. I dag är det lite av en special-sunday.. Gunvald aka Zorro har kommit hem. Han kom i går och nu gör vi allt för att den lilla parveln ska känna sig som hemma. Igår va en rätt trevlig dag det med :) På kvällskvisten åkte jag hem till Axel och lekte med han, Ante, Weena och Börje. Vi hade ett så kallat Pokémon-möte (Fråga inte mig, fråga Axel..) Jag skrattade hela tiden typ, det va sjukt.. Dom är festliga. Annars brukar det ju vara mina bästa Skype-polare, så det kändes bra att träffa dom lite faktiskt.
Pappa kom och hämtade mig runt halv elva typ. När vi kom hem till Kyrkbacken så satt Zorro där och va underbar. Jag och Amanda sov nere, jag på soffan - hon på en madrass. Zorro väckte oss klockan 6 i morse och då kände jag att han va lite mindre underbar faktiskt. Nej då, han är så söt så..
När mamma kom ner typ hav 8 gick jag och la mig igen - och sov till ett.

Nu sitter jag och Skypar med Axel, alltid lika festligt :) Nu är det snart käk och det här får verkligen bli det kortaste inlägget på länge. Det kanske blir mer i kväll, eftersom jag åker till Falun imorgon ist. Fint. 

Madness <3

  

Mad <3 Zorro



Jag och Ebba spelar piano och sjunger lilla Katt.. <3

Skype = Kärlek..

Nu har jag varit så där dryg igen och inte bloggat. Men med tanke på min nya favorit-hobby - Skype-med-Axel-och-Ante-och-Jesper kallas det.. Då har man inte tid att blogga. Men nu har jag tid. Idag har Mad inte alls varit i plugget, vaknade med migrän - det är inte det trevligaste man kan vakna av kan jag lova.
Jag och Mathilda packade bilen runt tolv och Borlänge där vi hade våran lilla mat paus. Burger King. I had it my way..
Sen blåste vi vidare till GRBG, vi bestämde oss för att för en gång skull poppa lite radiomusik, och vi fick höra en och anna bra låt faktiskt. Så vi gjorde det enda rätta i ett sånt tillfälle - sjöng och dansade. Jag dansar ju helt inte över huvud taget, men jag känner mig så bekväm i Mathildas sällskap så jag gjorde några av mina bästa moves - sittandes dock..

Nu förtillfället sitter jag hemma vid grannen - kusinen - muffinsen.. Mormor är i grängesberg på besök nu och då får man inte gå långt från hemmet. Det är ju inte ofta hon kommer på besök från Sthlm lixom.
Ikväll ska vi ha familjemys och titta på Så ska det låta + Singing Bee. Sångfåglar är vi allihopa, allihopa..
Men jag hoppas på att hinna med lite Skype ikväll oxå, nu när jag inte kan åka hem till Axel ikväll, kan dom inte bara flytta the get-together till imorgon? Joo let's do iiiit.

På söndag är det en relativt viktig dag faktiskt. Våran nya lilla jycke, Zorro, kommer hem <3 och så fyller kusinerna Tim & John hela 15 bast! Stora grabbar.. Så det är ju rätt stort fan. Men jag måste väl åka till Falun på söndag så jag kommer väl inte hinna med att träffa varken Zorro eller Timpha+Jonpha..

Ne, funderar på att gå hem och Skypa, nedra tjat - jag vet.. i'm lovin' it!

Puss Madnessss..


RSS 2.0