i scream, u scream, we all scream 4 ice cream..

Nu är det bara en skoldag kvar till höstlov, jag kan knappt vänta. Imorgon ska jag dock ha Svenska och Filmkunskap, vilket kan vara dom jobbigaste ämnerna ever. Svenska för att det bara är tråkigt, och Filmkunskap för att vi på lektionstid ska skriva en uppsats om Stumfilmens Historia imorgon. Roligt va? Jag vet inte ens va vi har gjort under lektionerna, jag kommer bara ihåg att vi har tittat på stumfilm. Va lär man sig av det? Nada Choklada tydligen. Men men, det är ju en omöjlig uppgift, that's life I guess..

Nu ska jag snart äta lite glass och göra mig en cappuccino och ta ett varmt bad, det är precis va jag behöver. Min näsa är snart djupfryst, behöver värme. Det är seriöst lika kallt inne som ute snart tror jag. Typ som i Andrés rum där man måste ha dubbla täcken för att inte frysa ihjäl ;) haha Nej men seriöst, jag funderar på om elementen ens är på? Jag har liksom inte ens tänkt på att kolla det, det kanske är bra att göra det innan man klagar på kylan.

Nej, cup-of-cino va det ja! C u, PEACE <3

Hej och välkommen till Madelénes hjärna!

Vart tog den roliga bloggande Madde vägen? Frågade Jenny idag när vi hade ett löst telefonsamtal på ca 34 minuter. Ja, va svarar madde då? Jo, den Madde som ibland har humor går i ide när det blir kallt. När hösten kommer tillsammans med den isande kylan så brukar den även ta med bästa kompisen - depressionen! Hej och välkommen till Madelénes hjärna! Nej, men jag ska försöka inte gå i ide allt för mkt nu när jag faktiskt känner mig lyckligare än någonsin. Nu när jag iprincip bor ensam så tänker jag en hel del, och i början så kunde det gå mig på nerverna och jag blev deppig. Men nu när jag tänker och tänker så hittar jag ingenting. Det känns så jävla underbart och jag måste ju säga att jag liksom svävar lite på rosa fluffiga moln.

Idag är det måndag igen, trevligt som fan! Jag har varit på så bra humör idag, fast jag bara har sovit i fyra timmar i natt. Helgen har i alla fall varit ganska bra. På fredagen va jag hemma vid Sofia och förfestade och sedan tågade vi vidare ner till Underbar för Sofias premiär-runda på krogen. Jag hade inte så stora förväntningar på kvällen och det va kanske därför den blev så rolig. Jag träffade bland annat Tantan och Anders vilket va länge sen, och sen kom även André dit :) Motti Anette kom och hämtade oss när det va dags att slå igen portarna till den tömda baren, och vi åkte hem och somnade som två små barn.
Sedan va det dags för lördag och i det berusade tillståndet dagen före så pratade vi lite med tantan och André lovade honom att vi skulle gå på SOLO denna kväll. Så när vi vaknade så kändes det liite jobbigt. Jag åkte hem för en snabb dusch och åkte tillbaka till Skeppis med inga som helst planer för kvällen. Familjen Ericsson satt och frös i soffa när jag kom och en och annan drink slank ner. Plötsligt och hastigt blev vi hungriga och bestämde oss för China, taxin beställdes medans Anette sprang runt och försökte bli klar.
Det hände mycke skoj denna kväll så jag orkar inte rabbla allt, men det blev China - Lobbybaren - Solo. De två förstnämnda va jätte trevliga men Solo är inte min grej, verkligen inte. Jag och André gick mest runt och tittade på allt konstigt folk som finns i Ludvika. Vi åkte hem relativt nyktra efter krogen och somnade lika gott idag.
Jag spenderade alltså hela helgen med Familjen Ericsson vilket är hemskt trevligt. Söndagen lika så <3

Nej, nu.. jag är trött som fan! dags för kojan! - PEACE.

Som en badboll på öppet hav?

Det är glest på bloggfronten. Livet är upp och ner och jag har inte tid för nånting längre. Gud tycks alltid straffar mig, är det för att jag är en äkta syndare? I skolan pratar vi om synen på Gud och vad som händer efter döden, kommer man till himlen/helvetet? I så fall är jag nog rätt screwed. Så fort livet känns relativt helt okej så händer det något som gärna får Maddes lilla lilla hjärna att snurra, lika lätt och tom som en badboll på öppet hav. Men så tänker jag framåt, för det är nått jag verkligen har fått lära mig under mina 18 år på jorden, att tänka framåt. Men det är inte alltid så lätt och det tar ett tag innan den lilla poletten faller. Men att tänka på framtiden hjälper faktiskt, att tänka på hur dom olika valen i livet kan sluta. Och det finns alltid ett val som är bättre än de andra, så är det bara. Men ibland så vill man bara följa den lilla snirkliga stigen som leder käpp rätt åt helvete bara för att det känns så lockande. Men ta motorvägen, den leder alltid till ett större mål. Och mkt mkt lyckligare.

Varför blogga när ingen läser det man skriver? Varför blogga när man inte är kapabel till att skriva i klarspråk så folk förstår? Det kan man undra.. Men jag bloggar nog främst för att få ut mina vilsna tankar i text. Ni förstår inte hur mkt det ryms i mitt lilla huvud. Allt är som ett enda trassligt garnnystan som är omöjligt att lösa, med massa små yviga knutar som kommer sitta där för evigt. Irriterande små jävla knutar som ändå har en sån gigantisk betydelse i mitt liv. Det är nog dom knutarna som gör mig till den jag egentligen är på insidan. Det jag vill vara. Shit the same.

Nu ska jag sluta diskutera med mig själv, för det är väl det jag gör antar jag. Move on. Det leder ingen vart. - PEACE.

Förvirrad liten flicka i falun..

Ensamheten tar död på mej för tillfället.. Jag fällde till och med en tår nyss och frågade mig högt och tydligt - så att det ekade i tystnaden - Va är det för fel nu då? Jag vet inte. Jag saknar min familj lite, jag har inte varit hemma på as länge känns det som.. men imorgon ska jag hem och tydligen INTE vara hundvakt! Va ska jag göra då då? Kanske gå ut? Jag skulle gärna gå ut på krogen men jag känner inte att jag har råd riktigt! Kanske ska ta en white weekend? kanske. På lördag ska jag iaf vara Zorro vakt! Och jag hoppas att André fortfarande vill hålla mig sällskap, annars är det ju as tråkigt.. vill inte vara själv nå mer nu! det suger.

Det skulle passa med en så kallad vit helg nu för nästa helg blir det krogen med en nymyndig Sofia och helgen efter det blir det med en lika så Jessica Hellström. Så det är fullspäckat fram över. Som en falukorv (Johanna fatta?). Jag kanske ska ta en så kallad filmhelg och bara titta på massa gamla rullar som man inte har sett på länge? det skulle faktiskt vara ganska skönt. Efter förra helgen har jag lärt mig att man inte ska tvinga fram en rolig helg, för då går det bara åt skogen. Hela förra helgen va helt värdelös och det va väl kanske väntat med tanke på att jag faktiskt har haft ganska roligt den senaste tiden. Och det kanske inte kan hålla hur länge som helst? Men så här lyder fredagens erbjudande på Underbar (Solo?):

"Buffé + dryck + trubadur ENDAST 99:-2 okt.Buffé = Kycklinggryta med ris och sallad. Ät och drick lugnt fram till ca 18.00 då börjar Peter Bogsveen spela, så då sitter nog ingen still. Från 21.00 fortsätter vi med CRAZY FRIDAY, FRI ENTRE OCH HAPPY HOUR HELA KVÄLLEN!!! DJ från 22.00 - 02.00!"

Det känns otroligt lockande.. haha. OM det är nån som vill följa med mig vill säga.. Jag kanske ska ta mig ett snack med kusinerna Fredriksson (Evven + Pelin), dom brukar vara på! Elin är en riktig partypingla! :D

Nu ska jag fortsätta chatta med mina älskade systrar på msn ;) haha <3 - PEACE!

RSS 2.0