Icke Godkänt?

Igår kom jag hem från Gävle. Har varit där med Jenny och Johanna hela helgen :) Vi har haft mkt trevligt; Mycket skratt, sång och härj! Tack för det, I truely love you <3 Det blev även en hel del shopping! Dagen fynd va fan mina shoes för 50 spänn, vilket varken jag eller Johanna trodde var mörligt! :) 
Så igår kom mamma och pappa och Amanda och Rocky och Jojje och hjälpte till att flytta hem Johanna till Jenny då da.. Känns fint att jag slapp åka hem till Grängesberg och hjälpa till att plocka ur släpvagnen som va freking överfull! ha! Rätt åt dom..

Nu är jag i skolan igen och har precis fått reda på att matte provet inte gick så jävla bra som jag trodde, IG.se Så det blir omprov inom kort! Men jag kan trösta mej med att jag inte va ensam om det. Så det blir nog bra!
Det är dock inte det enda som är piss och skit idag. Magvärken är tillbaka och jag mår apa. Jag vägrar att gå hem och missa skolfan! jag orkar inte. Jag ska fan orka vara här! Annars är jag fan vek!
idag blir det BREDBAND.se vill jag lova! Halv fem kommer instalations gubbarna och fixar i ordning! Thank god!
Jag tror jag avlider om dom inte kommer.. Hoppas (y)

Nästa helg ska jag och Ida kanske till Bea förhoppningsvis och jag kanske till och med får träffa mina gamla vänner igen, om jag har tur! Det hoppas vi oxå på.. (y) Det skulle vara trevligt att få umgås med lite folk som man känner långt nere i själen och som man vet hur dom funkar. Fan va nice. Typ som Niclas och gänget (a) jag saknar dom som fan, det är nära på obeskrivligt. och Jesper! Min ängel, han måste jag träffa om jag så får GÅ hem till honom. Men det är ju fan snart vår så då får Måkä snart komma ut och vädra sin blåa, lackade inredning! (omg mad)
japp! Snart så. Snart..

jag är kanske hungrig? kanske.. det skulle vara gott med mat, och idag ska jag käka min kycklingsoppa som jag och mamma köpte igår :) Mums!  Nä, nog med tjaffs om ingenting. See you soon, and jag will återkomma med more hoolabandoola om nada choklada.. 

Hoj! / Maaad ^ <3

Road Trip ala Fuck.

En lektion kvar. Hem till lägenheten. packa. tvätta. göra spelningslista ala Road Trip. Jenny kommer hem från skolan. Sätta sig i Vrålåke (om han behagar starta). åka och käka med sis. Åker till Gävle! Will be nice. Will miss GRBG. 

C U! / Madilicious! <3

Du kan kalla mej Steve..

Överlevnad.

Nu har jag pecis varit till Högskolan med ett papper till Jenny som är där och pluggar! Ha! fattar inte att hon går i skolan frivilligt.. Jenny bor nu hemma vi oss, mkt trevligt! Hon ska gå i plugget till klockan 9 i kväll, haha kul för henne! Själv slutar jag typ kvart över 3, men har sugit Matte prov idag som jag ABSOLUT inte fattar ett apbajs av. Najs! Hoppas det går vägen! 

Det är vår. Det är verkligen på väg iaf.. Solen skiner idag och snön smälter bort, och jag blir blöt om fötterna. Men det gör inte så mkt, bara det blir vår nu! För efter våren kommer sommaren, och sommaren 2008 ska bli så jävla bra. Varm, rolig och helt jävla underbar. Det blir säkert regn.

Nu ska jag snart ha Svenska som är fan tråkigast i världen. men jag överlever kanske! Det är lite kämpigt, men jag hänger med. Ny medicino btw, igen! :O ja jag vet.. Så nu käkar jag 2 olika piller och plus det vidriga slemmet. Mumma! I will survive..

Nä, work it work it. Ska tvätta idag oxå, och plugga till Mediekunskaps provet som äger rum imorgon, fredag. NAJS!
På fredag drar jag och Jämpa vidare till Fuck (gävle) för att softa. Haha! Nej du, det blir flytt för Hajoos, :D Och IKEA/Valbo köpcentrum! Happy as a hippo. 

C ya! Love / Maaaaaad ^

Jag är din TARM I TANTEN!

Dramatime!

Om 5 minutos blire dramalicious! trevligt trevligt.. Call me at 6! Lovelylicious! <3

Free-dag?

Hoj! Hemma i Grängesberg for the moment, men ikväll blir det Ludvika med brudarna! :) Ska leka med Bea och födelsedagsbarnet Ekki som fyller 17barre imorgon :D Hallå Grandmha! ;P Så då ska vi leka lite med dom! trevligt trevligt.. Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen åkte vi till Ludvika och käkade på China, jag och mina brudar alltså! :) Sofia njöt så att hon tjöt, Ida mumsade så att det dunsade och Jacket tjåla så det skråla! ;D Och jag satt och åt.
Mätta och belåtna gick vi en runda på stan där det va FETING rea kan jag lova.. Jag köpte 2 halsband för 45 kr! Billit billt! Nu har jag typ precis kommit hem och sitter nu och väntar på att lillsyrran Amanda ska pallra sig ur badkaret så jag får duscha! Men det kan ju ta sin lilla tid om jag känner henne rätt.. Pappi ska skjutsa in oss till Bea typ runt 7 så jag har lite brottom! måste fram till BÄRGE för att fylla på min telefooon oxå, så att jag kan ringa till Jacket ikväll.
Ja, men nu ska jag tvinga henne att kasta sig ur badet innan jag får ett psykbryt. Men ha´re fint vettja. Hörs  imorgon VILL JAG LOVA! Puss och Kram / Maaaaaad <3

Love is just a game..

Torre med Tarre!

jag sitter ännu en gång i Mediehuset och beglar. igår va mamma och pappa hemma vid mej och mamma hade köpt en ny medicino till moi, i geléform! Som jag ska dricka 3ggr om dagen i 3 månader! gah.. Ida håller koll vill jag lova! Min nya morsa.. 
Det va dock inte det enda dom hade inhandlat till mej, dom tog även med sej COLA OCH MUFFINS! fy farao.. så det blev Synderi.se vill jag lova.. 
Idag ska jag hem till Mathilda och käka Tarre (tacos) Med Henne, min nya morsa och Fia! :) Myspys.se. Är det nå bra på tv:n idag? Det tvivlar jag starkt på, det är fan bara skit på tv:n nu förtin´.. 

Jennys önskan är min lag, halvt iaf.. Bredband nästa vecka kan jag lova, men ingen router dock! men she have 2 survive.. Japp! Hon kommer nästa vecka och ska våldsgästa mitt och idas hem! För syrran ska minsann börja plugga på distanse, och jag tror jag har glömt gratta min älskade systra, GRATTIS <3
Johanna ska dessutom flytta in hos Jämpa, och även hon plugga på distans! Kul.. Nu är det bara jag som inte bor i gränges! 

Nu ska jag dra till lektion, Have a nice day dudes! återkommer.. Love / Mad <3

Back on track!

Nu är jag tillbax i plugget med medicinen bokstavligt talat i bakfickan! Nu ska jag rocka mediaskolan ituggad bajs-piller! (ursäkta uttrycket). Morgonen har spenderats på ett grymt lungt tåg hit till Dalarnas huvudstad: Faluun! :) Jag gjorde stora framsteg i svenska boken som jag håller på att läsa, vilket är en grymt bra bok och jag fattar inte varrför man inte läser mer.. Eller, jo det gör jag! Det är lite tråkigt att anstränga sig så mkt! haha, men det va iaf en trevlig resa kan jag lova. Sen gick jag till ÖHG (östra hamngatan) och där slog jag mej ner på bussen till Lugnet!
------
uppdatering 14:24
En lektion kvar nu då, 2 och en halv timme lång så jag är hemma typ halv 6! :/ men drama är ju lite roligt iaf! :) Men nu börjar vi snart, Men vi höööres yo!

Love and war / maaad "

Måndag, STILL IN GBRG ^

Idag väckte mamma och pappa mej klockan 8, mkt onödigt eftersom jag skulle vara vid doktorn klockan kvart över nio! men men, jag gick upp och borstade gaddarna och klädde på mej, sen åkte jag och paps till Vårdcentralen - Grängesberg. Väl på plats fick vi vänta i ca 20-25 min på att nån jävel skulle komma! Tillslut gick Kurry och letade på nån som kunde tortera mej. Jaha, satte mej i den hemska stolen och sköterskan tröck in den hemskt långa nålen i armen på mej! Det gick fan relativt fort och jag reste mej med en lättnads suck och gick mot ytterdörren! Men det va då det gick snett. Då ropade hon in mej igen, för att hon hade missat att hon skulle göra mer prover! ;O Jaha, satte mej i stolen igen och så körde hon in nålen i den andra armen och bokstavligt talat TÖMDE mig på blod! tre jävla rör fyllde hon och det va fan inte trevligt! :/ Pissed som fan bar det i väg till Apoteket för att hämta ut min medication.. När jag väl va hemma igen så la jag mej på soffan, helt utmattade av blodbrist! Så runt tolvtiden somnade jag och sen väckte mamma mig lagom tills maten var klar, klockan 3 :D Najs som fan..

Nu har jag typ bara setat vid den här makapären och grejat lite med photoshop, vilket är ett sjukligt program! addiction.com liksom.. :) Man sitter i timmar och leker i det där jävla pogrammet, helt sjukt! Men det är ju lite roligt..

Nu ska jag nog fixa till mej en aning, vilket jag inte har gjort alls idag! Sen ska jag nog bege mej till kvartesgården och ge tillbax en film till Jes som jag har lånat! Sen blire väl hem och titta på dumburken!

I morgon är det "I huvudet på Gynning" på Tv:n, det måste jag se! Det är väl en hyvens brud iaf, hon är så festlig så man skulle kunna avlida på momangen! haha! Så jag får väl nog åka hem till Mathlida och låna tv:n, eftersom jag kommer vara i Falun i morgon och vi har inte 5:an.. Attans! aja, det ska nog gå bra! 

have a nice day bitches! / maaaad , ^

Imissyourkiss. 

image51

ONT I MAGEN!

fy farao va ont jag har i magen! :O Det är fan helt sjukligt.. men jag får väl stå ut antar jag! Jag vill inte missa skolan, så jag tror att doktorn skulle vara en bra idé att besöka! Jag vill ju veta vad det är för fel på min jävla magjävel! Det bubblar och knorrar, och gör allmän skit ont! jag måste prata med mamma och pappa om det.. Om inte pappa redan sitter och läster det här precis nu, eftersom har tydligen läser våra bloggar. 
jag sitter nu i Mediahuset och ska snart gå och äta med brudarna! Hoppas på att det går över lite då då.. Det kanske är mjölken som gör att jag blir sjuk? jag får väl skippa mjölken då.. 
Nä! Nu får ni ha det bra, för nu ska jag försöka få nått i säcken! Have a dubble nice day, one 4 u and one 4 me! :D
Love and Kisses / Maaaad ^ <3

Skolan igen!

Nu sitter jag här i skolan igen och har det väldigt trevligt med Mathilda, Ida och Anton! Vi har datakunskap men precis nu har vi rast! Vi har precis haft PROV första dagen i skolaN :S Det borde vara olagligt tycker jag! Sofia den jäveln har sovis idag. Hon och Mathilda ska sova vid mej och ida inatt. Jag och Ida har möblerat om i sovrummet! Det blev as bra.. Vi låg och busringde till folk igår innan läggdax! Det va grymmt kul vill jag lova.. hahah!
Nä nu är snart rasten över och vi ska gå in i den väldigt kyliga salen, jag får KÖLDSKADOR.SE!

See you soon freaks, Love / Maaad ;D <3

Take it slow, Joe!

Idag väckte mamma mej typ runt ett - halv två kanske - och berättade att det va "Kalle Blomkvist - Lever farlig" på tv:n. På grund av min trötthet så fattade jag inte direkt va hon sa, så jag fortsatte drömma konstiga drömmar i ca en halv timme, då kom jag på att jag ville se den! Så på med tv med en gång!
Eftersom jag som jag sov rätt länge så har jag inte hunnit med mer än två aktiviteter idag. Jag, Jenny, Johanna och Amanda va hem till fam. Renbro-Eriksson och hälsade på. Jag och Alexander lekte och dansade på nån dans-matta som han hade :) Alexander Renbro-Eriksson är fan det gulligaste 2-åring som existerar på denna planet! Få fan va han är gullig! När vi skulle åka hem så berättade han att jag va hans Maddä :) Cutekid.nu!
Den andra saken som jag har gjort idag är ganska vanlig, setat vid min dator! :D Och så har jag även tittat på det grymmt bra programet HEROES, det är freaking as bra! Och Jes den jävel har redan sett andra säsongen! Jag ska allt besöka honom nån dag tror jag :D Jag va ju där här om dagen och lekte med honom och Marre, vi tittade på Saw 2 & 3 :) Det va mkt trevligt..

Nu ska vänta på att CSI ska börja, sen blir det Law and Order x2 (y) Woohoo!

Keep in touch! / Maaaad ^ <3


2008 will be great..

Mår fint efter ett fullspäckat Nyårsfirande vill jag lova! :) Jag tänkte bara sammanfatta nyår lite kort, eftersom det hände så pass mkt! :)
Gårdagen blev gaska hektisk. Första stoppet för mej och Ida, var vid mamma och pappa som hyrt KB's samlingslokal. Där åt vi tacos och hade det trevligt, i ca 15 min! xD Sen kom Jessica och hennes päron och hämtade oss. Då bar det i väg hem till Ekki på högberget där vi var i pricip hela kvällen. Sen var vi även vid Anders en väldigt kort stund där vi inte fick stanna speciellt länge! Tolvslaget firades ute på parkeringen med alla glada människor :) På så sätt såg vi alla fina fyrverkerier också :) Efter det så gick vi vidare och tillslut fick vi skjuts hem
till Bea för att sussa! En mycket trevlig kväll.
När vi vaknade i morse så var det 2008 och det känndes i luften. Jag kände bara för att börja om på nytt och glömmadet förgångna året. O'boy och ostbågar blev frullen medans vi tittade på Djungelboken (the real movie). Sen efter ett tag kom Mona och Lars och hämtade oss. Hem till Grängesberg for vi och när jag kom hem satt pappa i pricip bänkad vid tv:n för att se det traditionella nyårsdags-programmet, IVANHOE. Sucks tycker vi andra, men inte han inte. Eftersom det inte va ett dugg intresant för oss så bestämde jag och Johanna oss för att ta en promenix hem till Uffe och Marie och Stefan :) Där bjöd marre på fikalicious vilket va mkt smarrigt! Sen tittade vi på När&Fjärran. Efter nån timme så kände jag och Hanjoos att det va dags att bege sej hemöver igen, Så på med kläderna och ut i snöstormen igen. Pulsa.se!
Sen dess har jag typ setat vid min bästa vän, min dator. Han är en trogen livskamrat vill jag lova! Jag har tre
saker som jag värderar högt: Min dator, min iPod och min mobiltelefon. Kärlek.se
Nu ska jag snart titta på Magnus Betnér när han är rolig på tv, woohoo! xD

Have a great 2008, Kisses and Love / MAD <3


RSS 2.0