TNG till Final den 27/3


Följ med och RÖSTA!

Djungelvrål i klubb-form?

Hej svejs va! Söndag, nej tack! Jag är still in Grängesberg och åker upp till skolan imorgon bitti ist, det kändes som en bra idé att göra så, men jag kommer förmodligen inte känna samma sak imorgon. Men det är det väl värt kanske.
I helgen har det varit mkt umgänge med familjen, i fredags åt jag och pappa 08-kräftor och jag, papi, mami, Johanna och Jenny tittade på Så ska det låta och Singing Bee. Det va jätte mys, men jag blev fasligt trött fram mot nattkröken och kröp till kojs redan vid halv 12.
Lördagen började med en trip till Ludvika men mamma och pappa. Vi va in på systemet, dollar, MM och sist och betydelsefullast - Skeppmora. Vi va hem till famil jen Fredriksson och tittade på hundvalparna. Det skar i hela hjärtat på mig, speciellt när jag säg dom stora hundarna. Maggan är så lik Rocky så att det gör ont. Men jag lyckades pull it together och inte börja gråta. Kvällen spenderades mkt hemma vid Jenny. Dom drack en massa och det blev en hel del folk. När dom åkte till SOLO så gick jag hem. Där hade mamma och pappa lite sällskap av Fredrik + Anette och Ulf + Marie. Så jag satt där nere och skrattade åt pucko Uffe.
Sen va jag in till stan en sväng med mathilda oxå, och hämtade Jesper + skjutsade hem Basse och Sandra till Marnäs.
Hem igen och skrattade åt Ulf ännu mer. Jenny, Johanna och Emmelie kom hem och efter mkt skratt och tjål så gick vi hem till Johanna och åt resternade pizza från dagen måltid och sov.

Idag har det varit slappt som fan. Proppat i mig massa mat och godis typ.. Nu sitter jag och Jen och tittar på tv, äter ostbågar och dricker cola. Sista nu, for real! hoppas jag..

Tja! Natti natti, Maad *

*Host-och-fnys*

Nu har jag inte skrivit på en vecka. Det kan man se. Den här veckan har varit lite blandade känslor, fint väder ett par dagar nu på slutet men resen av veckan har sugit. Nu sitter jag i skolan och "fulsurfar" som vi tillåtelse av Jan-o att göra när vi var klara med det vi skulle gaya med. Idag är det äntligen fredag igen och jag ska hem till Grängesberg, för tredje gången denna vecka. Men det ska bli lika skönt som alltid. Egentligen har jag lovat TNG att komma på deras spelning på Arenan, men jag pallar inte idag. Om jag inte måste.

Fredag, och ingenting att göra när fritiden kommer. Idag fyller Magnus Gustavsson 20 år :) Grattis.. Med hopp om att det blir 20årskalas imorgon ;) Jonas Lindeborg fyller 20 imorgon oxå, Grattis. Jag bjuder här med in mig själv, tack Mad! Ingen fara..
Annars har jag verkligen inga planer i helgen, jag ska plugga lite och vila upp mig så gott det går helt enkelt.

Johanna ska ha spö. Tjocka fläsk bilder på Johannas blogg, det gillar vi inte. Men jag får ju iaf inte damp som vissa andra får när det publiceras bilder på dom. Jenny.. *Host-och-fnys* 

Hejdå!

Rubriklöst..

Jesus. Sovit i en och en halv dag, behövligt och bara allmänt skönt att slippa leva. Det lät mer dramatiskt än va det är, men det va som sagt skönt som fan. Nu har grytan kokat över och jag pallar inge mer. Men jag är snart uppe på starka ben igen och ska försöka kämpa mig igenom tillvaron. Snart är det lov igen tack och lov.

Stress. Och som om det inte va nog med  stress så ska vi, jag och Sambo, förmodligen säga upp lägenheten. Vi trivs inte där längre och det är nu dags att hitta något nytt igen. Och kanske till och med något eget och det finns den möjligheten. vi får väl se. Men som det ser ut nu så kommer vi söka under sommaren och under tiden bo i Gränges. Jag trivs i Gränges.. :) Det blir nog bra.

Nu ska jag chilla. Vi får se om jag mår bra imorgon, i så fall blir det nog skola. Ha det bra. Mad.


Loneliness. Funny thing..or not so funny.

Ensamhet. Att något så lugnt och skönt kan bli så enormt jobbigt och frustrerande. Jag sitter här hemma i Falun all by myself och tittar på Raise your voice. Det är väl sjätte filmen idag och sjätte gången jag gråter som ett barn utan godis på lördagar. Vi sov i Grängesberg i natt och skulle åka upp imorse, men vi missade buss-fan och skippade skolan. Det kändes så fruktansvärt onödigt att åka upp och hinna med en lektion. Dessutom var jag tvungen att ha med mig min dator upp hit. Ja iaf, vi åkte till stan men vände när vi såg bussen fly i fjärran. Jag va väl hemma till halv nio igen och hoppade i säng på en gång. Men inte för att sova faktiskt, jag drog i gång på en rulle på datorn och fastnade där helt enkelt. Det räckte inte med en film utan det slutade med att jag låg i sängen i typ nio timmar och tittade på fem hela filmer på rad. Det började med WildChild och fortsatte med The Ciderhouse rules, Nim's island, Patrik 1,5 och Definitely, maybe. Mkt sorgliga och as bra filmer. Det va en givande dag :) Sen åkte jag upp hit igen, efter en lång tid i Grängesberg. Det är konstigt att jag inte känner mig lättad att komma tillbaka, jag vet inte va det är men jag känner mig så jävla.. va ska man säga? Homesick? ja. hela tiden iaf.. så jävla jobbigt. Eller är det bara det att jag är galet skoltrött? Same shit. Jag vill inte vara här nu iaf. Allt känns sä jävla jobbigt..
Och det gör ju inte saken bättre att jag ska sova här själv i natt. I mörkret. Men Pontus och Daniel mötte mig vid tåget och följde med hit ett tag iaf. tack grabbar.. :)

Nu ska jag göra nytta och sen ska jag försöka sova, varför känns det så sjukt påfrestande? hemlängtan, skoltrött eller bara mörkrädd och beroende av andra? That's the pathetic question..

Give me a call if you read this now. 00.20.. gört.


Love, mad..

Bubblan bubblar busigt.

Hejsan hoppsan. Idag vaknade jag hemma vid Mathilda och mådde apa, som väntat. Då ringde jag till paps som fick ringa och sjukanmäla mig. Mathilda som hade planerat att gå till skolan vaknade samma tid som jag, med lite små panik över en reäl försovning. Då beslutade hon sig för att inte gå till skolan hon heller. Det känndes onödigt i hennes ögon. Det va ju bra för min del då iaf. Vi tog bilen hem till mig så att jag fick kasta ihop lite prylar inför helgen och sen drog vi vidare mot borlänge. Ikväll skulle Mattis på kalas för Tom som fyllt år, så vi va in på Kupolen och handlade en prelle till honom. Jag hittade även en tisha som jag bara var tvungen att ha, så jag köpte skiten. Även om ekonomin inte alls står på min sida för tillfället. Och till råga på allt åt vi på Donken oxå, hungringa som vi va.
Sen blåste vi hem över.
När jag steg in på Kb va det ingen hemma, så jag gick upp till Jämpa vilket jag brukar när jag inte har någon annan att gå till. Då berättade hon att hon skulle in till Hanna och Johan för att fira Ebbsans 2års dag! Då tog jag ju självklart tillfället i akt och följde med för att ta lite kort på den stora damen! :)

Innan vi kom till stan så åkte vi till Hörks Hage för att Jenny och Emmelie skulle tjåla om nått. Medans dom gjorde det så fick jag roa Alexander som oxå va med. Jag fick sitta i bilen medans han tjoade ut och in i bilen och låste och hade sig. Det va ju svinkallt såklart och jag fick absolut inte gå in i värmen! Det kom inte på frågan! Så jag sprang mellan sätena i säkert en timme för att killen skulle vara nöjd och glad. Man vill inte ha en arg Alex inte.

När vi tillslut kom till Magnetbacken och träffade Ebba så blev det lite fika och lek med den stora bruden. Hon är den sötaste varelsen på denna jord. Helt galet. Folk kom och gick, men sist men inte minst kom Marina, Janne, Tim, John och Vicke på besök och då blev det lite mer fika och ännu mer lek :) När dom hade åkt och efter Så ska det låta hade Ebba somnat så sött i sin säng och det va dags att åka hem. För Jenny iaf, jag åkte till Haffas och betalade 40 spänn för att titta på TNG. Det va inte speciellt mkt folk där, men jag träffade Tim & John igen och tittade på grabbarna när dom spelade såklart. Sen blev klockan plötsligt halv elva och det va dags att åka tillbaka till berget med bussen. Nere vid stationen träffade jag Amanda och hennes vänner. Dom skämde ut mig på bussen och äntligen kom vi till Kb igen. Jag han inte mer än in och ta mig ett glas cola så blev jag rastlös och ringde till Jenny. Där va det fullt hus som vanligt så jag gick dit. Där va det massa folk, typ..Johanna, P-nut, Camilla, Jenny, Emmelie & Stefan. Och innan vi viste ordet av så kom även Jens, Tessa, Sebbe, Abbe, Magnus och Jonas också. Full rulle. Efter ett tag kom dom på att en krogrunda inte skulle sitta fel, så jag och Camilla körde in hälften till stan och Jonas den andra hälften.
Sen följde jag med Camilla till Kopparberg för att hämta en vän till henne. Lättare sagt än gjort, det blev en massa krångel och det slutade med att jag och Camilla åkte hem själva. och lika bra va väl det kanske..
Nu har jag iaf kommit hem igen. Eller hem och hem, jag sitter vid Jenny i min ensamhet och hoppas på att brudarna snart ska komma hem igen :)

Jag ska ringa till syster 1 eller 2 nu och kolla om dom kanske är på väg, eller om jag ska gå hem och lägga mig. Jag är faktiskt ganska trött och det kanske är förstårligt med tanke på hur min dag har sett ut.
Tack alla för en rätt festlig men hektisk dag iaf, och grattis Bubbel Ebba på din stoora dag! :) Gulljänta..


Puss och Godnatt - Mads.


Ingen glädje så långt ögat kan nå..

Tjaba, tjena, hallå! Sitter i skolan och vill banka skiten ur alla.. nej då! Men jag är lite loj idag känner jag. Det är nog hormonerna som spökar, det är knallröd vecka (för att vara brutalt ärlig). Inget ni ville veta men det fick ni lov att få reda på iaf. Skyll er själva! Ha. 
Igår va det flickmys igen, som varje onsdag. Jag, Mattis och Fia käkade lite flötig pizza som en bra måltid efter en fruktansvärt lång och brutal dag i skolan. Sen kom Ida, och fram mot kvällen spelade vi massa sällskapsspel och skrattade som aldrig förr. Det va jätte kul. Men man blev en aning utmattad, så vi somnade gott i natt. 
Imorse va jag så jävla trött så jag ville fan inte gå upp ur sängen, jag va väl sist upp typ. Tätt efter Mathilda, såklart! :D Vi tog bilen till skolan och första ämnet va..Foto. Suck, det är rätt boring faktiskt. Och nu har vi multimedia. Inte heller så kul om ni frågar en skoltrött Madeléne. Men, vi slutar om drygt en timme så det går väl an!

I helgen blir det lugna puckar. Tack så mkt. Jag ska göra klart fotouppgiften "Glädje", och med min inställning till livet för tillfället så känns det som om det kommer ta hela helgen. Det finns inte så mkt glädje för tillfället. Jag hoppas på en tripp till Skeppmora så jag får plåta dom nykläckta valparna och sen hoppas vi på antingen ett besök av glada Ebba, eller hyperaktiva Alexnder. Då är uppgiften så gott som nitad. 

Nu ska jag kvida vidare med en mensvärk from hell. Jag kommer hem i morgon så ring om ni vill gö nått inte alls för anstängande! Typ en rulle eller så.. alltid trevligt. Ha det bra så hörs vi! Hoj hoj! Stay Mad. 




Knip!

Lovet är slut och idag började skolan igen, det va en ganska skön dag i plugget ändå. Det gick fin fint. Men snön den vräkte ner och jag va tvungen att åka hem till Grängesberg och hämta min mobilladdare. Inte så jävla roligt inte! Hann vara hemma i två timmar, sen åkte jag tillbaka. När jag kom till Falun så snöade det dubbelt upp och jag stog i all förtvivlan och väntade på bussen till Mattis. Förtvivlad och förjäves, ingen buss dök upp! Så jag ringde till Mathilda som så snällt kom och hämtade mig i brum-brum-bilen! Tack hjärtat, det va behövligt..
Imorgon ska vi till Hbo och ha psykologi. Det är ju faktiskt ganska festligt ändå, jag gillart. Det gör vi nog allihop! Jag trivs med människorna i "klassen". Dom är väldigt diskuterar-glada. Det gillar vi skarpt! :) Efter skolan ska jag kanske till Kupolen och köpa mig en tröja, för hela 400 spänn. Inget vidare kap direkt, men jag har som ett behov. Jag måste ha den, jag bara måste! Papi bidrar med hälften (y) Love u papi <3 Sen ska jag nog vidare till Grängesberg igen, jag vet att jag är där för ofta nu men både Ida och Mathilda ska hem av olika anledningar - och jag är ingen loner. Jag klarar inte av att sitta helt själv och glo hela dagen/natten. Jag pallar inte. Så jag ska nog åka hem. Synd att Ida har brottom hem, annars kanske Mathilda bara kunde stanna till vid Kupolen så jag fick springa in en snabbis, då kunde jag ju iaf åka bil hem. Men jag får ta bussen! Jag måste ju som sagt ha min efterlängtade tröja :)

Nu har jag mäkta ont i magen och nästan i nöd av ett toalettbesök, men ack. Mathilda duschar, så jag får nog vänta ett tag.. Iiiih.. gaalet! Knip Maddä, knip.. ni får ursäkta mig.
Det va nog ungefär allt. Ida kommer nog tillbaka en andra gång snart i brist på bussar, då blir det trångt i sänghalmen i natt! Men det gillar vi :) Mysigt, mysigt.. Nä! Ge dej nu maddä, ja tack!

Hej svejs va! Maad * <3


RSS 2.0