I'm going home..

sitter hemma vid Jenny och umgås lite med Mojo innan jag ska åka. jag känner mig fortfarande lite stressad, och det är väl inte så konstigt med tanke på att jag ska åka om typ kanske två timmar och jag tycker inte att jag har packat klart än. Men det är så jävla deprimerande så jag vet inte om jag orkar. Idag åker jag och Mattis upp till hemmet igen, känns ju sådär. Jag tycker ju att det ska bli lite skönt att komma bort härifrån. Jag har ju faktiskt befunnit mig i Grängesberg i typ två hela månader nu och det börjar gå mig lite på nerverna. Men som sagt så har det hänt så mkt under sommaren som har förändrat mig.

Nu måste jag nog gå hem och packa det sista och kanske bränna en skiva till resan! En roadtrip skiva måste man ha så vi kan sjunga lite på vägen. Då känns det kanske inte helt fel att åka igen..

P.S Johanna va nyss här och gav mig min födelsedagsprelle som är från henne och Jenny, det va ett par svarta skullcandy lurar!!! Som jag har velat ha så jäävla länge. TACK! Så jävla snygga.. D.S

imorgon börjar skolan, måste förbereda mig mentalt.. PEACE - Mad <3

Två-dagars och döds-söndag.

Söndag kan ju vara den värsta dagen på heeela veckan! Och denna fina söndag är nog bland dom värsta på mkt länge. Jag har inte fattat riktigt att sommarlovet börjar leda mot sitt slut, men idag känndes det faktiskt. Jag vaknade sliten och tuffsig i ett riktigt stökigt rum imorse och insåg att packningen inte ens har börjat. Imorgon flyttar jag tillbaka till Falun. Det känns både extremt skönt att få slippa Grängesberg, men det känns samtidigt sjukt jobbigt med tanke på allt som har hänt under sommaren. Jag kommer sakna alla människor som påverkat mig så fruktansvärt den här sommaren, jag kommer sakna alla skratt och roliga minnen. Något jag absolut inte komma sakna - anledningen till att det ska bli så jävla skönt att åka här ifrån - är alla griniga människor som har sårat mig så djupt, alla tårar som runnit under tiden och alla jävla rikspuckon som snokar sig långt in i själen och lägger sig i allt. Det ska jag verkligen försöka förtränga och nu ska mitt nya liv ta fart. Det påminner mig lite random om en låt - av dom mest musikaliska genier i Sverige - snook såklart. Nu ska jag ändra på mig, På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv och vända andra kinden, dagen ska jag sänka blicken.. Så där är det. shit..

Helgen har iaf varit helt sjuk. I fredags va jag hemma vid en nyfunnen vän vid namn Emmie, som bor i en lägenhet mitt i centrum (av byhålan). Där festade vi och hade det väldigt trevligt tills Kim kom på att han och jag skulle på Trädgårn. Jag min arma nöt följde självklart med som ett fån. Det blev helt enkelt ingen hitt och Jonni - min räddare i nöden - kom och hämtade mig och skjutsade hem mig, tack!
Vaknade som det morgon-monster jag är, jag kände mig dödssjuk. Hundvakt va det ja.. Så jag gick upp till Jennys lya och tittade på film med bästa vännen - Mojo, jojo, jo, mo, homo..Jojje! Klockan två fick jag ett sms av Jonni som frågade om "jag va klar att åka". jag visste inte ens vart jag skulle, men då slog det mig att Rävsax (TNG) spelade i stan klockan fyra och att det va dit jag skulle. Så det va bara att dra på sig riktiga kläder och dra till stan. Usch va trött jag va. Efter spelningen åkte jag hem och fick i mig lite mat och drog på mig ansiktet for a night out. Jonni kom och hämtade mig och kvällen började - i bilen. Jag satt berdvid Jonni - som va chaufför - fram och tillbaka till stan typ tre gånger. Sen ringde min älskade Mathilda och ville gå ut i stan, med lilla mig! Så vi möttes utan för Lidl, överlyckliga för att äntligen få gå ut tillsammans! Vattenfestivalen sög, knappt en människa och spöregn. Så Trädgårn - here we go again! Väl inne på Trädgårn bestämde vi oss för en finfin drink, kvällen i ära! Så med varsin Sex on the beach i näven gick vi malligt runt och va sjukt nöjda. Vi träffade Ida och Sofia oxå! <3 urkul. Kvällen fortsatte och blev riktigt bra, jag och jackie - blir inte bättre. Efter en lyckad kväll på krogen sitter det fint med en rulle på Sole mio! JA TACK. Jonni kom och hämtade oss och sen gick det utför. Hemma imorse. I ottan! Vaknade efter fyra timmar, sov fyra till. godmorgon!

Nu är klockan typ sju och jag har knappt packat hälften, och sittandes här i Nennüs soffa med jojje hjälper inte mina saker ner i resväskan precis! Mathilda är en väldigt upptagen människa som inte kan ha telefonen på så jag börjar få lite panik. vill du skjutsa mig till Falun imorgon? hör av dig.. haha nu ska jag ge mig. Jag går alltid för långt med detaljerna i blogg-fan. Jag hör av mig. PEACE - Mad.

Om du är så nedra hungrig kan du få en bulle..

18 år och tre hela dagar.. Jag känner ingenting. Med tanke på att livet blir svårare så har jag inte haft tid att blogga. Men vi kör nu!

Jag föddes den 11 augusti för 18 år sedan. Samma dag 18 år efter födseln vaknade jag och kom ner till en tårtbakande mor. Världens godaste tårta som bara min mamma kan lyckas med. Morfar och Britta kom och fikade, jag tror seriöst att jag fick i mig tre bitar tårta, fyra kakor och en bulle. Jag tänkte dock inte på att vi får mer främmande och jag inte hade ätit mat än. Men what the fuck. Man fyller bara år en gång om året.. Sen åt vi mat, jag trodde jag skulle spy. Telefonen ringde och det stog Jesper Söderlund på skärmen. Jag svarade och jag möttes av den bästa prellen ever, en vacker sång från åtta ABBare (Jes, Philip, Wena, Robin, Orre, Börje, Albin och Frallan) från en stuga i Leksand. Jag kunde inte bli lyckligare än så. Tack <3 Sen kom Marie, Uffe, Stefan, Emmelie och Alexander och fikade. Tre tårtbitar då med, nu började det kännas i magen - kräkan va nära. Tro inte att fikandet va slut där, för när min hårt arbetande far kom hem från jobbet va jag ju tvungen att ställa upp på en fika, man kan inte fika själv. När alla hade varit här och bidragit till min stora dag så försvann alla och jag blev i princip helt alone. Då ringde philip igen. Vi pratade ett tag och jag erkände att jag ångrade att jag inte va med dom till leksand, och han föreslog att jag skulle ta mig en trip dit lite random. Så jag kollade tågtider, och drog! Jag va i Leksand lagom till klockan elva, kvällstid. Då kom Philip, Jesper och Frallan och mötte mig på stationen. Jag möttes av en galen Jesper som iprincip brottade ner mig i det blöta gräset, så glad va han att se mig! :D
Promenaden tillbaka till campingen va extremt händelserik. Ett givande besök på statoil, födelsedags sånger, lanande Leksandsbor, en Philip som imiterade ett tåg och massa mer festligheter. En hel del tabbar från philips sida dessutom!

När jag väl va framme i stugan möttes jag av åtta halvnakna ABB:are som födelsedags-kramade mig en efter en. Sen började festen. Vi va vakna till ca fem på morgonen och hälsade titt som tätt på grannarna som va  helfestliga. Dom berättade om hur det är att vara bonde och ha tre kids. Ja.. Jesper sprang naken, Robin hade lockar i sitt hår, oskar tittade på bamse, börje drev med grannarna, och resten chillade typ.. det va kanon. 
Grabbarna väckte mig klockan åtta dagen där på och då va det bara att städa ihop brötet. Ärligt talat förstår jag inte hur man få det så stökigt på två dagar. men, va händer om man stänger in åtta ABBare i en stuga och häller i dom bärs? JO, jag har svaret.. ni vill inte veta. Tack grabbar för gästfriheten iaf.. det va trevligt <3
Vi åkte tåg hem, jag hoppade dock av i borlänge och shoppade upp lite födelsedags cash! Typ 700:- iaf..

Igår fyllde Amanda 15 barre, grattis plutten! <3 Fram mot kvällen åkte jag ner till Robban (Spanks fader) där Jenny och Angelica satt jag förfriskade sig på altanen. Efter ett tag kom även Johanna och Jonas och vi började spela ett helfestligt sällskapsspel! :D Det höll på hela natten.. Det hände mkt wierd igår. orkar inte ens skriva om det.

Idag är det ferre igen, Jag ska hem till Emmie och umgås. Det ska bli trevligt :) Angelica lagar mat, inte ofta man får se något liknande. Latmasken.. Nej, nu ska jag pudra näsan! lol. återkommer. lol.

PEACE - MAD.

Flyg fula fluga flyg, och den fula flugan flög..

bloggandet har gått ganska trögt, jag vet. Men jag ska ta och skärpa te mig en gnutta och uppdatera oftare. Men det är mkt nu, hinner inte riktigt med. Idag har jag iaf gjort min sista dag på jobbet, det känns både skönt och lite tråkigt. Jag kommer sakna alla vrånga gamla gubbar och alla PMS tanter på Granis, men va ska man göra. Jag är iaf nöjd med mina tre veckor på hemmet och jag fick högsta betyg av personalen, så det känns mkt bra att lämna stället med stil. Så nu ska jag alltså vara ledig i två veckor innan skolstart i fall det är någon arbetslös människa som kanske vill hitta på något. Jag vill iaf träffa Jesper och gänget samt Linn och kompaniet.

Om en vecka och en dag idag så fyller jag vuxen! Det har jag iaf sett extremt mkt fram emot och det ska blir fint som snus. Tänk att inte behöva vara den lilla flickan som sitter kvar själv på förfesten när alla drar till SOLO, att inte behöva strosa vägen hem helt själv när grabbarna grus slirar ut på Trädgårn.. Nu är det nog mer jag som kommer glida ut tillsammans med alla och om jag känner mig själv kommer jag nog tröttna ganska fort. Jag har hört att det inte alltid är som man tror på krogrundorna, och det kan jag tro. Det är ju alltid förfesten och efterfesten som är festen liksom. Men jag säger bara det att det kommer bli skönt att ha möjligheten liksom.. haha.

Den 15 augusti händer det en hel del, och eftersom jag är myndig vid det laget så blir det ju snäppet värre. Gruvnatta i parken (jag vet, det låter pretty lame), vattenfestivalen i Ludervika (pretty lame 2) och TNG-spelning i Dalafloda. Va ska man välja då? allt samma jävla dag. Men fest ska det bli iaf. Det blir ju första krogrundan.. om det inte blir dagen efter dagen.

Nu ska jag nog ge mig, det blir alltid så långt när jag inte har skrivit på ett tag. Men jag ska som sagt bättra mig på den fronten. Så att.. jag vet inte.. ha det bra. PEACE - Mad.

RSS 2.0