Ludvikafesten är igång

Ännu ett år är Ludvikafesten här! Idag har jag och Jackie varit in och checkat läget. Sofia kom och lekte en sväng och sen träffade vi Tantan på vägen in :) Vi strosade runt i stan, det va ungefär som alla andra gånger man har varit där - förutom att det kostade 20 spänn inträde! Löjligt.. :P jaja, sen träffade jag och Mathilda på Tobbe som hängde med oss till vi drog hem till Grängesberg igen. Det va trevligt att strosa omkring så där utan vidare, men det va skönt att åka hem i tid. Dessutom blev det som en liten besvikelse att man knappt träffade nån som man kände.. Jag såg väl ett par stycken! Men det va ju inte precis så att det kryllade av kändisar! Jag träffade iaf min Bea, det är typ det enda som räknas! Jag saknar hennes vilda humör och livliga skratt då och då! :) Hon är för söt <3
Jag antar att alla kändisar är på Peace&Love och rockar fett. Det har ju inte jag råd med, men nästa år så måste jag ju nästan! Lägg av plixx! Jag måste ju uppleva festivalens bravader nån gång lixom!

Nu ska jag snart titta på CSI, det är bra.. har precis smällt i mej två mackor och lite sallad. Mätt.se!
Men imorgon blir det Ludvikafesten igen, den mest roliga dagen! Vi ska ner till Mathildas sommarstuga först och basta och så, sen ska vi in till stan och lyssna på bland annat brolle (kärlek) och Noice! Det ska bli as kul imorgon, hoppas på fler kända nyllen bara. Ring mej om ni har mitt nummer! Annars.. skaffa det! ;>

C u 2morrow! - Maaaad ^ <3

Helsefyr!

Tjenare! Ostbågar är mumsigt, ungefär det godaste man kan stoppa i sig - om man frågar mej..eller Marie Eriksson! :P Ja, jag sitter då här hemma på mitt rum på KB (kyrkbacken) och vräker i mej resterande ostbågar som återstår i påsen. Idag vaknade jag och Ida halv ett, i vårat stökiga lilla skyffe i Falun. Ida hade ju planerat att åka upp igår men för min del blev det en mer spontan resa. Vi träffade Ida Wibell och Angelica Grönwall på tåget oxå, Peace&Love festisar.. Jaja, till saken igen.. vi vaknade alltså sent som fan! Det va ju inte planerat, vi som hade tänkt åka till Bjurs och träffa Anton i dag.. Men det blev ju lite sent och så! Så då gick vi upp och käkade varma mackor till frulle - i kalasbyxor och flanellkjorta! snyggt.. Jag kände mej vacker! sen sminkade vi oss lite och drog till stan. Det va rea överallt, verkligen! Jag fick panik och Ida fick ännu mer panik eftersom hon är fattigare än mej! :P Klockan 5 åkte jag till borlänge - kupolen - och träffade Anna Andersson och Jenny där.. Där strosade vi runt och jag köpte dom mest snygga kalasbrallor ever! Typ mintgröna-isch! as nice! :O Vi åkte hem til vi halv åtta, va hemma i grängesberg typ halv nio :P Sen drog jag till Mathilda och skvallrade lite och så :) Hemlis-Jackie <3 Åkte därifrån typ elva. Och nu sitter jag här vid datorn och käkar ostbågar som sagt! ;D

Nu ska jag snart vara försänkt i sömn, slumra, sussa, dåsa, tryna, slafa, slagga, knoppa, bryna, kvarta, nanna, snusa, lura.. Ja ni fattar! ;) Sova helt enkelt!

C u , Maad ^ <3

My life as a house

Hej. Sitter hemma vid mami y papi, har varit hundvakt hela dagen, men nu kom Jenny äntligen hem. Vi tittade på Livsverket igår som planerat. Det va seriöst en av dom bästa och sorgligaste filmerna ever! Helt galet va både jag och Jenny grät när vi tittade. Jenny är dessvärre en sån som klurar ut vad som ska hända innan det händer, så hon låg och störde mitt känslobygge. Gaalet. Det va som vanligt inte bara lite tårar som rann ner för kinden, utan det va liksom storbölande! Fy farao.. En film helt i min smak..
Jag rekomenderar denna film för er som inte gråter så ofta till filmer! Man kan inte låta bli när man tittar på den här, seriöst! Anette Ericsson, titta på den här filmen! Du kan inte göra annat än att gråta! :P haha

Livsverket (A life as a house) får 5 av 5 toasters, Superbra! (y)

Nu ska jag och Jenny göra lite käk, sen ska jag och Ida dra till Falun. Jag ska packa lite och så, hon har en heeelt annan anledning! Believe me..

C u ,  Maaaad ^ <3


Midsommar. Jackie. Bio. Jenny 22.

Hej läsare, och förlåt för att jag har slarvat med att skriva, jag ska bättra mej! Det härt sååå mkt!
Fredag, Midsommar - blev bra tillslut! Dagen började med att vi va hemma på kyrkbacken och käkade grillat, självklart med jordgubbar till efterrätt! (y) Sen drog vi vidare till Jankviken, där det dessvärre va pisstråkigt. Kallt och blåsigt, inget för mej, inte alls! Sen gick jag och Jenny vidare till Råbroviken. Jag svände ner till Ida som höll på att bädda i Farmors sommarstuga, där vi då skulle spendera en natts sömn. Sen vart der lite av en förfest i stugan, som förra årets midsommar. Vi hade det lugnt och skönt ända tills Jenny och Hanna ringde och efterlyste mej från "den riktiga festen" :)
Så då blev det brottom i väg till Johnny, Anette och André :) Där hade festen dragit igång för fullt!
Kvällen blev fylld med skratt, tårar, hemlisar, pussar och kramar. Det blev en fartfylld kväll helt enkelt, den bästa midsommar ever! Tack alla som var där och hade det trevligt, ni är bäst <3
Lördag: Sov sjukt dåligt, kallt så in åt helvete i stugan! Både jag och Ida hade sjuka drömmar för oss, helt galet.
Jag vaknade först, då gick jag ut på verandan och drack lite vatten och njöt va solen som då och då tittade fram! :)
Sen vaknade Ida, det va bland det roligaste jag någonsin sett tror jag. Hon såg ut som ett spöke - Så jag kunde ju inte göra mer än att skratta är jäntan. Sen blev det frukost alá Eriksson - Pinnglass och Päronfestis! haha.. Det va smarrigt, och jag va iaf inte speciellt hungrig. Men det va Ida, så när vi gick tillbax till Johnny & Anette den morgonen och lämnade tillbax tröjan som jag lånat, så passade Ida på att käka lite riktig frulle. Det va ju snällt :) Favvisar <3
Sen åkte jag hem och vilade lite och så, men jag åkte tillbax till Johnny, Anette och André senare på dagen då Hanna och Ebba var på besök. Jenny kom oxå en sväng och hälsade på :) Ebba är den mest goa unge jag vet. I love her <3
Kvällen kom - and so did Jackie J! <3 Idag kom Jacket Jansson (Mathilda) hem från kreta - Finally! Så jag och Ida åkte ner till Kyrkviken där dom har stuga och umgicks! Kvällen blev fylld av Mat, prat, kramar, promenader, hemlisar, bastubad och nakenbad! :> Fhiiint! Jag har vekligen saknat min Jackie J <3
Söndag: Trött och så.. Vi sov då kvar vid Jacket, så i dag vaknade jag av att Mathilda smällde i dörrn. Även denna dag blev det lite promenix. Vi gick till Hellmans samt Spjuths stugor och tittade. Fan va fint alla har det :) Sen åkte Ida hem och jag och Jacket tittade på 10 orsaker att hata dej så jävla bra film! Jag började gråta.. ovanligt!
Jag stannade vid Jacket hela långa dagen. Anna Hellman kom och hälsade på oxå! :) Hon är så rolig! fan va jag skrattade åt na.. Haha! Sen åkte jag hem, va hemma i 20 min, gick till Jenny där alla fikade och sen åkte jag in till stan. Där jag och André gick på bio :) The Happening hette den, jag tyckte den va ganska bra! Lite läbbig och lite sorglig! Men jag grät inte iaf! :P Tur.. Johnny och Anette kom och hämtade oss - snälla människor! Sen var det bara att åka hem och sova. 
Måndag - idag! Ja.. va har jag gjort idag egentligen? Jo, jag har varit lite med Ida och Fia! :) Mina gullungar! Vi gled runt lite på björkås - nöje - sen tittade vi på film! Heartland Goast  hette den! Det blir mkt film på ledigheten! I like it..
Sen när vi skjutsade fram sofia till stationen och lämnad tillbax filmen fick vi för en gång skull skämmas för Grängesberg. Ett helt gäng fjortisungar i Amandas ålder kom in på kiosken och snattade och köpte 3,5 öl :S Eller, ja.. det va ju vissa äldre fjortisar som var med oxå såklart. Inga namn nämda.
Kvällen slutade med att vi käkade pizza dagen i ära. Jenny fyller nämligen 22 barre idag - Grattis syrran <3 Nu kanske ni tycker att jag borde ha varit hemma på hennes födelsedag, men stackarn har då jobbat och så hela dagen! ojojoj..
Nu sitter jag på en madrass på golvet vid Jenny och hon håller på att bädda lite. Vi ska titta på Livs verket - ännu en rulle! Jag kommer förmodligen grina, det trodde Ida som har sett den.. :P Vi får la se! ;)

Men hoppas ni orkade läsa hela inlägget! ;) Det blev lite långt och så.. Don't blame it on meeee...!

C u soon, Love is in the air <3

Fröken svår <3 Fru hjärter dam

Hej alla readers! Nu är jag räddad, så ni kan vara lugna. Nu har jag färgat huvudet igen! ;> Det va verkligen ett måste! Jag ska lägga ut bilder sen, så ni förstår! ;) Haaha Nu är det ljus kastanj - Typ som Gynning! Rätt nöjd..
Nu sitter jag hemma i det stora vita huset på björkås, där Idas familj bor. Ida är givetvis oxå här! Jag har inte brytit mej in precis. Vi hade så sjukt tråkigt för så där en halvtimme sen, men jag kom på den briljanta idén att vi skulle baka penionärskaka! Så den är snart på väg in i ugnen den! Det ska bli smarrigt. Det regnar igen. Det är inte så trevligt, då kan vi inte ha picknick. picknick? piknik? picnpic? Äh, ni fattar..
Vi är livsnjutare jag och Sambo, det kan ingen neka till. Inte ska vi jobba i sommar heller, så ni behöver inte fråga. Eller bli chockade heller för den delen. Chockad? shockad? Ja, som sagt - ni fattar!
Johanna säger att det stavas med s (shockad), jag säger c.. Chockad. Ni ser ju själva va bäst det ser ut med ett litet c. Jaja.. Onödig fakta!
Vi lyssnar på Lars Winnerbäck, det gör man jämt när man är här. Det är Idas favorit karl, ja han är bra! Men texterna låter väldigt lika då och då. Fröken svår och Fru hjärter dam liksom. Det är jag och Ida det. Jag är Fru Hjärter dam! Det passar så bra! Ida är lite svår att förstå oxå! :> Iaf i kärleks sammanhang.

Nä, nu ska jag umgås med Ida som sitter ensam och lämnad i köket. C u later,

/ Fru Hjärter Dam <3

PANIK

Jag är blond. Jag blond blond blond! Jag har PANIK! Jag måste färga håret! nu! gahh.. Skjutsa mej till konsum någon! HJÄLP MEJ! :S


Då ingenting är som man tror, inget är som det ser ut..


Vaken. Miss i nassen och så! Idag har jag som planerat lekt med Ida en hel del. Men innan det så va jag med mamma, Jenny, Johanna och Amanda in till stan och handlade lite. Vi stannade till i Skeppis vid Hanna och tjålade lite med henne och Ebbsan! :) Jag va även in i Johnny och Anettes hus, vilket va det vackraste jag har sett på länge. Så jävla snygg dom har det hemma! Sjukt..
Jag köpte in slips på DS :O As snygg. Med döskallar på! Så jävla läcker må ni tro. Jaja, tillbax till saken! Vi va alltså till Ludvika och shoppade. Inhanlade även jordgubbs som vi smällde i oss när vi kom hem. Sen kastade jag i mej 2 värktabletter mon den fruktansvärda mensverken och så drog jag hem till ida. Helt uttråkade vart vi, vilket vi inte trodde va möjligt tillsammans! men så blev det, sjukt! Då åkte vi hem till Sofia Markström och hälsade på. Mycket kärt återseende, inga stora förändringar heller.
Tiden rusade i väg och jag va inte hemma förns klockan va en så där halv 11 eller så. Då va Hanna Banana där och skulle färga Johannas hår rött, men det va nå fel på färgen. Typ gammal eller nått, vi hade 2 av samma färg och dom såg inte alls lika ut. Jag fick hoppa in som försökskanin och dom gjorde en slinga på mej. Men vi konstaterade att färgen va skit. Då fick stackars Hanna B jobba lite som frisörska i stället. Hon klippte mammas lugg och mitt hår en skvätt. Det blev dö bra, tack! Hon ska få betalt.
Sen blekte jag håret. Ja, ni hörde rätt! Blek. Det blev fult så jag ska färga det ljusbrunt i morgon :) Men va fan, det blir nog bra ska ni se.. haha!

Nu börjar jag få ont i benen och ryggen av att sitta skräddare i sängen. Så jag tror att det är ganska dags att sussa lite.
Men jag återkommer soon! C u , Maaad ^ <3

Festlig måndag

Hej alla glada! Igår va det en festlig dag, även fast det regnade så jävligt.. Jag, Ida och Sofia lekte hemma vid ida :) Först tittade vi på lite youtube. Sen tog vi en frisk promenad i spöregnet, det va som sagt uppfriskande och helt totalt dyngsurt! Efter promenaden så kom Idas farmor och hälsade på! Trevlig överraskning tycker jag, hon gillar mej! :)
Mona hade gräddat voffles! Så jävla goda! (y) Good job Monert! 
Vid middagsbordet diskuterades en tripp till Ludvika på Måkä och Millan, och så blev det! Det hade lyckligtvis slutat regna när vi åkte, men det va så jävla  kallt så jag skakade och mina fingrar blev seriöst blåa. Väl i Ludvika gick vi in på Direkt Optik och hämtade två av mina glasögon :) Snygga.se!
Sen drog vi vidare hem till Soffipropp på Högberget och packade hennes sovgrejer. Sen var det bara att låna vantar av Fia och dra hem till Grängesberg igen. Konsum nästa! Där handlade vi massa chirre och dirre och så.. Vi hade planer på att fläska!
Så blev det, hemma vid ida igen, tillslut! På med myskläder och i med Sleepy Hallow. Hade inte sett den så det va roiligt att för en gång skull titta på något man inte tidigare sett och så.. Den va bra!
Trötta blev vi av all film och alla chips! Så vi tog en repa på mopparna, hem till Sofias syster på Furuvägen. Där stannade vi ett tag och tjålade lite, tills vi kännde att det va dags igen. Men vi ville inte åka hem så vi åkte till Kyrkviken ist!
Där diskuterade vi allt från rymden och utomjordingar till troll och älvor! Det va kul.. Sjöodjur kom också på tal! Men det va bara läskigt för en jävla anka skrämde skiten ur oss! Usch..
Det blev fruktansvärt kallt så vi åkte hem igen. Där tittade vi på en till film, vet inte va den hette men den va grymt lång och Ida den jäveln somnade. Jag blev så sjukt trött så jag och Fia bestämde oss för att stänga av ist.
Dags att sova. Det va inte någon skönhetssömn precis. Ida sparkades, Sofia snarkade, Ida tog mitt täcke, Sofia tog min kudde och jag fick mensverk. Sov gott liksom! Night from hell.
Jag vaknade i morse av att Ida kubbade runt och städade, hon hade precis skjutsat fia till bussen. Jag somnade om igen och vaknade halv 12. Då åt vi lite frulle och sen drog jag hem..

Som sagt, dagen igår.. Inte som alla andra dagar!

På fredag är det midsommar <3

Idag ska jag leka med Ida tror jag.. Sambo <3 Sambo!

C u , Maad ^ <3

and from your lips she drew the hallelujah..

Dagen har varit fett najs. Jag och Johanna tittade på film typ runt fyra, "1408" hette den, och den va faktiskt as bra! Eller vissa saker i filmen va as bra och vissa saker va lite långtråkiga. Under dom tråkiga delarna av filmen fick jag tid att tänka och kom på en liten rolig idé. En idé som innehöll mej, Johanna, en kamera och photoshop! Så efter filmen fullföljde vi min idé och resutatet visas som en header. Det är alltså jag som sitter och står på bokstäverna.
Det tog typ en och en halv timme att ta alla bilder, men det va skit kul, tills knotten började vakna till liv och försökte där med överta mitt liv. Då gick vi in och fixade på photoshop - och voilá! Done and very happy! ;D
Jag och Johanna är ett as bra team! Vi arbetar bra tillsammans. Vi förstå varandra..

På fredag är det midsommar! Fan va roligt. Jag ska fan gå upp i tid, för jag och Marie har kommit på att vi ska ha en midsommarstång i Jankviken! Det är där vi ska vara och käka och så, sen ska jag och Ida till råbroviken! :D Woohoo!
Favorit i repris, verkligen.. Vi ska alltså hem till Johnny, Anette och André och hälsa på :) Det vart ju så grymt kul förra året så det får vi bara inte missa. Anette kom på den briljanta idén att jag och Ida skulle fråga om vi fick sova i Maggans (idas farmor) stuga då, den ligger nästan granne med dom! :D Och det fick vi, så så blir det! (y)

Nu ska vi kanske titta på en movie, me and Johanna! "Livs verket", jag har lånat den av Ida, den skulle tydligen vara sorglig! Så jag måste titta på den.. :) Mad like sad.

C u ,, Maaad ^ <3

Söndag ,

Hej. Fan va jag bloggar nu då! Jag kan inte låta bli. Detta blir nog ett relativt kort inlägg kan jag tänka mej.
Klockan är runt ett, vaknade för en timma sen. Och jag har hunnit med att gå ut med Mojo, ätit frulle med mamma, duschat, klätt på mej och tagit mej hit till J&J igen. Snabb..
Idag ska jag och Johanna titta på massor av filmer som vi inte har sett, annars tittar vi alltid på filmer som vi redan har sett och som vi tycker är bra lixom. Nu är det dags för en förändring.

Marre kommer halv 4 och hämtar sina kallingar och sin blåa kudde oxå, hoppas jag är hemma då bara! Han skulle ringa..

I morgon ska jag till fiket och prata med Lotta, sen ska jag till stan och hämta mina brillor (y) Woohoo! Det kanske låter konstigt att jag blir glad över att få glasögon! ;P Men dom är så fina! haha :)

Nu ska jag prata med syster 1&2, i'm bored.. C u , Mad ^ <3

Jojje och Jag

Nu är jag ensam. Eller nu ljög jag visst, Jojje är hemma oxå. Det är just därför jag sitter här ju, jag är jojje-vakt.
Jenny är ute.. Jag blir så chockad. Johanna tar en massa kort, det blir inte ett skit chockad över! :P
Jojje ligger här och sover bredvid mej i soffan. Sry matte. Det här kommer inte bli ett av Jennys favorit inlägg kan jag tänka mej. Men men.. Stefan och Lagge gick för typ en halvtimme sen! Dom har setat mitt emot mej sen brudarna drog. Där har dom setat vid Jennys dator och lekt i photoshop och dunkar Björn Rosenström. Sen dom sista 20 minuterna tittade dom på nå skit på TV. Sen drog dom. Så nu sitter jag här i tystnaden och skriver. Så jävla skönt :)

Det är Johanna som har gjort den fina headern föressten! :P Jag orkade inte själv, så då hjälpte hon mej lite :) Tack <3

Nu ska jag dra en film, innan Johanna och Jenny kommer hem - Fyllesvinen.

C u , Maad ^ <3

Hej igen! :O

okej okej, jag vet att det här med inlägg, det har det allt varit torka på. Tro inte att anledningen är att jag inte har gjort nått, det är helt och hållet tvärt om. Det hänt en hel del, så jag har helt enkelt inte hunnit med att skriva ner det.
I måndags var min sista dag i skolan, kändes skönt som fan. Vi hade dessutom bara en halv idrottslektion, helt okej faktiskt.. 
I tisdags gjorde jag och Ida dom mest delikata tonfiskröre-mackorna! Serri..
Denna dag kom även Marie Eriksson - Farbror Uffes fruga - och hämtade mej hemma i lägenheten. Och hem till Gränges vi for.
I onsdags var jag till Cassels och tittade när mina nior (Jes, Marre, Nikola, Johan m.fl) slutade skolan. Alla var verkligen skit fina. Efter Cassels åkte jag med Jesper hem och fikade med hans familj och så :) As mumsigt.
Sen åkte jag hem och gjorde mej lite i ordning och så. Sen runt sex kom Marre och Jes och hämtade mej och då drog vi till Kyrkviken. Det är ju liksom en tradition att vara där när man slutar nian, och jag var med som "mamma". 
Efter kyrkviken drog vi vidare till Ludvika i kylan. Jag va nykter och tittade på när alla idiot-ungdomar drack och firade skolavslutning. Klockan 12 åkte vi hem och sov. Nä, nu ljög jag, först badade jag i badkar.
Torsdag, vaknade halv 6. Upp och hoppa! Halv åtta åkte vi med kvarte till Götet - Liseberg! Bussresan va inte så rolig, hunrig och trött va jag så jag trodde att jag skulle avlida. Dagen i sig vart (blev) väldigt rolig. Men försök att gå in i ett spelhus med 6 killar , dom blir seriöst som barn på nytt. Jag blev även så jävla blöt innan hemresan så jag var tvungen att använda Martins kallingar i brist på torra trosor. Hem resan blev så jävla dryg. Trött så in åt helvete, jag försökte sova men jag fick så jävla ont i ryggen av att sova på Martin, han va lite sur oxå.. Det kan vara trötthet - va vet jag. 
Kom hem med bussen halv 5, då var det bara att gå och lägga sig igen.
Fredag, vaknade av att Johanna meddelade att maten var färdig - halv 3! Tio i fyra tog jag bussen till Falun. Väl hemma i lägenheten var det massor av trevliga brudar där, vi spelade spel och skrattade massor massor! Det va verkligen as kul.
Sen bar det vidare till Stan, promenaden dit va det absolut roligaste under kvällens gång. Det togs massor av väldigt skrattretande kort och vi kom på en tävling om killar som heter Erik - det är en lång historia, tro mej..
Jag gick hem och la mej typ ett. Ida, sofia och Ivan kom hem 2. Bea och grabbarna kom hem 4. Jag va arg, som fan tro mej.. Jag ville strypa nån, och sofia ville kasta en kruka i huvet på mej. Även det är en lång historia.
Lördag, finally! Ida packade, vi städade. Sofia hade ångest. Mona och Lars kom och hämtade oss, och rensade avloppet samtidigt. Jag, Bea, Ida och Sofia trängde ihop oss i baksätet alla fyra. Jag och Bea somnade och vaknade i Ludvika.
När vi kom till Grängesberg åt jag pizza. det va fint.
Nu sitter jag hemma vid Jenny och är hundvakt. Stefan och Lindeborg sitter här och och dricker öl.
Jenny och Johanna och alla brudar drog precis till Ludvika efter en väldigt lång och högljud förfest här. Så nu är jag helt slut i huvudet.

Ska nog titta på film med Jojje snart, karlarna får gå snart..:P haha Nej då! :)

Have a nice life, Maaaaaad ^ <3

RSS 2.0