Mad <3 Solglasögon

Finns det nått snyggare är en par riktigt feta solbrillor? Ett par riktigt stora mörka brillor kan göra vem som helst cool! Om jag fick bestämma så skulle man ha solbrillor även när det va mulet ute, och inte bara när solen skiner! Det är vackert, det är ju lika mycket till accessoar som ett halsband eller ett par örhängen! Brillor är det ballaste. Själv har jag nyss köpt nya heta brillor, ett par enorma svarta. Men det va ett problem att välja, men jag klarade det tillslut! Det ska bli fler i min samling!  
Vad är coolare än ett par vanliga brillor? Jo, Shutter Shades! Ni vet sånna som kanye west har på sig i videon Stronger! Skit coola. Helt grymt läckra. Visst, dom kanske är helt utan funktion, men dom är ju heta! Det är väl det som räknas!? verkligen..

image69

vårdagarna blir bara fler..

image67

Och bara vackrare och vackrare..

Denna fredag har jag..

..spenderat med min mamma och mina tre systrar. Typ runt tre-tiden åkte vi in till Ludvika för en heldag shopping. Mamma va nog den som spenderade mest pengar, för en gång skull måste jag tillägga! Jag inhandlade en nu plåska (plånbok, för alla utomstående), ett par sommarskor och haircolor! (Thank god!). En mycket bra lista av inhandlat om du frågar mej! Skorna betalade min kära storasyster Johanna förresten! (y) Thanks Carlton Banks!
Vi va väl hemma typ runt sex och då började vi med matlaningen. Jag och Jenny klirrade ihop grönsaker, för det vankades taco-time! Tacosen gled ner fin fint i magen och mätta och belåtna skyndade den musik-galna systraskaran till TV:n för en hel timmes "Så ska det låta". Fast lite besvikna blev vi allt, det va inte så bra artister denna gång, tyvärr! men men, frärrkontrollen kom till nytta efter en timme och kanalen byttes till fyran och "Let's Dance" - Vilket inte är mitt favvo-program precis, men det funkade.. Mat-Tina vann by the way! (y) Han va duktig!

Nu vet jag inte riktigt vad som står på planeringen, jag skulle egentligen färga skallen, men så blev inte fallet! Så jag har inte ett skit planerat. Jag ska kanske dra en film eller nått! Som jag brukar göra när jag får det lite långtråkigt. Igår tittade jag på "Förtrollad" (Enchanted), den va bra och rolig (y) Och McDreamy (Patrick Dempsey) va ju med! Jag gillar han stenhårt.. Han är lite snygg tycker jag!

Det va allt för idag gott folk, jag ska snart efterlysa Jenny och Johanna och höra va dom ska göra!

C u , XOXO   Maaaad ^ <3

image66
McDreamy

Johanna. Film. Bio?

I natt tittade jag och Johanna på "Lida", den va rätt bra! Men kärringen va freaking psycolicious! det va galet..
Vaknade imorse av att Jenny väckte oss, ovanligt! Då gick jag upp och fikade bullar med hanna och Jenny, och sen kom Johanna tätt efter!
Idag ska nog jag, Johanna och Jenny göra något roligt.. det är iaf det som är sagt! Dom pluggar på, vilket jag borde göra oxå! Matte. Men det orkar jag inte än! Det får bli på söndag det.. på tåget, för nu är ju faktiskt lovet snart slut igen! helt sjukt va fort det går, jag har ju typ bara lekt med Johanna det här lovet, och tittat på film! Jag orkar aldrig göra nått!

Jag vill gå på bio! Är det nån som vill gå me mej? och med det menar jag bjuda mej.. Jag har ju lite dåligt med stålar, men jag får ju pengar på måndag! (y) känns fint.. jag måste snart byta stav i tungan, tänk att det har fan gått snart fyra veckor! :O Fort det går, ojojoj.. Det är det enda jag måste köpa nu tror jag. Och ett par nya pants kan oxå vara nödvändigt! Det är lite hål i mina! Så jag kanske ska köra en ekonomisk månad nu, och spara lite cash! (y)


Nä, nu är mamma klar med maten så jag ska väl sätta mej och käka lite! Men ha det fint..


C u , XOXO Maad ^ <3

Shopping och Tortyr?

Idag har vi varit i kupolen heeela dagen. Jag, mamma, pappa, Amanda och Johanna! Jenny, Jocke och Johan kom efter dom med fast i en annan bil. Våran familj är ju så stor så vi inte får plats i en biljävel.. Det är ju skandal ju!
Jag inhandlade ett par skor, en tröja och ett par FETA  solbrillor! Jag älskar solbrillor, det är typ det bästa som finns! Det är det snyggaste..

Jag har ju inte bloggat på länge nu, men ganska kortfattat sagt är väl jag inte har gjort så mkt! tittat på en hel del film har jag gjort. Tittade på "Practical Magic" och halva "Eight legged freaks" i lördags. Practical Magic (Sandra Bullock & Nicole Kidman) va as bra, den hade jag inte sett. I söndags (igår) tittade jag på "Miss secret agent 2", även den med Sandra Bullock. Det har ju varit nån typ av Bullock-vecka nu.. hm! Jag och johanna tittade på "Twins" igår oxå. Den är lite rolig!
Jaa, som sagt - jag har tittat på en hel del film alltså! I like it..

Amanda håller på att gör nån typ av Extreme Makeover! Underhåret blir brunt och hål ska det bli i öronen!
Ena hålet är klart och hon skrek kan jag lova! ont ont ont.. Jenny är den som trycker på nålen! Hon njuter som fan! (y) haha, so do i ;)

Återkommer!    C  u   ,   XOXO  Maaaad ^ <3

Maddä kan oxå!

My new header is done, and i like it.. Jag kan tydligen oxå fixa och trixa, och det va inte alls lika svårt som jag hade inbillat mig! Inte alls.. Det kan hända att jag kommer bli lika beroende av att byta design som min kära storasyster Jenny! För det här va ju riktigt roligt faktiskt! :)

Idag sov jag till halv tre typ. Gick ner och åt köttbullar och gick en vända med voven. Sen la jag mej på rummet och tittade på film på femman. Först tittade jag på "Katten" (översatt: The cat in the hat) med Mike Myers och Dakota Fanning. Den ungen är så jävla söt och en så fantastiskt bra skådespelare! Jag bara älskar henne! Underbar.
Efter den så blev det en till film men som jag sett ett få antal ggr (ironiskt), "En värsting till syster 2" (översatt: Sister Act 2) med Whoopi Goldberg! Den är så bra. Jag får verkligen gåshud när dom sjuger! ja..

Kvällen kommer väl fortsätta i samma tema kan jag tro: TV! i like it..

Den här bloggen kommer upphöra inom kort, men jag kommer naturligtvis ersätta den med en ny och fräsh blogg! :) (y)

C u  ,   XOXO   Maaaad ^ <3

Bildanalysera mera?

Nu har vi svenska och jag tänkte dra ett litet inlägg när jag ändå håller på! bara inte våran böckling till lärare märker att jag inte gör det jag ska! :P Vi ska leta på en bild och göra en bildanalys på den! :S Jobbig.se/orka

Idag ska vi åka hem till grängesberg igen! Jag, Ida och Mattis ska kanske åka till Ludvika ikväll och äta middag tsm på China! Fan va mums.. Sen ska vi kanske gå och kolla på alla vbu:are som har nån 80-tals fest! :) Det kan bli skoj.. Sen blir det väl buss hem på kvällskvisten. En ultimat kväll!

Jag återkommer med ett inlägg när jag kommit hem till Gränges igen.. (y)

C u , XOXO Maad ^ <3

image64

Bästa barnprogrammet ever.. haa!

Dagisbesök.

Nu har jag haft alla lektioner för idag utom den sista, och framförallt längsta! :S Drama! Fasst idag ska vi ner på stan och hälsa på ett dagis! Det kanske blir trevligt, och vi kanske får fika! :O Hoppas på det. Anledningen till besöket är väl för det främsta att vi ska ställa frågor till barnen och se hur dom fungerar. Vi ska ju då spela dom här barnen sen i våran teater. :)

Imorgon åker jag och grängesgänget hem igen. Jessica kunde tyvärr inte komma så vi åker hem i morgon ist :)

C u , Maaad ^ <3

Tillbax i plugget

Sitter i skolan och jämrar mig om allt och ingenting. Pretty much everything is crap! Jag har hostat sönder mig hela natten så jag hostar typ blod idag. Jag fick hosta ner i kudden i natt för att inte väcka min stackars sambolicious.. stackarn! jag har även ont bakom ögonen till råga på allt. Jag kan typ inte titta åt nå annat håll än rakt fram! helt sick..

Imorgon och på onsdag har jag sovis till 12 båda dagarna! :D Det är ju hyvens iaf.. Sen är vi lediga torsdag och fredag! Så jag kommer hem tidigt på torsdag om nån vill hitta på nått! Sen har vi Påsklov! Det enda jag har halvt planerat är att gå på bio med Jes och Marre, men man vet ju aldrig med dom där två! Dom sviker väl som vanligt säkert! Det skulle ju inte vara till någon förvåning iaf. Det är ju en sak som är säker..

Idag slutar jag kvart i fyra! :S Då ska jag åka hem och storstäda hela lägenheten tror jag. Det skulle vara skönt om det va kliniskt rent! Jag måste iaf få det rent tills på onsdag, för då kommer kanske Jessica Viola Östlund på besök! Det är va jag kallar fint främmande! :) Så då måste det vara rent och snyggt, annars kanske hon får nå typ av ryck! :P Nädå.. Hahaa

Nä, nu ska jag snart bege mej här ifrån. Sitter i Mediahuset och drygar mej med Amanda :) Mkt trevlig brud förresten. En riktig Falubo, som man verkligen kan säga vad som helst till och bara skratta åt! :D haaha (y) Hyvve!


(( Tack Jenny för den fina nya designen förresten! Jag är så stolt över dej.. Du är så duktig! ))

C u , XOXO Maaaad ^ <3

Inte som jag tänkt mig!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mej..
Vi va till  högberget idag - Jag, Ida och Sofia och tänkte hälsa på alla gamla vänner! Vi träffade Jessica, JessicaA och Bea! Inte så många precis! Fy fan.. Men det va jätte kul att träffa dom få som vi träffade! :P Efter vi hade varit på Högberget gick vi ner till stan och fikade. Jessica, jag, Ida och Sofia. Det blev en stor kanelbulle och en Cola light, eftersom jag har slutat med tjockis-cola (Som mina kära klasskamrater kallar det).
Jag och Jessica åkte hem till Grängesberg och Ida och Fia gick nånstans. När jag kom hem hann jag inte mer än äta lite korv och mos och sen var det bara att dra på sej gymkläderna! Jenny är lite av en träningsnarkoman nu förtiden! Haa..
Sen när jag kom hem från gymmet så deckade jag av på sängen och sov till klockan 8, då min personliga mat/sov klocka väckte mej (Även kallad Johanna). Då var det bara att gå ner och äta nästa måltid! Tacos, och titta på "Så ska det låta". Jag bara äter och sover och tittar på TV!

Sen dess har jag tittat på TV och setat vid datorn, tro det eller ej! Men jag skulle ju ha lekt med Jes och Marre idag men dom svek mej och gjorde något viktigare ist. Tack!

Och gissa va jag ska hitta på nu då? Jo, sova! woho! ;)

Fall in a deep sleep and count sheep! Nightie night!

C u, XOXO Maaaad ^  <3


image59
Mat / Sov klocka Deluxe! 

Rubrik

Pappa väckte mej  halv sju i morse. Då satte jag mig upp i sängen och plattade håret och tittade på "Vakna med The Voice", vilket är så jävla dö skönt! Jag bara älskar Jakob Öqvist, han är ungefär en av dom roligaste snubbarna these days! Och han är ju ganska snygg oxå om ni fråga mej! :) Så det va hyvens Suvve! (y)
När håret va platt och jag slutat garva åt Jakob, så gick jag in och sminkade mej lite snabbt. Sen va det bara att dra på jackan och dra till doktorn. Idag gick det faktiskt väldigt snabbt! typ 10 min! Annars ska dom tjåla så mkt och verkligen dra ut på tiden, men idag gick det snabbt och bra! Det va bara blodprovs shit, men det va drygt iaf! :P

Nu har jag setat framför datorn sen jag kom hem typ. Ska snart gå upp till Jenny och låna en jacka och dra till Ludvika med Ida. Jag, hon och Sjögge ska gå till Högberget och hälsa på alla mobbade elever som går i skolan idag! :) Sen blir det hem och gymma med Jenny och Kanske Hanna :) Sen ska jag till Jesper ikväll och titta på film med honom och Martin! Det ska bli ungefär dö kul, det va längesen sen sist! :) Så det ser jag fram imot.

Men jag återkommer med mer tjafs ikväll, när jag varit på lite äventyr! :)

C u, XOXO Maaaaaaaaad ^ <3


Ludvika - Gränges - Falun

Nu ska jag snart åka till Falun igen. Pappa kommer snart så jag kan inte skriva så mkt. Jag får fylla på med inlägg i skolan imorgon, om jag hinner!

Idag har jag varit vid doktorn, det gick bra, men jag fattade inte va han sa! Han kom typ från spanien säkert och bröt, och så pratade har sjukt tyst! Så jag fick säga VA heeela ti'n. Han trodde väl att jag hade nå fel! Men men.. hoppas jag aldrig behöver träffa honom igen! ;P
Efter doktorn så gick jag och Johanna - som va mitt sällskap - till McDonalds och åt lunch! mums.. Sen gick vi till Arbetsförmedlingen och hämtade lappar om sommarjobb. Sen gick vi vidare till Direkt Optik och hälsade på Elin och kollade på glasögon! :) Sen tog vi bussen hem!

När jag kommer till falun så går jag direkt till Mathilda och tittar på Gissip Girl, vilken är ett va mina favoritprogram nu mera.. Sen ska jag hem till min Ida som är helt alone. Jag känner med henne, det är lite synd om na när hon får vara själv så mkt! Så jag kanske ska köpa nått fint åt henne till jag kommer hem, eller kanske plocka en blomma ute! Jag har ju inte money!

Nä det här har jag inte alls tid med, pappa kommer om 5 min! Men vi hörs, ni om har mitt nummer får gärna höra av er! I like it alot..

XOXO Maaaad ^ <3

Sola, gymma, umgås!

- Idag har jag faktiskt gjort saker! :O Tro det eller ej! Jag tittade på alla veckans avsnitt av Andra Avenyn innan jag gick ner i källarn och solade lite solarium. Det är så jävla soft att ligga där nere så jag somnade nästan! Jag drömde lite, värsta sommar drömmen. Jag låtsades att jag låg ute i solen och stekte! Fan va jag vill att det ska bli sommar! det är sanslöst!
- Efter solandet gick jag till Jenny, som drog med mig till gymmet! Så vi åkte dit och tränade i typ en timme! Helt slut. Åkte hem och åt middag och duschade, sminkade mig och gick till kvarre! :) Det va trevligt att träffa Jes igen, och Marcus som spelade gura så fint! :) Hahaa..
- Nu är jag hemma och ska snart titta på CSI och sen ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon och åka till doktorn! vilket jag känner ska bli sjukt onödigt eftersom jag inte längre har ont i magen! Känns inte så behövligt liksom! usch.. Jag har fått nog av sjukhusbesök och doktorer! Jag har ju redan varit vid doktorn twice! ska inte det räcka gott och väl? Jo!

Nä, C u!  xoxo Maaad ^ <3

[ Lykke Li - I'm good, I'm gone ]


Helgens bravader *

Fredag: Hoppade av i Ludvika och gick på en shoppingtur i min ensamhet. Träffade Marcus vilket va ganska trevligt eftersom det va typ evigheter sen. På kvällen åkte jag hem till Sofia Markström på födelsedagsmiddag :) Det va trevligt, mkt trevligt.. Vi åt tacos och spelade Picturnary! Det är fan ett va dom roligaste spelen EVER! Jag och Ida vann ju såklart! Det gör vi ju alltid liksom! Hahaa. / Jenny och Magnus kom och hämtade mig och Jessica. Jag sov vid Jenny och vi fick fint besök på kvällen! Kevin, Sonny och Pille kom nerblodade hem till Jenny och Johanna efter ett slagsmål i Ludvika. Jenny fick leka doktor och jag och Johanna skrattade i princip mest åt Sonny. Han åkte till Falun till sjukan med en bruten hand typ klackan 2 och Jenny skjuttsade hem Pille och Kevin. Somnade runt fyra på morgonen typ, mkt trött!
Lördag: Vaknade bredvid Jenny i hennes grymma säng. Klockan 12 åkte vi hem till Hanna och Johan och Ebba och fikade födelsedagsfika. Ebbsan fyllde faaktiskt 1 år i Torsdags! Så hon fick en massa presenter och så åt vi tårta! :) Grattis Ebba 1 år <3 / Kvällstid: Jag och Mamma tittade på Melodifestivalen; Andra Chansen! Det sög..
Sen tittade vi på "How to loose a guy in 10 days", så jävla bra film! Man blir sjukligt kär i killen.. Snygg!
Söndag: Vaknade typ halv ett, låg och drog mej i en halvtimme! :P Sen gick jag upp och drog i mej nån macka och sen va det bara att dra på sig jackan och gå ut i regnet för en timmes fotografering. Jag har ju fått i uppdrag i skolan att ta 18 st bilder med en kamera jag har lånat från skolan. Jag va bland annat till Kyrkogården och plåtade! det va vackert. Det är en vacker plats! Jag skulle kunna gå där i flera timmar. Vackert..

Nu sitter jag hemma vid Jenny och skriver lite. Laddar hem lite musik och så.. :) (y) Men jag och Johanna ska snart gå hem till Mamma och pappa och spela Crash Bandicoot! Så jävla roligt..
Jag ska ju faktiskt inte hem ikväll, jag ska vara ledig Måndag och Tisdag :D Jag ska till doktorn på tisdag, that's why.. Åker tillbax på tisdagkväll!

Nu ska jag dra! Men ha det så bra, XOXO Maaaaad ^ <3

image57


Smisk

Hejsan. Maddä har varit olydig, smisk är vad som väntar när jag kommer hem till GRBG! Saken är den att jag har tagit hål i tungan.. Men jag fick egentligen inte. Men det är bara för att dom tror att jag ska typ dö! Men det kommer jag inte!
Jaja..

Nu har jag iaf Mediekommunikation. Klassen kommer snart, och då ska vi titta på film! :) Så det är ganska soft..
Nu lär jag nog röra på mig innan klass Mp1b anländer! C u , XOXO Maaaad <3

Lovet är över..

image56

-Jaha, imorgon är alltså Sportlovet slut. Tillbax till plugget! Lovet har ju inte precis bestått mkt av sport, det enda "sportliga" jag har gjort är väl varit på gymmet! Det är ju alltid något iaf.. Haha
-Johanna är i Finland och härjar hon! Båtresan va tydligen ganska turbulent eller va man ska säga.. Det va ganska vågigt, fattar inte hur hon vågar! Haha fattar ni? Vågar.. haha kul!
-Pappa ska skjutsa upp mig till Falun, jag antar att mamma och Amanda oxå ska med! Men vafan! Idag är redan hemma, hon åkte dit i går med mona och lars! Så hon ligger hemma i soffan och softar! trevligt.. Vi ska kanske dra till mathilda ikväll och rocka Norslund! Like always.. Norslund is the shit! haha GHETTO STYLE!
- Idag har jag varit i skeppis med pappa och kollat på dom 8 veckors valparna! SJUKT SÖTA! dom va underbara.. Pappa va fan sugen på att ta med sig en liten tjejvalp hem, jag hoppas..

Så här har lovet sett ut i sin helhet:
Fredag: Sista skoladagen / Party vid Sofia Sjögren - Trevligt!
Lördag: Hem till Sofias mamma och hälsa på, ännu trevligare! / Hem till Jenny och titta på när don söp! (y)
Söndag: Hem till Mathilda och hade FILMMARATON, as kul - men hade varit bättre om alla var vakna! ;P
Måndag: Hemma vid Jenny och Johanna och satt vid datorn, sov där till tis.
Tisdag: Gick upp halv 9. Ebba kom och hälsade på :) <3 / Jag va med Johanna fram på berget och städade..
Onsdag: Var hem till Jessica och hälsade på, kärt återseénde verkligen! Sov där till Torsdag
Torsdag: Gymmade, Hamma vid Johanna och tjålade, sov där till fredag
Fredag: Mys med familjen, räkor, baguetter. / Jenny kom hem från åland = Jag fick feting toblerone! ;D
Lördag: Gick promenad med Jenny, Jojje och Ebba. /  tittade på Melodifestivalen med mamma, Softday!
Söndag: Skeppmora och titta på valpar, Åker tillbax till FALUN. 

Vi åker väl till Falun runt fem kanske, halv 6 som mest! Den största anledningen till att pappa och mamma skjutsar upp mig är att det är lättare att hjandla mat då! Det är så jälva skönt att ha det avklarat när man kommer hem (y)
Att bero på shopping, så ska vi till borlänge och shoppa imorgon, jag måste köpa en prelle till Ebba som fyller ett år på Torsdag! :) Gullungen blir så stor! :) <3
Nu tror jag att jag ska läsa lite i min bok och vila lite.  Have a nice day,

xxx - C u - Maaaaaaaaaaaad ^

image55
<------------------------------------------------------------------------------------------------->

RSS 2.0