Väder för tunna kläder

Idag har vi inte gjort mkt alls i skolan. Vi hade klassråd, idrott och lite dramaövning. Det va skönt att sluta tidigt.
Hemma i lägenheten åt jag och ida lite mat och sen fick vi för oss att vi skulle fixa i ordning lite på balkongen :D så nu är det jätte fint där ute och vi vill nästan inte gå in därifrån! :D
Efter inrednings-kicken så åkte vi till Mathilda och umgicks lite med henne, Tobbe O och Daniel :) Vädret va helt underbart så vi tyckte att det va läge för en liten promenad. Liten vart det inte iaf, vi gick från Norslund till Roxnäs udde, det tog typ 45 min dit och samma tid hem! Det va fett drygt. Men det va mysigt när vi kom fram till vattnet, men det va lite kyligt bara..^
När vi kom hem igen vart jag och Mathilda sugna på kokt korv med bröd, så vi drog till willys och shoppade! :D

Nu är jag hemma och sitter vid idas dator medans hon är ute och pratar med en kille (eller va man ska kalla det..).
Vi har planerat helgens bravader idag oxå, på fredag ska vi till ludvika och härja runt, på lördag ska vi på C side här i Falun med Jessica och Rebecka :D Det ska bli så jävla trevligt ska det.. pontus och gänget ska oxå dit och kolla på alla  band som ska spela :) Men jag tror att jag och sambo åker hem till grängesberg på söndag igen :) Vi vill vara där så mkt vi kan liksom.. (y)

Nu är det inte långt kvar innan vi slutar skolan! Jag fick min ledighet beviljad idag oxå, så det känns skönt! :) Thore är så snäll så.. (min klassföreståndare). Jag och Mathilda har planerat att köpa en blomma till honom när vi slutar, för att han är så himla snäll och trevligt! :) är inte det en ganska gullig idé kanske? ;) haha

Nä nu ska jag sluta skriva här, jag känner att ögonlocken börjar bli tunga! C u , maad ^ <3

P.S om Jes eller Marre läser det här och kanske vill hitta på nått på söndag eller så, kan ni väl höra av er!! D.S

Du säger du är gangster när du hugger ner din bror..

Nu sitter jag hemma i lägenheten i fotöljen och pratar lite med Anna och Ida samtidigt som jag skriver lite.
Jag kom precis hem från Mathilda, vi har käkat Brownies och tittat på Gossip Gril och Desperate Housewives :) Innan allt det tidigare nämna så satt vi ute på gården och tjålade med ghettokidsen! ;D Dom är väl för goa' om ni frågar mej, men Mathilda tycker dom mest är dryga och så! Jag gillar dom som fan! :P Dom är underbara. Dom tror verkligen att dom är vuxna som fan, en av dom - hon va väl ca 8 bast - hon berättade för oss att prinsessan Viktoria ska gifta sig med en glasögonorm och att Justin Timberlake och Madonna har gjort en ny hit tillsammans! xD hahaa Mkt roligt tycker jag! (y)

Imorgon ska jag hem till Grängesberg på min vanliga lilla onsdags trip! Jag måste hem och prata med pappa om optik besöket som äger rum på fredag, och så måste jag fixa en uppgift som är placerad på datorn i GBRG. Mkt viktigt..
Fredagens plan ser ut ungefär så här:
Skola - Filmfestivalen på Folkan i Falun (y) Mkt roligt - hela dagen (till halt 12 for me!^)
Till Ludvika och äta med tjejorna. :D
Tittar på Högbergets Studentbal.
Optikern kl 17.00
Kanske till Thildas sommarstuga och basta.
Slut.

Nu ska jag fixa lite och packa lite för i morgon. C u bitches! ;D <3


Tisdag. Morgon. Uppdatering.

Godmorgon Falun och resten av Sverige. Nu sitter jag i skolan och är redo att ha Datakunskapsprov. (y)
Min lärare kommer väl snart antar jag så jag hinner nog inte skriva många rader, men jag tänkte bara uppdatera mej lite smått, sånt gillar Jenny och Johanna. ^ 
Idag har vi drama, vilket ni kanske vet är ett av de mest ansträngande lektionerna. usch och fy! det är inte trevligt inte. jag går runt med dockan Lisa i väskan! Bara ingen ser det :S... 

Nu ska jag kolla igenom lite va jag det är meningen att jag ska kunna på det här provet! Men om jag hinner kanske jag uppdaterar mej lite hemma senare, men jag ska förmodligen hem till Jacket och titta på Gossip Girl ikväll.. om jag får! ;D

C u ,  Maad ^ <3


Go Sweden!

Nu är jag hemma i lägenheten igen. Ida får massage av Anna och jag sitter här och grejar lite. Jag och ida va ju till Mathilda och umgicks idag, Pontus och Gurris va också där :) Det blev mkt skatt och tjål och det mesta, och sen spelades det lite gitarr och så :) Det va mkt trevligt. Sen tittade jag och Mathilda på fotboll när dom andra hade dragit (y) Sverige - Slovenien (1-0) Grattis Sweden - Tobias Linderoth gjorde målet i första halvlek och Isaksson höll nollan trotts alla bra försök av Slovenien. Duktigt gjort sverige. Chippen är iaf den snyggaste i heeela landslaget punkt slut! Christian Wilhelmsson - HET.

Nu ska jag ladda ner lite musik till telefonen, sen blir det sussa! Jag är trött faktiskt.. G'natt!

Maaaad ^ <3

GETTO-TRIP!

Nu har jag typ ca 10 minuter att få ihop ett dugligt inlägg i min älskade blogg :)
idag har jag varit i skolan, haft as ont i magen - ovanligt! och slutat tidigt. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, klädde på mej och började städa lite. Jag röjde i garderoben och packade ner lite skit som jag sedan körde ner i källarn. Men det lät smidigare än va det va. Jag och Ida fick leta i en halvtimme efter vårat föråd. Serri, det tog dö lång tid att fatta vart fan det va någonstans, det va makalöst. Nu har vi iaf hittat det och Ida håller på att sminka sig eller dylikt, medans jag skriver lite inlägg på hennes dator :) Om typ 10 minuter ska jag och Sambo dra till Mathilda i GhettoHood och spela lite gura och dricka lite perre med henne och pontus. Undra om det är något bra på televisionen i kväll, då kan man kanske passa på att titta när man ändå är där. (y)

Bussen avgår kl. 17.00 vid Britsarvsgården. Jag kanske återkommer med ett bättre inlägg när vi kommer hem igen. Jag får väl låsa in mej i garderoben och skriva, dom andra vill väl sova kanske! Nu får jag ju plats där inne iaf! ;) Haaa

Ja, C u , Maad ^ <3

Mycket trevligt, grattis!

Bröllopet för Mattias och Emmelie igår va sjukt vackert. Det va det finaste jag upplevt. Jag visste att jag va blödig av mej, men inte fan trodde jag väl att jag skulle börja grina innan Uffe och Emmelie kom in i kyrkan, men så var det.. 
Johannas sång gjorde ju inte saken bättre, jag tjöt så Johanna till och med hörde det på andra sidan kyrkan samtidigt som hon sjöng. Det va helt sjukt. Mamma tycker att det är lite läskigt att jag inte kan låta bli att grina, konstigt? Det är ju rent ut sagt förjävligt, det är ju inte kul att inte kunna hålla tårarna tillbax.. Jaja! Jag får väl gå en kurs, vid Mathilda kanske! Hon grinar typ aldrig, bara när hon är med mej konstigt nog.. 

Efter självaste bröllopet väntade naturligtvis festen. Det bjöds på sjukt god mat så man höll på att dö, tårta och kaffe, suprise-sång av Johanna och Daniel samt mkt skratt och tjål. (Tjål = 45 småbarn som skrek och grät). 
Det va mkt trevligt men inte en fest i min smak kanske, det va mest för de vuxna. Så jag åkte hem vid åtta och somnade på soffan halv 9. Då vaknade jag, tittade lite på melo(difestivalen-isch) och sen gick jag och la mej runt tio. Anledningen va väl kanske mest för att jag har haft mensverk heeeeeela dagen, (observera: hela) så jag va ganska slut.

Men dagen va mkt trevlig med mkt roligt folk och mkt skratt & sång.

Grattis Mattias och Emmelie Renbro, hoppas ni får ett lyckligt liv tillsammans <3

Återkommer med mer updatering efter maten, grillat är godast!

MAD^ <3


Festprisse!

Igår var det Falukalas. Det va väl sådär måste jag säga.. Inte som förväntat iaf! Jag hade verkligen as kul före hemma vid Mathilda, det va skit skoj.. Det vart mkt folk och så, som vi inte kännde förvisso, men det va roligt! :)
Som sagt blev inte kvällen som förväntat, det enda som va bra va att vi käkade på donken! :P Det va najs..

Imorse klev jag upp typ kvart över sex, då hoppade jag genast in i duschen! Det va en väbehövd och väldigt njutfull dusch vill jag lova. Sen började alla förberedelser. Ida vaknade med ett ryck och snackade lite skit medans jag packade känningar och hårprylar, och Anna va i stallet. Sen lockade jag håret och drog i mej lite nudlar, vilket jag inte skulle ha gjort - jag fick så fruktansvärt ont i magen..
Klockan 9 skjutsade Anna mej till stationen och jag satte mej på tåget hem till Grängesberg.
Nu sitter jag hemma vid Jenny och Johanna, helt klar för att gå på bröllop! Näsdukarna och sminket är nerpackat eftersom jag känner mej själv så väl att jag vet att tårarna kommer forsa mest hela tiden.. Men det är smällar man får ta helt enkelt - när man heter Madeléne Eriksson iaf ;)

Ja, halv ett ska vi åka till kyrkan. Jag, Johanna, Jenny och Stefan samåker i Jennys vrålåke. (y) Vädret är ljuvligt btw, perfekt att vara ute och kasta ris och döda ett x antal småfåglar på cuppen, men jaja.. Det är smällar dom får ta helt enkelt..

C  u  crazydooo.. Love u ,  Maad ^ <3

Svenska = juck!

Håltimme, men en hel del att göra iaf.. Halv två börjar Svenskan - hatar svenska - och nu ska jag rätta en jävla novell som jag har gjort. Suger.. Jag vill bara hem och göra mej iordning lite och sen dra till Mathilda och umgås. Fy fan va roligt jag tänker ha i kväll, jag har längtat i en vecka, sen jag kom på att jag skulle vara här idag. Jag tänker verkligen ha trevligt..
Mathilda och Sofia sitter här bredvid mej med varsin nöjd och förväntansfull min på läpparna. Dom tycker oxå att vi kan få sluta nu, men det kommer aldrig hända. Våran svenskalärare - aka Böcklingen - är så sur jämt, en riktig häxa vid vissa tillfällen! Det är synd att säga. Och något jag aldrig trodde skulle komma ut ur min mun frivilligt är - Jag saknar musslan!

Jag vill slluuuutaaa nuuu! usch, vilka ångestkänslor man kan bygga upp i kroppen på så kort tid. blä!"
Moses i vasen.. lika kul som den killen (?) kan ha haft det, så kul har jag precis nu! Jag vill inte vara här nå mer, SKONA MEJ! (skriv ej med versaler) fölåt. Johanna ringde och gav mej ett uppdrag. Ett hemligt ett, som ingen får veta. Det handlar om mamma och söndag, det är allt jag akn säga, my lips are seald. 
Fuck off and die. Åh majkänjesus..Jag och ida försov oss imorse och vaknade när bussen egentligen ska åka. Vi gick till skolan och kom inte ens försent! fy fan.. är det tacken va? hm!


C u if i survive.. Mad Ellen <3

Headern är tillfällig..

Inte serri, bara tillfällig yo!


Kanudles! <3

Nudlar är gott det, jag har precis avnjutit en skål med heta nudlar. Det skulle jag nästan kunna leva på!
Jag och Ida har precis kommit hem från Mathilda. Vi har varit här hela dagen typ, största anledningen va att Ida färgade håret på Pontus. Mathilda själv va inte där utan hon drog hem till Kim och fick håret slingat. Trevligt..
Då passade jag på att städa lite i hennes badrum, det va roligt - tro det eller ej! :)
Nere på stan va det fullt med folk som härjade runt på Faluns kullersten-belagda gator, det finns sjukt mkt kullersten i Falun. Jenny får passa sej när hon är här så hon inte halkar. ^ Haha, sry J! :P
Ja, som sagt! Mkt folk va det ja, överallt. Det såg så inbjudande ut, men man kan inte vara ute länge när man ska till skolan imorgon! :) Men, imorgon ska vi vara ute och roa oss. Men jag måste iaf gå och lägga mej i tid ju..
jaja! huvudsaken är jag får vara med en dag iaf! (y)

Nu sitter jag här och skriver, Ida ligger bredvid mej och tittar på Schlagerfestival-skiten på TV:n och Anna sitter och käkar lite. Jag känner mej lite irriterad av nån anledning.. Don't know why!

Nu ska jag sluta skriva, har ändå inget vettigt att skriva om! :/ C  u   ,   Maad^ <3


Snabb.se

Idag är ett ypperligt tillfälle att konstatera att jag är en av dom snabba i familjen. Jag vaknade 12.15 i morse, då gick jag upp och sminkade mej och satt upp håret. Sen plockade jag ihop alla saker och satte mej på moppen och drog fram till pappa. Nu sitter jag här och väntar på tåget, som avgår 13.18 - det betyder att jag fortfarande har all tid i världen att bara ta det lungt :) Det där med moppen var inget förstahandsval om ni tror det, jag ringde faktiskt till Jenny - men hon anade kanske att det va jag och sket därför i att plocka upp luren och svara. Eller så sov hon kanske.. Vem vet? Johanna sov iaf garanterat.
Nu har jag iaf införskaffat mej en Coca-cola zero som jag ska avnjuta på tågresan. Fasst jag kunde inte vänta på att få ta första saftiga klurren, så jag har öppnat den.
I bakrunden hör jag ett mummel av nå knivar som har trillat bort och ett klirr i kassan, tack och hej! Är det så lätt att göra affärer? Kille fick va han ville ha och pappa stålarna. Det betyder mer pengar till moí! haha, nej då! Jag skojade bara, jag vet hur sur Johanna blir när jag skriver så. haha, det är inte riktigt så..

I helgen ska det bli saftigt väder, berättade väderflickan Jenny Helena Eriksson för mej igår, "rekordvarmt" va uttrycket hon använde, det låter helt ypperligt. Kan inte bli bättre, eftersom Falukalaset och Bröllop står på schemat. Hoppas att Jenny har rätt då! :) Det får regna på falukalaset, det är bröllopet som är viktigast.
Att bero bröllopet och våta droppar - Jag kommer iaf böla sönder så fort jag får syn på bruden, sen ska det sjungas och hållas en hel hög med tal.. Det är lika bra att jag förbereder med näsdukar för hela dagen.

Nä, nu ska jag nog springa över till kiorren och kanske se om dom har nått att äta, eftersom jag va så snabb så fick jag inte i mej nån frulle! :P

C  u   ,   Maaad ^ <3

Pirogkväll i Gbrg

Nu sitter jag på mitt ljusgula gamla rum hemma vid Mamma och Pappa och tittar på nått gammalt skit på Tv:n, huvudvärken sitter fortfarande i - vilket är helt sjukt efter 2 dagars tid lix. Kvällen har jag spenderat med mina älskade systrar framför Tv:n. Vi införde en pirogkväll, det brukar bli så när jag är hemma och hungrig och pappa vill titta på fotboll ensam. Då vill han gärna ha oss ur hemmet :) Men det va ju ganska lungt för oss, bara fördelar - piroger och ingen fotboll. Vi tittade däremot på Grey´s Anatomy, mycket dålig idé när man äter eftersom det plötsligt kan dyka upp inälvor som inte direkt sitter i kroppen längre..! men men, programet i sig är ju iaf bra! :)

Nu funderar jag på om jag kanske ska titta lite på Kill Bill 1, sjukt bra film! Rekomenderas till er som inte har sett den! Jag kan iaf inte sova, klockan är ju bara 11. Maad and Jackie sover aldrig före 12, det är en oskriver regel..
Jag ska nog byta alla låtar på min mobiltelfon oxå tror jag, för idag på bussen hem kom jag på att jag börjar bli extremt trött på att lyssna på samma gamla skit om och om igen! Det är fett drygt.. Jag behöver lite förändring, något new and fresh! ;D

Sen ska jag sova, jag tycker om att sova, det är en hyvens sysselsättning! (y)

Natti natti - Madelicious! <3

headache.com

Jag har så jävla ont i huvet. Jag har inte varit i skolan idag, jag sov till 12 och verkligen njöt av att kunna sova! Jag har inte sovit mkt alls i natt, så det va bra att jag va hemma och sov.
Nu sitter jag hemma i Grängesberg och funderar över om jag kanske ska sova hemma här i natt och åka tillbax till Falun imorgon, och vara hemma från skolan i morgon oxå, det lutar åt det..

Imorgon börjar Falukalasets alla bravader, och vi ska väl strosa runt imorgon på dagen, (om jag orkar). På fredag blir ska vi ha as kul iaf, E.M.D, Sanna Nielsen och Rongedal kommer dit och spelar och så.. :) Det ska bli kul som fan. Erik Segerstedt är ju så jävla snygg, så jag och Ida ska stå och dregla neranför scenen. Haha

Nu ska jag lägga mej och vila, jag orkar inte sitta framför datorn med denna dunkande huvudverk. C  u ^

Maaad ^ <3

Shopping today!

Det snöar. I maj. usch och fy och blä..

Det är dags för en ny header är jag rädd(er), hahaa.. Den är har jag haft allt för länge nu, den är tråkig och ful.
Jag tror att jag ska göra en i kväll efter hårfärgningen och allt sånt, jag är även hundvakt åt jojje eftersom Jenny har förvandlats till en partypingla utan dess like! ojojoj.. Jag vill vara äldre så jag oxå är tillåten att gå på krogen och träffa folk. Det är dessvärre 451 dagar kvar - ung!

Idag har jag, Amanda och Johanna varit i stan och shoppat. Anledningen va att pappa skulle köpa en kostym till Bröllopet :) Resultatet vart dyrt och väldigt stiligt må ni tro! :) Det inhandlades även saker till mej och Amanda fasst vi va broke när vi åkte, och johanna shoppade hon oxå! Jag köpte en t-shirt (as snygg), Nya solbrillor, mjukisbrallor, ett paraflax, en snusnäsduk och hårfärg! >< lång lista det där. Solbrillor ser ju inte ut att behövas i det här vädret! :(
När vi kom hem kollade alla så att vi hade klädsel till bröllopet som är på lördag, och jag tror minsan att det fattades lite här och var, men det hinner vi ordna! :)

Planen inför Falukalaset ser ut så här nu: Jag ska vara med på Fredagen och ha så jävla kul som jag bara kan! Sen åker jag hem på Lördag och går på bröllopet. Sen blir det inget mer Falukalas för mej i år, det får räcka med en dag! Jag vill vara med på Bröllopsfesten helt enkelt.. Min kusin gifter sig bara en gång (förhoppningsvis), det kan jag inte missa! :)
Men jag tror iaf att det räcker med en dag! Det blir skit bra det där! :) haha, då är jag iaf med så mkt jag har tid med!

Ikväll blir det som sagt lite färgning av hår och lite lockning och uppsättning osv.. Även det är inför bröllopet.
Sen kanske vi skulle titta på nån film hemma vid Johanna, jag ska sova där för att jag är hundvakt och sen kommer väl Jenny hem i natt nån gång! I morse kom hon hem halv4 typ. Hon, Johanna, Linda.A, Madde.R och Emelie.O hade möhippa för Emmelie på stan igår! :D Det va tydligen väldigt festligt, och Emmelie skämde ut sej som fan har jag hört! :) Va roligt för na, kanske..! ;) 

Ja, nu ska jag nog lägga mej och titta lite på TV eller så.. Men ha det så bra! C  u  ,  Maaaad ^ <3

Grubbel - Falukalaset

Sitter hemma vid mor och far och beglar.. Jag och mammi dricker lite kaffe och klurar lite på Falukalaset och så! Jag vill ju så gärna följa med, men jag ska ju på bröllop på lördagen. Men jag kanske kan åka dit på fredagen, åka hem på lördag morgon och sen åka tillbaks på lördag kväll! Va tror ni om det? Lite stressigt kanske, men vafan.. Jag vill, jag vill, jag vill.. jag funderar och klurar, jag har en veckas betänketid! Fy fan, jag kan bara inte missa det! Alla ska ju dit, mina babes ska dit! Jag vill oxå! :@ Jag ska nog! Jag kan gå och lägga mej tidigt på fredagen! (y)
Så blir det nog. Jag har liksom övertalat mej själv nu tror jag, och vem kan säga nej till mej? Inte ens jag själv..! Så det blir nog så! Men jag vill ju vara med på Emmelies bröllopsfest sen oxå, men det kanske inte är något för mej iaf.. Det är ju bara people över 20 där (och stefan^), kul? Nee..

Ja jag ska till Kvarte idag och lämna pengar för Lisebergsresan! Hoppas bara att pappa vill "låna" mej 140 svenska kronor! (y) min pappa is the bäst, så det tror jag att vi ska kunna ordna! ;D Haha..

Nu ska jag vila mej en stund och ringa en sväng till Fylle-Johanna! ;D Men C U bitches! :D / Your Madelicious <3

image104



P.S Jes och Marre - PUCKON! D.S.

[ Håll i dej ]

Nu är jag tillbaka i Falun igen, det har jag varit i 6 timmar iof, men det är nu jag skriver. När jag kom till falun gick jag till Ica och köpte munkar och pratade lite men Isabel, Knä och Seb som hänge på stan. Sen kom min buss och jag for hem gtill Britsarvet. Där hemma satt Ida och Mathilda vid datorn, eller Ida satt vid datorn och Mathilda sprang runt i bikini. Ja, ni hörde rätt, hon ha köpt en ny bekini idag och nya tofflor - för den lilla maran ska till Kreta den 7/6, fy farao! :P När jag fått lite ro i kroppen så satte vi oss och fikade lite och så, sen åkte Mathilda hem och jag och Ida gick ner i tvättstugan! Ja, nu trodde ni nog att ni hörde fel igen, men det är sant! Idag är den officiella Ida-tvättade-för-första-gången-i-sitt-liv-dagen! :D Grattis Ida, grattis.. Jag lärde henne livet som tvätterska och jag känner mej verkligen stolt att vara hennes - och Mathildas - Tvätt-guru ;) Haaa Japp!

Det är typ va jag har gjort. Nu sitter jag och Ida och tittar på The Holiday [Håll i dej] :) Vilket är en sjukt vacker, skrattfylld och helt fantastiskt fin film. Jag tycker alltså väldigt bra om den här filmen! :D Hahaaaa.. Mkt bra, mkt bra!
Nu ska jag snart borsta gaddarna och gå och lägga mej! Det är liksom ett måste, jag är fan trött för en gång skull! Det är inte ofta jag går och lägger mej när jag är trött, jag brukar alltid vara pigg och tankspridd..

Men jag skriver nog ett par inlägg imorgon ska ni se! ;) Puss och God Natt! C u <3

Maaaaad ^ <3

Flygande känslor

Vaknade skönt för en gång skull, ledig och i mitt eget hem. Jag har alltså sovit i Grängesberg i natt. Det va fett najs! ;D Det är enda gången jag vaknar skönt, när jag känner att jag kan vila mej länge länge.. Det är så mysigt!
Åkte hem efter skolan igår och både jag och Fisen somnade på bussen båda två! Det gör vi fan alltid! 
Jag fick även uppleva en sån där kontroll på bussen Borlänge-Ludvika, det va ganska kul! :P Han ville se mitt legg, jag kan ju inte rå för att jag ser äldre ut är 20! Nee, jag skoja bara.. Haahaaa
Det är så roligt att komma hem till trakterna igen, man ser alltid trevliga ansikten på bussar och så! :D  
Igår va jag på kvarte en sväng, jag skrattade mest hela tiden! Dom är så festliga dom där pojkarna.. Jag satt på mitt feta häck där på samma plats i tre timmars tid, och jag trivdes som fisken i vattnet, seriöst! 
Ja, det va trevligt, men det satte sprätt på mitt stackars huvud, verkligen! Jag har så mkt att tänka på och allt blir bara fel! Jag vet inte va jag sysslar med, jag känner att jag behöver Mathilda att prata med, hon kan sånt där med känslor och så <3 
När jag kom hem tittade jag på Die Hard 2, men den va inte så bra! Jag håller med Björn G - Carina Berg är fan bättre! ;D Ja, Jag har ju sett Die Hard 4,0 vilket va en ganska hyfsad rulle om du frågar mej! Men 2:an va mest dryg.. Jag tittade iof inte klart på den (a) Jag somnade i andra pausen! Don't judge me okey!
ja, det va mkt blandade känslor igår.. Vissa inte lika trevliga..
 
Nu ska jag klä på mej och titta tåg tider till FALUN, mitt andra hem.. Återkommer kanske senare! C  u  ,  Mad <3

R.I.P Gammel mormor <3

Av ren tristess..

Nu har alla andra i våran klass slutat utom vi (Ida, Mad, Jacket). Jag vill inte ha drama, usch! men jag måste ju, det är helt sjukt tråkigt.. Jag har väl inget val..
Efter kupolen blir det nog att åka hem till Mathilda och titta på Desperate, jag har inte sett det grymma programmet på typ dölänge! Så det är fan dags att jag börjar titta lite på det igen! :D Jacket har iaf inget emot att jag kommer, det har hon sagt! :) haha
jag har så tråkigt, vi börjar om typ 45 min och jag har verkligen inte någon lust att gå på draman, men gör jag inte det så får jag väl inget betyg - så jag måste väl pina sönder! Blääääää..

Jag hittade en bild på Anna Andersson i skolan idag. Hon har ju gått media hon också! ;D Det va najs, hon hade studentmössan på sej och såg fantastiskt lycklig ut - Who can blame her! Hon får ju sluta skolan 4 life! :O :D Fan va fint det ska bli att ta studenten, om 2 år! Min älskade kusin Stefan tar ju studenten i år  - Han har blivit så stor! ;) I love him so much! <3

Nä, nu måste jag sluta, jag har inget mer att säga - förutom att jag har fett tråkigt! Men det kanske jag redan har sagt?

C  u  ,  Maaad ^ <3

Det är dokumenterat..

Sitter i skolan. Har haft Np i matte imorse, vilket gick käpp rätt åt falukorven kan jag lova! Jag är verkligen super zebra på matte, så jävla kass.. Men men! Hoppas jag får godkänt, det skulle vara fett drygt om jag inte fick det!
Idag ska jag till Blge och träffa familjen för en kvälls shopping. Men jag slutar fan 5 pga av den där jävla sugiga Draman, man önskar bara att han är sjuk, vilket killen aldrig är! Jag blir mad..

På onsdag åker jag nog hem och sover hemma. Vi är fullkommligt lediga på torsdag, så då kan jag lika gärna vara hemma ett tag, kanske till och med kan gå till parkskolan en sväng på torsdag morgon! (y) det skulle ju inte vara helt fel, eller? jag saknar mina grabbar, totally..

Nej, nu kanske jag och Fisen ska röra på dököttet, jag vet inte riktigt när vi börjar och så! ;D Ops.. Lär dra! Men jag skriver kanske lite när jag kommer till lägenheten i kväll! Pappa kanske vill skjuttsa tillbax mej till falun sen om jag är najs! ;D tralalalalaaa..

C  u  ,  Maaaaaad ^ <3

Varmluft och kärlekstjål

Nu är jag tillbaks i lägenheten i Falun. Jag har kommit på att jag ska sluta kalla det här stället hem, det här är inte mitt hem - det är förevigt i Grängesberg. För tillfället sitter jag bara och tittar runt lite på folks bloggar, jag har märk att det är en hel del som läser min blogg - tack! Det är alltid roligt att veta att det jag skriver läses av någon! :) Jag fick även reda på att det är en hel del välkända vuxna som besöker min bloggish, typ mamma och pappa! haha Men det är okej, det klart att ni vill veta va jag syslar med! ;) Det är klart det.. (y)
Jag och Sambo Ida har setat ute i den varma luften på balkongen innan vi tittade på Andra Avenyn. Jag berättade för henne hur det känns att vara kär (jag kommer fortfarande ihåg) och hur man blir generad i hela ansiktet och hjärtat bultar så att man tror att det ska hoppa ut ur halsen på en. Ida hade bara uppleft det i väldigt ung ålder, så det känndes inte som om det räknades så jätte mkt. Det va iaf tider det, tiden då man kände att man va lite lycklig i hjärtat. Nu orkar man knappt bry sej.. Men man gör nog det innerst inne iaf, jag är väldigt förvirrad jusst nu, tänk om allt bara kunde vara enkelt! Yeah right!

Ida har gått och lagt sig, och det är väl dags att krypa till kojs för fröken Madeléne också kanske..

God natt , Cu 2morrow - Maaaaad ^

Sommarkänsla

Sommaren är typ här. Så är känslan iaf.. Jag längtar as mkt till allt man ska göra i sommar! Det verkar ju tyvärr inte som om jag får något sommarjobb, så jag kommer vara hemma, fattig. Så om nån vill ha besök på ledig tid, så kan jag röra på dödköttet mer än gärna, jag har ju inte direkt råd att åka moppe!
Jag längtar tills vi ska till Lidseberg med kvarte. Jonathan kanske ska följa med, det tycker jag verkligen! Annars ska ju mina pojkar Jesper och Martin med och vara med mej, så det ordnar sig! Vi har alltid så kul.
Sen pratade jag och Jonathan igår om att vi ska till Rättvik i år oxå, men själva och tälta! Vi ska dra ihop ett gäng är det sagt, det är nog inte så svårt! Det är nog många som vill hänga på! ;D
Jag längtar till alla självklara tillställningar som typ Midsommar! Förra årets midsommar va bäst, verkligen. Jag och Ida höll till på olika ställen till en början - vilket sög stenhårt, vi ska vara tillsammans om det sna bli nå härj. Sen gick jag till Idas farmor där dom hade party, men vi gled vidare och hamnade tillslut vid Johnny, Anette och André i deras sommarstuga i Råbroviken. Det va verkligen as trevligt. Hoppas årets Midsommar blir likadan! (y)
Jag vill så mkt jag.. fruktansvärt mkt faktiskt.. Men jag ska försöka hinna med allt! ;P

Idag har vi bara varit nere i Jankviken och fikat och ställt ner husvagnen, det va på tiden! Det blåste, så jag kunde dessvärre inte bada idag :/ Haha..
Ska snart åka till Falun och dryga mej.. Jag börjar bli skoltrött, jag vill bara ha sommarlov nu! Det är så tråkigt att behöva sitta i en äcklig gammal skola när det är varmt och skönt ute! Förjävligt.se


Nu är det bäst att jag kollar så att jag har med allt, tåget går 19.06 - mkt snart..
Jag skulle inte ha något emot ett litet sms någon dag, det skulle vara mer än trevligt!


C  u  ,  Maaaaaaad ^

En dag av ren glädje

Dagen idag har varit mkt mer händelserik än det brukar vara. Jessica Viola Östlund ringde och väckte mej typ vid 11 - vilket va mkt bra! Då fixade jag bara lite grejer sen brassade jag och Måkä ner till Kyrkviken och väntade på brudarna. Dom dök upp som planerat och så drog vi till Mathildas sommarstuga allihop. Där plaserade vi ut oss ganska reält på gräset med upptäckte snart att det fanns småkryp.
Det va ju då Jag, Mathilda, Maria och Jessica som åkte dit först, men sen kom sömntutan Ida på efterkälken.. eller eftermoppen! :P haha kul..
När vi hade legat där och stekt oss lite så tyckte vi att det va dags att bada lite, iaf jag och Mathilda. Och så blev det må ni tro! Det va allt lite kallt i början, men det blev skönt efter ett dopp - som alltid! :D
När vi inte orkade sola mer så åkte vi hem i ca en timme, sen sågs jag, Maria och Mathilda framme på berget för att avnjuta varsin välsmakanade glass. Då kom Tantan på en fin liten cykel och det blev ett pusskalas för hela slanten! Jag älskar Jonathan, han är så söt! Vi planerade lite inför sommaren, och pussades och kramades lite mer! :D <3
    <3

När pappi kom hem från Mora vankades det grillat. Det va gott som fan kan jag lova. Det är lixx det bästa som finns. Grillat är verkligen godast!
Efter maten åkte jag och Måkä till Mathilda. Jag, Jacket och Maria gjorde en jätte smarrig marängtårta. Det va great!
det är så kul att umgås med dom där, man bara skrattar!! Och så är vi lika äckliga alla tre så vi passa så bra ihop! ;D haha Efter en stund så kom Pontus och Niklas upp och vi tittade på The Shining och halva Pearl Harbor, men jag ville helst inte titta på den sista i ren tro på att jag skulle börja störtgrina! :S Maria den maran somnade på golvet ;) Gulligt.. Men nån ringde visst och väckte stackarn! Ja..  
Nu är jag iaf hemma efter en lång dag med Mathilda och Maria, det är så tyst nu. Dom är verkligen två tjålskåp, jag med.. 



Johanna har varit i Ludvika med tjejerna ikväll, dom har vairt på folkan och sett Björn Rosenström! Men historien slutar  verkligen inte där!! Dom snackade med honom! DET har aldrig jag gjort! Och johanna den jäveln köpte en T-shirt till sejsjälv men ingen till mej, jag som älskar Björn! :/ <3 

image102
________________________________________________________________________

Nu ska jag sussa! C u , Maaaaad^

Miss u <3

Jocke och Johan ;D


..On youtube!  Ja dom är för roliga..

Det här är ju förjävligt.

Fy farao vilken dag. Ja idag har det verkligen varit förjävligt drygt!
Dagen började med att vi hade Datakunskap då vi bara sitter i en iskall sal vid en dator och fryser. Sen hade vi lunch, så det va nån typ av bajs som mat. Allvarligt. Sen fortsatte det med nationelltprov i Engelska, muntligt! Jag är inte bra på att tjåla friskt så där på engelska om något jag bokstavligt talat kunde spy på. Jag fick tunghäfta (?), Sofia med.. Sen hade vi mediekunskap, det enda roliga med det va att Manne gjorde bort sig totalt och jag höll på att skratta ihäl mej. Annars tjålade vi om mobbning och att våran lärare hade mobbat en utvecklingsstörd och hällt barr i hans brallor förut.. Det va festligt, elakt kanske, men festligt! ;D Marre underhöll mej med SMS också! Det va bra, va skulle jag göra utan honom liksom? :D Haha
Sen va det bara att kliva in i djälvulens verk - Dramasalen! Aaaaaaaaaaah!
Där är det iskallt och förjävligt tråkigt. Hata drama! usch..
jag kom hem typ halv sex och slände mej på soffan det första jag gjorde. jag är helt slut! Fy fan!
Jag tror att det är dom Nationella proven som gör mej så skoltrött nu! Imorgon har vi Np i matte, av alla jävla ämnen! Jag kan inte matte, jag suger verkligen på matte, det är helt otroligt va dålig jag är på matte! Man kan kanske inte vara bra på allt, eller? ;D haha

Ida har gått ut på en promenad. Ojojoj, tänker ni - även jag.. Hon är duktig hon, annars brukar det vara jag som är ute och bränner dökött.. ^
Jag hoppas att Jenny ringer och berättar när hon tänker komma så att jag vet liksom. Hon ska till skolan och kanske sova vid oss en natt. Det är ju hyvens, men hon är ju så velig syrran min.. Jag skulle behöva veta eftersom jag kanske ska till mathilda och ha lite movienight på onsdag med henne och pontus (och ida). Vi skulle kanske titta på Tjenare Kungen (y) den har inte jag sett..

Nä shit the same, nu blire Youtube! Hoj!

Maj, maj måne..

nu sitter jag i skolan. Det suger ungefär dö mkt. jag ska har drama nu och det suger ungefär ännu mer. Det är tråkigt, och jag kommer hem till halv sex i kväll, är inte det drygt kanske? Jo.

Igår va jag hemma vid Mathilda och lekte med henne, Ida, Tobbe O, Pontus, Daniel och Gurris (y). Tobbe hade med sig sin gura, så vi satt ute i solen och saftade oss och drack perre och sjöng! Det va fett najs, som daniel skulle ha uttryckt sig. Jag älskar Tobbe, det är typ som man blir lite kär i killen när han spelar gura och sjunger, det är så vackert! :) Han är söt, och duktig på att trudilutta! (Jenny, det va han som sjöng "skaffa hund" på musikcafét förut!)
Jag och Ida sov kvar vid Jacket och grabbarna åkte hem. Jag vart så trött så att jag somnade på soffan typ precis när dom hade gått, det tar på krafterna att sjunga och dricka perre! haha

Nu ska jag förbereda mej mentalt på att ha drama. Det är ett fan ett måste, det är så jobbigt.. ansträngande.se

C u , maaaaaaaaad ^ <3

Old time Rock n' Roll


Här är samma låt som Jojo sjunger i början, fast nu men ALF! xD Alf äger..
( Johanna hittade låten! )
Det egentligen Bob Segar som sjunger..

Ung Jojo sjunger i Tv-program



Omg, det är så bra.. Är det nån som hör va hon sjunger? Jag gillar låten..

Flicka? nee..

Ny header, nöjd? neej inte riktigt.. Det blir nog en ny snart igen ska ni se! :P

Igår va jag hemma vid Jesper på på björkås och lekte med han och Marre. Det va..trevligt? nja..^ Jag skoja, det va kul men rätt lame! :P Dom mobbade sönder mej som vanligt och kallade mej flicka.. thanks a bunch! vilken förolämpning, verkligen! Men det är sånt jag får stå ut med när jag är med dom där pojkarna.. det är liksom inte helt lätt alla gånger! Men jag tycker om dom, mkt. Dom är så lätta att vara med, inte som tjejer! Vi konstaterade att jag hatar tjejer. Dom ställer bara till med problem jämt. Jag vet att jag oxå är en tjej, men jag tycker inte om att prata om det..:P Vi skulle egentligen gå på bio idag, tyckte jag och Martin, men Jesper är en toffel, så han "kunde inte.."
Den jäveln.

Ja, idag har jag och johanna setat vid datorn heela dagen, och varit jojje-vakt. Kul? hmm..
Nu ska jag titta på en av Irene Huss - filmerna. Jag har sett den tidigare (2:an) och den va as bra, tycker jag. Så det ska bli intressant att se om den tredje är lika bra. :) Gittan på shell sa det iaf, jag litar på henne fullt ut!
Undra om jag ska titta på den själv eller om det finns nån som vill titta med mej? Jenny och Johanna kanske? ^

C u ,  Maad ^ <3

Madde-bubb?

Nu har jag precis städat klart Jenny och Johannas lägenhet, jag vet.. varför har du städat? tänker ni.. Men jag ville. Jag älskar att hjälpa mina nära och kära när det verkligen behövs. Jenny har det inte alldeles lätt alla gånger, så därför vill jag hjälpa henne så mkt jag kan, för jag älskar henne väldigt mkt. <3 
Annars har jag inte gjort så mkt idag. Jag följde med Jenny fram och tittade på när hon rensade rabatter, sen gick jag upp till Ulf och Marie och hälsade på. Johanna va där med Emmelie och Alexander oxå.
Marie, Emmelie och Johanna har varit på brudklännings-jakt idag, och fick som tur va napp! Jag är så glad för Emmelies skull, jag såg verkligen på henne att hon hade panik, men nu har det iaf ordnat sig :) 
Alexander va helvild som vanligt. Jag älskar när det ungen pratar, man kan verkligen få honom att säga det mesta. Som tex. Mandelkubb = Madde-bubb. ^^ Ja det är ju inte riktigt rätt, men festligt! ;D Igår skrek han Hej lodis! till en liten flicka som egentligen heter Louise! :P Han är för härlig..

Amatörernas afton, aka Valborg, blev väl hyfsat kul iaf..Först va vi hemma vid Lina och grillade och dansade och hade jätte trevligt. Sen gick vi ner till gästhamnen där jag träffade massa trevligt folk som jag inte sett på länge, och folk som jag tycker väldigt mkt om! Utdelning att tidigare köpta partyhattar blev det när jag kom ner dit, men dom räkte inte till alla så dom som blev utan blev lite sura.. :/ To bad! :)
Ja, men annars va väl den kvällen rättså bra, det blev lite tjaffs och så.. Men det blir det alltid..
Jag hatar valborg, jag ska nog strejka nästa år!

I kväll ska jag kanske hem till jesper och träffa han och martin.. Mina absoluta favoriter. Tills dess ska jag sitta framför datorn och förbättra mina kunskaper i Photoshop. :D Ovanligt värre! Man blir beroende..

C  u , Maaaaaaaad ^ <3

       

RSS 2.0