A broken man and the dawn

exhausted, for real. och hungrig som en varg. Nu sitter jag hemma vid syster Jenny och väntar på att få stoppa i mig lite käk, äntligen! Johanna kommer också hit och joinar för middag ala systrarna Eriksson. Amanda är dock inte med, hon är i stan och ränner som vanligt, ungjävel! :D Haha Annars hade middagen varit komplett!
Det blir Kyckling och pommes, min och Hanjoos favvo! Smarrigt värre..
Emmelie kommer hit senare och ska spela lite sällskapsspel och så, jag vet inte om jag är kvar då dock, jag ska kanske hem till danne och hälsa på och göra killen sällskap om han får trök. Men vi får se om jag inte blir fast i sällskapsspelens värld. Vi får väl se..

Ny favvolåt. Självfallet med Volbeat, vilka annars! A broken man and the dawn är namnet på den älskade låten, den är kung. jag har ju hört den förut men nu lyssnar jag på den mkt oftare så den har liksom fastnat på min näthinna, kind of.. Jag älskar Volbeat, det skulle vara hur grymt att se grymt. Till och med Johanna lyssnar på Volbeat nu förtiden, det är ju inte precis hennes kind of music, men jag förstår henne! Alla älskar Volle!

Imorgon ska jag..inte göra ett jota tack så mkt. Jag blir väl hemma kan jag tänka mig. Men va fan, det kanske är lik fan! Jag är så trött nu förtiden så det är nästan läskigt. Så det blir väl rätt lurre i helgen, kanske går och hälsar på nån tjomme!
Jag måste även packa till Trysil tills på tisdag! :D:D Det ska bli as skoj!

Meen nu ska vi äta! :D Skepp å hoj! - Madness :*

I think the world's gone Mad..

Tjenis P*nis! Nu sitter jag hemma in tha Crib med Ida och Sofia och tittar på film och så :) Jag håller på med en ny bloggheader igen. Ja, jag vet, jag har precis bytt! Men den är tillfällig som alltid. haha

Idag har vi varit på Haraldsbo och haft Psykologi, det va bland dom värsta upplevelserna i mitt liv måste jag påpeka. Första gången man är där så ska man hitta till nån jävla sal som heter X1B, lätt som ett plätt va? Njet. No. Nej! Vi fick fråga tre pers. och hittade knapp ändå! men det ordnade sig tillslut!
När vi väl va där, så fick vi titta på film hela lektionen, Billy Elliot. Den är bra, och så jävla sorglig, jag fick fan kämpa för att hålla tårarna tillbaka! Men det gick bra! ;D haha Ni vet ju hur lilla fröken Madeléne är.. ha!
Sen väl tillbaka på Lugnet, så hade vi bara en lektion och sen fick vi åka hem igen. Skönt som fan. All kärlek till tisdagar! 

Jag tror hela världen håller på att bli totally insane! Flickor som gör misstag har vi alltid varit medvetna om och så har det varit i alla tider, men att killar utnyttjar små, oskuldsfulla flickor för att inte behöva vara ensamma är fan helt jävla sanslöst! Jag hatar detta, och man kan tro att det är svartsjuka - men jag har aldrig varit gladare att bli av med allt tjat. Och nu börjar människan om igen, och på en stackars liten flicka som inte vet bättre! Jag tror jag blir galen! Hoppas hon hittar sitt förstånd och någon bättre. Jag kan tyvärr inte nämna namn pga personliga skäl.
Men ta för fan åt er! Ensamhet är illa, men inte så illa att man har rätt att bara ta nån bara för att.

Jag har inte så mkt mer att skriva om faktiskt. Nu är det snart dags att nanna, det känns otroligt underbart - för en gång skull! det är helt galet. God Natt, vi hörs så fort jag är på topp igen! ;D

Chill out - Maad :*

Rulla fram som en köttbulle i sneakers?

Jaja, vi kör ett inlägg till när vi ändå inte gör nå vettigare, så känner jag iaf. Hej! va fan gör ni? Är det kul? Jag gör inte att jota iaf, som alltid. Jag sitter här, i min ensamhet, i ett rum, i mediahuset och har jätte tråkigt. Jag saknar mitt gamla roliga liv. Det kanske ni som har sett min Facebook har märkt. Igår laddade jag upp ap mkt bilder från tiden då livet lekte och solen sken. Nu är det bara ensamt och kallt. Det är föjävligt. Ja, jag vet. Jag låter extremt deprimerad och besatt av tanken på ett bättre och lite mindre ensamt liv. Men jag har fan konstaterat idag att jag kommer leva mitt liv i ensamhet. Jag tror inte att jag är "Girlfriend-material" om jag ska vara ärlig. Jag pallar inte med karlar nu.. Dom är så dryga, men jag tycker ändå inte om att vara alene. Jaja, nog om mitt deppliv. Va ska jag göra idag? Jo, jag ska hem till Jackie som sagt. Lite prison break och vatten, eftersom perren inte alls får locka mer.. det suger. men jag vill inte flyta runt i E-produkter och rulla fram som en köttbulle i sneakers. Ha. det lät festligare än det är kan jag lova. jag saknar Robin, och Oski, och Jesper, och Martin, och mitt roliga liv. Kom och hälsa på mig nu! Jag pallar inte med mitt stela och frusna jag. Orka klaga Mad, ja det gör jag fan! :D haha Fuck this, nu ska jag redigera mina bilder! Det suger det med om ni undrar ;* Over and Out! Sad Mad.

Fest, miss i nassen? *

hejhej, hemskt mkt hej! Nu är det måndag igen och jag är pisstrött. Med tanke på att jag har sovit ca 4,5 timmar i natt så är det kanske inte så märkligt, men jag va inte så fasligt trött imorse iaf.. nu börjar det komma dock! Nu har jag graf iaf..
I helgen va det bara massa festligtheter. I fredags fick jag stressa hem för att fixa och trixa inför partyt. Vi kom till födelsedagskalaset för Ekki typ klockan 7, och kvällen gick väldigt sakta faktiskt. Men det va riktigt festligt, träffade massa folk som man inte sett på år och dagar. Så det va jätte trevligt. Kvällen gick och det gjorde ida med, hon försvann en sväng och jag åkte hem med Tobbe och Nikola typ halv 2. Tack för en as bra kväll alla <3
I Lördags va det lite party igen. Jag va hem till Danne och umgicks lite med folket :) Det va superkul, typ.. :P Typ halv 5 gick han och jag hem till Jenny och spelade gura och sjöng. Och jag va väl hemma typ 6 och as trött, somnade som en stock. Sen sov jag till tre då pappa kom och väckte mej och lockade med pizza! :D Smarrigt värre. 
Det va väl ungefär va jag han med den dagen innan det va dags att åka hem till Falun igen. 
Mathilda hände på hem till mig och sambo, vi tittade på Besatt och åt popcorn, det va trevligt som fan. Sen blev dom porr, det kommer bildbevis senare.. :D haha

Idag har jag och Mathilda börjat vårat nya liv iaf :) Inge mer cola, for real this time! Sen ska vi ut på promenad idag oxå! Nu får det faktiskt vara nog med tjockislivet, hur tragiskt det än är..
Den här veckan börjar helvetet med i-val igen. Imorgon ska jag, Mathilda och Ida till Hbo och ha Psykologi.. det blr nog trevligt med det är slut på sovisarna som vi har haft nu på tisdagar och så.. suck*

Nu ska jag göra klart min grafiska profil, sux, believe me! :D haha 
Chill, Maad* 

Sliiiten..

Jag är så trött. Nästan så man kan inte kan säga hur trött. Jag förstår inte varför heller. Jag och Ida plåtade lite för mitt repotage igår och vi gick väl och la oss vid ett igår natt, och det är nästan tidigt ändå mot va vi brukar, så det är jätte konstigt. 
Idag ska Ida den maran åka hem till Grängesberg och jag är avis, jag vill oxå åka hem och vara ledig imorgon, men det går ju inte.. Och Fredagar är seriöst den jobbigaste dagen på hela veckan, helt galet. Så jag avundas henne totalt. 
Idag ska jag gå på stan och shoppa prelle till Ekki förhoppningsvis, jag måste ju göra det idag eftersom det är imorgon vi ska till henne på party. Så det är viktigt. Sen ska jag hem och sova en stund, och hitta outfit till imorgon. Rebeckas krav till festen är att man ska vara färgglad, och det tycker jag är svårt som fan. Man ska helst inte ha varken svart eller vitt. Så jag antar att jag får bli grå då :D Haha Jag måste även packa lite och sen tror jag att det blir övernattning vid Mathilda. Men hon är tydligen ine i skolan idag märkte jag precis, jag sitter vid hennes dator på grafen :D Jag ska redigera biderna från i går. Sen hamnar dom nog här kan jag tro. Så får ni se gull-modellen Ida Hanna Eriksson. Fy fan va jag skrattade åt henne igår, hon va så seriös så det va roligt. haha

Nä, nu ska jag göra det jag ska i fall Martin dyker upp och ser att jag inte har börjat än. haha 
Men bilderna kommer här nere så småningom. Ha en bra och trött dag. :D Hojhoj - Mad :* 

         

Laxerande i för stor dos..

Nu har jag kommit hem från Mathilda igen, och fy farao va det bubblar i min mage! :O Mattis va inte alls sugen på godis när vi va och pantade/handlade, så jag hittade en ask med halstabletter hemma vid henne som jag glöm där. Den drog jag i mig helt själv, och det va ju ett big mistake! Jag förstår varför det sägs att det har en laxerande effekt iaf.. Men det är helt sjukt, det är som ett åskväder i magen på mig. Jävla matvrak..
Men lite magverk stoppar mig inte för att stoppa i mig ännu mer, jag har precis ätit soppa. Och nu serverades jag varm O'boy som ida kokat i hop! Jag dör.. men det är gott! :D
Tillbaka till pantningen, jag och Mathilda dricker galet mkt perre. Det va seriöst över 80 flaskor och det blev typ 130 kr! Gaah. Inte konstigt att vi sväller upp som ballonger.. jag måste ge mej!

Nu ska jag och Sambo titta på debatt på fyra - i brist på andra kanaler - och dricka lite O'boy. Sen ska jag göra min fotouppgift, alltid i sista minuten! Jag är helt sanslös.. :D haha Tur att jag har Ida som modell, hon ställer alltid upp! :D Den lilla maran ska åka hem imorgon och få vara ledig på fredag. Jävla unge! Jag kommer vara stressad som fan på fredag, för på kvällen ska vi på 18års fest för Ekki :D Klockan sex skulle vi vara där och jag är i Grängesberg tjugo i fem. Ja, ni kan ju räkna ut resten! FFuckk.

Ja, nu måste jag dricka min O'boy så att den inte blir kall! :D ha det najs bajs, för det har inte jag.. :*

Puss och slurk - Maad :*


Maddä går mot röd gubbe?

Suck och stön, trött som ett as. Idag har vi dock inte haft nån ansträngande dag precis. Hela förmiddagen gick åt på tingsrätten på studiebesök. Det va en tjomme som hade snott kryddor bland annat.. han borde få fängelse ;D haha iddi..
Sen åkte vi tillbax till skolan, och Mathilda insisterade på att bjuda mig på mat på kiorren! :D Haha det fick hon väl, mer än gärna.. Fattiga lilla Maddä då..
I skolan hade vi bara en lektion - Naturkunskap! Den västa av dom alla - verkligen. Det är pest och pina, så att man kan börja grina.. nästan iaf. Nu sitter jag hemma i lägenheten och grejar lite, lyssnar på när Sambo diskar bland annat. Hom är väl ett änglabarn! ;D
Snart ska jag hoppa framför en buss. Nejdå, men jag ska hoppa in i den och åka en vända till Norslund. Där ska jag ju självfallet hem till Mathilda. Där befinner sig även självaste basisten i TNG - Pontus Dahlin :D Jag måste ju grattulera till den braiga demon för fan.. Daniel Gilberg är oxå där :) Det va länge sen så det kan bli festligt, men han roar sig alltid med att kasta en mjukis-gris på mig. Man går aldrig säker.. Haha

Imorgon är det Torsdag och det betyder..att vi slutar kvart över ett :) Va ska man göra då? Är det ingen som vill komma hem till mig och hälsa på kanske? Det är det ju aldrig! Suck..
Nu ska jag klä på mig och dra till Norslund som sagt, ha det bra,
tjo-faderittan-lambo! Maad*


The navelpilling generation och sjukhus!

Hallå i stugan! Nu sitter jag i hemma vid Mathilda i Norslund och småskrattar åt Blondin-Sofia som precis slog i huvudet i väggen när hon skulle lägga sig i sängen.. det va verkligen döfestligt! Man skulle kunna säga att det till och med va hylle!
I måndags åkte jag hem till Gränges och hälsade på :) Det va ju Jespers födelsedag och allt så jag prioriterade att träffa grabben och ge honom en stor blöt en! Det gillade han skarpt och ville ha med mig hem, men då tyckte jag att det gick liite för långt. Haha nej då, han är min lilla godbit.. med lite knepig frilla, men jag älskar honom ändå! :D Haha :*
Sen va jag hem till Jenny och tittade på Prison Break - som för övrigt är det absolut bästa på dumburken i veckan! Men andra avve kommer tätt efter :D haha Efter det ljuva programmet så tittade vi på National Tresure 2, det va verkligen ett måste efter som vi tittade på ettan förra veckan (När hon slaggade på brits).
Jag höll på att somna av i slutet av filmen och när den äntligen va slut så ville inte Johanna gå hem. Gaah va min tanke! Och jag va ju tvungen att vänta på henne eftersom jag skulle sova där. När vi sen hade kommit hem till Johanna så somnade jag verkligen på direkten! Fast Johanna bankade och klirrade med disk och dylikt i köket.

Idag är det dagen där på - Tisdag. Jag, Mathilda och Sofia åkte upp till Falun typ vid 5 och när vi anländt i den vackra huvudstaden av Dalarna så åkte jag hem till lägenheten och bytte om till mitt verkliga jag, och sen va det bara att kasta sig ut i snövädret och till Norslund. Hela resan hit lyssnade jag på mitt verkliga favvoband - The Navelpilling Generation - TNG. Jag har ju då alla låtar från den asbraiga demo på min mobil. Och för det är jag verkligen stolt, jag är ju trotts allt deras absolut största fan.. Då är ju det ett måste! :D Dom är kungar och jag är så stolt över att känna dom :D haha I just Love'em..

Förövrigt så har mina bästa änglabarn - Oskar och Robin - startat en grym blogg! (Sjukhus.blogg.se) Det kan man kalla superkul. Helt jävla insane (för att citera). Den är verkligen värd att läsa! :D Jag loooovar. <3
Nu ska jag och flickebarnen dricka tea och titta på Kill Bill 2 (y) Robin favvofilm! ;*

Ha en bra natt och lova mig att lyssna på TNG tills ni dör. C u , Maaad ^ <3

Ska inte du säga - ha den äran till lillebror?

Tjosan i trosan! Det första man skriver i bloggen idag är fan i mej, Grattis till Jesper Söderlund som fyller år idag! :D Woohoo! Grattis babygull! :D <3
Sen kan man även säga Grattis till min älskade sötnos Ekki som fyller hela 18 barre! ;* 

Nu sitter jag i skolan och har teori i Grafiskkommunikation. That totally sux, kan jag lova! USCH och BLÄ. 
Imorgon är jag ledig så då ska jag åka hem till Grängesberg och hälsa på, kanske kan träffa jesper och verkligen säga grattis, kanske till och med byta julklapp/födelsedagsprelle. Det skulle ju vara bra, men jag vet inte om jag hinner hämta prellen, vi fåår see! :D han väntar nog otåligt på julklappen eftersom det är typ en månad sen det va jul! :* Men så är det verkligen med fattiga maddä, man får helt enkelt vänta och vara glad om man får nått alls är jag rädd! haha 

Jag suktar efter coca-cola.. jag längtar verkligen efter rast och cola. Jag kan knappt vänta! Det är ju läbbigt va jag är besatt av den ljuva smaken. Den kalla, läskande, bubbliga drycken. Livets dryck..
Det ska bli så galet gott.. 

Min lilla skata till lillasyster har skaffat en blogg, finally. Hon kallar sig då Misserixon.blogg.se - pay a visit, why don't you!
Nu kan mamma och pappa roa sig ännu mer med att läsa om deras döttrars meningslösa och feta liv. Man har knappt ett privatliv mer. Men jag antar att man har sig själv att skylla om man är villig att lämna ut sig på internet på detta vis! :D haha

Nu ska jag softa, och sukta! Jag återkommer så fort jag kan. Som alltid..

Have a great day! Loove Lady Maadisch! * 



Grafisk kommunikation A!

Nu har jag graf. Snart ska jag hem till lägenheten och laga mina byxor, packa och kanske käka - Sen blir det Gränges! Wiihoo! haha jag vet inte varför jag vill hem så gärna, jag tycker det ska bli skönt bara! Som fan.. 
Jag ska nog hem till Mathilda i kväll som sagt och mysa, titta på en film kanske och bara chilla! :D Kanske händer nått festligt och så.. man kan ju alltid hoppas liksom! 

Men ja, jag håller kontakten med alla som känner för det! Om ni vet nått festligt så hör av er, Madeléne Hanna Eriksson är alltid på! :D Så är det faktiskt.. 

Go nuts! Maaad :*



Bättre sent än aldrig?

tjo brursh! Idag har jag och Mathilda försovit oss igen, det är oacceptabelt! Jag vet, men va fan! När man vaknar av att man drömmer en hemsk dröm och man ser att klockan är halv elva så får man inte panik, tro det eller ej! Men man känner bara sig väldigt trött på livet. Helst av allt ville jag bara dö idag. Jag kände verkligen att livet va skit när jag vaknade. Jag tog ett glas vatten och tänkte vakna till i solskenet, när jag plötsligt fick så jääävla ont i magen så jag fick rusa in på toaletten, bokstavligt talat här. Det va helt galet! Ursäkta min oförskämdhet, ni kanske inte alls vill veta hur maddä är i magen, men det va verkligen helt sick! 
Så nu sitter jag och Mattis i skolan och har Multimedia, våran lärare sa bara: Bättre sent än aldrig, och då försvann min ångest en aning. HAN ÄR KUNG, han räddade min dag. Tack! :D

Idag är det fredag och jag ska hem till Grängesberg igen, sköönt! Undra va jag ska ta vägen i helgen, jag ska nog leka med Mattis. <3 Danne - min kära vän som jag hälsar på i mina tråkiga stunder - är tydligen i sthlm! Jag hade fått ett sms av killen när jag vaknade då han berätta den tråkiga nyheten! Vem ska då roa mig i mitt tråkiga liv? Ingen som det ser ut. Mathilda kommer få ett rent helvete! :D haha 

Nu slutar snart lektionen som jag och Mathilda varit på i typ 20 min. Bättre sent än aldrig som sagt! Sen har vi lunch, vilket betyder tjockis-cola i cafeterian! thank you! Sen har vi Graf. BLÄÄÄ! Det blir nog ett och annat inlägg då med kanske, om jag har så här tråkigt.. Det kan ni ge er på! 
Ha det gött så länge! Puss och Kräm, Maaaaad :*

Gilla läget och chilla, brorsan!

hejhej, en vecka har gått sen senaste inlägget typ.. Nu har jag verkligen inte haft tillfället måste jag påpeka! Den här veckan har gått relativt snabbt, det är nog för att vi inte har nått I-val denna vecka, samt nästa vecka. Jenny kom hit till Falun i tisdags och har sovit hemma vid mig och Ida sen dess. På tisdagskvällen tittade vi på film och käkade massa gott. Så blev det igår också men då joinade även Mathilda och Sofia. Det va mkt trevligt. Idag åker Jenny hem igen och det gör nog jag och Mathilda med, fast med tåget. Jag vet inte varför jag ska åka hem en vända men jag har lite hemlängtan faktiskt. Det är lite ovant att vara tillbax i Falun. Men inte för att jag inte vill vara här, men nu är livet lite virrigt så jag känner för att vara hemma vid Mamma och Pappa en stund idag. Jag åker tillbax hit ikväll. Jag vill bara hem en stund! Punkt slut. 

I helgen blir det ganska lurre, jag ska kanske hem till Mathilda på lördag för att hon är själv hemma, familjen Jansson är i Sveriges näst vackraste stad - Göteborg! :D Men annars ska jag nog inte göra nått specifikt. Så om ni vill gilla läget med mig så ring vettja.. 

Nu ska jag göra det jag ska, jag har ju faktiskt Multimedia nu! Men det är ingenting som jag tycker är festligt. Så jag chillar idag, det får man ibland! :D Vi gillar läget. 
jag ska försöka bättra mig med inläggen, det säger jag i varje litet inlägg, men jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa. 
have it your way, HOJ! Maaaaaaaad * <3


Ramalamalamading-dong is the song!

Jag vet, jag vet! Jag har inte skrivit sen julafton! Men va fan, jag har verkligen haft fullt upp! Jag har typ inte varit hemma så mkt under lovet.. jag har spenderat en hel del tid med grabbarna grus (Orre & Robban och gänget) samt med Daniel. Där har jag hängt en massa, och umgåtts med mina äldre, mer öldrickande vänner. Det har varit festligt måste jag säga. 
Sen har det ju varit nyår oxå, det har vi glömt! För att sammanfatta kvällen kort - Jag började hemma vid Mathilda på berget där vi tittade på när Happy lekte kock och sen sjöng vi en aning SingStar, jag vann. Sen fick jag nog av Grängesberg (Inte för att jag hade tråkigt vid Mattis, men jag ville till stan) så då kom David och hämtade mej och skjutsade in mig till Ludervika där jag firade tolvslaget och en hel del mer med Bea och Linn. Det va sjukt festligt. Mitt i natta kom David och hämtade mig igen och sen av någon konstig anledning så sov jag hemma vid han. David är min vän och mkt festligt, så det va kul! :D 

Sen har lovet bara rusat i väg och nu är jag i skolan igen! Det gick för fort för mig tror jag, jag han inte med hälften av allt festligt man kan roa sig med! Dessutom va jag Jojje-vakt dom sista 4 dagarna av lovet när Jenny va i Norge och hälsade på Spanks! Men jag har haft det as bra, verkligen! Men på ett sätt så är det ändå skönt att vara tillbaka i friheten här i Falun! 
Men nästa vecka så kommer J&J hit och inkräktar på min frihet igen, kul liv. Men va fan gör man inte för familjen! :/ haha

Just nu - för tillfället - sitter jag och Mathilda helt själva i grafsalen och dunkar musik på högsta volym och dansar runt lite! Man kan ju tro att vi inte får något gjort, men så är inte fallet.. Det går fin fint för oss! :D Vi sjunger även en hel del :D haha Jag och Mathilda är två livsglada bruttor på 17 barre, vilket snart även det är över när Mathilda fyller 18 den sista! Jävla gamling, själv har man ju typ ett jävla halvår kvar! Jag kanske överlever när Mathilda kan skjutsa runt på mej! :D När hon snart klarar körkortet, jag är heeeelt säger på det japp! :D
Ramalamalamading-dong is the song! Men nu böt vi till Pp-ppp--ppp-pokerface-pp-pp-ppp-POKERFACE! jaja..
 
Nä jag ska skärpa mig med skrivandet! :D Lovar.. alltid! ;) Ha det så bra för fan, vi hörs!

Madness!  <3

RSS 2.0