God Jul mina vänner! :)

God Jul! :D Nu är det officiellt Julafton 2008, det känns ju så där lagom trevligt.. Inte alls lika trevligt som det va när man va liten! Då gick man upp klockan åtta och gjorde så att dagen blev ännu längre. Missuppfatta mig inte nu, jag älskar Julen. Det är fan den bästa högtiden på året. (Fast nästa år så är min födelsedag större!) Men det är en sån sjuk hysteri över det hela nu för tiden. Julmat som ska lagas, bakning, julklappar till höger och vänster och ekonomin som verkligen inte räcker ända fram. Det va så mkt bättre när man va liten och kunde göra nått fint på syslöjden och det blev en jätte bra Julklapp. Det här året har verkligen varit värst. Jag har haft världens ångest över hela grejen, man vet ju aldrig va dom vill ha. Jesper är mitt stora problem i år, jag är fortfarande inte klar med honom! Och det är som sagt Julafton idag! Men killen får vänta om han vill ha en bra julklapp som är lite dyrare än 100kr, så är det bara.. Jag är hemskt ledsen!
Ja, som sagt, det här året va inte ett bra år - ekonomiskt sett. Jag har verkligen inga pengar, och den här månaden får vi tydligen bara halva studiebidraget oxå, tack.
Men nu ska jag sluta tala illa om Julen, det är ju faktiskt en av dom bästa högtiderna vi har. Det är verkligen stämning. Julmusik och doften av nykokt knäck, det blir inte bättre än så. När man ser röda glittrande kulor i granen och mamma har tändt levande ljus i hela lägenheten, man känner verkligen att det är mys! Jag älskar det.

Nu är jag typ klar med Sofias blogg oxå! Jag blev rätt nöjd måste jag säga, jag hoppas att hon blev det hon med bara :) Annars får jag väl göra om den.. Men ni kan väl gå in och titta om ni vill, SoofiaSjogren.blogg.se :)
Nu ska jag välkomna julen och sen ska jag sova, i tid! :D Wii..

God Jul allihop! Hoppas ni får det bra imorgon <3 Love Maaadnessss <3

Generade kinder, trevligt umgänge och massor med skratt

God natt. Idag har jag haft en mkt trevligt och skrattig dag. Fylld med generade kinder, trevligt umgänge och som sagt - en hel del skratt :) jag åkte in till stan runt fyra tiden. Då gick jag först hem till Sofia och hälsade på :) Henne hade jag inte träffat på länge, så det vart en mkt kärt återseende.. vi pratade massa roligheter och en hel del mindre komiska saker.
Sen gick jag ner på stan och träffade Beaa <3 Min lilla fniss-ängel, hon är för underbar... Flickebarnet ringde till mej tidigare på dagen och frågade om jag ville med på dansuppvisning på Folkan, och man säger fan inte nej till Bea ;) Så dit gick vi. Men först träffade vi Daniel vid stationen. Det är där dom generade kinderna kommer in i bilden. Jag fick be om ursäkt för senast och det va lugnt, tack och lov.
Halv sex satt vi inne i Folkan och väntade, en halvtimme före alltså. Plötsligt så dör grabbarna grus upp, det va en trevlig men chockerande överraskning. För er som inte vet det, eller ingen vet det, men grabbarna grus är Robin, Oskar och Martin. Det kan hända att dom hade en gäst med sig oxå, Anton tror jag att killen hette. Men jag vet inte om han va med. äh! Efter den mkt roliga och coola uppvisningen så tänkte jag och Bea gå och fika, men det va nån tjomme som upplyste om att Engel va feting stängt, så fuck tänkte vi och gick en runda på stan. Sen gick vi till Donken för ett litet minimeal. Vilka möter jag inte där inne, om inte Grabbarna Grus + Gäst igen.. Robiin tror att jag förföljer honom! ojoj, inte bra.
Jag och Bea satt och käkade lite och pratade gamla minnen och nya händelser, det va välbehövt och mkt trevligt. Det är alltid trevligt med Bea hjärtat <3
I stället för att åkta hem klockan åtta som jag skulle, så åkte jag hem till Oskar och våldsgästade Grabbarna Grus + gäst, Jag förstår Robin, den stackarn.. :P Där va som sagt GG + G och så dök det upp två flickebarn oxå.. Vi tittade lite på Lejonkungen och sen på Ensam Hemma! :D Men jag han inte se hela, halv elva typ gick jag till bussen :) Min hjälte Robin Hood fick lov att följa med till bullshållsplaten, han är så söt så! :D Det va trevligt att umgås med dom lite :) det är det alltid..

Nu är jag hemma. Jag borde egentligen sova, imorgon ska jag till Borlänge med Johanna, Amanda och Linda. Vi ska åka med pappa fram klockan halv tio :/ drygt.. Jag som hade tänkt att göra Sofias blogg idag, men det hinner jag inte. Jag ska försöka hinna göra det imorgon! :) Nu ska jag nanna iaf, Natti Natti pooolarn


C u, Maaadnessss <3

Julkänslorna kryper fram..

Jaha, sitter i mitt julstädade rum i Grängesberg och tittar på film. Jag vet att jag inte har varit speciellt bra på att updatera nu, men jag har inte orkat. Sen har inte internet här vid M&P funkat så.. ja. Sist jag skrev va jag på väg till Falun, men jag fick åka hem till Grängesberg igen dagen där på. Johanna hade smittat mej med magsjuka. Så snälla syster Jenny kom upp till Falun och hämtade en magsjuk Madeléne, och jag kan lova att hon va livrädd hela vägen hem ;D Haha
Det va i onsdags det, sen dess har jag typ legat inne och ruttnat. Jag gick ut tidigast igår, och jag lovar er, det va verkligen på tiden. Jag trodde att jag skulle bli socialt utvecklingsstörd. Men allt ordnade upp sig när jag åkte till Blötberget i Lördags och träffade Robiin och grabbarna ;) Dom hade lite lan hemma vid Robin och det va mkt trevligt att komma dit en sväng :) Även om dom kallar mej för Marianne hela tiden och säger att dom ska döda mej. Men jag tror dom gillar mej ändå ;) haha Det är nog typiskt ABB:are. Hårda på utsidan, men mjuka som nallebjörnar på insidan ;) Haha
Innan jag åkte till blötberget så va jag och Maria på bandy oxå! Det va mkt trevligt och spännande! ;D Morots-Ove va där och drack morotsjuice. haha. Peter till Maddä och Maria: "Ove - mannen som gav moroten ett ansikte.."

Idag har jag tittat på en jävla massa film bara. Det började med en Julfilm på 3:an som hette Finding John Christmas, den va nog ganska gammal men hur bra som helst. Jag grät som ett barn så att jag fick ont i hela halsen. Den va så jävla bra. Sen gick jag ner och upptäkte att mamma och pappa hade åkt till Borlänge. Jag kände mej väldigt mysig efter den ljuvliga Julfilmen, så jag tände massa ljus och så och kokade mej lite kaffe :) Sen plaserade jag min stora röv i soffan och fick se att det va Grinchen på Tv:n. Ännu en underbar Julfilm! Den är så bra att man nästan vill gråta lite till, men det gjorde jag inte. Jag tittade bara och njöt.
När klockan slog 7 kom mamma och pappa hem med massor av Julklappar. Tomten himself skulle inte ha en chans.
Mamma hade även köpt två klänningar till mej. Ja, jag vet. Väldigt flickigt av mig. ;D Men dom va jätte fina. Jag kan faktiskt vara flickig ibland! ;) Det blir Jul/nyårs outfits. Det är as bra det.. ;D
Efter att mamma hade lagat lite käk och vi hade ätit den, så gick jag upp på mitt rum och kände att jag hade det lite för stökigt för att verkligen få in julkänslan i rummet. Så jag började städa. Resultatet blev underbart. (y)

Nu har jag tittat på Pirates of the Carribean - Död mans kista och håller på att titta på Die Hard 4.0. Inte för att jag har tittat speciellt mkt på nån av filmerna när jag har haft datorn framför mej. Men jag gillar att ha ljudet i bakgrunden..
 Jag har ju gjort en ny header, men den är bara tillfällig. Jag ska anstränga aslet av mej när jag får tid och lust..
Nu ska jag titta lite på filmen och sen är det kanske dags att nanna. Imorgon ska jag nog in till stan helt ensam och shoppa julklappar. Men jag hatar Ludvika. funderar på att åka till borlänge, eller kanske till och med Falun. Vi får se.

God natt och Dröm sött  -  Madnesss <3

Mobilinlägg från tåget..

Jag sitter nu på tåget på väg till Falun igen. Anledningen till att jag åker upp nu på en tisdag är att jag har varit sjuk. Med feber och hela faderullan.. Det har ju varit lagom trevligt. Jag är fortfarande inte helt frisk. Men va fan, jag kan inte missa för mkt i skolan. Nu är vi snart framme i Falun så jag ska väl ge mej.. men jag skriver säkert mer ikväll eller kanske imorgon i skolan! Ha det på bra så länge. Hej svejs.. MAD <3

Antirasist? - 11.55 FALUN.

Nämen tja. Nu sitter jag i skolan, närmare bestämt i MUM-salen - just för att ha MUM MUM Multimedia! Boriiing. Men lite lurre och så.. Idag är det den 5/12 vilket betyder att det är 5 i 12 idag på stan. För er som inte vet va det innebär, så betyder 5 i 12 att man samlas nere på toget här i Falun och visar att man inte är Rasist. Att alla är lika mkt värda, vilken hudfärg man än har. Jag ska dit. 
Det brukar vara lite band som spelar och så, så jag kan tänka mej att det blir väldigt bra. Ivans bror ska spela med sitt band bl.a.. 

Nu ska jag jobba, som jag egentligen ska göra. ha det så bra så återkommer jag när jag kommer hem till Grängesberg ikväll! HOJ , Mad. 

Ludervika here I am..

Nu sitter jag i Ludvika hemma vid Fisen och ska snart ut och titta på alla tjusiga Sune-killar och Doris-flickor ;> Jesper och resten av ABB-grabbarna ska väl dit kan jag tro. Martin och Robiiin Hood iaf :) Men dom ska iaf vara Sune, men Jesper ska ju alltid vara lite annolunda och vara Doris. Det kan man ju faktiskt inte missa! :O Jesper är nog en vacker brud kan jag tänka mej :)
Imorgon ska jag och Fia upp halv sju för att åka till skolan igen, det kan ju gå som det vill, men vi ska dit iaf. Mamma trodde att vi skulle skolka men det ska vi verkligen inte, vi har redan en saftig frånvaro så det räcker. Eller jag vet ju inte hur det ligger till nu, men förut när mina sjukdommar kom ofta så va det en hel del. Sofia har väl inte heller varit perfekt. Men jag har faktiskt inte skolkat, som mamma tror..
Kvällen kommer nog bli helt okej kan jag tänka mej, det blir ju trotts allt va man gör det till!

Johanna har skrivit en mkt vacker dikt i skolan oxå. Jag tyckte den va jätte fin. Därför tänker jag nu trottsa Johannas vilja och publicera den här och nu! Men ha det så bra grabbar och brudar! jag skriver mer imorgon i skolan kanske! Om jag får tillfälle, men det tror jag. Jag har Multimedia! (y) Hoj Hoj (thai)   -   Maaaad *

Listen, little ladybug, spread your wings and fly

Untouched by our world you need to be, in an undefeated sky

Whistle, little ladybug, let your cry be frozen in time

One day, when the world stops bleeding, then again, you will be mine

Heartache, oh ladybug, the vibrating pulse you fly through

Ignore it, keep on flying, for those are not for you

Patience, oh ladybug, I assure you it's not the end

One day, when the world is healing, you may return, my friend

Av: Johanna Eriksson


Marianne signing in?

Fan nu va det länge sen igen. Jag pallar bara inte. Nu är skolan igång igen och det känns faktiskt helt okej, jag trodde aldrig att dom orden skulle flöda ner i mina fingrar, men tydligen. Nu för tillfället sitter jag här i lägenheten med min kära sambo och glor på tv, vilket är värdelöst. Vi har tittat på två filmer nu, först 50 first dates och sen The Bucket list. Båda va bra, jag grät i den sista. Sorglig som fan, men riktigt bra faktiskt..
Jag älskar besök. Anton va här i dag, han följde med efter skolan :) Det va trevligt, men sen ville han att vi skulle med och planka in på Hockey, och då blev han tjatig och dryg.
Martin va här igår :) Det va verkligen jätte jätte trevligt, han är grym! Ingenting va fel, det va bara bra. Martin..

Idag va vi som sagt i plugget, vi började 12.35 och slutade typ 2. Haha Nu innan Jul och efter APU:n är det inget I-val så vi har världens sovmorgon på tisdagar och slutar typ 13.10 imorgon (onsdag). Det är jääävligt soft. Imorgon efter skolan ska jag ner på stan och handla julklappar! Jag måste sätta fart och planera dom bästaste julklapparna till dom bästaste människorna i mitt liv. jag vill att alla ska få va dom förtjänar, men min budget är lite tight så dom kan tyvärr inte få för va dom är värda. För så mkt pengar finns det inte i hela världen.
Imorgon är det Sune&Doris i Ludvika. Jag vill verkligen gå men så ska man ju till skolan på torsdag så det går ju faktiskt inte. Men..sånt är livet antar jag. Life sucks, then you die.
Jag skulle ju verkligen vilja vara med mina ABBgrabbar men det ser jääävligt mörkt ut. Inte har jag råd heller. blä!

Har jag något mer att tillägga? Ja, det har jag faktiskt. Jag och Sambo pratar lite löst om den här stackars Jimmy från Ludvika som är spårlöst försvunnen, någonstans i Dalarna antagligen. Vart är du? det här är ju förjävligt.. I en och en halv vecka har killen varit borta nu. Jag anar att det är nån som har honom, om han inte är avliden. Och det hoppas vi ju verkligen inte att han är. Usch. Man trodde ju faktiskt att Ludvika va säkert. Hur många gånger har man inte varit ute i Ludvika och yrat? Vad som helst kan ju tydligen hända, det spelar fan ingen roll vart man befinner sig i denna jävla värld, det finns idioter överallt. Fy fan..

Nä, nu ska jag krypa ner och snuffsa i mitt täcke bredvid Sambo i soffan. Den lilla trånga soffan, usch! Men jag ska försöka underhålla min blogg lite bättre, jag lovar. Jag ska försöka återkomma imorgon! :)
Ha det så jävla bra, och passa er för fula gubbar! Dom finns överallt som sagt! ;>

Have it your way, Maaad aka Marianne?
 

Här är ett smakprov på den efterfrågade tavlan syster 1 & 2. Den är inte alls märkvärdig som mamma vill påstå! Inte alls. Men bilden är lite suddig och hela tavlan är inte ens med. What ever.

    


RSS 2.0