I’ve been sleeping in my bed, and missing you like sometimes crazy girls do..

Gaah va trött jag är. Men jag vill inte sova, eller jag kan inte. Det är alldeles för tidigt och för svårt, jag skulle gärna bara lägga ner huvudet på min hårda kudde och slappna av, men det är något som fortfarande tynger mitt hjärta. Det har varit jobbigt nu på sista tiden, det har det verkligen. Det hände mkt på sommarlovet som inte riktigt har klarnat upp än, och det hjälper ju inte att en av många inblandade är i ett helt annat land. Det va en period där ett tag då jag ständigt frågade mig själv samma frågor om och om igen. De frågorna löd Varför just jag? Varför kan det aldrig gå som det ska för mej?
Som sagt, det har varit mycket svårt på senaste tiden och människor i min närhet har till och med blivit sårade. Jag vill inte att det ska vara så. Det blir för mkt. Gråta är en underbar lättnad, men svårt när det verkligen är tillfälle.
Att bero på tårkanal. Jag grät en tår idag, tillägnat till Joakim Ivarsson som bara skrev massa vackra ord i en konversation på msn. Han är verkligen saknad och det va precis det jag berättade för honom. Men samtalsämnet fick lov att bytas ut relativt snabbt eftersom både han och jag tyckte att det blev lite jobbigt. Jag vill bara att han ska veta att han alltid kommer vara en del av mitt härta, en del av min familj. Det kan ingen ändra på. Och det vet han..nu! <3
Undra om det någonsin kommer en tid i livet då alla är riktigt lyckliga. Jag och Mathilda börjar få klarhet i saker och ting, vilket inte är speciellt vanligt för oss. Det som är lite festligt är att allt händer oss samtidigt. Som i vintras tillexempel. Då va båda lite..ja, va ska man kalla det? Förtjusta - i varsin bekant, allt gick som det skulle tills det kom en dag då allt bara sket sig. Det hände oss båda. Depritionen kom på samma gång som besvikelen, både jag och Jackie va helt fucked up.
Men det gick över och under sommaren har det varit lite si och så med allt. Jag har mest varit förvirrad. Mathilda med.
Nu därimot tror jag att vi båda har fått lite perspektiv på livet och dess förtjusande egenskaper - samt dess brister.
Det känns bra. tror jag. vi får se. Det som är jobbigt är att det är så många andra som egenligen inte har med saken att göra som gärna vill lägga sig i och bry sig överflödigt, det är inte alls bra. Jag vill inte göra någon allt för besviken.

Mina ögonlock bränner i skallen på mig. Eller så är det kanske bara handdesinfektionen som fortfarande luktar. Jag spillde ut halva flarran i min väska idag, det stinker handsprit. Jag va hem till Ingela och Tobbe nyss med Jackie och tjålade lite. Det va mycket trevligt, dom är så underbara och trevliga allihop, verkligen. I like them a lot! :>
Nu måste jag nog sluta ögonen en stund och försöka koppla bort allt och bara sova. Jag förtjärnar lite skönhetssömn, det är verkligen va jag behöver. En sliten, risig Maddä behöver sova. Så God Natt allihop! Love and Trust Kiwi

GKO yo!

Ey tja! Sitter i GKO-salen och väntar på Thore. Vi ska då ha Graf snart, det är såå festligt måste jag säga. Vi lirar lite i Illustrator och så. As kul, verkligen. Idag går vi i skolan till 4, vi har alltså GKO i 2 timmar och 50 min, det är ju tortyr! Men tur att det är lite festligt och så då. Jenny och Johanna kommer och hämtar mej, Ida och Jackie klockan 4 så drar vi till Grängesberg. I helgen ska jag och Mathilda på gruvis i berget. Mkt trevligt. >< not. haha iiih. 

Nu är Thore här och det är dags att starta med en lååmg lektion, hoppas det blir lika loj som vanligt >< Känner inte för att arbeta stenhårt i flera timmar, det hörkar jag inte, nej nej. 

Nu gittar jag, Piiiiz OG's. Loove Kiiwi! <3

dudududuuu Batman!

Sitter i skolan med Anton Plankton och Jackie J, vi ska ha Multimedia snart men alla har inte kommit än.
idag ska Jag, Johanna, Jackie, Jenny och Ida åka på roadtrip till Gävle, eller kanske Borlänge. Men om jag får bestämma så tar vi en repa till Gävle - Valbo köpcentrum! iiiih.  Inte för att jag har så speciellt mkt pengar, men det fixar sig! Jag kan kanske låna av nån om det krisar, vilket det kommer göra! För på valbo är det alltid billigt och as mkt grejer jag vill ha. Det blir en helt annan femma om vi åket till borläänge, där är det dyrt och mer för dom malliga med pengar.

I tisdags va vi - the gang - på bio! Jenny och Johanna bjöd mej och Ida och så! Vi tittade på The Dark Knight. Den va verkligen as bra, fast jag är lite mer av en Spiderman-kind of girl. Men det gick as bra! Batman fick duga, han har ju dock inga superkrafter med rätt nice utrustning om man säger så!

Nu börjar vi lektionen! C u later! Love Kiiwi! <3

Hon är ingen panelhöna utan en solros.

Grängesberg är livet. Det är så skönt att vara hemma igen, seriöst. Men det är ju en frihet att bo ensam i "storstaden", men nog är det en underbar känsla med serverad mat och no cleaning up! nice..

I tordags va vi till bjurs med klassen, till Thore Göranssons sommarstuga! :D Vi grillade och spelade lite spel och sånt. Tjejsnack och Picturnary, men det vart tråkigt eftersom båda spelen va för barn. Så jag kom på den brilianta idén att vi skulle leka charader. Jag vann! Jag va as bra.. inte för att skryta! Men jag va verkligen det..
På natten satt vi i stugan vid en varm brasa och skrämde upp oss med spökhistorier och sanna händelser. Anton fick mej att skratta som en dåre mest hela tiden. Sen sov jag, Ida, Mathilda, Jessica och Rebecka i tält ute på gården! Myys..

Igår åkte vi hem hit till GBRG igen. Jag och Pappa åt kräftor (mums!) och sen åkte jag upp till Mathilda en sväng. Där va jag inte alls länge, vi tittade bara på Jönssonligan på tv och chillade. Sen ringde Jonas och tjålade. Han va vid Kevin och drack bärs med Jenny och Stefan bland annat. Så jag åkte dit och umgicks lite. Det va trevligt (y) :) iiih!

Idag har jag varit uppe vid Jenny mestadels och myst med henne och Camilla. Johanna joinade och sjöng lite. Det blev skönsång av oss alla. Sen åkte vi till Hasses och köpte mat.
Jag kom på nyss att jag skulle måla en bänk lila och ta med till Falun. Så jag gjorde det. Mamma har målat köket lila och vitt, så jävla snyggt! Så vill jag också ha! Som fan, veerkligen.

Nä, nu blir det chill med cola och DC. C u , <3

8,3 mil för en sovsäck

Sitter hemma vid Mamma och Pappa i GBRG. Idag har vi varit i skolan, vi va där typ i en timme och lite till. Det va bara information och massssa papper att hålla reda på, det är inte min starka sida måste jag säga. Vi fick en viss info om Torsdagen. Då ska vi - hela klassen - till bjurs och övernatta i Thores sommarstuga! >< Fan va trevligt. Det är därför jag sitter här, hemma i soffan på Kyrkbacken, för att hämta en sovsäck! Det är ju makalöst, jag och Ida har åkt 8,3 mil för en jävla sovsäck, jaja! Mamma ska laga mat till mej iaf (y) Alltid najs med mammas mat liksom! :)

Igår va vi hemma vid Jackie och Sofia nu mera! Japp, det stämmer! Mathilda och Sofia är nu Sambo's! Grattis ;> You'll like it, I promise! ;)

Jag och Ida har det bra i Falun, och eftersom vi har liite brist på kanaler på TV:n så blir det mkt film. Igår tittade vi på Just like heaven. Fy fan vilken briljant film, den är så jävla bra. och as sorglig! verkligen. usch! Jag grinade floder, det va hemskt. ojojoj.

Cu , Kiwiicake! <3

Mad's back in chillville!

Vaknade av att mamma kom in och skrek imorse! Marie, Uffe och Alex kom och grattade mej och Amanda en aning i efterskott! Tack tack, så nu är jag tät. Fika till frulle sitter liksom aldrig fel om man säger så. Sen var det bara att packa det sista och kasta sig i bilen - på väg hem till Falun <3
Stannade på Dollar och köpte nödvändigheter och stuff. Stannade på Ica MAXI i borlänge och köpte strumpbyxor och en tröja för 30 spänn :O billit billit.. (y) jag älskar REA. jappsi..
Hemma i lägenheten kastade vi av alla grejer och drog till pizzerian och käkade, nyttigt! Sen shoppade vi mat för veckan, drog hit igen och sen lämnade mamma och pappa mej, äntligen.
Nu sitter jag bara här, i min nya tröja och mina lila tofflor på golvet. Det enda som jag kan titta på i burken är OS, OS och mera skit OS. Jag tror jag blir sinnessjuk. Snart kommer Ida med familj, då är friden slut >< Nej då, jag är glad att jag slipper vara ensam. Det är så trist. Ida hade köpt grejer, nån matta och nå.. Så det ska bli kul att se va bruden släpar hem! Mathilda och Ida har slagit ihop våra sängar, vilket inte blev så bra! Men det tyckte dom iaf. Jag tror jag måste flytta tillbax det som det va. Det är hemskt ugly..

Nä, nu vet jag inte va jag ska skriva mer så jag lägger av. I morgon blir det en lugn dag kan jag tro, chill. Jag antar att det blir en sån där festlig städdag, för det ser ut som ett bombnedslag här hemma. OMG..

Ja, C u later - Loooooooooooove Kiwii <3

LW, dude! <3

Igår bar det iväg till Gävle - med Jessica, Mathilda, Ida och Hoffa - för att se Lars Winnerbäck. Det blev många pauser på vägen dit. Vi stannade bland annat två gånger bara i Falun :) Det är ju en så vacker och ljuv stad, så varför inte? ;> Nä men första gången så skulle Ida och Hoffa käka, då träffade vi Knä och Seb (klasskompisar) och Rickard. Det va verkligen ett kärt återseende måste jag säga. Dom fick varsin bamsekram och ett litet snack på dalmål, vilket dom uppskattade. Dom hade saknat mej, påstog dom iaf efter att jag hade berättat att jag saknade dom! :D haaha
Nästa stopp va hemma vid Mathilda i vårat älskade Norslund. Kisspaus. Sen drog vi igen! 
Efter en felåkning och många slingriga vägar inne i Gävle va vi äntligen framme vid ingången till Gasklockorna där Larsa skulle briljera. Maddä blev haffad i tullen, dom tog mitt paraply! Men vi va ändå där för tidigt. Så när vi kom slog vi oss ner på den grusbelagda marken för en vilopaus. Då hörde vi en kraxig skånska som strömmade ur högtalarna på lilla scenen. Där stog en tjomme vid namn Emil Jenssen. Han va en mkt festlig man måste jag säga. haha Men skånskan skar i öronen (förlåt Fredde!) så vi va tvugna att gå vidare till en annan plats. Det kom en fruktansvärd stank då och då från Idas skor. Inte så konstigt med tanke på att flickebarnet hade lyckats trampa i hundbajs eller liknande. det va fruktansvärt, men Jessica tyckte det va as kul.
På stora scenen började nu tonerna av Dan Andersson strömma ut. Inte framfört av honom själv förståss, inga spöken här inte! Nej, utan av Sofia Karlsson. En mkt söt kvinna med vacker röst. Det va fint.
Kvart över åtta började en annan söt flicka med underbart hes röst sjunga på lilla scenen. Där stog en helvild Miss Li och spred sin glädje över hela Gävle. Jag och Ida stog längst fram och plåtade. Hon är festlig måste jag säga.

En kvart före kickoff stog jag och Ida inklämda i folkmassan framför scenen där Lars skulle träda fram. En kvart som känndes som en hel timme måste jag säga. Det va verkligen olidligt spännande. Men vi hade guldplatser! Ca tre rader från staketet. Punktlig och elegant skuttade Lars W ut på scenen och folkets jubel ekade mellan tegelbyggnaderna. Det va underbart. Ett minne för livet. Två timmar av mitt liv jag aldrig glömmer. Han spelade gamla och nya låtar. som mix megapol fasst bättre! ;>
Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på andra gången vi ropade ur honom på scenen för "En låt till".
Citat av Lars: Ärligt talat nu Gävle.. Hur ska jag gå hem när allt är såhär? Publiken jubel får håren på armarna att resas.
Larsa sjunger: Du frågar "Älskade dom dig ikväll?" (Publiken juuuuuuuuuuuuuuublar!)
Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,
Den enda som verkligen älskar mej är du"
Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?" (Aaaaaaaaaaaaaaaah!)
Jag kommer faktiskt inte ihåg,
Men mina fingrar säger att det var ett segertåg...
Publiken jublar mellan raderna som aldrig förr, just för att det stämmer så bra! Han tog mej verkligen med storm..
Sliten som fan vandrade trötta ben tillbax till bilen. Vägen verkade så mkt längre än den va på väg dit, vi va väl inte lika ivriga denna gång. Hem resan va låååååång. Ida och Jacket pallade bara till Falun. Jag och Jessica åkte hela vägen hem till Gränges. Ett stopp i Ludvika där vi åt på Donken. träffade Marre och Jes med vänner. Det va trevligt.
Där sätter jag punkt på kvällen. Jag va hemma halv 3. Somnade som en stock. Tack brudar och tack Lars W för en fantastisk kväll <3
Hoppas ni orkar läsa, och att ni förstår känslan att stå där.

idag har jag lekt med Jes. Vi tittade på I Am Legend, jag va livrädd. Men sen blev det sorgligt och jag grät. ojoj!
I love you Jes, my best boy-friend <3

Nu ska jag snart sussa. Natti natti , Love Fru Hjärter Dam <3


Idas bajs-sko! Blää     LW-power!     GÄNGET <3 

 
Miss Li herself!      LARS WINNERBÄCK, i love u <3

Naaw <3      God natt <3

Grattis Mad, GBRG, Amo y famo!

Nu har jag fyllt 17 år. i Måndags närmare bestämmt! Jag fick bland annat en kamera och en lyckotomte! Don't ask..
Ida, Mathilda och André kom och firade mej på den stora dagen. Det blev massa tårta och bullar, och vi tittade på Föräldrafällan och The Hunting. Det va mkt trevligt. Jag och Mathilda hade ett behövligt prat på natten när Ida somnat och André åkt hem. Sen ringde Daniel och pratade. Det va oxå ganska behövligt, jag behövde skratta lite :)
Sen va det bara sova. Tack för presenterna och allt härj <3
Igår gjorde jag inte mkt alls på dagen. Men sen frammåt kvällen så gick jag till Vallen och tittade på fotboll, Gränges - Nyhammar! Gränges vann med 5-2 :> Grattis gubbar ;) Haha
Det va ganska festligt att sitta där med alla killar. Tobbe, Markus och Danne spelade trummor och sjöng lite. Dom sjöng födelsedagssång för mej :) tack grabbar <3

Idag är det Amandas och Farmors tur att fylla år. Amanda blir hela 14 år, jag har ett svagt minne av när jag blev fjorton! ><
Haha fhiint! Morfar och Britta va nyss här och käkade tårta. Tårta, tårta - och mer tårta! :/ iih.
Nu har jag inget mer att göra. va ska man göra? Åka till saxdalen och leka med Marre? Nee.. för lat för det.
Ja..

Imorgon ska jag, Jenny, Jonas och Stefan på tutbingo! (y) festligt va? Mkt..

C u , Kiwii <3

Cryptkeeper?

Nu skulle man kunna säga att jag fyller 17 barre! Klockan är över 12! Så..Grattis till mej! tack.. haha

Idag (eller igår?) kom ida hem till mej och åt grillat och laddade sin mobil :) Haha Vi åt även lite cheeseballs och Naturdiet-choklad! :S Chokladen såg - och luktade - helt okej! men ack, smackade bajamaja!
Sen åkte vi hem till Idas tomma hus, tomheten berodde på att Mona och Lars är i No-way! (Norge). Vi drack kaffe som vanliga människor till en början, men det spårade ur när Ida ville ha en håruppsättning. Det slutade med att både jag och hon såg ut som två clowner - i både hår, nylle och klädsel! - det va en syn för gudarna. Därför tog vi massa fina bilder. Ida överdrev så jävla mkt med mitt smink, så man blev nästan rädd! :/ :P Haha Ja, vi är barnsliga i varandras sällskap! Det är bara så.. Det råkar alltid gå en gnutta för långt. Det är sanslöst.
När jag åkte från Idas spökhus spöregnade det. Så jag svängde in hemma, och papi skjutsade där med mej till André, som kom hem från öland idag :> Vi tittade på tv och tjålade om allt och ingenting. Han är festlig.. :P

Nu ska jag sova. En natt närmare presenterna! Tur att jag inte är lika marigt ivrig som jag va när jag va en så där 12! Då hade jag vaknat typ sex imorgon bitti, och fått legat och vänta på att mamma och pappa ska vakna - typ 10! Jag va ivrig. och marig. Men nu är jag bara trött, och gammal! C u 2morrow!

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz - Kiwii ><

Sessan och Godishallon

jag hade så tråkigt igår. verkligen.. Så pappa skjutsade hem mej till Daniel istan. Eller, man kan ju inte säga att killen bor i stan, för det låg i skogen - seriöst! :P "Typ vid Lorensberga skola" my ass! :> haha Jaja.. Jag tog mej dit tillslut iaf, det blev en liten promenad och så! Vi tittade på Spiderwick! :o Det va bra, men inte så bra som jag hade förväntat mej! Men den va lite rolig oxå. "He'll get ya!" Festlig prick den där Daniel. Lilla prinsessan! :)
Makkan, Kim och Camilla kom och hämtade mej typ halv ett, och skjutsade hem mej till Kb!
Tack Daniel för en hyvens kväll, det va trevligt (A). U're the best! <3

Idag vet jag inte va jag ska göra! jag vill träffa Mathilda så jag tror att jag ska ringa den sötsaken om ett tag och höra om vi ska träffas en sväng! Annars luktar hela Kb nybakta bullar! Mamma bakar alltid dagen före en födelsedag! För.. jag fyller ju faktiskt år imorgon! :> Jag tycker fortfarande att det är lite små festligt att fylla år, men det är ju ingenting mot va man kännde när man va liten! gosh..
Om Marre läser detta kommer han bli crazzzzzzy! :) Martin och Jesper tycker väldigt mkt om mammas bullar! Och dom är seriöst inte ensamma om det. Mamma är en stjärna på både bakning och matlagning! Hon ska även göra chokladmuffins med marängsmörstopping och geléhallon! Mmmmmmmm! Det är så man bli galen!

Ja, nu ska jag dra! Har ingenting att göra men har även ingenting att skriva! Så det va ju lönlöst! C u babes,

God bless you - Kiwii ><

Äru från Norrköping eller?

Igår kom vi hem igen. Vi har varit i Norrköping sen i onsdags och jag har as ont i benen nu av alla promenader! Hotellet va as nice, verkligen fancy pants måste jag säga! totally crazy!
Första kvällen käkade vi buffé och så, sen lånade vi två filmer i receptionen. Pappa ville verkligen se Vi hade i alla fall tur med vädret, han har den sämsta humorn.. men jag och Amanda lånade nån film också som vi dock stängde av efter halva! Den va inte så bra, och upp tidigt dagen därpå.
Indeed, god morgon Norrköping - Pappa väckte oss allihop typ halv7! :O så då var det bara att klä på sig och fixa allt, sen ner och äta frukostbuffé. Det är det bästa med hotell, frullen!
En halvtimme före insläpp stog vi utanför Kolmårdens portar. Pappa ville verkligen vara i tid! haha, vi va fan först där.
Dagen blev hyvens iaf, vi tittade på bl.a björnar, tigrar, giraffer, pingviner och självklart var vi på Delfinshow! Delfinerna va fan grymmast.. det va festligast. Det blev myckte fika inne på Kolmården, och sen åkte vi en busstur i safariparken.
Det blev som sagt en as bra dag med familjen :) <3
När vi kom tillbax till hotellet vilade vi lite, men sen tvingade jag med mej alla upp på stan. Där jag lyckades köpa en gul tröja, ett par lila skor och ett lila linne! (y)
Vi käkade buffén på hotellet och lånade film, som sist. Men nu va jag betydligt tröttare och somnade innan alla andra.
Pappa väckte upp oss ungefär i samma tid igen! God morgon liksom.. Då blev det samma prosedur igen, klädde på sig och så sen frulle! Sen checkade vi ut och gick till Jeans affären på hörnet och jag köpte dom mest vacka brallor ever! Ett par baggy jeans, Lee 1200 :- I just love them..
Sen åkte vi till Örebro och gick på IKEA och sen shoppade alla vidare, medans jag tittade på och hade ont i fötterna!
Sov i bilen hem, men blev väckt av Daniel (!) som ringde och tjålade på mej! :P
Väl tillbax i Grängesberg fick jag tråkigt på en gång, så jag åkte hem till Sofia Markström och hälsade på :) va kvar där till typ elva eller nått. Vi tjålade lite om allt och ingenting, det va trevligt :)
Hemma på mitt rum igen. satt jag vid datorn och degade, as tråkigt! Daniel ringde kvart över ett i natt och vi pratade till halv sex i morse! Jag tycker om att prata med honom, han är så festlig! Han är min lilla Prinsessa <3 ><

Har ett vagt minne av att typ Johanna (?) kom in på mitt rum i morse och sa att dom skulle till stan och shoppa presenter till mej! :D Jag fyller faktiskt år på måndag! Mallig..
Jag hade en mardröm i natt. Jag drömde att Ida dog i en blix-olycka! :'( Jag grät i sömnen så jag va helt blöt i nyllet när jag vaknade! Det va det västa jag nånsing har drömt! Det va hemskt.. Jag va helt förstöd! Sen drömde jag även att mina nya byxor gick sönder, men det va inte lika illa! Jag vart så lättad när jag vaknade med ett par hela byxor och en levande Ida. Åtminstone va jag tror! Jag måste nog ringa till henne och höra att hon lever! <3

Idag vill jag leka med Sessan (Daniel) Men jag vet inte hur jag tar mej till och från Ludvika! Är det nån som vi skjutsa? (a) Jag kan ju ta en buss in om det går nån, det är hem till blir krux!
aja, det fixar sig! C u , Maaaaaaaadiiiiiiiiiih. ><

No time 2 be a writer..

Back in town! Kom hem i lördags, det va verkligen as skönt att vara hemma igen! Planerna blev självfallet ändrade - som alltid, verkligen.. När vi kom till Rättvik så var för det första inte Dennis med, sen när vi kom fram så hade Ragge och Markus redan åkt hem. Så det blev en favorit i repris, Madeléne Ida och Jonathan! :)
Det blev mkt skratt och härj den här semestern kan jag lova, det blir lätt så när man är med Tantan :) Har är en festlig prick! Sofia och Sanna kom upp på fredagen oxå, och dom tog med sig regnet från Ludvika tror jag.. Det öste ner regn hela fredagen! Så dom åkte hem på natten och jag och ida kröp ner i ett blött tält klockan 11. Det sög.
På lördagen var det hemfärd. Så vi släpade alla grejer upp till marknaden där pappa var. Kastade in sakerna i pappas bil och drog ner på stan, en timme innan tåget gick. Så vi väntade och väntade. 14.55 kom tågen och det bar hem igen.
17.45 va jag hemma i grängesberg, med en lycka över att få gå på toa och ta en stekande dusch!
Sen åkte jag ner till mamma och käkade och så gick jag upp till André och hälsade på :) Mycket kärt återseende!
Men det va lite av ett "hejdå - vi ses om en vecka!" för på söndagen åkte han till ÖLAND! :/ Mitt paradis.. Jag ångrar starkt att jag inte följde med, men jag får väl skylla mig själv antar jag! :/
I söndags åkte jag hem till Mathilda och myste och tittade på Beck, Men vi blev så trötta att vi va tvugna att stänga av.
Vi vaknade typ klockan två dagen där på, då tittade vi klart på beck filmen och sen käkade vi glass m. choklad/kola sås till frulle! :)  Vi tittade även på en as bra skräck film, Från Andra Sidan - hette den. As läbbig..
På kvällskvisten, närmare bestämt halv 11, kom Martin hem till mej på besök :) Vi tittade på Sex and the city och the Faculty :) Han åkte hem typ 3 eller nått och då var det läggdags för länge sen!
Tisdag. Jag och Jenny va fram till Adria och käkade en varsin saftig pizza, jenny blev uppsvälld - förstoppad. Det va läskigt.. Haha!
Sen träffade jag Martin och Jesper en stund på kvällen och satt och tjålade med dom ett tag. Dom är ganska elaka när dom är tillsammans, iaf mot mej! Jag gillar inte att bli så mobbad..
Sex and the city väntade när jag kom hem. sen fick jag så tråkigt typ halv ett så jag ringde till min balettdansör Daniel :) Han satt och nynnade på nån balettlåt och fantiserade om sig själv i rosa trikåer i en nypolerad baskethall! >< 
He's so fannnnnnnnnnnni! <3
Han berättade massa roligheter så jag trodde jag skulle avlida! hahahaa han är en hyvens prick han oxå! Vi pratade även om att det är så sjukt att vi kan vara så bra kompisar, att det känns som om vi har kännt varanda hela livet, men så är det inte.. Det va inte speciellt länge sen vi pratade med varandra första gången! :P Det är helt wierd. Men roligt! Han är som sagt nån man verkligen kan både skratta och prata med! :) <3
Samtalet slutade ungefär klockan 4 imorse, alltså pratade vi i mer än 3 timmar i luren.. Mkt att säga! :) Haha.
Vi måste hitta på något skoj i helgen MrD, så är det bara..

Idag vaknade jag klockan 1, pigg? Nja.. upp och packa och städa! Idag åkte vi till Norrköping och kommer hem på fredag! Det ska bli kul att sova på hotell och gå på Kolmården, jag är fortfarande lite barnslig av mej, jag vet! Men jag har inte varit på Kolmården sen jag va liten! Det är dags igen..
Så vi åker om ca en timme från Grängesberg. Det blir nog bra.. Jag har mobilen med mej i alla väder, så ring och tjåla med mej när sopm helst.

Nu ska jag kolla så jag har allt med mej! C u , iiiiiiiiiih >< 

RSS 2.0